★ =(

Tack dagis. Tack kära dagis för denna sjuka vecka...

Vaknade kl 01 inatt av att Micke tokspydde...=(
Om HAN spyr så kommer jag garanterat också göra det tänkte jag, jag började genast att skaka och blev alldeles svettig. Detta är hans första magsjuka sedan vi blev tillsammans, sist han var magsjuk kommer han inte ens ihåg.

Jag mår illa och springer på toa, bråttom som fan annars hamnar det i brallan. Mår verkligen urkasst men eftersom Micke legat däckat och tillochmed spytt ifrån sängen så har jag inte haft någe val än att ta hand om William. och det har varit superjobbigt. Jag tillochmed somnade när vi skulle leka. Känner mig så dum!
Som en dålig mamma... Vid 17 tiden kom Marita och lämnade rostbröd ifall vi ska försöka äta sen nångång men hon tog faktiskt William med sig. Tur för honom, har verkligen försökt att finnas för honom men det har varit riktigt jobbigt. Nu får han uppmärksamhet iaf...
Så fort jag la mig i soffan så var det dags igen! In på toa... jag rapar och rapar så jag vet att spyerna kommer snart. Bara en fråga om när. Har väntat på det hela dagen och bara fått i mig några klunkar blåbärssoppa som nu ligger i reningsverket. Så jag insjuknar säkert i spyor inatt.

Nej jag har så ont i magen =(

Måste sova.

★ Lungingrammofon och diabetes

Jävla hals. Känns som jag hostar taggtråd. Jätte skönt är det, jag riktigt njuter varje gång jag rosslar till.
Har ont i lungorna. As jobbigt! Hur vet man att man har lungingramofon? (som pappa säger) På svenska då översatt till Lunginflammation =)

Det är synd om min pappa, han har fått diabetes =( han måste ju helt ändra livsstil och han skulle handla något att äta förut men han blev så bestört av utbudet så han kom därifrån med 2 bananer. Stackarn, inte lätt att vara ny på området, jag ska hjälpa honom allt jag kan! Tycker så synd om honom... =´(

Vi har varit ute idag, lekt i lakparken och kört pirra. Det var riktigt kul!

image72

Ser ut som om Micke ska strypa honom *skrattar*

image73

Detta var roligt!! Rally på parkeringen =)

Han har ätit idag faktiskt!! Han åt lite köttfärs limpa med potatis =) Gissa om vi blev stolta *fniss*
Han drack välling imorse också men den kom ut  som vatten i blöjan stackarn.
Hoppas han äter bättre imorgon, lite frukost och sånt...

På söndag åker vi till barnbasaren i Tälje om vi är friska, så hälsar vi på syrran också. Ska ge hennes hund en present som har varit inne på operation pga Blodsvente. (blodöra)



★ Kakel!

Vi fick krupp hemma så vi drog iväg till Idé & Design för att titta på kakel, de har 20% på all kakel just nu. Vi hittade väl bara 2 som var intressanta men jag är ändå skeptisk. När man hittar den där WOW så kostar den ju över 800:- kvm. Tycker jag blir alldeles för dyrt!

image70image71

Den övre är smutsigt vit, ser nästan ut som sot på, kan bli väldigt irriterande, liksom som en "tvätta-bort känsla"
Den har raka kanter med ojämn yta. Matt.

Den undre är sten beige med ojämn yta och ojämna kanter. Denna också matt.

Vi ska ju ha väldigt mörkt golv + bänkar sedan vita skåpluckor...Så kakelfärgen därimellan ska verkligen vara den rätta! Men frågan är vilken man ska ha! Vi vill gärna köpa kakel nu för att efter helgen så gäller inte 20% längre + att de höjer priserna då. Så det blir runt 100:- dyrare/kvm. Eller så väntar vi?
Mamma, jag vet inte.

Vad skulle ni ha gjort?

★ karaffer och tabletter

Ut från skåpet flyger min handmålade "karaff" ut, kras ner i golvet. Där låg den i småbitar.
Precis som att någon bara slängde den i golvet, lite märkligt hur den bara flög ut...Åt sidan.
Jag hade målat den själv, fått mycket beröm för den bla "Vart har du köpt den här???"  =)
Men nu är den död och begraven. Budat på lite glasfärg på Tradera så jag tänkte göra en ny, den var ju bäst att ha juice i ju!! Måste ju ha en.

William och Micke leker med lera, Micke gjorde nyss en morot och var så stolt! hahaha

Jag måste dra iväg och köpa halstabletter, det låter som att jag är i målbråttet och det bara kliar och kliar.
Men jag orkar faktiskt inte åka iväg...Jag är helt slut! Vi sov iaf middag alla 3, gissa om det var najjs. Skulle lätt kunna dregla en timme till.

Wille äter superdåligt...Jag är inte van vid det så jag tycker det är lite jobbigt. Jag vill att han ska äta som han brukar, även om jag givetvis förstår att man efter en magsjuka är lite petig i maten..men men.
Bara vi klarar oss nu! Man vet aldrig...


★ städa

Städa...städa, städa!!! städa bort all magsjuka, bäddat rent överallt ännu en gång, dammat, dammsugit och skurat toknoga i sovrummet, eller ja, övervåningen i överhuvudtaget.
William har inte spytt sedan i måndags kl 21 så jag ser honom som frisk nu? Om han än äter lite dåligt, men han är pigg nu, samma gamla Wille =) Så härligt att se.

Jag har inte sovit ett skit inatt, William har snurrat och snurrat och snurrat, hans mage har bubblat rejält och jag har hela tiden trott att han ska spy, så jag har legat beredd. Och Micke har snarkat, mina ben har gjort ONT och halsen är ut och in. Så det blir  till att sova middag sen *längtar*

Fick mejl ifrån JULA, fick inte jobbet...vad ovanligt!!! Jag blir fan förbannad nu! Varför ska det vara så svårt att få ett jävla jobb??????????????

William är törstig, ska gå ner och ge honom vatten.

★ Hockey

Det va nog meningen att jag inte skulle ta hem hockeybiljetterna DIF-Mora. Matchen spelas ju nu ikväll så vi hade ju ändå inte kunnat gått på den eftersom Plutten är sjuk...

                             image69

★ Tröttisar

Varför finns det inte vaccination mot magsjuka för??? Det är ju för fan 2008, det borde ju finnas!! Finns ju fan vacc mot viss cancer så varför inte mot magsjuka???? Oooooh.

Ja, bloggandet handlar bara om min son just nu, han är nr 1. Vi har varit inne hela dagen, hann äter knappt nånting. Vi har hällt avslagen cola i en pipmugg som han har gått och sörplat ur lite då och då. Kommer inte ens ihåg när han drack ur pipmugg senast men när man är sjuk så =) Annars är det ett par rån, en rostad macka och några klunkar blåbärssoppa som slinkit ner. Han är så trött och nu har han sovit sedan 18:30. Vi väntar på att det blir spyor snart för hans mage morrar och kör som om det vore en tornado där i!! Så vi håller oss på övervåningen nu för att snabbt vara till hjälp för vår sonis...

Jag börjar bli sjuk. Har sovit en timme på dan och sedan mest legat ner jag med...Har ont i halsen, feberkänslor, huvudvärk, ont i huden och rejält trött. Magont och lite toabesök har också hunnits med under dagen.
Det blev favorit i repris idag till lunch. Avocado sallad. Dock utan vitkål och färsk vitlök- pga magen som kört runt.
Det är väl det jag har ätit idag, förutom en rostad macka till frukost och liiite ugnsstekt potatis till middag. Jag har ingen matlust alls. Vilket har sina fördelar för då krymper jag magsäcken lite och renar kroppen så det kanske blir lättare att banta? Vad tror ni? Så fort jag känner mig bra blir det stavgång runt spåret...Och ridning såklart! Det bästa av allt =)

Jag och plutt har lekt lite med lera idag, undrar vem som tycker det är roligast?

image68Ser ut som han har as svullna kinder *asg*

Älsklingsfisen har fått paket idag. Det får han alltid när han är sjuk. Så han fick en bok, bokslukare som han är, den handlade bara om brum-brum vilket var vääääldigt populärt. Sedan fick han duploplattor till sitt älskade duplo!! Också väääldigt populärt =) Han är så söt när han öppnar paket!!!

Jag är helt sänkt asså...ska fan gå och knoppa...

★ Älska

Min son sov i 15 timmar inatt. Vi kom hem från dagis, william toksomna och sov i 2 timmar, kl 5 somnade han igen för att vakna kl 8 imorse. Undantag kl 21 dock då min älskade William spydde i sängen, på mattan, i hinken och badrumsgolvet. Jag kan inte med ord beskriva hur ledsen jag är för hans skull. Varför ska så små barn bli sjuka? Det är så onödigt, det är barbariskt grymt. Jag skulle utan att tveka byta med honom. In a heartbeat!!
Men han har varit jätte duktig när han spytt, snyftat lite och verkligen tagit åt sig av berömen vi ger honom. Vi försöker verkligen göra allt för att han inte ska bli rädd och det fungerar riktigt bra tycker vi!
Han har nu ätit en rostad macka och blåbärssoppa. Innan så fick han ett rån och avslagen coca cola. Jag har på känn att han kommer spy upp det. Men det är bara att vänta och se. Flera barn har insjuknat på dagis, inklusive deras föräldrar så vi går här med våra bubblande magar och inväntar det roliga. Det jobbiga är om vi blir sjuka samtidigt, jag blir ju sänkt som död räv så vem ska ta hand om William?? Jäjä, det tar vi då, ingen idé att oroa sig nu. Men fan vad det kör i min mage alltså, blir nog toan nästa...

Idag blir en lugn dag, inget stall. Jag har ju fått ont i halsen också, småhuvudvärk som ligger och molar. Shit alltså, 1 vecka på dagis och det blir så här *skakar på huvet* detta är ju nackdelen med dagis som gör att man funderar på vad man utsatt sitt barn för?? Hann har det bättre här...

★ Slöfis

Sitter här alldeles ensam i mörkret. Efter middagen så tog William sin pappas hand och sa "Täcke". Min älskade son ville gå och sova, så de har sovit sen 5 snåret nånting... Han har ätit lite rån och druckit avslagen cola. Ingenting kom upp så vi gjorde iordning kokt fisk och hemmagjord potatismos. Han åt som en häst och bara vräkte i sig. Så nu är jag rädd att magen strejkar, bara väntar på att Micke ropar att han spyr. Man liksom sitter på sin vakt.

