★ Skilsmässa

Jag är arg och ledsen. Micke har kapat vårat fina Ingrid Marie äppelträd. Jag älskar detta träd och nu när jag kom hem från jobbet så är det nedkapat. Typ. Bara stammen som står, varenda gren är borta, finns några som sticker upp men det blir inga mer äpplen på det där trädet. Man ska BESKÄRA träd på våren, inte KAPA dom på hösten.
Ibland vill jag bara strypa honom. Ibland undrar jag hur liten hans hjärna är. Har han ens någon? Kommer ta många dagar innan jag pratar med honom igen. Fy fan Micke, nu har du verkligen gjort mig ledsen.
Okej att jag inte fick någon födelsedagspresent, jag är van, men att kapa trädet. Nej, där gick gränsen.

★ 24? Usch

God Jul. Det var minus 3,6grader imorse. Jag gick upp halv 7. Usch. Satte på mig mjukisarna,borstade gaddarna och skulle köra bilen till dagis för att underlätta hemfärden sen. Men våran härliga lilla Skoda var täckt av is som var nästintill omöjlig att få bort. Fick bort lite på framrutan, och fick köra med nedvevda sidrutor. *asg*  Men trots den snålskrapningen som tog evigheter så missade jag ju bussen såklart. Fick köra rally genom hagarna och tjuvparkera vid nåt ruttet företag.

Framme på jobbet bjöds det på sjukt god frulle och jag vräkte i mig som aldrig förr. Detta var ju egentligen min lediga dag men kl 08 så vankades det möte på lilla svettiga Ur&Skur.  Iklädd i de bästa av de bästa- mjukisbrallor och osminkad. *aaaaah* Tills chefen frågade mig om jag kunde jobba över. "Hoho, godkänner du mig så visst" sa jag och skrattade. Men tur nog så fick jag jobb ute i skylten. Skylta om lite i Fas 1. Blev bra, jag är ju bäst- såklart. Men vi får väl se om något är ändrat imorgon ;)

Jusste, jag fyller ju år idag. Har verkligen inte den känslan! Usch, jag är så gammal. 24 år. Fy fan. Tragiskt. Nästa år blir jag 25. Usch!!!!  Har redan fått 25 års kris. Huvaligen.
Det bästa med denna dag var ju helt klart när min kära stork pappa kom förbi helt un noticed med en röd ros. Jag blev så otroligt glad! Fasen va gulligt av min lille far =)

Fått veta att jag jobbar på Kims dop. Kan ingen jobba åt mig så är det kört =( Jag måste byta med någon. Har inte råd att ta ledigt en lördag, inte nu när jag jobbar halvtid. Usch, detta ger mig ångest. Lilla Kimpa som Wille säger. Haha...Kimpa. Var är skinnpajen?? ÅÅÅÅÅÅÅNEEEEJ, min tönt till make visste inte vad en skinnpaj var!!!! hahaha, han trodde det var en paj med skinn på *asg*  

Varför kallar Micke mig för klickstjärt?

★ Liftare

Idag har jag tagit upp mina första liftare.  2 alkisar stod och pissa på motorvägen så jag tänkte det att "vafan, här kan de inte stå och förpesta, måste köra hem dom" Så jag gjorde det...

Nä men usch, så var det ju inte! Men när jag åkte hem från jobbet så står det 2 små tjejer vid motorvägen och liftar. Jag stannade direkt för att leka mamma. "Vafasen gör 2 småtjejer på motorvägen och liftar för???"
15 och 17 år, hade tävling med sina andra kompisar om vilka som skulle komma från Ekerö till Norrköping först utan pengar och sedan hem igen. Ojojoj tänkte jag. Då är det bättre att de åker med mig än nån annan snuskgubbe. Om än bara till Vagnhärad. Jag gav dom frukt och godis och matpengar och läxade upp dom snällt och vänligt att det är farligt att lifta. Dom looovade att föräldrarna visste om detta, och om de talar sanning så skulle jag vilja ha ett å annat ord med dessa föräldrar!!  Pappan till ena hade tydligen sagt "ja visst men var rädd om dig, ring om det är något" Men hallå???  Ok, att man som tonåring faktiskt måste få uppleva lite roliga äventyr, men att släppa iväg sin 15 åriga dotter att lifta 30(?) mil med olika bilar är för mig helt oförståeligt. Jag blir upprörd. jag tänker på dessa tjejer hela tiden, skulle tagit ett mobilnummer känner jag, vill veta var dom är, tänk om de står på motorvägen någonstanns, i regnet, trötta och hungriga? Tänk om de blir utsatta för en våldsman??  Gud, det märks att man är mamma, vilka känslor man har.
Har en sån där orolig klump i magen.

