★ plupp

Är det bara jag som störs av att Jysk rösten också gör reklam åt Kvik och Colgate? Det enda man tänker på när man hör skiten är ju Jysk... suck.

Har nyst idag och nu har det kommit igen. Halsontet. Oftast blir det inte mer än såhär, halsont, trötthet, slöhet och frusen. Eller så kommer jag väl bli bombsjuk lagom till kryssningen??  Men det är bara tänka positivt, MYCKET bättre än magsjuka.

Nu har vi fått extra tid på dagis, eller William har fått det. Så att han ska få kompisar och lära känna alla...
13 timmar/vecka blev det. Det är ju jätte bra tycker vi! Vi är jätte glada! Alltså så får han gå där även när vi är lediga.
Hoppas bara att allt löser sig nu, så han får kompisar och kan vara på dagis utan ångest och gråt. Att vi kan åka förbi dagis utan att han börjar gråta....Men han har gått denna vecka och det fungerar bättre och bättre, så det är ju detta han behöver. Rutiner och kontinuitet. Älskar honom så obeskrivligt mycket, det gör ju så ont att se honom så ensam...

Om man skulle ta och sova en skvätt eller sju?

Syrran är i norrland...lite avis faktiskt. Idag har hon badat bubbelpool och nu är dom på bio. Lyx. Inte ett dugg avis. Näääeeråå.

★ Inventering

Inventering startar från och med idag till Tisdag. Usch, fy blä. Det hade varit helt OK om man hade haft bra inventeringsdosor, men dom nuvarande är stora, tunga och onödigt dumma. För att godkänna en streckkod känns det som om man måste godkänna arton knappar innan man godkänner varan. Varför inte bara ha en scanner? Blip, blip blip blip blip så är det klart?? Nä gör det så svårt som möjligt... Tar ju sååå onödigt lång tid!

Planterade om mina blommor här om dagen, så fint så. Ibland så får jag mina ryck och tar hand om mina blommor ;)

Vi ska äta frukost snart, nice för jag är hungrig. Vad ska man äta till lunch idag då på jobbet?? Vill inte köpa nå färdigt skit och vill inte äta själv... Men jag hamnar väl på pastahuset eller på jobbet med ett äpple.

Å snön försvann. Fattar inte varför det kommer "snö" överhuvetaget, kan det inte bara vara sommar året om så vi alla får vara lyckliga och må bra? Vintern suger ap balle och tjurpung.

Hej å hå i böljan blå.

Tack för att vi fått en bra chef.

Puss å hej

★ aj



Har tänt 28 st ljus...några här på bilden bredvid datorn och resten ut i rummet =D Myspys =)

Jag har tråkigt. William somnade för en timme sen (!!!!!) så här sitter jag och fryser och bara kliar mig i håret och suckar. Allt är så tråkigt på kvällarna. Jag bara längtar iväg till kryssningen...Vill åka nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Imorgon är jag ledig. Vad ska jag och William göra då mån tro? Hmmm... Tänkte ha en mysdag med pappa innan han åker till jobbet men då påminner han mig om att han ska lämna in bilen på reparation  kl 7 in the morning. Urk. Hoppas Wille sover länge så jag får en sleeping morning. Kanske skulle Cattis komma förbi? Hon ville glänsa med sin nya bil.

Stackars er som läser mitt tråkiga inlägg! Hahahahaha... Vad ska man skriva? hmmmmm.

Aprunk,

Hej svej

Aj nu slog jag armbågen i bordet.

★ Hoj!!



Välkommen hem kära bebis tabletter;)
Gick bra hos doktorn idag, nu är det helt konstaterat att det är mig det är fel på.Så nu ska dessa tabletter intas... Men måste vänta in mens och speciella dagar så det är inte bara hiva i sig...

Denna lönemånad har jag tillägnat endast till mig, har shoppat massor och snart blir det ju kryssning med tjejerna! Leva livet helt enkelt ;) Sen är det dags för koncentration, fokus och tid för att skaffa syskon. Så en sista utsvävning med brudarna ska jag nog allt ha =D Sen är det dags för seriösa grejer... *pirr*

Ska jobba extra länge imorgon blev det nyss bestämt så jag och Micke ska ha myspys nu med lite gottis för att "fira" de goda nyheterna...För mitt i allt elände är det ju underbart att hans små spermisar är friska och att vi fått tabletterna...