Annars så åt jag en smarrig sallad till middag, fisk vägrar jag äta! URK!!
Jag hade i avocado, gurka, paprika, sallad, vitkål,tomat, vindruvor och ett kokt ägg. Sedan hällde jag över lite pressad vitlök i olja och vatten. Till det åt jag 2 st Ryvita knäckemackor... Duktigt va??? Eller hur Linda?? Måste komma till dig i veckan och hämta stavarna...

Undrar om min plutt sover för natten? Han är helt slut stackarn =( Ändå har han bara spytt 1 gång... Än så länge, vem vet, det kanske blir full rulle hela natten! Men hoppas verkligen inte det. Jag önskar att min son frisknar till nu...

★ Magsjuka och frukost Nr 2

Första dagen på andra veckans inskolning på dagis. Allt går smidigt. Jag sitter på bibblan i 2 timmar och surfar...Slöar lite. Går tillbaka till dagis för att kolla läget men allt går så jäkla bra så jag får sitta i fikarummet och gömma mig =) Kl 12 kommer en fröken in och utbrister ledset "Han spyr!!"
Men nej, stackars min älskade snutt! han har aldrig varit magsjuk nångång och har endast spytt upp bröstmjölk som bebis. Så detta var hans första spya =( Han satt där vid matbordet alldeles trött och snyftade. Han hulkade men inge mer kom ut...Jag ville inte sätta han i vagnen för en promenad hem på mellan 15-30 min. Nä stackarn, jag ville att han skulle få komma hem fort så jag ringde morfar. Han kom som ett spjut och skjutsade hem oss, vi tog av han kläderna och sedan somnade han på 3 sek i våran säng. Han ska få sova hur länge han vill. Vi brukar alltid väcka honom efter max 1,5 timme men inte idag. Våran snuttälskling ska få sova så länge han behöver.
Nä, tror jag fick en liten minichock när hon kom in och sa att han spydde. Liksom "Neeej, vad, inte nu, inte han"
Han behöver massor med kramar från er nu! =)

Orkade inte laga lunch och Micke skulle äta frukost eftersom han var nyvaken efter att ha jobbat natt. Så jag kokade gröt och åt en macka till lunch...Det får duga i dessa sjuka tider...

Vad ska man göra nu då? Vila med Wille? Städa? (urk)  Nä, jag ska nog bara ligga i soffan och samla krafter till att ta hand om en sjuk son. Ska ringa till sjukrådgivningen för att få lite tips om hur jag ska göra nu med Wille och mat och sånt.


★ El Bibloteko

Här sitter jag, på Vagnhärads bibliotek. Känner mig som en liten nörd när jag sitter här!
William är ute och leker på dagis och idag börjar vi med att jag knallar iväg,kanske blir jag sittandes här hela dagen? Har ingen plånbok med mig, så lunch kan jag ju drömma om... Nästan så att det redan kurrar i min mage.

Igår började mitt nya liv. Det är nu jag ska ändra på mina vanor. Så, no more candy. No more småätande. Så, igår efter stallet var jag hungrig när jag kom hem, men inga mackor eller kakor. Nej för fan. Ett ägg och vatten fick det bli. Så när jag inte åt på kvällen så åt jag inte lika mycket frukost heller. Kan det ha ett samband? Åt bara halva min frukost, nackdelen är väl att jag redan börjar bli hungrig. och jag ska vara här ända till kl 14. Men det är bara att hålla humöret uppe! Visst är jag duktig?? Jag SKA gå ner alla dom  här jävla kilona som jag har gått upp. Så är det bara!! Vill inte att folk ska säga "Hej Tjockis" till mig. För det är inte jag. Och bara jag kan ju ändra på det så...Nu börjar jag =) Beröm mig gärna mellan varven ;)
Ska kontakta en dietist också tänkte jag...hehe.

Undra om jag ska porrsurfa och ge datorn en massa virus?? Så bibblan får någe att göra sen??
Nä, jag hoppar nog det ;)

Undrar hur det går för min käre lille son...Vad gör han nu? Hoppas han har roligt!! Annars kommer mamma och räddar dig älskling! Min duktiga lille dagis pojke...*älska*

★ Nya ord

William har lärt sig 2 nya ord denna helg!

Baklucka och IKEA! *tihi*   Söt väl???

★ Kors i taket!

Kan ni tänka er, jag tittade på melodifestivalen igår!! Men helt ärligt, hur fan kunde Frida gå vidare till GLOBEN?? Hon är ju bara så pinsamt dålig att jag bara blev på dåligt humör när hon "grät" och bara va såååå pinsam. Nee fyy fan för denna jävla tävling. Så urusel. Å sen de där 3 tjejerna, men snälla nån. Va ju bara HubbaBubba som saknades... Ja vad säger man??? Tycker nästan synd om dem att de gör bort sig så mycket.

Annars så sov syrran över här igår. Micke jobbade natt och Wille sov hos sin farmor. Vi tittade ju då- på melodifestivalen, åt godis och sånt och bara latade oss i soffan. Ändå så kom vi inte i säng förrens toksent och jag tror att jag somnade innan 3 nångång. Sen vaknar man av att den där jäkla alkis grannen sitter och SJUNGER kl 11 på förmiddagen. Dyngrak. Dom visslade på min syrra och va allmänt fulla. Pinsamma jävlar. Vuxna människor. Vad är det som är så förbannat intressant med alkohol??? Varför vill man vara full kl 11 på förmiddagen? Varför vill man vara full jämt iöverhuvetaget?? Förstår inte grejjen. Det skadar mer än man tror. Jag skulle lika gärna kunna gå med i nykterhets prylen så sällan som jag dricker.

Men lilla grannen, vad håller du på med jämt??? Han dunkar och skrapar mot väggarna jämt så man undrar vafan han håller på med? Han lever ensam med sin lilla hund men för liv som en hel barnfamilj! Å de andra grannarna bara borrar jämt! Å själv är vi helt perfekta! =D

                                   Tjecka in stilen!!

                                                                    image67

                                   Snyggingen hos farmor

★ ARG!!!!

Varför ska jag alltid gå in och slö läsa aftonbladet för?
Jag blir alltid lika frustrerad när jag läser sådant som jag mår bättre av att inte veta.
Nu såg jag en bild på fast spända apor och gorillor som ska mördas för att säljas för ynka 10 Kr/ kilot.
Så jävla barbariskt och så innihelvetes jävla dumt, jag är så arg så jag kokar!!!!

Inte blir det bättre när man sen läser om ett par föräldrar som lät deras 5 månaders bebis dö av svält i sin spjälsäng för att de spelade dataspel, åt och slappade!!! VA??!!??

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA VÄRLD VI LEVER I???

★ Home at last

image66

Nyss hemkommen!! Det är därför jag aldrig ringde dig Carro!! Blev så sent.
Men nu är det gjort. Köket är köpt! Jag är helt slut, det är så förbannat skönt att bara få sitta här i tystnaden. Och lukta svett. Jag luktar allt annat än kvinna just nu =D Vill du ta dig en sniff??
Jag och Micke blev lite övertrötta på IKEA, speciellt när han höll på att ramla av stolen,
"Vad gör duuuuu, Micke???"
"Jag höll på att bryta stjärten!!"
Det tyckte vi va apkul så vi började tokskratta och bredde på med lite mer,
"Snart kommer ambulanspersonalen och lägger upp dig på bår skrikandes;
"COMING THRU, COMING THRU, WE GOT A BROKEN ASS!!!!"
"Då får du ligga på sned med putstjärt och en gips plugg i stjärten!"

Så skrattade vi lite till och viftade varandras svett på varrann, som två riktigt barsnligt övertrötta ungar. Fast i vårat fall- FÖRÄLDRAR. Stackars William att ha oss som föräldrar.
Vi är allt annat än normala.

Nu sover Wille, Micke också för han ska jobba natt. Så här sitter jag, funderar på om jag ska duscha och knoppa jag med eller? Finns inget att se på TV, Let´s Dance vägrar jag se, så jävla ointressant.
Kan det inte finans Big Brother eller nåt annat slöskoj att se på?? Jäjä...

★ Nu drar jag!!

image65

Så här ser jag alltid ut. Och så ska jag se ut på IKEA idag hela dagen!
Akta dig vad ragg jag kommer att få!!

Linda, fick mens idag. Surt väl!!!


★ IKEA

So today is the day...Idag ska vi köpa kök. Herre min gud va läbbigt. Tur att det finns mat på IKEA för detta kommer ta en evighet...!!

Min käre man ville gå själv med William till dagis idag så han sitter där och slöar medans Wille inskolas, han ska ju äta lunch där idag =)

Cattis var här igår och det blev ju en hel del jamande "mjau" hos Wille. Sötis...

Nämen gud vad jag inte har ett skit att skriva just nu, jag är astråkig jag vet.
Jag har nog desto mer att skriva ikväll när jag kommer hem!

Jo, ni som undra vem puddingen på fotot var så är det Tränaren för Sveriges landslag i ishockey =D
Heting huh??

Fasen, såg på de sista avsnitten av One Tree Hill nu, nu är vi ikapp med USA, måste serien vara så frustrerande jävla bra??? GAAAAAAAAAAAAAH, orka vänta en vecka till...*morr*

Förresten är det ju en fet storm ute juh!!!! El Tornado.

★ Melodifestivalen

Det står i Aftonbladet att SVT troligen fuskar med melodifestivalen. Att Carolas röster var riggade.
Jag tror på det. Att Carola var så jävla tippad att vinna att de tjänar sjukt mycket pengar på att sätta henne på andra chansen. Tänk alla röster... Nu är ju jag då inte så insatt i denna värdelösa tävling men efter ett mess från cakenoru så var jag ju tvungen att bläddra över för att SKRATTA IHJÄL MIG åt den otroligt löjliga "I love europe". Har aldrig varit med om någe pinsammare. SÅ, att den kom med måste ju bara vara den avgöradne faktorn att tävlingen är riggad.

Vad tror ni?

★ Dumdedumdilej

William sover som en klubbad säl, Micke jobbar, så vart hamnar man om inte här?? =D
Imorgon ska vi iväg till IKEA!! Jiihooooo!!!!
Välja kök...vilken djungel! Men vi ska dock ta det enklaste och billigaste. Vill ha såna luckor jag har nu och handtagen sätter vi över på de nya luckorna.

