★ 12.12.12 Plask och adjö

Mötet gick bra! Eller det var mer en föreläsning. En kirurg, en dietist och tidigare opererade. 3 timmar tog det och dietisten var nog den tråkigaste människa jag någonsin lyssnat på. Jätte seg och meningarna bestod mest av smackningar och "Aaaah, mmmm *harkel*" Haha, vore andra bullar om jag stod där framme, haha ;) tjohoo!

Väntetid på en operation är ca 1,5 år... Skönt att jag inte behöver bestämma mig imorgon, bra att ha betänketid! Det behöver jag! Håhåjaja. Är mest inne på gastric banding men vi får se om jag vågar... Som sagt, har ju lite betänketid =)

Min svärmor har en grupp på vårdcentralen och matvanor och annat, kanske hoppar in där. Ska iaf ringa dietisten imorgon, jag måste få tid till det!

Mamma var som sagt barnvakt och Linnéa körde slut på henne =D moaahahahaha, hoppas du kan sova inatt mamma, antingen sover du som en stock eller så ligger du tokvaken i blotta förskräckelsen och upprepar för dig själv med uppspärrade ögon "aldrig mer aldrig mer aldrig mer"

Jag börjar jobba i Mars. Oj vad vi får pussla då vi inte har dagisplats till Linnéa. Men det verkar gå an... Svar från kommunen ang vårdnadsbidraget lyser med sin frånvaro. Vore trevligt att få svar... typ, nu? =)

Jag till William i bilen:

-Hade du kul hos mormor idag?
-Nej, det var skittråkigt!
-Nähe?? Men varför ville du inte åka hem då?
-För att jag hade så roligt!

En stund senare frågar jag:

-Vill du åka till dagis imorgon eller vill du vara hemma?
-Ööööh, skulle inte jag vara hemma i 3 veckor??
-Va? Nej, vem har sagt det?
-Du!
-Jaha, det kommer inte jag ihåg, vad märkligt.
-Men du sa ju det om en timme sen.

Förresten, de säger ju att jorden ska gå under 21/12-2012 för då slutade Mayadjuren att räkna. Men jag har en egen teori. Eftersom jag alltid ska ha en förmåga att tro på sånt här skit och sen vara livrädd och gå med ångest så kom det till mig. JAG TROR, att, Mayafolket räknade fram till 12-12-12 och sen fanns det inga mer coola datum att räkna till så de lade ner. Sen efter alla driljarder med år så blev 12 till 21 dec och folk kom med sina djuriska  antydningar och tolkningar. Min tolkning är att de räknade fram till ett coolt datum. Sen kommer jag att ha en flytväst på mig hela december 2012 då jorden tydligen ska under i vattenmassor. För egentligen så tror jag inte på min tolkning. Skit också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0