Nu ska mysas!!

★ Sådärja...

Nu är det bokat!! Fick hjälp av Storrunkarn Bengan eller Benke som han också kallas. Det blev Cinderella! Den sjätte februari, så alla ni där ute som jag känner BOKA NI OCKSÅ!!!! Kostade bara 90 spänn....

Äntligen så kommer jag iväg och får göra någe kul! Nu måste jag bara ändra lite arbetstider...hehe...

★ Hola Chicas!!!



Om ni någon gång lägger in en läsk i frysen för snabb kylning så glöm inte bort den då.
Som jag gjorde.

Alla borde skaffa Spotify!!! Tack till Sanne och Anton som tipsade om det! Helt underbart musikprogram där man får lyssna på vilka skivor man vill, helt gratis och helt lagligt. Lyssnar just nu på Takida... Nice.
Tog 3 sekunder att installera också, jag som har mobilt bredband, trodde det skulle ta en vecka men icke då =)



Glutta in Willes rufs =P Hur snuttig som helst. Mamma har fått bort all hans mjölkskorv! JIPPIIII!!!
Ja jag vet, snart 3 år och FORTFARANDE skorv på huvudet men jag inte fått röra skorven, han blir ledsen och säger aj och viftar och springer iväg... Men idag så stod mormor och kammade bort ALL skorv efter skönt morgonbad. WEEE!!!! Äntligen! Bara några år för sent ;)



Min nya hårfärg...Godkänd?



William gillar att bädda med kuddar och täcken lite varstans, denna gång blev det i badrummet medans jag duschade. Han hämtade täcke, kudde, bamse, blöjor och napp.  Sen skulle dom sova där inne, iklädd varsin blöja *asg* Min son är underbar...




Min nya skönhet...Love it.

Idag har vi varit i Stockholm och ätit lunch med svägerskan Sanne och hennes pojkvän.
Anton lagade god tacopaj as hell och vi alla åt oss proppmätta.
William blev galen efter efterrätten och sprang sig svettig i lägenheten. Han somnade på 2 röda i bilen hem vilket resulterade i att han inte somnade förrens kl 21 ikväll... Den lilla fjärt adolfen...

Köpte tyg häromdagen, ska sy gardiner men när Micke tog in symaskinen åt mig så låg det massvis med säkringar i sylådan istället för trådrullar???? Hmmm???? Inte mycket jag kunde sy *asg* Sy med säkringar har jag aldrig gjort, inget jag vill prova heller. Blir till att köpa trådrullar imorgon... Vill helst ha en ny symaskin men dom kostar ju flera tusen. Usch. Inget man vill punga ut när man syr 1 gång vart tionde år...Eller skulle man börja sy mer om man har en bra lättarbetad maskin? Har ju VG i syslöjd så kul är det ju att sy. Har alltid tyckt.

Micke är iväg och spelar fotboll, jag ska väl försöka komma iväg och rida någon dag, men jag har ju inte tid med något. Inte ens för mina vänner. Så nu är en stor partykryssning i ruljans, den som vill hänga med behöver bara hojta! Lättast är väl om man beställer alla biljetter med en gång. Tips på en bra och rolig båt mottages gärna. This is a girls only cruise! Inga jobbiga karlar får förlja med, hela båten borde vara karl och barnfri =D

Jobbvecka nu då...Workeliworkeli. Nice att ha ett jobb men ibland vill man ha semester ;)

Längtar till sommaren något så sjukt... Men ändå inte för i September kommer hon som jag är vikarie för tillbaka...Så då har jag ju typ inget jobb kvar förutom 10 timmar i veckan...Så hela sommaren kommer gå åt till att söka jobb. Urk.

Nä, nu ska jag leta kryssningar.

Puss å hej

★ Trapptårar

Sitter här i sängen, William kollar på Pingu. Han vaknade med jätte växtvärk stackarn så nu ligger han här och återhämtar sig. Han får sådan hemsk växtvärk mellan varven den lille fisen, det fick jag också när jag var liten så jag vet verkligen vilken smärta det är.