Många undrar varför vi ska byta kök så jag tänkte ifall ni orkar bry er om att läsa om det så varsågoda:

Vi sa i början efter våran köksrenovering att "detta får duga tills vi slår på stort och köper nytt"
Men,
När vi bytte diskmaskin så behövde vi byta blandare pga av någonting som jag inte fattar mig på, vi har ännu inte gjort det och det är tydligen inge bra enligt Micke och Percy. (När morsan var här så hade vi en sjö i sopskåpet) När man ändå ska byta blandare så vill vi byta ut hela diskbänken som är ett ruggigt 70-tals exemplar. Och om vi gör det så kommer det fiiiina (not) kaklet att förstöras, så då måste man byta det, när man är igång och byter kakel så måste man ju måla/tapetsera om eftersom det blir ju skarvar och skit. Vi måste byta fönstret eftersom det har spruckit. Alla som varit här vet ju att golvet är ju inte det finaste, det hamnar smulor och annat jox där under som ligger och möglar så det vill vi ju byta. Till en plastmatta som håller länge och tål all vatten och gegga som hamnar där var dag pga en liten William. När vi då ändå har bytt allt det så varför inte bara riva ner de läbbiga skåpen också? Vi har bara lackerat om utsidan av luckorna men så fort man öppnar dom så ser man hur fräscha de egentligen är. GROSE!! På bilden nedanför ser ni hu hur snyggt sågade våra bänkskivor är så det vill man ju byta ut också...
Frysen har trasiga plastfack på varje plan, emellanåt måste man sparka in lådorna. Ibland vill det inte kokas på spisen, för plattorna blir olika varma hela tiden. OCH vi orkar inte ha det så här. Så därför väljer vi att bygga ut vårat huslån och byta ut hela det här jäkla ruttna köket!! Vi har inte lån över miljonen vilket vi absolut inte ska ha heller så vi är inte oroliga på någe vis. Vi vill ju ha fler barn, så byter vi inte ut det här köket nu så vetefan när det blir och då har nog blandaren hunnit läcka ut litervis med vatten...Eller nåt.
IKEA HERE WE COME!!!

Annars så är ju Plutten skitsöt när han hivar i sig kaviar

image63

Eller vad säger ni?? Han ÄLSKAR kaviar *fniss*

★ Amanda Jenssen

image60Varför ska jag alltid få äta upp allt dumt jag säger?? Fasen, när Amanda var med i Idol så kräktes jag på henne. Pallade inte höra henne "sjunga" Det hände lite då och då att "mute" åkte på. Men nu, gud hjälpe mig. Tycker jag att hennes debut singel är BRA! Hur ska detta sluta?? Jag har nynnat på den hela dagen och då var det ändå 2-3 dagar sen jag hörde den sist. "Dooooo youuuu looooveee meeee..."

Jag tog det kortet på  Axa Sport Center när vi var där på hockey, DIF såklart! Ja, jag är en sån där nörd som vill ta kort på "kändisar" vafan, mobba mig inte! Men när jag ändå var igång så var jag ju tvungen att kort på denna pudding också. Min syrra Linda vill gifta sig med honom  *S*
                                                                                                      image61
Han ska man vakna upp med på morgonen, nosandes mellan ens ben =D

Fan va jag äter bullar, nu får jag ge mig! Jävla hetsätare man är. Jag behöver gå i terapi.




★ Rätt val

Jajjemen, det var utan tvekan rätt val att skola in William på dagis, Och definitivt rätt val av dagis.
Vi är bara inne på tredje dagen men allt känns så otroligt rätt. William är kanon duktig och får hela tiden beröm av Annika. Han ville gå ut idag så hon sa att "vi testar, ni stannar här inne så går vi ut och tar det därifrån" Så dom knatade ut hand i hand tillsammans med de andra barnen. De kom in trekvart senare och han  hade skött sig exemplariskt =) Hon är så beundrad över hur bra han är på att leka och att han alltid städar undan leksakerna efter sig. Gissa om man blir stolt av att han får den bekräftelsen från någon annan. Någon som verkligen vet hon pratar om. Att se honom tillsammans med de andra barnen har fått mig att glömma all tidigare oro om han skulle vara sen i utveckligen. Det är han verkligen inte! Vilket ger mig en sådan lättnad...

Vår älskade son, om du bara visste hur mycket vi älskar Dig!

image59

Detta foto är taget för 1 år sen, känns som igår... Men nu är han betydligt större
och har bältena på högsta stoppet... Fis unge...

Jag hade så mycket att blogga om men när jag väl sitter här så fick jag hjärnsläpp. Som vanligt då ;)

Usch, jag behöver verkligen få håret klippt. Jag står inte ut längre. Jag känner mig som en lodare.

Och trött är jag. Jag ska nog krypa in till Wille och sova några oskyldiga minuter =)


★ Bullbak

image55

Det här ser väl smaskigt ut? Jag fick ett ryck och började baka och de blev så saftigt goda!
Kommer nog få ont i magen så många jag har ätit  *fniss*

DIF-SSK  spelar nu, vi skulle ha gått på den matchen men eftersom golvläggaren skulle komma ikväll så gick det inte. Därför ville jag ju vinna biljetterna på Tradera men det sket sig ju. Gudarna vet när jag får gå på hockey nästa gång?? Matcherna är ju snart slut ju, dags att gå snart!! Kul att SSK kommit så långt, DIF är ju redan klara för slutspel så det vore kul om SSK vann den men DIF "ska" ju vinna...Jäjä, nog snackat om hockey.

Andra dagen på dagis gick så himla bra. Han brydde sig inte om mig ett dugg, han lekte kock och lagade mat och grejjade, sedan pussades han och Agnes som också blev med på bild! Det var så sött, de kramades och pussades flertalet gånger. Kul! Agnes mamma Helena köpte våran bilbarnstol av oss så vi har viss kontakt. Kul nu att våra små fisar går på samma avdelning =)

Annars så kommer golvläggaren efter påsk och lägger golvet, så det vore ju guld om man hann klart till Willes födelsedag? Men det tvivlar jag på, går inte så fort att göra allt själv när man jobbar och har barn. hehe...
Men vi står mellan 2 golv att ha, ett riktigt mörkt träimitation eller ett svart golv i typ imitation av "plattor"

Vilket golv tycker ni är snyggast? Tillsammans med vita luckor och mörka bänkskivor. 

                                 
Jag tycker den här.                                Micke tycker den här.

Förstå vad tjaffs den kan bli då *S*

★ tröttsamt

Arg, less, förbannad. Det börjar med att jag missar auktionen med DIF biljetterna med 3 jävla minuter. Jag har väntat hela jävla dagen med att ta hem auktionen men så missar jag den. FAST jag sitter vid datorn...Kuk Allan. Är så arg på mig själv. Buuuhuuuu. Sen när jag skriver feta bloggen så publicerades aldrig inlägget och den ligger inte i "utkorgen! heller. Vad glad man blir.

Fan jag som ville gå på billig hockey...så missar jag *ångest* Går inte ens att sätta in Dif loggan här så det blir inga foton idag...fast jag har en massa. Orkar inte hålla på.

Iallafall, Wille började på dagis idag. Hans första inskolningsdag. Det gick alldeles utmärkt, han lallade runt medans vi pratade och drack kaffe. Inte jag dårå, kaffe är för vuxna =P.
Imorgon ska jag och William gå dit själva =) Spännande!! Vi funderar på om Micke ska lämna honom i början när vi ska testa det. För jag kommer aldrig klara av det. Mina tårar kommer att spruta tillsammans med Willes. Men men, det tar vi då.

Idag har jag varit med min syster på sjukhuset. Hon är gravid i V. 14 och fick så ont i magen att hon behövde kolla upp det. Så efter 2 timmars väntan med en massa fniss och sjuk humor så fick vi komma in. Vi fick se hennes bedårande lilla krabat, Ödlan som bebisen heter nu efter UL ,vinkade till oss, hade gympaövningar med benet och vände sig på 2 röda till upp och ner =)  Det var helt fantastiskt att få vara med och få en förhandstitt på Ödlan. Jag frågade om ett litet foto att ta hem till hennes make Stoffe men tyvärr så gick det inte...Men han får snart se vid rutin ultraljudet så han får hållas en stund till =P

Vi skjutsade henne till jobbet efter det ,sen drog vi och shoppade lite. En mössa till Wille, skor till Micke och mig (äntligen!!), väska till laptopen och regnkläder till William att ha på dagis. Köpte på Inter Sport, jätte fina! Och billiga, 250 spänn för hela dressen, på HM tog det 198 för jackan + 198 för byxorna. Lite dyrt väl? 400 spänn.
Jag fyndade Nike skor för 199:-, hade kostat 799:- så jag är nöjd =)

Skulle behöva massa nytt smink också, men det får jag köpa när jag får jobb sen, får gå osminkad och skabbig så länge...Bara för att kökspengarna har satts in så innebär det ju inte att vi ska shoppa upp dem, var ju bara tvungna att köpa det allra nödvändigaste. Längtar tills köket är på plats, ser inte fram emot allt arbete! Bläää och fy.

Nehepp. Eftersom jag inte pallar att sätta in bilder så avslutar jag här.
Blir nog sängen fan... LÅNG dag har det vart.

Tack och god natt!!

★ Lista

Jag har snott en lista! Av cakenoru, har inget annat av intresse att skriva idag. Händelselös dag...


TIO FÖRSTA

Första bästa kompis:
Första bil: Min vita lilla Ford Fiesta
Första husdjur: Undulaten Pippi Charlie

Första jobb:  Trosa bowling center

Första köpta skiva: Ja herregud...Hmmm...Ingen aning! Säkert nån sån där "absolute music" skiva.

Första piercing: Förutom öronen 2 ggr så i naveln 2 ggr. har inga kvar då jag är allergisk

Första konsert: Backstreet Boys med Frida 1996 *asg*

Första kärlek: Det måste ha varit Fredrik Ahl? *hihi* Alla va kär i honom.

Första fylla: Höstterminen i 7:an. Dyngrak vid rampen stod jag och strippade! HAHAHAHAHAHA
Första egna boende: Aldrig haft =) Jag och Micke flyttade in tillsammans i våran etta vi hade då..


NIO SENASTE


Senaste alkoholdrycken: Cider hemma hos Emelinda

Senaste bilfärd: Till affären för 2 timmar sen

Senaste (bio)filmen du såg: The one and only ARN 

Senaste ringda telefonsamtal: Till Linda

Senaste bubbelbadet: På syrrans möhippa sommaren -06

Senaste spelade cd: Timbaland

Senaste kyss: Med min make såklart, tidigare idag

Senaste gången du grät: När någon födde barn på tv 3:s "Sjukhuset"

Senaste måltiden: Vitlöksstekt kycklingfilé, pasta och tomatsås

ÅTTA HAR DU NÅGONSIN


Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej

Blivit raggad på av bra kompis pojkvän: Ja faktiskt! Tyvärr...

