★ Äntligen...

Gud vad skönt att Johan åkte utfrån Idol!!! ÄNTLIGEN!!! 

Börjar jobba om en timme, väntar på att barnvakten ska komma så jag kan åka.

Bläää bubblar i magen...usch... 

★ Julklapp!!



Fixade naglarna igår, jag klippte av dom och kletade på lite lack, vad tycks?
 Suddigt som vanligt med mobilen..

Fick julklapp idag!! För första gången så har jag fått en julklapp från mitt arbete =) Eller jo, jag fick en lax när jag jobbade som mattant *asg' Jag som inte äter något från havet...hehe, mamma fick den laxen.



Denna klocka fick jag =D En Jet Set San Remo. Det tycker jag var bra mycket bättre än en lax. En julklapp för en tusenlapp är inte fy skam. Jag är ruskigt tacksam och glad!!! Weeee!!!!  Tack så hemskt mycket Ur&Penn!!!!!

Fick ragg idag på jobbet, haha. Sist var det en kille som lämnade sitt nummer, idag så hängde denne läpp när jag sa att jag var gift och har barn. Haha, tänka sig att jag får ragg nuförtiden när jag ser ut som jag gör. Men kanske duger man som man är trots allt? Jag har ju allt jag kunnat drömma om, så vad gör några extra kilon ;) *fniss*

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för utvecklingssamtal på dagis. Har inte haft ett enda än så det är verkligen på tiden!

Förresten så ringde Williams doktor förut och berättade att våran älskade son har astma. Känns tungt men det kunde ju varit värre right? Finns ju andra sjukdomar som man inte vill veta av. Astma kan man ju handskas med...Förhoppningsvis. Han har en andningsmaskin här hemma nu, han ska andas in sin medicin morgon och kväll.
Min lille kille,...Varför får han astma för?? Vad har vi gjort fel??

Imorgon blir det stallet, ska rida ut med Anneli så jag hoppas på plusgrader och sol...

Puss å hej

★ Pictures for you



Glutta in vad Wille har fått på sin vägg. Värsta coola ;)



Och på dörren hänger denna skräckinjagande skylt. Fast med bättre skärpa, måste ge den lite Ramlösa ;)



Min snygge strumpbyxe son står och posar i nya hallen! Gardinerna är såklart tillfälliga och vi ska (nångång) köpa skjutdörrar att ha där. För där inne är det en stor klädkammare som med rätt inredning kommer bli en riktigt bra walk in closet. Nytt golv är det också såklart,,, Vet att min syrra Linda kommer bli arg på mig nu för att hon inte fick det gamla golvet, vet ju hur mycket hon gillade det... hoho



Här har Micke byggt in alla gamla vatten ledningar. Vattenberedarn stod här när vi flyttade in, en original JÄTTE variant från 70 talet. Så alla ledningar finns kvar- men nu inbyggda =)



Micke hängde upp TV:n på väggen, måste bara sätta dit en sån där sladdpryl. Hoppas dem finns i svart... Och jaa, vi ska köpa ny byrå...Nångång. haha. Förut så stod där hela vägen fula original garderober. Urk.



Satte dit nya wallies idag. Det var en till blomma som var högre än denna och var skitsnyggt ihop, MEN Någon Mister Herr Adolf  skulle hjälpa mig och river sönder alltihop. Glad?? JAG??? Jo väldigt. *harkel*



Closer look. Inte så dumt va?? =)



Dessa är påskrapade så dom sitter där dom sitter. Hoppas man inte tröttnar bara. Hehe...
Men jag personligen tycker att dom är otroligt vackra och jag älskar att ha dom i mitt rum. Frågamig inte varför =)

Oj, nu börjar Grey´s... Time to go!!

★ Summering av helgen

Hej hopp alla banditer!

Summering av helgen? Kan det va intressant? Det vetifan men jag kör på.

