★ Pissdag helt enkelt...

Idag har jag en arg dag. Men vad jag är arg på det vetifan? Jag är på uruselt humör och allt är fel. Tycker tillochmed att katten är jobbig när den kurrar. Egentligen har jag inte tid att sitta här, men väntar på att golven ska torka så jag kan fortsätta städa... Brukar ni ibland ha dagar där det känns som att allt är för överväldigande, där du inte vet var du ska börja?

Det är så mycket som måste göras idag att jag står handfallen och vet inte var jag ska börja...
Och så är det min mockardag idag... Helt ärligt, så kollar jag efter ny stallplats för jag har inte tid och ork med dessa arbetsdagar. Fler hästar kommer in och mer arbete blir det... Inte värt det känner jag.

Jag tycker tex att alla dessa förbannade täckesbytena ska skrotas. Varenda häst har utetäcke och så ska de ha innetäcke när de kommer in. Alla ägarna kommer en timme efter, kan inte bara täckena sitta på så får var och en fixa själv? Är det fortfarande någon häst som har kvar utetäcket på kvällen så får kvällsfodraren byta.

Det nya stallet tycker jag ska skötas av dom... Jag orkar inte springa dit med alla höpåsar och det ska sopas och fyllas på med vatten och bytas täcken och blääääääääääääääääääääääääääääääää.

Kan vi inte bara göra om hela systemet?

Ja gud vad jag gnäller men jag älskar min LolliBoll <3 Bara det runtomkring att ta hand om andras hästar som jag är less på. Jag letar efter en plats där jag mockar min box själv och tar hand om min egna häst... Hoppas jag hittar någon =)

Vad skönt det kändes att skriva av sig! Tack kära läsare för att ni lyssnar, med jätteöron och verkligen är intresserad av stallsnack. Moaaahahahaha.

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Fitri

Jag har många sånna dagar =P Fast inte gällande stallplats o mocka hästskit.. Det optimala vore ju en stallplats utanför dörren ;)

2012-02-28 @ 13:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0