Gick bra att jobba idag, fick massor gjort. Jag jobbar verkligen bäst när jag är själv!
När jag kommit hem så åkte vi hela familjen till stallet. Jag skulle ha ridit egentligen men William var så trött så vi var tvungna att hålla honom vaken på någe vis. Så han fick hänga med dit. Han red på lille shettisen Jackie, vilket han tyckte var underbart kul! Sedan skulle han rida på Bonny också, detär julite storleks skillnad på dom 2 om man säger så, så att få upp honom på henne var inte så lätt. Nästa gång får jag nog stå på en stol faktiskt. haha. Men nu vet vi, helt säkert (som det kan bli utan tester) att William är hö/halm/ eller liknande allergiker. Så fort vi gick in på höskullen så började han hosta. Den där läskiga torrhostan. Det har ju varit lugnt sedan hans marsvin försvann. När jag var liten så var jagockså känsligmot hö, hade alltid eksem när jag kommit hem från stallet. Fick tillochmed eksem av gympasalens matta som hade nån stoppning av torkat gräs eller liknande skit. Dom hivade den och köpte in en ny.
 
Va jobbigt, jag är hungrig. Har inte ätit middag idag.... Åt en sen lunch bara.

Blä, dags att sova.

Puss

★ morsning korsning

Härlig dag idag. Började dagen med en härlig frukost med Wille. Som varje dag såklart ;) Sedan åkte vi  till Trosa för att se om skomakaren var öppen, men det var den inte men däremot så köpte jag en ny bh. 100 spänn från Agora...Rea, sånt gillar vi!

När Micke vaknat eller snarare blev väckt av Willes pussar så drog vi och kollade på skjutdörrar. Men hmmm... Vet ni vad 2 små skjutdörrar kostar??? 12000:- tolv tusen riksdaler. Ja men va bra, det har man ju råd med. Suck. Så vi får hänga upp tyg istället för garderobs dörrar så länge. Nu när jag jobbar halvtid så kan man ju inte leva som förr...Vinna ett par miljoner? Ja tack... 

Efter det bytte jag om till stallkläder och drog till Bonkan. Jag red ut med Anneli, skogstur på en timme vilket var helt fantastiskt underbart och välbehövligt. Vi travade längs skogs stigarna och snackade en massa skit. När jag sitter på hästryggen är jag så lycklig. Jag hör hemma där. En dag, en vacker dag, är det jag som bor i det perfekta läget att ha mina 2 egna hästar på MIN mark...åh, härliga dröm.

Sen när jag kom hem så var det bara att fräscha upp sig för att åka till Kenzie på härlig middag. Hennes mat är gudomlig, man är på restaurang. Fick förrätt, Italiensk med massa goda ingredienser som jag glömt namnet på, typ mozarella och torkade skinkor och kött och massvis med annat mumsigt. Så kräsen som jag är när det gäller sånt så tänkte jag bara "Hjälp, det är för fint för mig, kan inte ens uttala namnet på ingredienserna" Ostar och sånt är ju inte min grej...MEN, jag åt. och åt. Och vräkte i mig! *asg* Det var ju superduper as gott. Nästan så det kurrar till i magen på mig just nu =D hihi. Varmrätten var lika gudomlig den, potatisgratäng med helstektfläskfilé som hon skar upp och fyllde med vitlöksost och lindade in i bacon. Mmmmmm! *kurr*

Efter maten blev det att slöa i soffan framför Sex and the City filmen. Men usch vad den var tråkig. Hände ju ingenting. Nä blä. Serien är ju bättre, men så brukar det va...

Klockan är massor, här sitter jag i sängen och bloggar. Herregud, jag måste ju sova, är ju jobbdag imorgon!
Och rid dag...

Så tack och god natt!  *gäsp*

Tack mina fisiga vänner för den underbara kvällen med er!!!!