Sålt min mobil nu, köpte en ny klocka för pengarna =D hehe, en ny Jet Set såklart... Hur kan man låta bli?

Ringt till skolkontoret idag och pratat med ansvarige för barn som har svårt på dagis. Hon var väldigt förstående om vår situation och det ska påbörjas en liten utvärdering om William.
Problemet vi har är att eftersom vi har så konstigt schema så blir Williams dagistider väldigt hattiga, han går lite då och då, när vi är hemma så får inte William vara på dagis, så han har ju inga rutiner alls. Han har gått på dagis i 1 år och har fortfarande inga kompisar =( Han gråter när jag lämnar honom, han gråter redan innan när jag säger att vi ska till dagis. Imorse lämnade han frukostbordet och låste in sig på sitt rum. Det blev för mycket för mig så jag satte mig på trappen och grät. Det är sååå jobbigt att se honom må dåligt. Jag fick nog och ringde till skolkontoret, tack och lov så var hon glad att jag ringde och ska- som sagt, göra en utvärdering... Berättade för fröknarna om detta och de var på min sida också. Tack och lov! Vi ska alltså försöka se till att William får extra tid på dagis, även när vi är hemma, bara ett par timmar så han får leka och få kompisar och bo in sig. Egentligen ska han byta avdelning snart men jag har sagt blankt nej! Aldrig...Han kan inte heller göra sig förstådd bland de större barnen, min lilla sonis är lite sen med att prata...
Hoppas bara att allt löser sig till det bästa... Så jobbigt detta...Älskar min William så mycket.



På Tisdag ska jag till doktorn och får veta provsvaren...usch, nervös. Men Cammen följer med, hon skjutsar mig. Så snäll den lilla damen! =) William fick vara på dagis, det känns bra... Kan man sitta i det hemska rummet i lugn och ro.

Jag har färgat håret förresten, har fått massvis med snälla komplimanger, ska nog fortsätta med denna färgen lite till =P Men vill klippa mig igen, klippa av en bit, så jobbig längd nu, går inte att göra nåt med.

Satan vad det blåser ute! Cribbe sa att det skulle bli snökaos, hoppas det, vore mysigt =) Älskar snöoväder! Mysfaktor 10!! Har pussat på Joline idag förresten, hon skrattade åt mig, hur charmigt som helst! Såååå jäkla söt!!! ååå =)

Vet inte vad jag ska blogga om...Inget intressant... Ledig i helgen, på söndag ska vi till stockholm på lunh, men imorgon vetefan.... Förslag?


★ Kanon

En perfekt söndags kväll. Micke drog iväg halv 8 till fotbollen, jag hällde upp chips och cola och choklad. La mig i soffan under täcker och kollade på brudens bäste man eller vafasiken den heter =P Ååååå den perfektaste söndags tjejfilmen!! Jätte bra va den =)  Åt lite chips och några chokladrutor sen började jag må illa.Mår illa fortfarande, åt inte alls mycket men jag kan inte äta sånt där så mycket längre...Va samma sak sist när jag köpte lösgodis, äter det så sällan så när man väl äter så säger det stopp. Borde ju gå ner i vikt med mindre godis tycker man men icke då... Jag är i farten hela dagarna så sitter still gör jag ju inte, men det ska väl till så mycket mer för att tappa kilon. Orkar bara inte engagera mig... Skulle vilja operera magsäcken. Ska definitivt göra det efter andra barnet. Å fylla tuttarna. Oooh yeah.

Gick bra att jobba idag, bra försäljning, bra tryck hela tiden. Jobb imorgon 12-17.  Sen ledig Tisdag.

Varje gång Micke är iväg och spelar fotboll så blåser det halv storm ute, hur kommer det sig?

Jag längtar till sommaren,,, please bring it to me.

★ 18-08



Äntligen! Jag skickade tillbaka den där Ericsson som jag ändå inte ville ha. Skrev till dom att dom måste ta in Samsung, och en vecka senare så har dom den här skönheten! Inte för att jag tror att dom lydde min order men glad blev jag av att se denna! Så nästa vecka kommer den hem till mig. Åh. Mmm. Längtar.




