★ pung

Våran dator har kraschat. Anton skulle koppla in sin Ipod på julafton och då la hela daton av. Jätte roligt.
Det är så SEGT utan dator, å all musik är borta =( Stackar mig.

Är hos svärmor nu, så jag våldtar hennes dator nu en snabbis. Men vi ska åka hem nu.

Inte för at jag bloggar så ofta men nu blir det mer sällan eftersom jag inte har någon dator.

annars var julafton super, att vi hade snö gjorde allt. Men William vaknade med ett igenklibbat klotöga.
Så nu har han ögoninfektion och öroninflammation. Stackars liten krake.

Hej då


★ Ayad Al Saffar

Efter all hemsk julmusik på jobbet så har jag blivit allergisk mot allt som har med julsånger att göra. Därför är Leona Lewis min julräddning. Hennes "Run" är helt magisk. Hela hon är magisk, finns ingen bättre kvällsmusik! Nedsläckt, tända ljus, snömys ute. I like it!

Idag har jag jobbat, högste bossen kom in. Alltid någon som kommer in i julruschen för att kolla upp butiken osv, typ besiktning. Men att Han kommer, det är typ "stort" för oss anställda. Ayad Al Saffar. Snygg karl i ruskigt dyr kostym stod i butiken när jag kom in från cafeet med min Te. Hjälp var min första tanke. Inte att han är hemsk och dum, han är snuskigt snäll och trevlig- vad jag hört. Har aldrig träffat honom själv. Förrens idag, och jag måste säga att ryktena stämmer. Butiken och vi- såklart, fick bara bra betyg han var MYCKET nöjd, och att siffrorna pekar rakt upp gör honom ännu gladare. Wihoo!! Tack för besöket, och för berömmet. Det tackar vi för! Synd bara att han kommer när jag jobbar sjuk, i polotröjja och kofta, sunkig anställd...

Kenzie fyller år idag, 25 gamla år! Det hurrar vi för! Jag var där och blev gödd med jordens godaste smörgåstårta och fika. Mmmmmmmm!



Crazy baby! Hon är galen i sin gåstol, springer runt och babblar som bara den *tihi*

Jag och William är sjuka, vi hostar i kapp. Eller, jag kan väl inte säga att jag är sjuk egentligen, men jag är nog på god väg. Känner mig inte på topp och rösten skär sig i vartenda ord. Ni ska höra mig sjunga *asg*

William:

"Mamma, idag har jag och pappa köpt julklappar till dig!"
"Åh, vad roligt!"
"Ja, vi har köpt smink till dig för ditt är snart slut!"

Hahaha, jahaaaaa? det säger du älskling? Hoho han är så söt mitt lilla troll! Tokälskar han så mycket så hjärtat är på bristningsgränsen.

Igår när jag jobbade så gick brandlarmet, en anlagd brand inne på Kringlan, snutar, ambulanser, akutbilar och brandbilar överallt kändes det som. Jag blev bara irriterad, jag frös HELA dagen på jobbet, kändes som att jobba utomhus, sen tuttar nån eld på varuhuset en halvtimme innan stängning, så jag fick stå ute i en timme tills allt var klart, sen räkna kassan och skit på det så jag kom ju aldrig hem kändes det som. Var lagom ihjälfryst när jag kom hem.



Syns det att min William älskar snön ;) hihi

Min nagel slogs av på jobbet så det var bara att klippa ner allihop, känns så konstigt. Hmm...

Var är listan på det jag skulle blogga om? Skrev en prick lista för att komma ihåg vad jag skulle blogga om. Men jag glömde visst var jag la den. Så den var ju inte till så mycket hjälp *virrvarr*

Äh, jaha. Prutt.

God natt!

★ trött

Trött som ett as, noll sömn inatt. men det är bara sätta på sig det glada ansiktet och åka till jobbet. Det är så jobbigt såna här dagar när man är säljare, när man är helt utom sig av trötthet och så ska man spela pigg, alert och glad. Hu...

Helt sjuka summor vi säljer för nu.

Men nu ska jag åka till Kenzie, hon fyller år idag <3

Puss

★ röv

Sitter här i soffan och glor... Kl är halv 6 på morgonen. Vet inte när jag somnade men nu är det kört.
William hostar och hostar och hostar lite till. När jag äntligen somnat så kommer han över till våran säng och skriker ut sin hosta i mitt öra. Jag gav upp... Jag ska ju jobba idag ju, har ont i halsen och måste SOVA om jag ska orka det. Ångest. Å då blir man stressad å då går det verkligen inte att sova.

