★ Moder jord



Dessa skönheter har flyttat in till oss idag.



Även denna härliga inredningsdetalj, 3 i rad i granitsten. Står på matsalsbordet, vi kan spela en och annan runda i väntan på middagen


Igår när jag hämtade William på dagis så frågade jag honom hur dagen varit. Om han har åkt mycket pulka i backen... "Men jag har ingen hjälm så jag får inte åka" Nämen gud, älskling! Jag fick en klump i magen och såg framför mig hur ALLA åker och har skoj och han bara ser på. Min lilla klutt! Så vi åkte raka vägen och köpte en hjälm. Det blev denna skidhjälp med öronmuffar från Stadium Outlet i Nyköping. 180:- istället för 500:- Jo man tackar!



Visst är den snygg?? =)

Och någon snökanon har jag inte märkt av. Så tråkigt, vill ju ha ett riktigt busväder!! Men icke då, vi får ha en tråkvinter helt enkelt. Fast det förstås, om det blir busväder då står det överallt att det är pga klimatförändringar. Men får vi en tråkig och rutten vinter- då beror det på---- KLIMATFÖRÄNDRINGAR.

Och kan ni tänka er, klimatförändringar har funnits sedan begynnelsen. Öken har en gång varit ett hav... Trosa har en gång varit hav. Landskap förflyttar sig, floder som guppar idag har en gång guppat 300 meter åt sydost.

Landskap SKA förändras. Annars blir det sjukt och obrukbart. Det är iaf min teori... Jag vet inte om istiden för 10.000 år sedan berodde på bilar och hårspray och kopruttar? Att de åt för mycket kött och överfiskade torsk?

Vulkaner, jordbävningar, tsunamisar, istid, meterioiter, skogsbränder, plus och minusgrader har funnits sedan dag 1... Men det som inte funnits är allt jäkla skräp som ligger överallt. Tar man en ridtur i skogen så stöter man på gamla spisar och sönder rostade tunnor. Ica Maxi kvitton och annat löst skräp. Det är synd, för vi ska vårda lilla Moder Jord, som en äkta Barbapappa =P



Kommer ni ihåg deras budskap? =) Att vårda Moder Jord, Barapappan med sin lite bögiga röst ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0