William somnade i vagnen för första gången på 2 år under min och Camillas promenad. Han skönk ihop som en liten klutt och snarkade. hihi



Här sitter William hos mormor och blir klippt. Han sitter alltid helt still och väntar tills det är klart. Så duktig min lilla underbaring =)

William somnade kl 18 igår och vaknade kl 08 imorse. Hur underbart som helst. Vi har slarvat med hans astma medicin vilket märktes inatt men han sov som en gud ändå. Så nu blir det dubbel dos medicin ett par dagar.

Ska snart gå och duscha, sminka mig, äta frulle och åka till jobbet. Jobbar 10:45-16:15 idag.

När jag sen kommer hem så är min svägerska här och fotograferar William, för att sedan fotografera mig och oss tillsammans, till  något projekt i skolan. Hon pluggar till fotograf på någon fancy privatskola.

Nä måste ta mig i kragen och göra mig iordning. Och William tjatar om att åka och handla juice. Och skinkost. haha...skrutt.


★ Hoj!



Började dagen med att städa, tur man har en dammsuge frivillig =)



Hoppas Wille behandlar sina framtida barn bättre än sin docka, Dennis.



Ser alltid ut såhär när jag lagarmat...Hur lyckas man???


Idag har vi umgåtts med Camilla och Joline, åkte till Nyköping, Var på Jysk och lite andra affärer, åt på El Donko, men blev bara snålburgare för min del. Lika bra det, man är ju inte direkt mager =D
Camilla var här igår också, när jag var barnvakt åt Kim, har bilder på dom, men de är kvar i kameran, vet inte hur man gör.



Imorgon ska vi ut och gå, Cammen och vi alla alltså. Ska bli skönt!

En extra karm till min syster och hennes familj som tog farväl av deras snutte hund igår =(
Han var sjuk och mådde inte alls bra i slutet, men nu har han det bra i himlen! Jag bad honom att hälsa till Konrad (våran familjehund) och ge honom en stoooor puss från mig. Hoppas han gör det =)
Önskar jag hade en bild på Terry, som han heter, men jag vetitusan var jag sorterat dom. *morr*





Snälla ge mig. Turkisk Peppar. Jag har värsta mens cravings. Nyss var det glass, maränger och cola sås och jag njöt som en dåre. Men nu MÅSTE jag ha turkar. Ååååååh. Känner mig helt gravid. Vilket är helt osannolikt men det är helt sjukt detta. Mensen är på intåg och det märks, på både kropp och själ. Om den bara kunde komma nångång, den är alltid sen. Suck. Men fan, ge mig turkar någon???

Jag hade egentligen massor att skriva men det blev bara bilder...äh. puss å hej =)




★ Suck. Ilsken. *morr*

Snart dags att åka till jobbet. Har väldigt ont i kroppen idag, fick inte upp filmjölkspaketet och kunde knappt skära i bananen. Men det går väl över. Som allt annat.

Humöret är vänt ut och in. Kan inte bara menshelvetet komma nu så jag slipper se ut som en prickig korv i ansiktet, så jag kan bli på bättre humör. Orka vara jag just nu.

Hela huset behöver en storstädning, men när får man tid med det? När jag är ledig en dag nästa vecka så får ju inte William vara på dagis, och hur kul tycker han att det är när jag storstädar här hemma?

Jag blir så trött på systemet vi har idag, att vi betalar för dagisplatsen och inte för tiden vi utnyttjar. Han har inte varit på dagis sen November, ändå får vi betala 1200 jävla spänn. Blir så förbannad. Jävla moderathelvete, hatar er. Ta pengar bara, gör det. Men var går dom till? Era fickor. För inte har jag sett någon förbättring i samhället. Dagis samlar fortfarande in pengar till leksaker. Ska det vara så eller?  Har blivit en sån sjuk klyfta nu i Sverige. Inte blev det bättre av lågkonjunkturen. Jag blir bara så trött på allt. Alla förbenade kostnader, alla HÖGA kostnader. Ingenting får man för pengarna. Som dagis då, betalar högsta kostnaden och ändå får han inte vara där när jag väl är ledig. Men om jag blir arbetslös, då får han vara där varje dag! När jag ändå är hemma hela dagarna och gör inget vettigt. Som sagt, jävla idiot system.