★ Barkaby

Härlig dag idag! Den har tillbringats i Barkaby, har köpt massa roliga saker. Bla ett par Puma skor för 230 kr och ett par Timberland stövlar för 499. Roligaste var ju Polarn o Pyret outlet =D Fanns inte så mycket i Willes storlek men vi köpte strumpor, tröjja, termobrallor, termovantar, mössa och strumpor och tröja till Benjamin och vantar och tröja till Kim. Allt detta gick på 890:-, hur billigt som helst! Bara termobyxorna har de i ordinarie pris så... =)
Micke köpte ett par jeans inne på Lacoste, det var rea på rean så 499:- kostade dem bara! och pappa fick nya AC/DC skivan, han blev glad =) 

Imorgon så ska vi åka och beställa skjutdörrar till våran soon to be- walk in closet. Så fort Micke vaknar (jobbar natt) så åker vi, sedan åker jag till stallet för jag är hästvakt i helgen, ska rida och ta in hästarna kl 17. Sedan är det middag hos Kenzie kl 18, men det hinner jag ju aldrig, så jag gjorde henne ledsen... Hon gör ingen mat till mig så de slipper sitta och vänta. Men kl 21 åker ju Micke till jobbet igen så jag måste vara hemma då. Jag är ingen vidare gäst jag... =( 

Jag måste sova...Wille somnade nyss. Han somnade i bilen hem och sov i 30 min och hela allt blir förstört. han kan verkligen inte sova på kvällen. Han FÅR inte sova middag. men att han somnar i bilen kan man ju inte direkt förhindra...

Har så otroligt ont så jag blir deprimerad. Hela min vardag rasar. Ska bli otroligt skönt att få snusa häst imorgon.
Kan någon bara kassera vinterhalvåret??  

★ Hola!!




Hittade lite gamla bilder på datorn som jag tänkte dela med mig av...





Bröllopskyss och gravid i V.25




Bröllopsbuketten



En mini Wille



Peruk ligan!!



Mina bästa killar!

Jag vill åka till Barkaby imorgon och fynda kläder...hmmm...

★ prutt

Då har marsvinen flyttat då... Tomt känns det. Och konstigt. De nya ägarna kom ända från Katrineholm för att hämta dom så dom ville verkligen ha dom om man säger så =P
Saknar dom redan!! Tur att vi har Spinkis och Tjockis som substitut =)

Cattis har varit här idag, vi har ätit mat och socker och kollat på spökprogram och fisit. Som vanligt då med andra ord.

William fick en febertopp och somnade i soffan. Hoppas hans hosta ger med sig nu när marsvinen försvunnit, mycket partiklar i luften som flugit omkring, hö, halm, spån, marsvinsfluff, avföringsgrejs...
Men iaf, han klagar på smärta i fötterna. Han har gjort det länge men då har det mest varit på mornarna, att han tex inte kan gå i trappen då för det gör ont. Nu blir det mer och mer och idag grät han nästan pga av smärtan.
Vad är det skumt med våran son??

Jag ska upp tidigt imorgon, fyyyyy faaaan *ångest*  Blir borta hela jävla dagen, måste äta frukost, lunch och middag ute. Vad billigt. suckelibruckeli.

Ska va hästvakt i helgen, åt Bonny, det ser jag fram emot =) Lillskruttan, som inte är så liten iof...

Syrrans bebis som börjar bli stor, är såååååååååååå söt. Jag saknar honom jämt känns det som. Underbarare bebis får man leta efter. Han är min lilla Alfons. Så söt så man smälter. Måste lägga in ett nytt kort på honom så ni får se...skönheten himself... Linda; pussa Kim från mig!!

Jag är inge sovsugen. Blä. Ångest för att gå upp kl 07. usch.

★ grrr

Jobbdag idag. Tusen tack till min käre far som lånade ut bilen till mig. Visste att det skulle bli stressigt men inte SÅ stressigt.Bussen går 5 över 9 och var tvungen att väcka wille tjugo i...

Nämen, nukom en liten willefis intassandes...Han är tidig. Han vaknade av sin hosta, imorgon ska vi ringa till läkaren. Han har druckit den här starka hostmedicinen sen i somras men det blir inge bättre!!! Det är tillochmed trafikvarning på flaskan. Imorgon så flyttar marsvinen till en ny familj så då får vi se om hostan ger med sig...

Min älskade make kom och överraskade mig på jobbet idag med värsta fina blombuketten! När jag fråga varför så sa han bara "för att jag är kär i dig" hihi gulligt väl??? LOVE YOU SOOOOOOO MUCH! You bastard... *kyss*

Gud vad jag får svar om marsvinen. haha. Hjälp...

huvudvärk AB hela dan. Suck.

★ Murra?



Spinkis gör sig inte så bra på bild *asg*
 


En sån här skulle William vilja ha hemma!

Jag och Micke har laddat upp med chips och choklad. Vi ska se derby snart, DIF-HIF.
Hejja Djurgårn!!! WOOHOO!!!!

Min son är besatt av ordet murra. Varför? Vem har lärt honom?