I Fredas åt vi lunch hos svärmor för att sedan åka till gammelmormor och hjälpa henne med diverse prylar. Men stackarn är ju så förvirrad så hon vet inte vad hon själv har sagt. Fick mig några utskällningar som hette duga men jag tror inte hon var medveten om dom? Det var jobbigt, men man måste försöka att stänga det ute. Om man tar åt sig så håller man inte länge. Varför måste människor bli gamla? Varför finns döden? Eller är döden bara ett namn? Kanske finns den inte? Hmm...Vet inte om jag vill veta heller. Scary. Det märks helt enkelt när man själv är där...Hoppas det dröjjer längebara =)

I Lördags så bakade jag munkar och tacopaj, gjorde ordning en sallad och for till Camilla, Cribbe och Joline. Vi åt mat, fikade och gosade massvis med bebis! Sjukt söt!!  Lik Cribbe men med Camillas mun =)
På kvällen sen så åkte jag och Kenzie/Emelie till Carro på pökparty! Det var jätte trevligt och skojjigt! Alla var nyktra, inget suparparty, vilket jag tycker kändes bra eftersom jag aldrig dricker längre. Eller förresten det var en som var full, som drack vin..hehe..lite slöddrigt blev det ;) Vi konstaterade att vi har våra barn på samma avdelning men ingen av oss vet vilket barn det är. Hehe, stor koll?? Naaaej.

Och igår så åkte jag, Micke och William till badhuset för att plaska! Och jäklar i min låda vad Wille hade kul! haha, så underbart att se honom så glad och lycklig. Och simmar bra gör han verkligen. Armpuffarna på så simmar han runt i bassängerna, hoppar från kanten och åker vattenkana. Han hoppade tillochmed från den höga kanten den lille skitungen. Sedan blev det bastu för lillskroten =) 

Idag så VABar jag, lillfisen är snorig och HOSTIG, hans hosta är värre än någonsin och det är ingen förkylningshosta utan det är hans "astma" hosta som han liksom skriker ut. Vi var hos doktorn på eftermiddagen för ett planerat besök, kikhostprov. Det skulle ta ca 5 dagar att få hem svaret och jag är ruskigt nyfiken! Man hoppas ju ändå på ett konstigt sätt att det ska vara kikhosta så han slipper dras med astma! Men ja, vi får vänta och se...
Visste inte hur jag skulle göra så jag ringde dagis för att rådfråga..svaret blev att låta honom få vara hemma och vila. Sagt och gjort. Men det som oroar mig är att han är lila under ögonen (??) Har aldrig varit det förut så varför är han det? =( Jobbar inte förrens på torsdag igen så han får tid på sig att vila...

Vilket väder vi har då! Hur mysigt som helst! Snälla, låt det få stanna länge...

Vi har stopp i avloppet i köket, verkar som om proppen sitter under golvet liksom...Jobbigt värre. Suck...

Men nehej, om man skulle ta och kolla på Färjan då. Och skämmas över Håkan. usch, stackars krake. Gubbe på 40 årsom beter sig som. Ja. Se själva.

Puss

★ Astma och pruttlera

Kan ni tänka er, vi är lediga ihop hela helgen =) Weeeee!!!!  Vi ska iväg och äta lunch snart hos svärmor, skönt att slippa laga mat  =D  Sen någon gång under helgen så ska vi hälsa på Camilla, Cribbe och lilla Joline, men jag lyckas inte hitta någon present, svårare än jag trott att handla till tjejer ju!!

Wille fick presenter igår, för att han var så duktig hos doktorn. Han var så himla duktig och snäll och lugn och helt underbar. Trots att doktorn grävde honom i halsen, tog blod, gav han astma medicin från största maskinen och mycket mer. Jag trodde ju såklart att han skulle blir rädd och gråta för att sen vägra men inte då=) Han grät inte ens när de tog blod. Så då måste man ju köpa presenter till honom =) På måndag ska han tillbaka för att göra ett kikhost prov men som det ser ut nu så säger doktorn att det är anträngningsastma han har, men han hostar ju på nätterna också, men det blir kanske nåt vajjs med luftrören? Men hon ska ta kikhost prov och lite sånt för att hon ska vara säker på sin sak och inte medicinera fel. Sjukt skönt att hon tog oss på allvar och inte bara "Det är nog ett virus, ta en alvedon och bisolvon" William fick springa i korridoren för att han skulle börja hosta och det gjorde han ju såklart så hon fick lyssna på det. Nä, ett stort plus  till Williams doktor (som även varit min) för hon är bäst! Han fick iaf ny medicin som han ska få kvällen innan sovdags, verkade inte fungera första natten men vi får väl ge det lite tid antar jag?