Blivit kär vid första ögonkastet: Absolut!! Och det håller än =)

Fått ditt hjärta krossat: Joda...
Haft ett one night stand: Ojojoj så många så jag inte ens kan räkna upp dem =P En vild tid...

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Funderar på vem det skulle vara?
Ljugit för dina vänner: Många gånger, vita lögner. Nu för tiden är jag väldigt rak och ärlig.

Skrattat så du kissat på dig: Jamen gud ja! Speciellt efter att jag fött barn, gick liksom inte att knipa..


SJU SAKER DU HAR PÅ DIG JUST NU


1.  Dorer

2.  Vigselringar
3.  Smink

4.  Strumpor

5.  Mysbraxer

6.  BH
7.  Trosor


SEX SAKER DU HAR GJORT IDAG


1.  Vaknat

2.  Ätit frukost
3.  Badat Wille
4.  Lagat mat
5.  Skickat iväg ÄNNU en arbetsansökan
6.  Latat mig vid lap topen


FEM FAVORITSAKER UTAN RANGORDNING


1. Min familj

2. Ridning

3. Sex ;)

4. Godis

5. Internet ;)

Måste försvara mig att det var SVÅRT att skriva 5 jäkla favvosaker...Fan! 


FYRA PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR


Micke

Cattis
Har inga fler tyvärr...


TRE VAL


Blått eller rött?   Inget av det...

Sommar eller vinter? Sommar

Choklad eller chips? Båda tillsammans! Eller hur Cattis??


TVÅ SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR


1. Flytta till en hästgård i Norrland

2. Skaffa fler barn


EN SAK DU ÅNGRAR


Finns så mycket, vilken utav dem ska jag välja??


★ Ignorerad matlagnings slav

Här sitter jag. Alldeles ensam. Och ledsen. Älgsmeten står i kylen och drar till sig, snart ska de läggas i pannan för att bli saftiga älgbiffar. Tänkte göra något lite extra ikväll, älg äter man ju inte var dag.
Min man tog med sig vår käre son ut för att kasta soporna, så lilla jag börjar med maten.
Efter ett tag när de aldrig kommer in så ringer jag- orolig som man blir...
"Vi är hos morsan!"    Får jag till svar... Men va??? 
"Jag lagar ju mat!!"
"Jaha...men jag tänkte du kunde ta den andra bilen hit så kan vi åka och tanka den sen"
"MEN JAG LAGAR JU ÄLGBIFFAR!!! Jag kan inte bara stänga ner här och dra!!"
"Nehe...varför inte då?"

Så fortsatte det jävla samtalet tills jag valde att avsluta det. Varför inte bara komma in och säga,
"Du, börja inte med maten, jag tänkte vi kan åka till morsan och snål käka"
Nej, inte ens ringa kan han.
Känns så otacksamt. Jag är en jävla slav inom matlagning och han är inte ens tacksam!
Jävla mamma gris. Sitt där och ruttna. Jag är inte glad just nu så du har det bättre hos mamsen lille gullponke.
Idiot.

Jag får sitta här ensam en lördag kväll och äta god mat. Han väljer hellre att vara med sin mamma.
Kul. Uppskattad man känner sig.


★ One Tree Hill

Titti skrev som kommentar på förra inlägget: "Men det sista avsnittet visades väl i söndags?"
Det är så sant så, det sista avsnittet av säsong 4 visades här i Sverige i söndags.
Men jag tittar nu på säsong 5 direkt från USA, och de avsnitt jag har hemma är nedbrända på skiva och jag har bara ett avsnitt kvar att se på den skivan. I Onsdags kom det ut ett nytt avsnitt från USA som jag ska se också, sen är jag helt ikapp USA =)

Har ni förstått? =)

Wille och jag åkte till stallet i förmiddags. Han älskar att vara där ute lillskiten =)

★ Fy fan!!

Jag är så död. Jävla karl man har, hur är det ens möjligt att snarka så mycket???? Inatt måste jag ta min tablett så jag får sova nåt. Ibland har jag bara stor lust att strypa honom på nätterna...suck...

Ingenting är bra idag, har ont i ryggen. Legat konstigt inatt tror jag... Ska till stallet senare men det är ju 80 minusgrader ute så det blir ingen ridning. Alldeles för hårt på ridbanan och rida ut skulle ju vara mysigt men då måste jag hitta en ridpartner. Orka ringa runt. Nej.

Bara ett avsnitt kvar på One Tree Hill nu!  Så snart är vi ikapp med USA. Den serien är ju guld alltså. Den är så ruskigt bra så man dör!!! Jag hade sex med Lucas inatt =D Hehe Det var najs =P  
   image52                       image51 
Han är så HET i de nya avsnitten!! hehe *mumsens*

Micke och Wille leker med en studsboll, vilket William tycker är jätte kul! Haha, så kul att se när han leker så glatt =) Han kör sina små glädje tjut! hihi. Jusste, ett nytt ord kom igår!! = Paprika! *stolt*

På Måndag smäller det...Ojoj, nervös. Dagis liksom. Mamma mia.

Nehepp, nu måste jag göra iordning ett CV eftersom jag inte har det här på nya datorn.

★ Rättelse

Rättelse ang "Dagis och körkort", det står "Jag kommer aldrig minnas alla mina uppkörningar" jag skulle nog skriva att jag ALLTID kommer att minnas dem. Dvs aldrig glömma dem ;)

Ibland virrar man till det...


★ ojojoj

Ibland blir man verkligen överraskad. Jag ska skriva en bok om mitt liv. Min uppväxt och min familj. Skulle nog bli en storsäljare...

Tur man har denna underbara familj för själv iallafall! Bilden tog jag igår när vi vårstädade i trädgårn.

image50

Det var kul att åka skottkärra! =)

★ Dagis och körkort

Ligger på mage och slösurfar. Leker med wille samtidigt men just nu lägger han pussel med Micke.
Jag är snorhungrig! Det får bli rester från lunchen igår- pannbiff =) Mumsens!!

På måndag börjar inskolningen på dagis. Samma dag har jag haft mitt körkort i 4 år!! Varför går tiden så fort??
Kommer aldrig minnas alla mina uppkörningar =P Första gången i Nyköping, mitt i snöyran, där tabbade jag mig i rondellen pga av en bil olycka- lärarn tyckte inte jag skulle sakta in utan köra på som vanligt för annars hindrar jag trafiken. Men jag vet inte om jag höll med?
  Andra gången körde jag upp i Södertälje och gasade upp till 70 på en 50 väg =D Fasen, jag körde ju bara lika som alla andra bilar, missade ju skylten =D 
  Tredje gången fick jag samma idiot från Nyköping fast jag körde upp i Tälje, strålande solsken och bländande vit snö, närmar mig rödlysena vid sjukhuset och jag ser inte ett skit, saktar ner för att urskilja om det är rött eller grönt på lyset när jag ser att det är grönt s om så fortsätter jag köra. Kuggade på det för återigen så "hindrade jag trafiken" Jag frågade om det varit bättre om jag kört förbi rött? "Det finns spolarvätska och vindrutetorkare på bilen" Men hallå din jävla icke svensk. (nej jag är INTE rasist men man får tycka saker ibland) "Som om de skulle släcka solen??" svarade jag...Gissa hans svar... "JA"  Gissa vad arg jag var när vi kom tillbaka. Han fick höra både det ena och det andra från mig kan jag lova =D haha jag tyckte ju inte att jag gjort någe fel ju? =P
  Vid det här laget så tröttnade jag och gav upp. Men då satte mamma mig på ett flygplan upp till Norrland, var en vecka i vinterparadiset hos min moster, sedan åkte hon och jag 20 mil bort till Älvsbyn, sov på hotell och körde upp =) Klarade det galant och jag både pussade och kramade min lärare. Hehe jag bara studsade! När jag kom in på hotellet så möts jag av en undrande moster, jag höll god min för att sedan vifta med pappret "jaaaaaaaaaaaa" Hon började studsa upp och ner där inne i lobbyn =D haha  Vilket härligt minne...Härlig känsla, kommer aldrig glömma det!
  4 jävla uppkörningar men jag klarade iaf teoriprovet på första. Det var nån som frågade en gång om uppkörningen så svarade jag att det blev 4 stycken så fick jag till svar "Nej men va pinsamt, det ska du ju hålla tyst om!" men öh, varför då?  Skiter väl jag i...

★ Nostalgi

Lite nostalgi. Tog mig tre år att sätta in dessa bilder eftersom jag måste göra om dom.
Fråga Kenzie hur kul det va att vänta *skratta*  Dessa bilder får räcka så länge, pallar inte sätta in fler.



Theo sommaren -06


William mini -06


Theo -06


Snark bebisar! Theo Tv och Wille Th


Theo spanar -06


Buddha Theo -06


Längtar tills man får en till sån där liten =)

★ Tjing

Då är det Alla Hjärtans Djur idag då...Eller som jag uttalar det= Djöur.
Fick en teckning på sängen av William och Micke hade ansträngt sig att skriva fint= "Grattis på 7 års dagen önskar William och Micke. Vi Älskar Dig"  Hihi, visste inte att jag fyller 7 år *fniss*  Men det var gulligt av dem!
Tänk att jag Micke redan firar 7 år. Förlovade i 3 och gifta i 2. Otroligt vad tiden går fort!

Nehepp, nu ska jag hänga tvätt för att sedan bege mig ut i trädgårn till min familj som är där och vårstädar.
'
Trevlig Alla Hjärtans Djöur till er alla!

★ ElMutto

Har inte bloggat ett skit idag. Har varit ute på vift, tagit massa kort som jag ville sätta in med det programmet har inte hunnit bli installerat ännu, Micke får göra det imorgon för nu har jag ockuperat datorn. hehe

Vi har iaf varit å fikat hos min lilla farmor, sedan begav vi oss till Salem för att köpa en present till min kära mor. Det blev en till svärmor också. Vet att hon vill ha en sån. Vågar inte skriva vad eftersom jag inte har koll på vilka som läser. Om det iöverhuvudtaget finns några läsare?