Jag är på så dåligt humör, stör mig på allt, speciellt på dagens sverige, på hela världen. Att andras misstag drabbar oss och resten av befolkningen. Stör mig på att välgörenhet går till allt annat än välgörenhet. Stör mig på moderaterna som tycker man är frisk och ska jobba när man är sängliggande på dödsbädden. Stör mig på allt som går emot mig. Stör mig på Kringlan som ger mig böter om jag går på toaletten under arbetstid. Stör mig på detta väder, var fan är vintern. Stör mig på sommaren för den bara regnar bort. Stör mig på allt damm här hemma, spelar ju ingen roll hur mycket man än städar, nästa dag ligger det ett lager där iallafall. Stör mig på Halebop som gör att jag inte kan ta ett abonnemang just nu. Stör mig på AAAAAAAAAAAAAAAAALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som sagt...kan bara menshelvetet komma någon gång så jag blir en människa igen.

*mutter mutter mutter*

Livet suger just nu.

Jag skulle behöva en rejäl omtanke just nu. En kram och lite fotmassage. Lite turkisk peppar och en rolig komedi. Mår skit fan. Fattar ingenting.

★ Blogg.se är värdelöst

Ibland.  VILL JAG STRYPA BLOGG.SE.
 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag skrev massor mer än det som publicerades. Jag hade satt  in bilder  på Kim och berättat om min systers jobbiga situation. Jag hade skrivit MASSOR. Jätte långt inlägg med massa bilder. Jag kopierade allt innan jag publicerade då försvann ju allt strax därefter, när jag sen klistrade in på kom bara det där lilla med.

Nä jag pallar inte med det här. suck.



Den bilden var det ialla fall på Kim. Världens sötaste bebis som jag har pussat på idag...

Nu ska jag sura i soffan och muttra.

Hej.

★ Jävla lågkonjunktur!!!

                                          Tack älskade Emelinda för min nya fina blogg
                                         

                                          Jag och Emelinda sommaren -08


Jag är så otroligt trött på denna förbannade lågkonjuktur!!!  Trodde inte att den skulle drabba oss så märkvärt, utan tyckte mest synd om alla de drabbade. Men, tryggheten varade inte länge. Mitt i all irritation på att de höjer priserna på precis ALLT så får Micke veta att hela hans jobbsituation ändras ytterligare. Så han kommer gå ner 4- 5000:- i lön. Fem tusen. Vet ni hur mycket det är för en barnfamilj? Jag får sådan klump i magen, ångest och oro. Jag är ju bara vikarie, jag har ju ingen fast inkomst. jo, 10 timmar fast anställning har jag, men det räcker ju knappt till busskortet som dom har höjt till 810 jävla spänn. Hur ska detta gå?
Jag säger som Mickes kompis, "man får äta, sova och jobba, annat har man inte råd med"  Och vad är det till liv då? Man vill ju leva också. Nä usch, jag mår inge bra just nu och jag vill strypa USA helvetet som orsakat det här. I USA kan man ju stämma nån för vad som helst. Funderar på att stämma dom för allt dom orsakat. Idioter.
Jag sitter och tittar på jobb hela tiden, någonting med chans till fast men det är ju svårt,.. Finns ju ingenting ute.

Fan. Ångest.

Blev inte den där Ericsson telefonen, när jag fått hem alla papper och telefonen (som är kvar för uthämtning) så står det att jag ska få nytt nummer. Och det vägrar jag. Så om man struntar i att hämta ut telefonen så annuleras hela beställningen. Så jag skiter i att hämta ut den så får jag se till att kryssa i rätt nästa gång...Vilket jag måste göra snart för erbjudandet går ut om 7 dagar.

★ hoho



Det fick bli denna mobil.,. märks om den duger, tror inte jag vill ha den *asg* men isåfall får Micke den...Är ju egentligen nöjd med den jag har =)

Wille somnade kl 18..."Trött pappa, Mimmi sova" Han somnade på 2 sekunder. Lillskrutten.