Micke går och gnäller över att han mår illa, han åt ju 2 chipspåsar igår *asg* Men nu lät han verkligen ynklig "jävlar vad jag mår illa..." Vifår väl se om jag hör en spya där uppe snart, men då flyr jag fältet det kan jag ju säga med en gång!

NI MED BARN!!!!  LYSTRING!!! ;) Ni bara måste köpa pruttlera! Jag vet inte vem i våran familj som tycker den är roligast? William har "Prinsessa på fjärten"  Och "Blötfis" Blötfisarna är verkligen blöta *asg* Ja fy fan, prutthumor måste ju vara en av dem bästa?? Jag kan nästan lova att era barn kommer älska Pruttlera! =D

Min hårborste är borta...Vågar jag gå ut????


★ Ointressant

Omskyltning på jobbet vilket innebär väldans massa jobb! Men men, snart färdigt får vi hoppas! Trivs så jäkla bra med mitt jobb, vill inte sluta sen när det beger sig. Är ju iof fast anställd på 10 timmar men inte kan man försörja en familj på det. 40 timmars lön i månaden, nä det vill man ju ha i veckan.

Vet inte vad jag ska skriva, Spinkis låter mig inte skriva något heller för han är så otroligt gosig. Jag har blivit Catwoman här hema för katterna drastill mig som magneter! Speciellt på kvällen när jag lägger mig i sängen för att lösa mitt sedvanliga korsord innan sovtajm. Jaa det går jubra *asg* 2 galna katter som kurrar värre än 18 tigrar.

Nä ska se det sista på Grey´s nu.

★ Ännu en bebis!!!

Grattis Malin och Ted till en underbart söt liten Fabian!



Mysigt med en liten fis på våra lekparksträffar! Ludde kommer att bli världens bästa storebror =)

Guuud vad jag vill gosa bebis...Mys!!

★ GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis mina älskade vänner Camilla och Christian till er dotter Joline!!!! Ååååååh!!!!! Jag är i extas =)=)=)=)=)
Synd att jag har min mobil kvarglömd hos Cattis för jag vill ju sätta in bilder på henne när hon är så vackert gravid.
Vi åkte till Nyköping  tillsammans för ett par dagar sen och hon fick flera sammandragningar, magen blev alldles stenhård och det var så kul att se =) Sedan ringde hon mig på jobbet i fredas och var så nervös och rädd eftersom hon hade värkar. Vi grät tillsammans och jag försökte ge henne några lugna ord. Värkarna började vid 13 tiden, de åkte in vid halv 4 och 19:56 var hon ute, med mycket hår och en söt pussmun. LÄNGTAR tills jag får träffa dom allihopa! Över 3000 g och 50 cm lång. Stor tjej =)  Återigen ett STORT GRATTIS till er!!! Weeee!!!!! =)

Dop idag, lille Kimpa döptes och det var jätte trevligt! Massvis med fina presenter och en nöjd Kim och nöjda föräldrar såklart =)

Jag borde gå och lägga mig men vi hade en dunder sovmorgon idag så jag är inge trött.

Å min bebis bara hostar. Stackarn. En fartfylld dag för William idag vilket resulterar i extrem nattlig hosta. Längtar till den 20 då vi ska till doktorn med honom. Ska försöka byta timmarså jagkan vara med hos doktorn.
Ska gå upp och ge honom medicin.

God natt.

★ Min Mormor



Min älskade mormor ligger på sjukhus =(  Hon har kallevajsing med hjärtat så hon fick åka ambulans in inatt. Hon har legat på IVA idag och jag och mamma var där för att hälsa på. Hon låg uppkopplad till en hjärtmaskin eller monitor kanske man säger. Jag fick se hennes vackra hjärta slå =)  Blodtrycket är inte alls bra, det togs flera gånger under tiden vi var där. Först låg det på typ 171/85 och sedan  3 minuter senare så låg det på 190/99...Sen var det uppe i 177/110 och så där höll det på, nya resultat varenda gång. Jag hoppas verkligen att min lilla mormor blir bättre snart!
Jag vet att du inte läser min blogg mormor men, Jag älskar dig!