Imorgon är det          Vad ska ni göra? Jag och Micke firar 7 år men vi har varken pengar eller barnvakt till att göra något speciellt så vi får kramas hela familjen och fira att vi har varandra =)

Micke ligger och killar på mig så jag kommer av mig i bloggandet hela tiden. Varför är det så underbart skönt att bli killad för? Har varit beroende av det ända sen jag va liten. "Kiiiillaaaaa" sa jag alltid till mina föräldrar när det var dags att sova =)

I förmiddags så var jag och Wille ute i trädgården och grävde upp en massa växter som jag inte vill ha kvar, han var jätte duktig min lille kille. Han krattade och sopade och försökte gräva med stora spaden. Bilder kommer när Micke fixat programmet =) Snart är altanen färdigbyggd, bara "väggarna" kvar nu. kommer bli sååå bra!
Förresten, en massa vårlökar knoppar upp från rabatterna här hos oss =) Såååå härligt. Vår. Kan ni tänka er? *tihi*

Fan, jag har fått skrivkramp =P, vet inte vad jag ska skriva om? Är totalt fantasilös just nu.

blä. I call it the night. p


★ Tråk

Killarna ligger och sover så jag roar mig med en lista så länge, det blir stallet om ett par timmar =)

1. När gick du upp idag?

Svar: Kl 7! Men fick sova till 8 så kanske man ska svara 8 istället =P

2. Diamanter eller pärlor?
Svar: Diamanter! Pärlor är för tanter

3. Senaste filmen du såg på bio?
Svar:  Arn. Sveriges bästa film genom tiderna! Längtar tills 2:an kommer

4. Favorit-TV- program?
Svar: Desperete Housewives, Kyle XY, Det Okända, Ghost Whisperer, Animal Cops, Outsiders

5. Vad åt du till frukost?
Svar: Havregrynsgröt med en fullkornsmacka och ägg

6. Vad är ditt andra namn?
Svar: Anna, Ida, Maria

7. Din favoritmat?
Svar: Tacos!! Jusst nu iaf, det ändras mycket det dära =D

8. Vilken mat gillar du inte?
Svar: Fisk! URK! Ingenting från havet iöverhuvudtaget. Omänsligt äckligt.
 
9. Favoritchips?
Svar: Sourcreme utan tvekan! Helst med sourcreme dip också *dregel*

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Svar: Timbaland= Shock Value

11. Vilken bil kör du?
Svar: Skoda Fabia Combi- 06:a (?) Eller är det en 05:a??
 
12. Favoritmacka?
Svar: Är inte så mycket för mackor. Men på Hannas Café har hon goda kalkonmackor.
 
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Svar: De som vänder kappan efter vinden, de som manipulerar allt i sin väg för att må bra

14. Vilka är dina favoritkläder?
Svar: På mig sitter bara en sorts kläder just nu= Myspys!

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Svar: Island för att rida, Irland för landskapet, nånstanns vid medelhavet för att slappa
 
16. Favoritklädmärke?
Svar: Ska man ha sånt? Kläder som kläder, fan spelar det för roll egentligen?

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Svar: Norrland! Utan tvekan!
 
18. Favorittid på dagen?
Svar: Någon gång när jag får vara själv

19. Var är du född?
Svar: Södertälje

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Svar:  Hockey! Djurgården såklart, att vara med mig på en hockeymatch kan skrämma folk
 
21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Svar: -
 
22. Vem tror du skickar tillbaks först?
Svar: -
 
23.Coca Cola eller Pepsi?
Svar: Coca Cola Zero eller Pepsi Max= Lika goda båda två!
 
24. Fotboll eller hockey?
Svar: Hockey, sen fotboll

25. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Svar: Inget utav det men det är alltid lättare att vara vaken intill småtimmarna än morgontimmarna

26. Pedikyr eller manikyr?
Svar: Pedikyr just nu för mina fötter ser ut som satan själv

27. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Svar: Nej, vetefan vad det skulle vara? Händer inget i mitt liv just nu

28. Vad ville du bli när du var liten?
Svar: Rik och ridlärare
 
29. Bästa barndomsminnet?
Svar: Jadu, säg det. När vi fick Konrad kanske. (våran hund som bor i Himmelen nu)

30. Varit i Afrika?
Svar: Nej fy, skulle inte vilja åka dit heller. Malaria, hiv, tigrar och lejon.

31. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Svar: Nej du...

32. Varit med om en bilolycka?
Svar: Ja, på väg hem från farmor när jag var en 7 år kanske. Minns det som igår, hur bilen snurrade runt runt och sedan pang in i en bergvägg! Slog huvudet i fönstret som gjorde obeskrivligt ont. Hade syrran följt med (men som valde att sova hos farmor) så hade hon troligtvis inte funnits idag för "hennes" sida var bara mos.

33. Favoritdag i veckan?
Svar: Den dagen Micke börjar sin ledighet! Den dagen är alltid helg för oss

34. Favoritrestaurant?
Svar: Mammas och svärmors mat =D Som att komma till en restaurang varje gång man kommer dit

35. Favoritblommor?
Svar: Inte tulpaner iaf hoho. Men ja vafan...Ingen aning
 
36. Favorit-snabbmatsrestaurant:
Svar: Älskar Mc Donald´s!!!

38. Äger du en cykel?
Svar: Ja, en muttcykel. Man kan inte cykla på den för man får så jävulskt ont i murran

39. Vem fick du senaste mailet från?
Svar: Hööks Nyhetes brev, 20% på ridbyxor och hästtäcken ;)
 
40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort på?
Svar: Har inget kreditkort...Och finns nog inget ställe jag skulle vilja ha det på heller
 
41. Läggdags?
Svar: Allt från 21- 01 =D

42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Svar: -

43. Senaste personen du åt middag med?
Svar: Min man och son. Lunch senast med min son

44. Vad lyssnar du till just nu?
Svar: Marsvinen som busar
 
45. Favoritfärg?
Svar: Hade Rosa i flera år men nu har jag nog ingen? Jag är en tråkis

46. Hur många tatueringar har du?
Svar: Inte en enda och kommer aldrig skaffa heller. Tycker inte om sånt. Blä. Men min man har 2 st.
 
47. Din högsta önskedröm?
Svar: Att flytta till en hästgård till en en-plansvilla


Fasen, irriterande att det var 47 frågor! Måste ju iaf 50 ;)
Jag är hungrig, åt smulor till lunch typ... Hoppas inte Wille blir ledsen nu när jag tar det sista äpplet. Fy, detta äpple smakar ju ingenting. Som att tugga på vatten.
Åker till stallet om en timme, undra om jag ska lägga mig i soffan och lata mig?
Ja lätt!

★ God Morgon!

Minus grader ute, varför?? Det var ju så varmt igår, inte ett moln på himmelen! Är väl därför det är så kallt, inga moln som värmer...

Vi har precis intagit våran frukost, Wille står och "diskar" och jag satte mig här en stund, datanörd som man är, men jag loggade faktikst in för att se om jag fått någe svar på någon av mina jobbsökningar. Kan inte förstå att ingen hör av sig. Är jag verkligen så dålig? Kan det inte bli en plikt att de hör av sig? Åtminstånde så man vet. Fasen, vill verkligen ha JOBBET!!!! vill ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaa. Snälla, jag kan väl få ett jobb?

Drömmer hela nätterna gör jag också, hela tiden non stop. Det verkar som att pillrerna inte hjälper längre. Fick sovmorgon imorse IGEN, fast Micke hade jobbat natt! Hur snällt är inte det??
Jag har slagit upp mina drömmar nu i flera dagar och alla säger detsamma:
"Du får tur, exeptionell tur, framgång, framgång i den väg du väljer osv... Men om jag nu ska få framgång och tur, då kan jag väl få jobbet? Eller hur =) Tycker jag iaf *hihi*

Ska rida idag, hoppas det hinner bli plusgrader så jag kan rida på paddocken. Eftersom jag inte kan rida ut på Bonkan själv= Hon vägrar gå! Men så fort någon rider med så går det såååå bra såååå!
En boxplats är ledig där ute, nån som vill komma? =)

Igår kom Cattis förbi, Wille storken jamade som han alltid gör när hon kommer. Vi var uet och gick en timme, Wille fick följa med i vagnen. Vi försöker gå ut ett par gånger i veckan. Än så länge har det funkat bra.
Denna vecka blir det 3 ridpass och minst 2 långpromenader. Bättre än inget!

Puss å hej så länge, ska nog bygga duplo med Wille nu

★ Jag är kung!

Micke har pillat och pillat hela dagen med den nya datorn. MSN har inte gått att installera alls tydligen...Han har blivit förbannad mellan varven. Nu när han gick upp och sövde Wille så fick jag äntligen titta på datorn, och vem fixar MSN om inte jag? Det var ju inget svårt. Jävla amatör ;) Nu ligger han där och sover så gott med Wille för han ska jobba natt inatt.

Sitter här i soffan och surfar, Outsiders börjar nu. Tycker det är riktigt skönt att kunna sitta var man vill faktiskt! Inte behöva sitta på en hård trästol där uppe =D

Denna dator har en inbyggd sån här grej...När man surfar så har vi ingen grej som man pluggar in, vi har ett sim kort bara. Det är smidigt =)

Jag är sugen på nåt, en påse godis som vanligt. Men nej nej nej. ska inte. får inte.

Ojda

★ Ny dator

Huvudvärk! Det har kommit och gått hela dagen men nu växer det sig starkare för var minut. Fan om detta ska bli migrän? Känns så så jag måste ta en tablett!



"Jag är Ipren - den intelligenta värktabletten
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag Ipren, de' e' helt enkelt intelligent.
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ipren 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria tabletter med paracetamol
till exempel alvedon vid huvudvärk mensvärk och tandvärk.
Jag är Ipren - den intelligenta värktabletten!"