★ God Morgon

 

Det här är jag och Wille just nu =) Vi sov ända till 10!! Det var underbart nice.
Linda: Du ser väl att jag behöver nya sängkläder!!! *asg*

Jag ska snart sätta ut Willes marsvin på annons =( Han har sån difus hosta här hemma så jag måste börja någonstanns. Och hans små djur är ett omdiskuterat ämne, om det kan vara orsaken...Svårt att veta men man vet ju inte förrens man verkligen gör det...

Nu vankas det frukost!

★ Meeh

Hallåååå Lååååå Ida Raul häääee!!!!!

Sitter här med ryggstödet uppe i min underbara säng och blippar omkring på datorn. Vi har precis ätit popcorn och kollat på Heartbreak Hotel. Sjuk film =P haha

Inatt kunde jag inte sova och var vaken halv 4 när William kom intassande. Varit sjukligt trött hela dagen men nu, när jag befinner mig i sängen, är jag piggare än aldrig förr. Varför är det så? Skadat.

Måste raka mig under armarna, har rastafari ju!

På Indiska gott folk, har de världens snyggaste krok(ar) som jag bara måste ha i rummet. Att hänga kläderna på när man går och lägger sig. Kostar 99 riksdaler och är väl 5 krokar på eller nå sånt. Imorgon så måste jag leta fram tavlorna från garaget och trolla upp på väggen.

Vad i sjutton gubbar ska jag blogga om? Ingen aning men ändå så sitter jag är och skriver en massa goja.

"Miljona miljona miljona rosooaaaaa..." Idag är jag finne. Känns bra. Kan hända att jag blir mexikan framåt småtimmarna. Men nu är jag Idalainen.

Micke kallade mig precis för flugfisken???   "Går det bra flugfisken?" frågade han plötsligt.
Vad kan man kontra med? 

Nu kommer Spinkis och ska stämpla stjärthål i ansiktet på mig, Seriöst, vad har katten för böjelser???Hmmmm...

Nä fy fan vilket tråkigt inlägg, i give up.

Tjingeling.

★ Renovering AB



Micke höll på halva natten med tapeterna ;) Närå, men vi somnade väl runt 1-2 kanske...
Wille vaknade kl 21 och var färdig sa han. Lyckades inte få honom att somna om förrens 23!!!

Micke håller iallafall på att lägga golv nu men det är osäkert om golvet räcker till! Typiskt... Såklart så ska det ju vara nåt liksom...



Min karl är en riktig handyman! Ikväll ska han få massage av mig, ska göra romantiskt i nya rummet så ska han få en helkroppsmassage av mig. Sen ska vi göra en bebis ;) Mamma och pappa läste inte det där. haha

Nu ska jag duscha sedan blir det att hämta fis från dagis!

★ Lekdag



Ludwig och William fikar i solen.



Ludwig, William och Theo sitter och fikar. Sedan kommer Kenzies läbbiga hand in där som en robot.

Idag har jag varit hemma med William, för han har skrikit halva natten pga magont. Och snoret rann imorse och hostan var ett faktum. Det var bara att vabba. Men efter frukost så var han hel tokig! Energi upp över öronen så jag, Malin och Kenzie tog våra snoriga odågor till lekparken där de fick springa av sig i några timmar. Ludde somnade i vagnen hem men Wille-som är ruskigt trött- far omkring här som en kuttaperka och vägrar sova. Så vi plockade äpplen från trädet och bakade en äppelpaj. Sedan bakade han och Micke en sockerkaka.
Så snart ska vi avnjuta bakverken. Micke vill åka till Ikea och köpa golvet som vi såg igår när vi var där. Billigt som fan, snyggt så in i helvete. men alla paket går inte in i bilen med mig och Wille där. Fast Micke säger att det går så vet jag att det inte gör det.

Nä, jag bara babblar. Nu ska vi äta äppelpaj!

Tjing!

★ Jag fångade ett spöke!



Det gick rykten om att gungorna på lekplatsen gungade för sig själva så jag gick dit på kvällen för att ta kort.
Kolla vad som fastnade! Gungan är egentligen still men på bilden syns något helt annat! Hur läskigt som helst! Kommer aldrig mer våga gå dit!! Läskig form på hela grejen, ser ut som ett ansikte högst upp vid träden. Men nej usch...!!