Annars så har Micke rivit väggen nu mellan garderoberna, så nu ska det bara läggas in golv och tapetseras för att bli en fullständig walk in closet. Självklart så ska det ju till skjutdörrar men det får hänga typ tyg där ett tag. Hehe...spara pengar.AB.  Skjutdörrar i mått 240*151 är lite svåra att få tag på. 70 tals ruttna hus....suck ;)
Tur att vi har golv och tapeter liggandes iaf =)

Är jag den enda som inte förstår vad tv programmet Boston Tea Party går ut på? Är det bara jag som blir otroligt trött på att lyssna på dedär 2 idioterna? Åååå kan dom bara vara tysta?? Byt  kanal Micke förrrr faan.

På tal om tv program, har tröttnat på CSI för länge sen. Varenda program gör mig irriterad, alla fall löser dom så lätt med typ "Den här tröjjan som vi ska kolla blod på luktar starkt. Det luktar precis som antricitum altarum, vilket är en giftig gas som används i Afrika för att utdöda parasiter och hiv myggor. Vad duktig jag var nu, nu satte vi dit negern, fallet är avlutat" och programmet slutar men en melodi. Värst är väl ändå den jäkla Horatio och hans förbenade solglasögon och hesa självgoda röst. *rys*

Skönt, då har man gnällt lite. =D

Imorgon vankas det jobb. På fredag fyller Banjo 5 år och på morgonen åker jag och Kickan iväg med Bonny till klinik för en hostutredning.

Hon är inte den enda som ska utsättas för hostutredning, även min son skall genomgå en... Den 20 ska vi dit och då påbörjas den...Så får vi se så småningom om de kommer fram till något som orskar hans nattliga hosta.

Nehepp, sova då? Jobba imorgon.

★ hiwjksnK

Jag har abslut ingenting att skriva. Inte ett skit!

Micke tycker att jag ska skriva att jag fiser varma fisar? Förstår inte vad han menar...hmmm. Oskyldig som vanligt.

Jag ska inte förpesta er med mitt ingenting.

Hej då.

Glöm inte Fars dag.




Det här ser INTE ut som min son *asg*  My old little uncle....

★ Jag?? Vuxen??

Skulle ha jobbat idagm men igår blev min rygg mördad, så illa att Micke fick lämna jobbet och köra hem mig. Hade så förbenat ont och det såg ut som jag skitit på mig. Så jag bytte min dag idag till Fredag istället.
Väl hemma så visste jag inte om jag skulle ligga still eller försöka röra på mig, men Micke gav mig jordens mördar massage så jag skrek jag ut. Det hjälpte lite faktiskt, nu kan jag röra på mig obehindrat men smärtan finns kvar där inne och gror. Hoppas bara den inte bryter ut i samma utsträckning. Usch.

Tog en tripp till Nyköping gjorde vi, för att se om jag behövde nya glajjer, mycket riktigt, nya dorer behövdes! Men synen hade blivit bättre faktiskt, kan ni tänka er??? Halvblind som man är. Jag är väl lite trög men jag trodde aldrig att en syn kunde bli bättre när den väl blivit sämre... Så beställde 2 par, ta 2 betala för 1 =D Kungligt =)

På förmiddagen var vi i Trosa på biblioteket och läste böcker med William sedan åt vi riktigt onyttig mat från Krilles. Återvände till trosan nu på kvällen och inhandlade en BH och tröjja på LadyM. Hade presentkort på 700:- så jag la bara till 89 riksdaler. Najs Prajs. 

Så var ångesten här då. Micke har nämnt några gånger idag att han mår illa. Allt jag kan tänka på är magsjuka, magsjuka, magsjuka. Nu jobbar han natt, vilket innebär att William sover bredvid mig (vill inte sova själv) så för minsta ljud han gör så får jag klump i magen och ångesten knakar. Finns det hjälp att få eller blir jag inspärrad för livet? Usch nu knorrar det i hans mage. Fan va jag bygger upp slott av ett sandkorn. Gör en höna av en fjäder. Gör ett hav av en droppe. Peruk av ett hårstrå. Bajskorv av en prutt. Hahhahaha fan jag kanske är lite trött ändå. Suck. Vuxen, vaddå? Ska man va sånt?? Tycker jag låter tråkigt. Så här definerar jag en vuxen:

Kaffedrickare
Strikt
Tråkig
Torr
Gammalmodig
Allmänt rutten

Så nu förstår väl att jag aldrig vill bli det??