Vi har varit i Södertälje idag, köpte en Windstopperjacka till William från Polarn o Pyret. Jag ville ha en turkos, Micke en svart och så hamnade en ljusblå i kläm där också. Där stod vi och tävlade om vem som skulle vinna, vi höll upp våra "Vilken vill du ha William??"  Bäst av tre ;) Det blev den ljusblåa iaf. Svärmor la 250 kr på jackan så det är ju lite mer än halva priset, Micke fick tillbaka en femhundring från en gammal avbetalning så det var bara att tacka och bocka. Så fick han tillbaka 1400 från facket så han också hade betalat in för mycket till. =) Vi blir inte ledsna! *tihi*

Vi strosade runt i Tälje och Micke ville gå in och kika i Telia butiken. Såklart så blev han frestad i värsta erbjudantet med bärbar dator med mobilt bredband, precis som vi vill ha. Vi tjänar ju helt klart på att ha det så, vi betalar flera hundra i månaden på hemtelefonen som vi knappt använder. Så Micke bestämde sig, han sa upp alltihop och hakade på detta istället! Så vi fick mobilt bredband, LG bärbar 14" och en skrivare för 0 Kr. Månadskostnaden blir mycket billigare än det vi har nu med hemtelfon, bredband och allt skit. Så vi är nöjda =) Micke är nog mest nöjd eftersom det är han som betalar räkningarna ;)

Han pillar och grejjar med lilldatan, Wille sover så då är det ju klart att man sätter sig här ju! haha
Cattis kommer hit sen så då blir det promenad som gäller! Och ridning imorgon, torsdag och lördag. Lite motion denna vecka blir det. Det är bra det för jag har ätit hamburgare och godis och sånt skit *suck*
Tänk om man kunde få proffs hjälp av någon? Som lagar maten efter schema och tar med mig på promenader. vad glad jag skulle bli då =D

Happ, då sitter man här med 2 st dyra bärbara telefoner...Sälja på Tradera kanske? Nu har vi 3 st skrivare också...Behöver ju bara en...Sälja de andra också =)  Fan, vi kommer ju bli rika!

Nehepp, en Ipren och vila!                                       

★ God morgon!

Förstår inte varför jag är så trött på mornarna? Fick sovmorgon för tredje morgonen i rad! William hade tydligen suttit och hoppat på mig (!) men jag bara sov. Varför är jag så sjukligt trött??

Har DRÖMT! Hela natten, pillrerna verkar inte bita längre, kanske ska ta 2?

Fan, drömde att hela Trosa hoppade i Trosa ån så det blev värsta svallvågorna, jag flöt med William och skrek glatt "hahaha en Tsunamiiii!!!" Hans barnvagn stod kvar vid å kanten. Sen vi kom vi till en runnel som man skulle simma igenom, den blev bara trängre och trängre och mindre. Fick panik känslor och det samlades värsta kön bakom mig. Det gick inte att vända om så det var bara att fortsätta det jag påbörjat. Jag fick ta sats för att simma igenom den trånga tunneln. Man fastnade nästan. Usch får äckelkänslor bara att skriva om det! Kenzie, du var också med å simmade!
   När vi simmat klart gick jag in i Bin Ladins klädaffär vid gamla karamellen, men där var det ombyggt till en lite mer exklusiv butik, jag och Kenzie gick in där och där stod Linneá. Men hon hälsade aldrig, hon stod och pratade smycken med expediten...
  Det sjukaste var nog när min fd chef Stefan grät och var jätte full och sa hela tiden "Varför slutade du Ida?? Ångrar du dig inte?? Du sa ju att du aldrig ville vara otrogen mot Micke!!" Sen började han tjaffsa med min syster Janet, de verkade känna varrann...  Sedan var vi någonstanns där hela min familj var samlad, jag letade efter min morgonrock eftersom jag var så blöt efter å badet men jag hittade den aldrig. Även där kom Stefan "Jag satt på krogen men jag kunde inte stanna kvar, var bara tvungen att åka hit till dig. Varför Ida?? (Tårarna sprutade vid det här laget) Du sa ju att du aldrig ville vara otrogen mot Micke!!!" Jag förstod aldrig vad han menade och han var för full för att förklara. Det var så frustrerande. När han sedan drog så försökte jag få tag på honom men lyckades aldrig, fick ett videosamtal med honom där jag såg hans kortlek men vi pratade aldrig. Och vagnen återfick jag aldrig. jag letade och letade men den var försvunnen...


Så jävla sjuk dröm så jag är snurrig. Jag har nu massor att slå upp i drömboken.
Det blir full läsning vid frukost bordet! Och frukosten ska intas NU då jag är vrålhungrig. Så hej så länge!

★ Tidsfördriv

Tråkigt, tråkigt, tråkigt!!!!! Det finns absolut ingenting att blogga om! Kanske ska sno en lista från Eme?

Min dag började med att jag låg mördad i sängen. jag kom inte upp, tur att man fick sovmorgon! *tack darling*
Sedan var det full rulle tills vi skickade över Storken till svärmor, Micke begav sig till jobbet medans jag drog iväg till stallet. Skuttade lite på Bonny gumman men hon var så trött idag ju! Skulle vilja testa hoppa med henne. Ska nog bygga hinder och testa lite =)  Medans jag ändå var i farten så tog jag hand om deras andra häst också, men fick ju inte borsta ryggen på honom för Frasse intog snabbt sin position =)


                                                                    


Nu jävlar hörrni, hittade jag en lista med 62 jävla frågor!! Vem fan sitter och kommer på de här??

1. Hur gammal är du om fem år?

28 år. Gammal och gaggig!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Bonny ;)  (en häst)

3. Hur lång är du?
168 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
"Guess who" Med hottien Ashton Kutcher *dregel*

5. Vem ringde du senast?
Mamma

6. Vem ringde dig senast?
CattDjuret

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Nej ska vi sälja henne så blir det i aug! Cassi flyttar till sthlm då :´( Och jag kommer inte orka o ha råd att ta hand om 2 hästar! Alla mina bidrag försvinner hon flyttar till hennes pappa! Men vi får se vad som händer..Vi är inte hundra på den saken! Men du kanske vill ha henne eller har någon bra idé? Tänk att man aldrig kan säga något själv!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS för jag skickar gratis! =D

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta =)

10. När såg du senast din mamma?
Kommer inte ihåg, ett par dagar innan hon åkte till Norrland.

11. Vilken ögonfärg har du?
Bruna

12. När vaknade du i dag?
Kl 6 först! Men fick sovmorgon till 8! Lyx!
13. Vilken är din favoritjulsång?
Inte någon! haha...nej.

14. Vilken är din favoritplats?

Har så många! Mysigast är när vi hela familjen sover tillsammans
15. Vilken plats föredrar du minst?
Längst ner i botten full av förnedran

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Gravid med tredje barnet, bor i en en-plans villa med mina hästar runt hörnet.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att mamma och pappa skulle skiljas. Annars spöken, för de kryllade det om hos oss på den tiden!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jaa, vad var det? Kanske åt ståupparen Björn Gustavsson. Han är ju super rolig!! Och snygg =D

19. Hur stor är din säng?
Vetifan. Dubbelsäng? =P Vi har en varsin sida som går att höja och sänka och dona...

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär Dell dator, men det ska nog bli en bärbar med mobilt bredband
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Endast iklädd mina trosor, allt annat skruvar sig runt mig och man blir svettig

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två. En ergonomisk till mig och en ergonomisk till Micke

23. Hur många landskap har du bott i?
Åhmen, hallå, orka tänka på det??

24. Vilka städer har du bott i?
Städer? Räknas byar? Järna, Trosa, Hölö, Vagnhärad

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor!!! Hatar när smulor fastnar under fötterna!
26. Är du social?
Jo men för fan! Absolut!

27. Vilken är din favoritglass?
Vanilj med cola sås är favoriten för tillfället! Det där ändras hela tiden =D

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Ojojoj, var ska jag börja???

29. Tycker du om kinamat?
Ja innan jag hamnade på sjukhus. Nu tål jag inte lukten!

30. Tycker du om kaffe?
Nej fy fan!!! Det är omänskligt äckligt.

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten. Ibland kan jag lyxa till det med juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Magen!!! Vilket va asjobbigt när man var gravid. Trodde det var frid å fröjd när William fötts. Men då hade man ju sprängfyllda pattar som gjorde svinont att ligga på istället! Knepigt det dära!

33. Kan du spela poker?
HAHAHAHAHA Nej gud nej!! Hus, kåk, stege, färg vet jag att det finns men fattar absolut nada av skiten!

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja det är klart! Det är ju underbart!

35. Är du en beroendemänniska?
Jaaaaa, av blypp! Undrar ni vad blypp är?? Det är Lypsyl. På mitt språk!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej inte känner. Men vet att grannens dotter är född samma datum..

37. Vill du ha barn?
Jag har redan en son men vill ha fler!!!

38. Kan du några andra språk än svenska?
Joda, engelska, har MVG faktiskt... Annars är det danska, norska och ryska på mitt egna vis *spatsiba*
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, 3 ggr faktiskt... Och akut några gånger.
 40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng! Om det inte är i medelhavet förstås. Där ser man var man sätter fötterna/simmar

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Småprylar. Men nog helst min son
42. Äger du dyrbara smycken?
Mina vigselringar

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
One Tree Hill. Kyle XY, Desperete Housewives, Outsiders, Bingolotto (jo det är kul!!)

44. Kan du rulla med tungan?
Rulla?? Kan göra den rund liksom...
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Mig själv, min humor är den bästa!

46. Sover du med gosedjur?
Men neee.
47. Vad har du för ringsignal?
Rihanna- Don´t stop the music

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nej jag tror nog inte det...Mamma var nog duktig med att rensa ur

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En tomteluva! *asg*

50. Flirtar du mycket?
Nej jag har blivit så tråkig!
51. Kan du byta olja på bilen?
Ska bilen ha sånt??

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej =) Är en riktig hastighetsnörd!

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Ööööh. 3 sidor ur Pigge Werkelins bok hos Emelinda. Hahaha. Jag löser korsord om kvällarna jag

54. Läser du dagstidningen?
Det blir på nätet och text tv

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej orka hålla på

56. Dansar du i bilen?
Jo fan, har en strippstång!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
The Voice of hip hop and RnB

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
"1000:- Månad"

59. När var du i kyrkan senast?
Minnesgudstjänst för Jonas

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Bildläraren. Gillar henne än idag!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt på tomten när man var 10 *skrattar*

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Micke, mötte mig vid tåget med blommor

Sådärdå! Då var det ifyllt. Dags för ett piller, lite korsord, något smärtstillande kanske och sedan det bästa av allt- Kill över hela kroppen av min älskling Micke. Snart firar vi 7 år =)  *längtar*

Jusstjävlar, morsan min fyller 50 år idag! GRATTIS mamma!  Alltså, jag kom ju ihåg det och har pratat med henne flera gånger men jag glömde nästan skriva det här... Hon är i Norrland nu, omringad av flera meter snö. Och här sitter jag i regnskiten. Men det finns ändå ett par positiva saker med varm "vinter":

*Billigare hus uppvärmning
*Man kan rida på paddocken
*Man fryser inte ihjäl när man kommer ut från duschen
*Wille behöver inte 18 ton kläder

Nä, dags att göra sig iordning för sängen.