Igår var vi sjukt duktiga med sovrummet. Garderoberna åkte ut och jag hann riva ner alla tapeter. Så Micke håller nu på att spackla lite, är ju grov betongvägg där garderoberna en gång satt. Önskar bara att fönstrena vore här så man fick upp dom...så allt blir klart på riktigt. Det lutar åt att vi tar parkettgolv i sovrummet, laminatgolv är juför fasen dyrare. Då köper jag hellre parkett. Vetprecis vilken sort det ska va, vetinte vad den heter dock men den finns på järnaffärn.

Sådärja, då har man lurats färdigt för idag =D Det är ju såklart ingen spökbild! Bara jag som skulle ta kort med mobilen när William gungar men som ni ser så blev det inte så lyckat =D
Fast jag förväntade mig inte att ni skulle tro på det heller *asg*

Börjar 12 idag, Micke skjutsar in mig för han ska till ÖB. Skönt för då slipper jag sitta på bussen nu.

Vi försov oss imorse. Kl 9 vaknade jag med ett ryck och insåg att precis då skulle William vara på dagis för att bli fotograferad. Han missade gruppbilden tyvärr men vi hann till den personliga fotograferingen. Det är det viktigaste, men det var ju väldigt synd att vi missade gruppbilden, hade varit sååå kul att ha ju. Men men, får vänta till nästa år.

Hörrni, det här med Stjärnor på is, det måste väl vara det sämsta programmet på länge? Pinsamt dåligt ju...
Det är sämre än Let´s Dance så då är det DÅLIGT!
Och namnet, Stjärnor på is, det är ju inga stjärnor! Bara C kändisar! Jag hade tittat om Anna Book var med, skulle vara kul att se någon göra dödslyftet med henne...

Några som skulle vara kul att se i det programmet skulle vara bla;

Stefan&Krister
Kling&Klang
Pippi&Prussiluskan
Ronny&Ragge
Björn&Robert Gustavsson


DÅ skulle det bli ett program värt att se på.



Min sötis leker med tåg.

★ Jävla blogg!



Glutta in min snygging till son! Måste bara påpeka att det är han själv som satt på sig mössan. Därav vikta öron och mössan bakåfram.

Och där försvann precis ALLT som jag skrivit. Blogghelvete.

★ Hola!

Härlig dag idag! Vi startade dagen med en härlig frukost sedan tog vi en promenad till järnaffären i höstrusket. Jätte skönt ute har det varit idag! När vi kom in där så var det första vi såg helt underbart! Vi såg våra tapeter! ÄNTLIGEN!! Efter 2 års letande så bara fanns dom där, som om ingenting hade hänt =D Nu är dom beställda och kommer om en vecka, så nu börjar renovering av vårat sovrum. Vårat äckligt tråkiga och snubbiga sovrum ska äntligen få bli underbart! Vi ska ha svarta tapeter och sen en fondvägg i svart/vita i träd vid sängen. Jag vet att det låter hårt och helt fel med svarta tapeter och att ni säkert tänker "men gud, nej, dom förstör hela rummet" Men jag lovar, jag ska visa när det är klart, det kommer bli så förjävla snyggt att man inte kan tro det =D Jag vet PRECIS hur jag ska ha det. Med tjocka vita gardiner och mina fjärils wallisar...ååååå LÄNGTAR!!! De fula 70 tals garderoberna åker ut så sovrummet kommer ju bli enormt. Jag vet precis vilket golv det ska vara också. Helt sjukt. Äntligen efter 2 år så faller allt på plats. Ingen är lyckligare än jag =D
Och med nya fönster på det så kommer det bli magnifiko! Weeeeee!!!!

Annars så har jag och Wille busat hela dagen, vi har varit i lekparken och vi har byggt lego, ritat, bakat och gud vet vad. Till middag åt han och jag helstekt rostas med rotsaker i ugn. Med en frisk sallad till och Loka. Fantastiskt gott var det!
Nästan så det kurrar lite i magen...hehe

Imorgon blir det till att träffa Cammen, ska bli kul! Så spännande att få se hur stor magen blivit, hon är ju så perfekt gravid, så himla vacker. Typiskt henne, hon blir aldrig ful vad hon än gör. Varför kan inte en annan få ha det så? Nä en annan blir bara äckligare med åren ;)

Vad var det mer jag skulle skriva om? Inget intressant säkert....

Nu ska jag se på andra halvleken fotboll.

Tjing!

★ Tjing Tjong???

