★ Rövdag helt enkelt...

Foto
Jag gillar den här bilden på oss, allt ser så lätt ut på någe vis...
 
 
 
 
Denna dam vågar man inte lämna obevakad...
 
Snart ska jag åka och jobba, regnet öser ner och har så gjort sedan vi gick upp kl 7. Jag äger inga som helst regnkläder, inte ens ett paraply och jag ska gå i detta fittregn från bilen till jobbet på 20 minuter. I tygskor också. Det suger röv och jag känner bara blä blä blä. BLÄ. BLÄÄÄ.
 
Nu ska jag hänga tvätt. Sen plocka ur diskmaskinen. Sen plocka in alla tusen dvd filmer som Linnéa röjt ut. Sen åker jag till mitt roliga jobb. JIPPI.

★ Aug. 19, 2012


I helgen har jag och Cattdjuret varit i Örebro! Vi överraskade Emelinda och övernattade i deras nya hus!
Vi hade det super! Spelade minigolf på Gustavsvik, sjukt seriös minigolfbana! Jag är van vid Edanös supergamla bana från 70 talet där den sista banan slukar bollen så man inte ska sno med den hem.








I väntan på att Emelinda ska anlända så roar vi oss själva...





Nyvaken Cattklutt



Sjukt sexig brandbil! Glutta in vattenanordningen där fram!



Emelinda bor precis vid ett stall och denna skönhet ville jag ta med hem. Men då kom ägaren precis så jag får försöka nästa gång igen ;)



Cattis hittade en groda, sjukt gullig!




Emelinda slår på stort och odlar GRÄS i sitt växthus



Denna stenhög är formad som en grav, på hennes tomt! Scary shit, vem ligger där under?? Förre torparen kanske. Jag tyckte att hon skulle gräva upp och kolla om det ligger ett lik därunder! Spännande ju,,,









Minsta spikarna...Torpet är från 1705 och det osar spöken lång väg! Vågade inte ens gå på toa själv i början =P



På hemvägen så våldtog vi Mc Donalds! Pommes med mjukglass är bland det godaste som finns. Yum yum.



I ögonvrån, bara sådär så lyste denna skylt upp! Den bästa affären i mannaminne! Som bara funnits i Norrland när jag velat handla där. Nu finns den även i Arboga! Sjukt billigt och massor av fina saker. Där inne gick jag loss på shoppingen och öppnade plånboken på vid gavel, redo att spendera pengar! Hade en rullkorg full med grejer, bla fiskespö till William, 3 st canvas tavlor med oljefärger som jag nu har målat, nagellack, lyktor m.m m.m... när jag skulle betala så blev det blygsamma 350 kr. Det dyraste jag köpte var för 30kr. haha. Bästa affären!




Fina va? 10 kr kostade dom, man kan ju undra hur jag hade råd...



I skrivande stund så sitter William och spelar Transformers! Han säger att han är Bumblebee... säger mig inte så mycket ;)



Idag ska vi ut på sjön och när jag tittade på sjökortet så hittade jag var vi droppar av Eme och Larsa Lindholm. Lindholmarna får bo på Lindholmarna helt enkelt!

Imorgon börjar William skolan... Jag har ingen aning om var vi ska =O herregud... vilken tid? Jag vet ingenting, informationen har varit obefintlig!

Nähepp nu ska vi äta så vi hinner ut på sjön!

★ Mammas hästpojke <3





Mina små älsklingar under en ridtur igår =) William red ut barbacka i 40 minuter och han själv skänklade fram en trav! *stolt mamma*  Det är fantasiskt att se min son så duktig på hästryggen <3 <3 <3 <3 <3 <3


★ Inre stress...



Idag blev jag överraskad av min fina familj i stallet. Jag blev så glad när de kom smygandes =)
William hoppade upp och red en skvätt på stallplan...




<3 <3 <3 En redig hästkarl rider utan utrustning ;)



Linnéa var inte lika impad... Hon var inte så ridsugen idag ;)



Igår var vi ute i skogen i stort sett hela dagen. Vi plockade svamp, blåbär och hallon!





Min syster Janet med William och Benjamin



Lyckliga skogsmullar <3



Dagens skörd efter 30 minuter =)



2 små kockar förväller svamp och kokar gröt =)



Ett stycke skadad karl! Det kostar på att renovera =(



SOS Alarm- vad god dröj...