Puss på er!


★ Tråkigt!

Nu äntligen. Får jag sitta ner. Nyduschad och jävligt trött. Jag ska krypa ner intill Storken snart för att sova lite med honom. Han var med mig i stallet i förmiddas, han ska alltid gå och gnägga! haha =)
Jag stoppade ner kameran i fickan för att "jag ska ta massa kort och sätta in i bloggen"  Men, ahhh. Mmm. Visst. Kamera helvetet ligger kvar i jackan, Totally orörd. Så forton får bli något annat årtionde. kanske det årtiondet då kamerorna har försvunnit för gott och ersatts med inbyggda ögonkameror. Ett blink och ett foto är taget! Tänk så smidigt...

Idag är en dag då det inte finns ett skit att skriva om! Verkligen as tråkigt...

tror jag satsar på att krypa in till wille pille storken istället.

Puss

★ Men nej

Jag råkade klicka på spara och publicera...var ju inte färdig!

★ Nya tag

Nya tag med bloggen idag då. hehe William har precis somnat, Micke älsklingen är på kurs och här sitter jag =) Tog med mig Wille ut på en timmes promenad i förmiddags. Det var skönt att få röra på fläsket. Så denna vecka har det blivit 2 st ridpass och en timmes promenad. Jag vet, inte alls mycket med iaf bättre än inget! *positiv*

Han fick gå första kvarten sen ville jag raska på lite.             
I med han i vagnen, muta med ett äpple ;)

När vi kom in så gjorde jag i ordning lunch, köttfärslimpan som blev över från igår. Jag tror tamejfan jag gjorde Sveriges godaste meatloaf igår! Den var helt utöver den vanliga, det vill jag lova. Mumsens!

Svärmor skickade med semlor som hon gjort själv + mjölkfri grädde till Storken som vi mumsade på efter lunchen.
                                  
                                 Gräddnos --->        


Jag saknar min Micke. Det var egentligen meningen att han skulle jobba eftermiddag idag men istället är han på kurs och slutar kl 14. Så jag klagar INTE! =) Ikväll ska vi mysa och äta tacos *längtar*
Ni har ju inte fått sett rosorna jag fick när han mötte mig vid tåget ju, de är så fina!
                                                                                  
                                                    
                                             Jag älskar dig min konung!
                                      
                               Inte skogens konung dock, men min konung! =D

Fan va skönt med Fredag... Även fast jag alltid är hemma så är helg ändå något speciellt.

Undrar om man kan sätta in videoklipp i bloggen? Måste ju testa ju...Nee det gick inte. Bajs då. Jag som hittade sån gullig fil när Wille var liten =)

★ Jag säger upp detta!!!!!!!!

Nää. Fyy faaan. behöver jag säga något mer????

JÄVLA BLOGG HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är så otroligt trött på den här bloggen så jag avlider!!!!!!!!!!
Det går tamejfan aldrig att göra någonting!!!!!!!!
Nu när jag skriver värsta feta inlägget och fixat med bilder, nej då helt plötsligt
så är jag inte inloggad och allt försvinner??

Jävla idiot fitt blogg helvetes jävla kuk arselhål. *pekar finger som en annan treåring*
HA! Där fick du blogg jävel! *lipar*

★ Skyddat Nummer

varför? VARFÖR har folk skyddat nummer? Jag har ingen som helst förståelse till det! Tycker det är så frustrerande jobbigt och irriterande att aldrig veta vem som ringer. Nu somnade jag med Wille, och vem ringer då? Ingen aning för det är skyddat nummer! Både på mobil och hemlur... Varför har folk skyddat nummer? Sitter ni och tjuvringer hela dagarna eller what?

Dessutom hatar jag att svara när det är skyddat. Lägg av nu vafan...

★ Hantverkare!

Är det bara jag som upplever att hantverkare
 inte är några trevliga typer?
                                                                       
         De verkar inte vilja jobba? Skulle någon ringa till mitt nu påhittade företag så skulle jag vara trevlig mot kunden och erbjuda så bra service som möjligt och vara glad över att folk ringer till Mig för hjälp.
Jag har försökt få tag på golvläggare hela förmiddagen men alla är så jävla griniga. Man känner sig så dum för att man ringde. Förlåt då vill man säga och slänga på luren. Men jag tänker fortsätta vara trevlig, kanske lönar sig i slutändan ;)
    De som la vårat tak var ju skitbra! Där kan man snacka om service och trevliga människor! De kom på en gång och la taket, i Mars, men vi behövde inte betala förrens i Juni när skattepengarna kom, inga extra avgifter, ingenting. Bara otroligt jävla bra service.
    Nä, önskar bara jag kan få tag i en bra golvläggare som vill lägga plastmatta i vårat kök, hall + övre hall.
Det blir ju billigare om man lägger in klickgolv men det har vi nu i köket och undrar om det inte är mögeläckel där under så mycket vatten och kiss som runnit ner i springorna där efter Wille. Nä fy vad ofräscht! Då blir det bättre med en snygg matta...

Det är iaf bestämt nu. IKEA kök blir det, billigast *ja vi är snåla* Pengarna som blir över köper vi fönster för.

Läste på Emes blogg att "Benson" är död. Allt jag visste om honom var att han ägde Bomans här i Trosa. hade ingen aning om att han var anställd på TV 4 och visades i rutan. Jag har nog inte koll på nånting tror jag ;)
Vet bara att han har en jävligt jobbig fru. Men så kanske man inte får säga när detta inträffat.
Nä hörrni, jag undrar om jag fan inte ska krypa ner till Wille och toksova?       
Fan vad dålig jag är på att sätta in bilder... Hur fan skriver ni runt bilden? Jag får bara massa mellanrum. *suck*  Jag ger upp...

★ God Morgon

Fy fan vilken jävla natt! Har väl sovit max 2 timmar. Lite då och då. hade jätte svårt att somna fast jag hade tagit mitt piller, sen när jag preic somnat så väckte Micke mig vid 03 om hjälp för William var totalt nerkissad stackarn. Och efter det var William pigg och somnade aldrig riktigt om, vi gick i skift om vem som fick sova. Han låg och babblade så förnöjt i sängen medans vi var irriterade "Det räcker nu William, jag vill soooova!!!!"

Såg på fortsättningen av Det Okända igår. Uuuh det va så läbbigt så jag rös! Nu hittade jag några läbbiga bilder:

 









Värsta creepy bilderna ju!

★ Nytt kök?

Jo, disskutionen har pågått i ett år nu. Nytt kök eller inte? Eller ska vi satsa på nya fönster istället?
Men vafan, kan vi inte satsa på båda? Vi har 100.000 i budget, vi behöver ju inte safta på kostnaden på köket så överdrivet, vi bor ju bara i radhus så...Om vi byter fönster för runt 30.000 så kan vi köpa kök för 70.000. Noblessa har nu erbjudande om man köper kök för 90.000 så får man 20.000 rabatt, så då kan vi ju köpa kök för 90 men bara betala 70! Men det finns ju betydligt billigare också. Men sen ska man ju byta golv, kakel, tapeter osv...Det är ju alltid mer kostnader än vad man tror. Bara golvet kommer kosta runt 10 tusen? Eller?... åååååååååååh jag blir galen, det är så mycket att räkna på!!! 

I sommar SKA jag måla om i tvättstugan också, jag står inte ut att vara där inne!! Det är ju lätt att måla, sen ta bort det fula skåpet och köpa ett nytt. Det kostar ju inte många kronor... Det ska bli av i sommar, annars spöar jag mig själv! Sen har vi ju Williams rum som projekt! Det enda vi har köpt dit är golvet...Ååå vad stressad jag blev nu =D haha

Bäst jag skriver om annat, sitter hos svärmor nu, hon har bjudit på mat och hemmabakt semla. Det var ruskigt gott! Sitter i soffan med hennes bärbara, fan vi vill också ha mobilt bredband med bärbar. Kände det när jag var hos Eme. Så jäkla smidigt. Och billigt. Vi sitter och betalar 400 i telefon kostnade endast. Sedan är det ju bredbandet på det. Flera hundra per månad som bara försvinner. Micke har sagt upp alltihop, så i Augusti har tiden löpt ut och allt är uppsagt. Då får det bli en bärbar med mobilt bredband. Det vi gör är att betala räkningar, skriva blogg och slö surfa så det kommer passa oss perfekt.

Ojojoj vad Wille babblar där uppe, han sitter i badet =) Min fis...Som är så stor.
Nu  måste jag gå upp och pussa på honom!

★ Ajaj

Kl 06 tyckte min kära son att vi skulle upp. Men det gick inte! Kom inte från sängen förrens en timme senare. Totalt asmördad! Jag är as hungrig, men eftersom Wille druckit välling så är han seg startad gällande frukost. Äggen tog slut igår när jag bakade, typiskt! Måste inhandlas...mina piller också, har bara en kvar *humpf*

Fan, fingrarna värker som helvetet själv. suck och morr och dubbelsuck!      

                                                                                           


Idag ska vi iväg på middag hos svärmor, hon ska bjuda på hembakta semlor...Vi äter dagen efter alla andra =D *tihi* Hon gör såna dära nyttiga varianter.

Nej men vafan, det är äntligen frukost dags!! WOOHOO!

★ Hmmm

Mikael har- i 3 veckor nu, tjatat om en jäkla kladdkaka dagligen! Så nu när vi fick en slant från Tradera så köpte han blockchoklad så jag kan baka. *asg*  Bakad och klar är den iaf så den står på kylning nu, det är ju riktigt geggeigt i mitten- Janet, du vet ju vilken jag menar. Yummi! Den som mamma alltid gör...
Gjorde lasagne till middag, den var väldigt uppskattad av familjen, som båda tog mera =)
För mig betyder det jätte mycket när de tar mer, då känns det som man gjort någe bra. Nåt mumsigt.

Tar lång tid för Micke att söva Wille idag, jag har hört hur han har babblat en massa där inne, nu har det varit tyst en stund så kanske han kommer ut snart...Han lär styra sina ben rakt mot kladdkakan! hihi

Har ridit idag, det var skönt att få komma ut till det kära stallet och mysa pålle. Bonny har fått en ny sadel som var UNDERBAR! Helt fantastisk! Jag är fortfarande helt salig haha =)

Ne fy fan, jag har verkligen ingenting intressant att blogga om just nu, tänkte mest tidfördriva mig en stund till Micke kommer... Men nu ser jag ju att Sjukhuset börjar snart! Har fastnat för det...haha. tönt.