                                                   

Denna film såg jag och Cattis igår! Vi två har en förmåga att skratta till skräckfilmer och påpeka alla fula monster och typ prata bort halva filmen...Så Cattis var väldigt förväntansfull på vad jag hittat för film. Jag har ju då en förmåga att ALLTID välja fel film. Meeeeen. Mamma. Jag gömde mig under mitt hårband och skrek om vartannat men Cattis, den fegisen, hon tittade ju inte ens emellanåt! Hon satt och tittade ner i knät *asg*

Vi köpte godis och jag tappade en hundring *suck* Sedan åt vi på Donken (såklart) Var annars? Sen när vi skulle åka hem så skulle juhon släppa av mig i Södertälje där jag hade min bil. Men halvvägs till Järna så kom jag ju på, "Vart fan är vi på väg??" Haha Så det var bara vända igen. Suck för oss.

William är extra rolig idag. En härlig trots dag med Kattmisshandel och gnäll. Så roligt att vara ledig dessa dagar *s* Men men, det liksom ingår i detta heltidsjobb som mamma. Hur länge brukar en trotsperiod hålla på?

Men gud vad Tjockis är gosig, det tar mig 18 år att skriva det här.

Wille sa nyss att han skulle iväg och jobba med Micke. När ska ni åka då? frågade jag. "Tio i 3" svarade han då *fniss*  Jusst nu har han bäddat på golvet med kudde och filt, där ligger han och kliar sig i ögonen. Trött redan? Vi ska snart gå ut igen, han var nyss ute och lekte med katterna men vi måste ta en prommis till affären.
Vi ska baka också. Ringa Kenzie kanske? Micke ska jobba eftermiddag, heeeela helgen. Kul i jul då. Fasen ska jag göra hela helgen?

Våran Micro började brinna igår. Vad gör vi med våra microsar???? Detta är våran tredje Micro på 8 år. Är inte det kanske mycket förbrukning? Alla har de börjat brinna. Och då tänker ni säkert att vi är familjen snusk som aldrig gör rent våra El Microsar men det gör vi ju. De är aldrig geggiga! Men men...kanske pajjar dom för attviinte använder de så mycket? Skitsamma, Micke åkte till Kjellbergs iaf, köpte en ny med 2 års garanti. kan ju hoppas den håller längre än så. Fast den var ful. Real ugly. Karlar ska inte köpa sånt där utan frugan, blir inge bra då ;)

Jahapp, det var en hel saga om våran micro. *asg* Kanske bäst att avsluta nu innan jag dödar er av uttråkning.

Puss och gull.

Förresten, jag brukar ju ofta säga "Tjing tjong" och har ju bland annat det som rubrik emellanåt, senast sist jag skrev. Så igår när jag skulle lämna biljetten på Heron så säger jag "Tjing tjong!" När jag i samma veva tittar upp, så är det en kines som står där. Niskulle hört min invirade ursäkt som aldrig tog slut. Cattis var tvungen att gå iväg för att skratta och jag skämdes ihjäl. Ibland är jag bara sååååå pinsam.

★ TjingTjong

Jävla omskyltning rent ut sagt och jäkla *morr morr, censur* Vill skriva så jäkla mycket här men jag vet att kollegerna läser min blogg. Eller ja, iaf en men det räcker ju gott och väl för att det ska bli ramaskri.
Suck suck suck. Men imorgon efter jobbet så drar jag och Cattis på bio iaf. Det förtjänar jag mer än väl.

Annars så leker livet. Har flödarmens så jag ger upp det där med syskon. Helt ärligt, jag skiter i det. Tror vi blir lyckliga vi 3 tillsammans. Det är nog meningen att det ska vara så. För nu i Oktober har vi försökt 1 år.
 
Wille ligger och toksover, Micke ligger i soffan och tittar på tråkprogram och jag har tråkigt. Ska nog ta en dusch för att sedan krypa ner i kojs. En bajsig arbetsdag imorgon. Suck. Vill bara vara hemma. Som sagt, jag vill skriva massor om jobbet men jag kan inte.
 
 Jusste, det är ju Greys Anatomy ikväll! Så det blirtill att duscha för att sedan kika på det! JIIIPPIIIII!!!!

Tjing!

★ Lycklig!!!!!

Min lillkille är det underbaste som finns! Han sover som en gud i sitt egna lilla rum =)
Han sov inatt för första gången NÅGONSIN i eget rum och han sov ända till halv 5 imorse där tills vi hörde "mamma? Pappa?" hihi då fick han sova hos oss och han hade sovit ända till 9 tydligen *hmpf* Själv gick jag upp kl 6. Vaknade en halvtimme innan klockan och var superpigg. Somnade kl 21 igår så...hehe.
Men iallafall, nu nattade Micke honom och han somnade på 2 röda i sin lilla säng. Micke var och köpte ett element  till han rum så nu är det varmt och härligt där inne =D  Jag vill visa hans rum för hela världen *asg* Jag är så lycklig =D
Ska kolla på Blocket efter en Leksvik bokhylla snart...