Äntligen så är vardagsrummet klart! Det enda som fattas är taklister som ska upp... Och tavlor. Ska måla egna =D Det ni, haha... Kan ju testa iaf, blir det inte som tänkt så finns det ju en soptipp som tur är ;)

Egentligen, så har jag massor att skriva, men det är inge roligt att skriva om flera dagar gamla saker? Det blir liksom inget liv i texten då, mest en faktarad. Och det blir bara blaj!

Sanne och Anton var här idag på en fika, bruna som troll efter 10 dagar på Sicilien. Tänk om jag inte vore så förbannat flygrädd, då hade jag så gärna rest och semestrat. Men det lockar inte, inte ett dugg, och det tycker jag är tråkigt, för visst vore det mysigt med en vecka utomlands?? Nästa gång jag flyger så ska jag pumpa mig full med morfin. Hästspruta!!!




Dags för en sil!

Jag har fruktansvärd magkatarr just nu, om inte lite begynnelse till magsår. Jag låg inne för 4 år sedan då läkarna sa att jag hade början till magsår. Magen då var helt utom kontroll så pappa fick skjutsa in mig till sjukan då jag låg inne i 4 dagar med dropp pga uttorkning. Hade jag en början då, så känns detta som fortsättningen... Har fått läkartid och äter medicin fram tills dess.

Jag bär en inre stress som är förskräcklig, och den måste ju bli bra om magen ska bli bättre. Det räcker med en liten grej, tex att Linnéa piper när jag är upptagen med något så pumpar hjärtat i 180 och stresshormonerna flödar ut som om jag höll på att missa ett plan eller vad som helst. Helt otroligt vad upptriggad jag blir... När jag åkte till stallet idag så kändes det som att jag hade en tornado inom mig, full med stress och obehag. Så sjuk känsla! Tack vare Boll och en mysig uteritt så hittade jag andningen och lugnet... Tack älsklingpålle <3

★ trasig fototapet



Ojojoj vad jag älskar er mina små minipruttar <3 <3 <3

Idag skulle min make överraska mig medans jag var på jobbet. Han skulle sätta upp våran superfina fototapet... Dessvärre var det fraktskador på nästan alla "våder" =( Han försökte ändå och tänkte att det kanske kunde fixas till men tapeten var så svår att sätta upp att den skrynklade sig som en blöt servett... Inte så mycket att göra åt, du har iaf försökt min älskling! =) Även om den hade varit lätt att sätta upp så hade det inte varit snyggt med 1 dm reva på varje våd. Så nu målar vi vitt istället. I väntan på någon annan idé. Vi beställde tapeten från Tyskland för typ 2 år sedan så vi kan ju inte direkt klaga heller. men men, sånt är livet =P Konstigt nog är jag inte så bekymrad =)

Micke vill verkligen bli klar med allt nu sista veckan på hans semester. På onsdag ska William till badhuset med sin farmor. Någon som känner sig sugen att ha en tjejdag med Linnéa på onsdag? Så kan vi måla och spackla ifred utan att någon kladdar i färgen och piper =P Skulle vara en perfekt dag för Micke att tapetsera ena väggen medans jag målar den andra. Tänk vad mycket vi skulle få gjort då om vi har barnvakt =)

Imorgon ska jag jobba, sedan är jag ledig tills på lördag. Najs bajs...

Ska flytta tillbaka Boll till sitt stall på torsdag, kommer kännas märkligt =) Men jag och Boll har haft en fantastisk sommar ute hos Camilla och Petra. Nästa sommar kommer vi igen!

★ en ny böj



Dagen började med hallonplockning i Hungaskogen. Fantastiskt väder och sjukt mycket hallon. Alla buskar runt Micke är hallon samt att jag har lika stort hallonområde rnt om mig där jag står och fotar.





Denna böj har svärfar arbetat med idag. Fantastiskt! Han har sågat och grejjat och satt in en ny böj... Jag längtar tills vardagsrummet är klart så jag gaaaaah, jag vet inte vad! Jag är så spänd på resultatet.