★ Kauekaua?

Det är jag som är tuttbrännarn! När jag smort in den ena tutten så börjar den andra att brännas. Whats wrong with me?? Ingen annan som testat på tuttbrännar syndromet?

Jag är ruskigt uttråkad. och har varit hela dan. Borde ju sova men är inge trött. Bara hungrig.Är man fet så är man.

Idag när jag och Wille var i lekparken så sa han plötsligt, "Mamma! Mimmi kschhh i kauekaua!"  Någon som undrar vad det betyder?  Skriv och gissa så vinner ni ett pris =D

Mickes sjukaste dröm inatt, han drömde att han sög av sig själv. Har jag sagt att han är smygbög? Inte?? Nä men då vet ni nu =D Ska mobba han ett tag framöver hade jag tänkt.

Kan någon gemig ett berg av frukt?????? Give me motherfucker. *dregel*

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ja det va kul.

Jag har tråkigt.

Bla bla-

Blä.

Förut idag när jag träffade Kenzie och Theo så drar Theo iväg med barnvagnen och kör iväg den ner för ett stup. Kenzie skriker NEEEEEEEEEEEEEEEJ! Och sen låg den när nere, mörbultat och dan. Det var så kul, Malin skratta så hon grät. När Kenzie väl tråcklat sig ner och upp från den där skogs stupet så utbrister hon sniffandes "Fan, vad den luktar!!!" Ånej, säger jag, hänger det bajsklittar i den??  "Nej den luktar buske!"  Hahahaha sen när började buskar att lukta illa?? Allt va så kul, alla va så trötta. Ja...lättroade morsor helt enkelt. =)

Nä, om man skulle ta och råna en Indian på frukt??

★ men suck

Jag menar såklart att katterna är ORÄDDA. Inte rädda.

Jag är så värdelös.

★ rumpnisse

Full rulle all weekend! Jag har bott i köket mer eller mindre, fick hjälp av Cattis att göra munkar, det var snällt!
Föedelsedags kalaset vad jätte mysigtså mysigt det kunde bli med 2 illbattingar som sprang omkring och skrek *asg*
William och Benjamin är helt makalösa ihop. Mitt i allt bus så kan de börja kramas och pussas. Några gånger har man hört att Benjamin plötsligt säger, "Jag älskar dig William" hihi åh =)

Idag fick pappa vara barnvakt åt Wille för jag tog ett extra pass på jobbet, kunde inte tacka nej till att jobba idag, 100%OB ju för tusan, jag jobbar gärna varje söndag! Skulle jag lätt tacka ja till om jag fick frågan. Fick även låna pappas bil, hur gulligt som helst! Men däremot fick jag lyssna på AC/DC eftersom radion inte fungerar, och musik MÅSTE jag ha!!!  Så det fick bli lite gap och skrik, bättre än inget ;)

Har kommit fram till att jag inte kommer baka med Smör någe mer iallafall, allt jag bakat med smör blev bränt i botten! Suck. Får återgå till margarutt.

Vintern är här, kallt å jävligt men jag vann en hundring på Bingolotto! Alltid något kul i denna vargavinter.

Vad ska jag skriva om? hmmmm. Har ont i tutten. Har haft det känge nu, börjar tro att det är en svampinfektion? Fick det när jag ammade Wille för hundra år sen men nu ammar jag ju iof inte men det är ändå samma lika. Kanske ska be svärmor att skriva ut en tuttsalva åt mig.

Nu när jag jobbar halvtid så har jag blivit medryttare på Bonny igen, så imorgon bitti drar jag ut och rider =) Nice va??
Erkänn att ni blir avundsjuka?? =D

Jag har verkligen dom 2 mest underbara katterna i hela världen!! Så tillgivna, gosiga, sociala, rädda, SNÄLLA, mysiga, söta, bäst, kurriga =)

Nej vafan, vilket värdelöst inlägg *asg*  Jag drar och lägger mig!

Smell you later!

★ -----

Hur kunde jag bli så här duktig?? Det vetifan...

Dags att fortsätta innan gästerna kommer.

RSS 2.0