Jag älskar min familj så mycket så jag blir galen. Ibalnd får jag sådana här läskiga kärleksbomber. Jag är så lycklig av min familj så jag inte vet var jag ska ta vägen. Underbar känsla men ändå lite småläskig!

Katterna är galna! Hjälp...

Nehepp. Vad ska man hitta på? Kolla på film med sin make kanske?

Jusste, betala lite saker från Tradera!

Tjing!

★ Fis

Williams rum kommer bli helt underbart! Det har redan blivit det och det är ju inte ens färdigt =D haha
Han blev så glad över sitt nya rum!! Sååå himla glad. Äntligen har han ett eget fint rum. Han ääääälskar sina nya Bilar gardiner! hihi. Han slängde sig i sängen direkt och bäddade ner sig:



Måste försvara mig med att han var nyvaken (därför nappen i mun)



Glutta in hans Bilar stickers! Han är mäkta stolt =D

Det vi har kvar i rummet nu är fönstrena, golvet, nya lister och...och....och någe mer?
Vid golvet sen så ska jag sätta dit wallies iform av 3 "tunga fordon" Traktorer och sånt där ballt. Som han fullkomligt älskar =D Fönstrena tar 6 veckor att komma så rummet blir ju inte klart än på ett tag. Micke måste riva lister vid balkongdörren och massor sånt så golvet får läggas efter fönsterna är ditsatta.

Har jag sagt att min jacka har kommit? Willes pyjamas overall i Bilar som han är galen i, han ska ha den på dagarna också *asg* Men jag är minst lika förälskad i min nya jacka =D



William lagar lunch! Han blir nog kock på äldre dar...

Snart är det sängdags för Willefis, han äter kvällsmål just nu... Vällingen är long gone. Förutom när han hade tokfeber här om dagen, då fick han välling.

William behöver en bokhylla till sitt rum, så är det någon som har en till övers så hojta!
Helst i samma serie som vi redan kör, från Ikea, men jag har glömt bort vad serien heter. *suck*
Äh, vad jag svamlar! Stackare.

Hej så länge

★ Nää. Går inte!

Nej. jag kan fortfarande inte förstå hur det kan vara nedvärderande att sätta sin son på trappsteget? Jag har hängt upp mig på det här nu.

Vad är skillnaden? Att sitta instängd på sitt rum eller sitta på ett jäkla trappsteg?
Att sitta på rummet och fundera över sina synder? Eller på trappen? Fick en kommentar om att det är hemskt när "folk står och glor" men jag vet inte vem som står och glor. Inte gör jag det iaf. Jag fortsätter pyssla med mitt tills han kommer och ber om förlåtelse.

Man kan va på sitt jäkla rum, trappen, soffan varsomhelst för att ta en Time-out.

Men det ska bli kul att se hur ni tacklas med era trotsiga 2 åringar. Antagligen blir dom som monster. För det är ju hemskt att bestraffa dom... Men jag vet inte, innerst inne kanske William toklider och mår jätte dåligt och har fobi för trappen? Kanske därför han äter bra och sover bra, springer i trappen som en tok och glad jämt? För att han mår dåligt?
Eller ska det vara tvärtom då? Spinkig mager liten sak som inte äter och bara gnäller. DÅ kan ni komma till mig och säga att jag gör fel.

Tills dess kommer jag fortsätta med trapp-metoden.
Medans andra kör fem.minuters metoden.
Eller skrik-hur-mycket-du-vill metoden.
Låter sina spädbarn ligga ensamna i egna rum.
Eller låter dom sova i mammas säng tills dom är 10.

Ingen av dessa barn lider idag...Eller har dom men för livet?

Jag blir så frustrerad över argumentet bara. Över sättet det framförs på.

Äh skitsamma.Skit på er.


★ Oj, storm!!

Tack för alla era fina kommentarer! Då har jag fått bekräftat att jag kanske inte är ensån hemsk människa ändå...

Har drömt så läskiga drömmar inatt, bla att Bea vaknade till liv igen. Hon var död "som vanligt"men plötsligt började hon andas och leva. Hur läbbigt som helst!