Puss

★ Lätt

Det är ju jätte lätt att se vem som skriver vilken kommentar, IP numret står ju precis vid kommentaren. Jag har bara varit blind...

★ Festmys

Idag har vi haft en liten familjefest :-) Vi lagade hemmagjord pizza tillsammans alla tre som vi mumsade på vid matsalsbordet med tända ljus. William fick dricka läsk till maten- för första gången och han sa- med stooora ögon  "MMMMMMMMM NAM NAM"  hihi. Efteråt fick han sig en glass att slurka på. Vi hade så mysigt  allihopa!    =)
                                  
 
 Läste ju några sidor ur Pigge Werkelin´s bok om tsunamin, då bla om ett litet inslag om hur de med barnen åt pizza i sängen och drack läsk- som det bara annars fick göra vid fest. Men just den dagen hade de en egen fest. Och så ville jag också ha det. Bort med alla regler för en stund och bara festa till det. Det är sådana här tillfällen man minns med glädje sedan...

Å nej, nu får jag sådär ont i bröstet igen. Fick det i Örebro också. Jätte obehagligt! Ajja, bara jag som håller på att bli paranoid eller nåt annat skumt.

Efter lördagens repriser av "Sjukhuset" så var jag ju faktiskt tvungen att se på dagens avsnitt. Men hallå, gissa vilken värre syskonlängtan till Wille jag fick då när tjejen där födde sitt andra barn "Åååå det blev en pojke till!!"
Å jag bara log alldeles tårögd och fylld med avund... Jaa, måtte det bli våran tur snart...


                                         
God natt mys                                           Läser sin e-mail





                           
   Tokig                                         Sover precis som sin mor

När man ska förhandsvisa sitt inlägg, varför försvinner det i 95% av fallen då när man ska fortsätta redigera??
Man måste ju alltid säkerhetskopiera...Dåligt!

Nu ska jag iaf gosa ner mig hos min älskade man.

God natt kära läsare! (Om jag nu har några)

★ Tråkigt!!!

Micke och Wille busar på golvet, jag fick inte vara med så jag satte mig här och sura ;)
Vi vet inte vad vi ska göra idag. Det ända vi kommit överens om är att vi ska ut och gå efter lunch. Men resten av dagen då? Det är så tråkigt idag...

Och sen finns det vissa människor som man undrar Varför? varför säger du så? Mår du bra av det?

Jusste, Lilleman är ute och kutar där nere, kanske ska lägga in han i buren.

Fan vilket tråkigt inlägg, imorgon ska jag iaf iväg och rida, hoppas La Familia följer med, vi har så kul i stallet allihopa...

Nähepp, nu ska jag nog bygga Duplo med min ruttna familj.

Tjing!

★ God kväll!

Sitter här och jäser. Har myst med min karl och ätit lite godis. Jag, vet, jag borde inte ha gjort det.- Men, det slank ner en å annan gobit.

Helgen har varit helt underbar! Anlände till Örebro med tåg vid 15:51 där jag möttes upp av 2 kära vänner!! Såklart Eme och Kenzie!
Vi drog och handla, lagade mat, sminkade oss och festade. Men jag fegade ur, drack 3 cider och ett glas bål alá Kenzie. Jag är verkligen en tråkig mamma som resonerar: "Ska jag passa på att bli full och sedan ligga orörlig i 2 dagar och spy. Eller ska jag lägga av här, ha kul ändå och må jävligt bra och ta vara på helgen?"
Ja, det blev det senare alternativet, ville verkligen ta vara på denna chansen att få vara hemifrån, full kan man bli nån annan gång ;-) Sorry, that I was boring!

Men det fanns ju 2 töser på festen som var väääldigt glada i hatten!! hihi. Eme käkade upp ett kilo brieost vid 4 snåret medans Kenzie promenerade med hundarna och jag såklart- diskade. Och eme som inte förstod varför hon fes så jävla illa dagen efter? nja, kan det ha varit brien?? hahahaha =) Låg dessutom tuggad Brie lite varstanns    
. Mmmm Brie *smaskens*

Jag beundrar Kenzie, att kunna dricka så mycket och ändå gå upp tidigt och sätta sig på ett tåg och vara hungrig?? Jag hade spytt blod om jag hade haft hennes alkohol nivå =D

 Snygging!! Som hade ragg som svansade efter henne all night long. Jag var såklart ett av dom!


 Snuttan, som är en jävel på att posa -->  
Eller som kommentaren för denna bild: "Tar du kort på min mutta nu??" --->


Gårdagen bestod av soffliggande och tv tittande. Vi är ju lika blödiga Eme och jag så vi grät när det föddes barn och när det blev renoverat i "renovate my family" eller vafan det hette. Ja, där låg vi i en varsin soffa, totalruttna och böla. *snyft snyft* Vi följde upp en hel veckas repris av "Sjukhuset" som jag by the way aldrig tidigare tittat på, men sen när det slutade abrupt så blev vi helt förstörda *asg*
 
Ja hörrni, tack för en underbar helg! saknar er redan! Tänk om vi alla skulle bo närmre...

Skönt det var att åka tåg då!! Man bara satt där, lyssnade på sin musik och bara va. Försökte lösa korsord på vägen hem men vafan, tror de man har IQ 18 miljoner?? De hade lika gärna kunnat gjort korsordet i latin. hade inte blivit no difference.

Min älskling var ju också barnfri, fast bara en natt, han hade visst satt och spelat dataspel till 03! haha, ja det var väl hans sätt att få slappna av :-) Han är ju så underbar, mötte upp mig vid tåget, tog min väska och gav mig blommor. Så fina så =) Så kom vi hem och jag tänkte vi kunde mysa lite men bara tjatade om att vi skulle hämta William! han nästan stod och hoppade, "vi åker och hämtar Wille nu, jag saknar honom!! Kom igen nu!!" haha, så det var ju bara att sätta sig i bilen för att hämta underverket. Gissa om han fick många pussar *tihi*
"Det är dags för en till, när ska det bli en bebis här inne??" sa han och klappade på min mage. Ja... Tänk då dagen vi blir fyra, vilken dröm =)

Nä vafan, undra om man ska ta och knoppa? För nu hände nå mongo så jag kan inte sätta in fler bilder!! *morr*

Så jag tackar nog för mig, gosar in med hos Micke och vaknar av massa William pussar imorgon =)

Puss och god natt!

★ Brum

Eme bara sover...och sover. Undra vad hon ska hitta på inatt? För då ska jag iaf sova =D

Jag är sugen på nåt, men vet inte vad. Har ätit pizza, ätit godis och druckit cola och är proppmätt men ändå så är det något som fattas. Funderar på att gå och duscha, då har jag någe att göra.

Tjing så länge!

★ Fylleslag

Men jag var nykter! Skönt så här dagen efter, när man ser hur mördad Eme är. hahaha. Hon var Rund under fötterna! Och det ända hon tjatar om nu- och har gjort i timmar nu- är godis och pizza. Det är 3 min till pizzan och 3 min+5 sekunder till godiset. Men hon pallar inte! haha, själv har man ju ingen aning om vart man ska och jag skulle inte tillbaka heller! Nu ska jag citera allt Eme hinner prata om under 30 sek:

"Skriver du om mig nu? Bloggar du om hur död jag är i soffan? Att jag ligger här och kliar mig på muttan? Fan att man ska raka sig, det kliar så jävligt!! MEN GUUD vad det snöar! Helt sjukt vad stora flingor!!
Sen kom lite snack i *censur* *censur* Faaan vilken snöstorm! Du kan ju ta datorn och sätta dig i soffan, det är ju en bärbar!" (Nähe??) hahaha.

Sen blev det tyst i 15 sekunder, då blev jag orolig och var tvungen att titta till henne.
Jaha hon satt med mobilen sen vrålar hon "jag goooooglar, goggel goggel!! Undrar om man ska klämma en kabel, nä en liten prutt"  HAHAHAHAHAHAHAHAHA Jaaaa, vad säger man, jag njuter av att vara här =)
Att kunna få ligga i soffan och bara ligga. Totalt underbart. Att lyssna på Eme och bara få skratta.

Annars så snöar det någe förjävligt här!! Och Kenzie sitter på tåget hem, hoppas det går bra för dig gumman!

Eme just nu: UNIIIBEEET; SHAAALALALALLAAA, UNIBET SHAAALALALALAAAA!!!

Saknar min familj där hemma. Min älskade son! Det är underbart att få sakna dem så mycket som jag gör. Eftersom jag är hemma jämt och går i samma gamla rutiner. Fan, Wille börjar ju på dagis snart.

Nää hörrni nu ska jag lägga mig i soffan och dega. Ojojoj va nice...

Puss på er.

★ Öret!!

Fan, jag somnade när jag sövde William, nu har jag mascara överallt och är knögglig i håret. Men, det kunde ha varit mycket värre, tänk om jag toksovit och missat tåg och allting?? Usch, hemska tanke!

Jag har inte ens packat, ska åka om 2 timmar, måste fan sätta igång nu ju. Men det är ju så tråkigt att packa juuuuuu. Fan va mycket Ju jag skriver =D hohoho

Drömde mardrömmar inatt efter att jag tittat på Ghost Whisperer *asg* Vet inte vad som hänt med mig =) Men tycker det är kul att jag äntligen också kan få bli skraj åt skräckisar. Ingenting har skrämt mig förut..

Annars har jag resfeber. Mår illa och pirrar i magen, lökringar under mina armpits. Så här är det alltid när jag ska resa!! Men värst är ju flygning, då har man dirre och hela köret! Jag ska liksom åka tåg själv, hur skrämmande är inte det?? Jag har fan aldrig åkt tåg förut!! Och så ska jag byta i Arboga, herre min gud, hoppas jag går på rätt tåg!! Eller hoppas jag går av?? Ja fy fan, det ska bli spännande detta. En blåst brunett ska åka tåg själv *asg*
Kanske ska skriva en bok om det? Sedan en uppföljare om hemfärden, kanske säljer bättre än Harry Potter.

Nä fy fan vad det pirrar i magen. Jäkla onionrings då, Eme får jag duscha hos dig??

Näää måste fan packa nu...boring. Men sen drar jag!!!
WOOOHOOOOO EME HERE I COME!!!!!! hahaha, jag är trött...

RSS 2.0