Jag sitter här och lyssnar på jamande katter och blir bara frustrerad, kan inte alla bara vara tysta så jag får sova????? åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå


★ Hotell

Bestämde att jag skulle sova hos syrran natten till idag. Jobbade sent och ska jobba nu... Så jag parkerade mitt arsle här hos dom i Tälje. Stoffe hämtade pizza åt mig, jag fick bada och jag fick sova ostört ända till halv 11. Vilken dröm!! Hotell Nyberg is the shit!!

Tror jag ska dra nu till jobbet, parkeringsplatserna växer inte fram där, dom får man slåss om!

Så jag tackar för eran gästvänlighet och beger mig till jobbet. Spank you Madame.

★ Burdaga i snön och fullspäckad dag. Kurr.



Sofija cyklade till jobbet imorse ;) hahaha

Vaknade till världens snöyra imorse och insåg att den planerade julklapps trippen till Nyköping blir inställd.
Så jag brummade iväg till Kenzie med noll sikt framåt, vi droppade av ungar lite här och var sen blev det shopping i Trosa. Min enda lediga dag så jag var ju tvungen att handla någonstanns! Men vi hittade massor, jag blev klar faktiskt =) Väl där så insåg vi hur skönt det var, inga köer, trevligt bemötande, fina paketinslagningar. God mat- Kolgrillen såklart ;) Och Trosa har ju faktiskt mycket utbud på saker, så det var trevligt, bekvämt och bra =) I like it!

Efter all shopping och ett par tusen fattigare så åkte vi till Fitri, som var barnvakt åt Iris under tiden.Men jag blev galen på all snö som begravde mig till knäna så jag skottade upp hennes uppfart =P
William och Vincent busade både inne och ute, det är så skönt i hans ålder nu, att han klarar sig själv. Man kan släppa iväg han. Min stora kille.

Sedan bjöd jag upp Kenzie å ungarna på middag, planerat sen ett par dar, hemmarullade köttbullar, långkokt äkta gräddsås och potatis med lingon. Hon får så rolig mat hos mig ;) Köttbullar och makaronilåda och... makaronilåda igen =D haha...spännande! Till skillnad från hennes gourmet middagar som man inte ens kan uttala namnet på! Rena rama Bree Van De Kamp =P  Då blir Fitri Gabrielle Solis...Vem blir jag då? Tant McCluskey.



När William somnat så slog jag in alla klappar, jag har ju julkänsla!! Snö gör så otroligt mycket!
Belöning efteråt med te och Brie ost på Digestive. Ja, jag är ju gammal! Mrs. McCluskey passar mig.

Sitter och myser nu, lyssnar på Leona Lewis och insåg ju att hon sjöng Homeless!! Det är Darins låt som hon har gjort cover på. Men jag måste säga att Darins version är bättre, han låter mer sårbar. Jag ska gifta mig med honom faktiskt... Alla får komma på bröllopet.

Jusste! Imorgon kommer Idol deltagarna till Tälje, kanske ska smita upp till fikarummet och kramas med Calle ;)
Erik är inte där så då måste man ju ta William Senior. Han påminner så mycket om Wille, speciellt i början av Idol, hans osäkerhet, sättet han drar upp axlarna på. hihi

Nä men gud vad jag svamlar. Era små stackare...

Kenzie säger att jag är en anafalbetiker. Men jag svarade med att jag är analdiabetiker. Får då höra på Östgötska att jag behöver insulin i röva.

God natt!!

★ Julejuuul

Underbara vintern är äntligen här! Det var så mysigt imorse när adventsljusen var tända, tomtegröten puttrade i kastrullen, snön yrde med blåsten utanför. Underbar frukost med familjen. För första gången så fick jag en härlig julkänsla! Lovely...











Som ni ser så har vi varit ute och lekt i snön idag, och jag måste ju skryta med att Williams utekläder är värda vartenda öre! Så jäkla bra, otroligt nöjd!

Efter all lek så blev det hämtmat från Kolgrillen, mmmmmmmums!!! Så otroligt gott.

Ska väl passa på att röjja lite här hemma för sen blir det jobb ända till julafton. Eftersom julen ska firas här så måste det ju va fint =) Kan man anlita någon gratis?

Vaknade inatt av att William ropade från sitt rum: "Kan jag få ett glas mjölk tack?"  Haha snutt, jaha, va,? Lite trött var jag =)

Imorgon blir det julklappsshopping med Kenzie, väldigt behövligt, fattas en del, till Micke, syrrorna och William. Och en liten till mamma för jag har köpt en liten till pappa. Så vi åker direkt på morgonkvisten, hoppas att affärerna är öppna bara =D När jag och Fitri var på paketjakt så kom vi innan affärerna hade öppnat =D haha, muppar!

Nähepp, städa kanske?

★ suck

Ja det är ju som det är just nu. Livet suger och jag med den.

Gräv ner mig någon.

RSS 2.0