Min son springer runt med kakburken och skriker efter Oboý. Hmmm.... Kakor med Oboý till frukost??? Skulle inte ta och tro det. Försöker förklara att Oboý dricker man bara hos mormor och hemma får man dricka juice/mjölk/ vatten till frukost. Han verkar acceptera det *fniss*

Han ha en sonis i trotsåldern är inte alltid lätt alla gånger, ni skulle se han nu *asg*

Vilken storm det är ute?!??!! Värsta regnstormen. Den perfekta söndagen! Bara vara inne och mysa. Laga god mat, baka, leka, titta på film (Läs: Bilar) Micke ska tapetsera klart Willes rum. Det var inte vita tapeter, vi var nog blinda, den är nog mer åt det grå hållet. Men det blir bra! Bra mycket bättre än innan! Äntligen ska han få ett riktigt rum. Bara hans. =)
Längtar tills nya fönstrena är på plats också i hans rum, så det blir extra fräscht! Nytt golv sen på det, nytt element och allt. Åh. Längtar mer än han *fniss*

Nu kokar Wille gröt, han är så duktig. Havregrynsgröt till frulle är smaskens tycker han. Med ett glas juice/ mjölk, fullkornsmacka med ost/ leverpastej/kaviar/skinka eller vad man nu kan ha. Ett kokt ägg på det så är frukosten gjord. Efteråt brukar han ta en frukt. Som pricken över I:et =)   Hmm, antar att ni inte är så intresserade av hans matvanor *asg*

Jusste, äldsta syrran var på kryssning igår, då var de med i nya programmet "Färjan" hahahahahaha. Det ska sändas i avsnitt 7 så då måste vi titta på vad de har hittat på för hyss. Kan tänka mig att Carro kommer få mig att garva. Hon är så härligt sjuk! haha...

Men nehepp, nu ska vi äta frukost!

Mums!!

★ Ledsen

När jag var liten och var dum så skickade mamma upp mig på rummet när hon tröttnat.
"Upp på rummet med dig och kom ner när du blivit snäll!!"
Där satt jag och funderade över mina synder tills jag sedan kom ner för att be om förlåtelse.

När William varit dum så får han sitta på trappsteget och fundera över sina synder, tills han sedan kommer och ber om förlåtelse. Detta var ett tips från Nannyakuten som vi tycker fungerar väldigt bra i vår familj.

Men min familj tycker jag är en hemsk människa. Idag puttade William sin kusin så han nästan ramlade och det är verkligen INTE ok.Så han fick sätta sig på trappen. Då utbrister min mamma:
"Neeej, inte trappen Ida!!!"
Och min syster började gråta för hon tyckte det var så hemskt.

Själv så undrar jag nu om jag är värd att leva ens. Kanske finns en mening med att vi inte får fler barn.
Jag är nog helt okapabel till att ta hand om barn. Kan inte bara någon ringa soc?

★ suck

Jag trodde jag hade det under kontroll. Men tji fick jag.

★ Välkommen



Titta vilken gullig liten snörpa!! Hur mysig som helst, hon är våran nya inneboende! Men vivet inte vad hon ska heta...Samma problem där som med katterna. Som förövrigt heter Spinkis ochTjockis *S*



Hittade den här bilden i mobilen, det är Benjamin som vann en liten basketboll på grönan =)
Han var så glad när han "vann" den,han och Micke kastade basketbollar i nät och såhär lät det när de kom tillbaka:

"Ida!! Jag vann!!! Micke träffade korgen men han vann inget, men jag kastade massor som inte träffade och JAG VANN! Jag var bättre än Micke!!"

Kan man annat än le när barn är så underbara =)

Igår hade vi en fönsterkille här hos oss, som tydligen var väldigt spydig och otrevlig. Jag jobbade så jag vet inte men av allt att döma så sätter även vi ett kryss för att Mockfjärds fönster är ett skämt! Jag sökte efter deras hemsida på internet när jag dåhittade ett forumom just denna firma, bara negativt om dem,men jag tänkte att vafasen, så illa kan det ju inte vara. Vet nivad dom skulle ha i cash för att byta 8 fönster hos oss? 90.000:-  Nittiotusen svenska kronor. När Micke ifrågasatte deras priser så sa han bara "Jag vill inte ödsla min tid här så jag går"  Ja, gör du det sa Micke till svar.

Vi tänkte typ hyra in en snickare eller en bekant som får 10.000 för arbetet inte per fönster. Men kanske tänkte vi snålt då? Jag vet inte... Mockfjärds blir det aldrig iaf, vi gick ner till Östra Sörmlands Trä här nere och fick offert på 40.000. Utan arbete men fan så mycket bättre! Svärfar hjälper oss...

oj, nu börjar Idol!

RSS 2.0