Idag har vi som sagt varit hemma och renoverat och fikat och ätit mat med svärföräldrarna. Imorgon ska jag jobba... Hoppas att det regnar ;)


★ Ida hallonen

Det verkar som att solen skiner ute? Har inte tittat ut än, men om så är fallet så blir jag lycklig i själen! Det är ingen som har köpt min själ än, och tur är väl det, annars hade jag inte uppskattat att vakna upp till denna dag! Micke sover än, jag väntar på att han ska vakna så att vi kan åka och plocka hallon! När jag red ut sist så red vi in i jordens största hallonsnår! Jag vill dit och plocka till mickes tårta som vi ska äta idag. Han fyller år på måndag och idag ska vi små fira honom lite tillsammans med hansföräldrar. Dom kommer hit och ska hjälpa oss med vardagsrummet :) nu vet vi äntligen hur vi ska ha det! Det är en fantastisk känsla, efter alla dessa år av hur-fan-ska-vi-ha-det-här-inne?!! Det tar mig i snitt 2 år per rum att hitta det som känns mer än hundra procent. Som känns tokrätt! Och nu äntligen :) easy covern är uppe på ena sidan, tapeter är beställda, fönster delen är typ klar, idag blir nya böjen klar :D det är på gång, snart är det äntligen klart!! !! Wiho! !!!!! Igår bjöd vi över Carro, Pelle, Cattis och Nicko på mat. Födelsedags middag för micke, det var sjukt trevligt och roligt! Man behöver verkligen skratta här i världen, det gör bara gott! Men åh, micke, vakna någon gång då! Hihi. Vill inte. Väcka honom heller när han har sovmorgon <3 jag vill plocka hallon med dig älskling, vakna bara lite?

★ säljer mig själv

SÄLJES: mig själv. Ful tjej på 27 år. Är dålig på det mesta, duktig på inget. Säljes hel eller styckvis. Alternativt endast själen gåråatt köpa. Kanske kan du förvara den i en burk? Ställa undan den på någon mörk hylla någonstans, ta fram den när du känner behov för det. Titta in i burken, skratta lite. Kanske göda den med spott. Hur som helst, vid intresse är det bara komma och hämta mig en mörk natt. Ligger här i sängen, men ta med lyftkran eller var stark för jag väger mycket. Säljes till högstbjudande!

★ badhusröj!



Mannagrynsgröt med saftsoppa är nog den bästa frukosten som finns! Nami nami...




Igår var vi iväg för att leta inspiration till vardagsrummet, barnen ritade medans vi grejjade



Middag på Krilles



Idag har vi varit på badhuset i Nyköping! Oj vad vi har lekt och åkt rutschkanor =) Linnéa åkte allihop (3st), totalt orädd! Barnen har verkligen skrattat idag <3 Fantastiskt!









Det var svårt att få bra bilder då barnen aldrig var stilla!



Mickes byxor sprack i röven så då kom hans kvinnliga sida fram. Fram med nål och tråd!

Dagen har varit super. Men jag är helt slut! Sov bara mellan 04-9 inatt pga av ENORMA magsmärtor. Kramper i hela magen, det var vidrigt och ett tag så tänkte jag faktiskt ge upp och åka in till akuten. Men till slut somnade jag... Magen idag har varit öm, ond och snedvriden men inga sådana hemska smärtor iaf =)

På Måndag fyller Micke år =) Men vi har inte bjudit hem någon för pga att vi renoverar här hemma. Kaos överallt! I helgen åker böjen upp, finally... Efter 6 års väntan =P Bättre sent än aldrig ;)

Men på fredag kommer Carro och Pelle över på middag, vi bjuppar på grillat! =) Så helgen blir trevlig! +att jag jobbar, det är ju iof mindre trevligt...

Nu ska jag lägga mig i soffan och fisa och bara slappna av. Take care

★ Utkast: Aug. 1, 2012

Idag när vi åkte till trosa så sa jag i bilen, "jag gillar inte alls att åka till trosa osminkad, har så mycket finnar!" Då säger min underbara 6 åring, "du behöver inte vara orolig mamma, det finns fler på stan som har finnar" han tyckte att jag inte skulle tänka på det, det är ett vanligt problem. Ja, han har så rätt! Varför skulle folk bry sig om mina finnar?

RSS 2.0