Har bakat semlor idag, dom blev äckligt goda! Jag är ju semelmästar´n!!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan å bara slappa.

★ blääääääääääääää

Vad kul det är att sitta i telefonkö när man är på plats 206.
Jävla försäkringskassan. Värdelösa skit.

Suck.

Ska snart gå upp och duscha...ska åka till Trosa och lämna in hemtelefonen som blivit mongo.

Annars så lär det ju bli lika seg dag idag som igår...

Hmmm.... jag la på till försäkringskassan.

★ Boring day



Dennis och Bamse får turas om att ligga på kudden.

Vilken deprimerande dag. Vad ska vi göra idag? Jag vill ha massa pengar och åka till Ikea och Hornbach. Äta på McDonalds för att komma hem ikväll... Allt känns så blä idag, pratade med Janet förut och hon höll med. Det är en sån där ångest dag idag. Man går runt och mår skit utan att veta varför.
Just därför så skulle en rejäl shopping dag lyfta denna urusla tisdagen...

Vad ska ni göra idag?

Träffade min nya chef igår, hon verkade störtskön!  Hon gled in där med sina leopard tights och tuffa stövlar och var hur go som helst! Humor har hon också! Var hälsad min nye chef!!! Nån man kan skämta med, äntligen!!!  Hoppas, HOPPAS att hon är bra nu...Snälla... =)

Men seriöst, vad fasiken ska man hitta på idag? Kom med förslag! Nu med en gång...

★ Tjolaaaa hopp!!!!

Casillias är på tv...Mumsfillibabba!!!! Men vad har han gjort med håret? Don´t like it, ser ut som en spansk gubbe.

Idag har vi varit ute i det kalla soliga vädret. Vi åkte till skidbacken tillsammans med Janet och Benjamin och vi åkte snowracer som dårar! William tyckte att det var så himla kul, jag med för jag skrek som en dåre *asg* Det gick så fort!
Ungarna var alldeles röda om kinderna och snoret rann =D Klassiskt.
Vilka dårar det finns till människor då, vuxna människor som står och pratar med varrann MITT I BACKEN och i klungor längst ner där barnen kommer farande. William och Benjamin kom åkandes som dårar och är på väg rakt in i den puckade folkmassan (som vi vid det här laget har stört oss på X antal ggr just nu) Jag står och skriker upprepande, för full hals "AAAAAKTAAAAAA!!!!" Ingen lyssnar, tills dom kommer svischande i full fart och jag hinner tänka att nu kommer barnen bryta varenda ben i kroppen... DÅ flyttar dom typ ena benet så att dom missar PRECIS med en hårsmån och stannar precis framför en annan klunga. Å det mest irriterande är att dom efter det, inte flyttar på sig. Man kanske borde förstå vid det laget att dom ska stå på sidan av backen? Idioter.  Tog inga bilder då jag hade fullt upp med att åka, dra upp ungar på kälkar eller filma.



Någon som vill köpa dessa skor? De är skor av märket Vincent, äkta läder alltihop, finns bara att köpa i deras butiker. Storlek 28, använda 1 gång, nypris ca 500:-, du betalar 200:- Special price for you.



William har redan vuxit ur dom *asg* Micke tog med honom till Sport affären för att byta ett par skor han fick av farmor i julklapp, när hon mäter hans fötter så konstateras det att min käre lille son har storlek 29 i fötter. William säger att dessa skor gör ont... När han fick sina nya så säger han "Näääe, inte ont mamma!"
Så, är det någon som är märkeskåt eller bara vill ha ett par ruskigt snygga skor så säg bara till!

Jag ska skaffa abonnemang till min mobil, det skulle jag tjäna på, men mobilerna man får välja mellan är ju bara Ericsson skit. Inte min typ av telefon alls, jag vill ha en Samsung SGH-U600, en pimpad variant av den jag har nu.

Men fasiken...jag vill ju byta nu, för det är gratis överträdelse avgift nu....och man får behålla sitt saldo på telefonen. Och jag betalar bara 99 kr i månaden fast jag får ringa för 199:- och såklart gratis sms hela tiden. Det perfekta abonnemanget för mig. Men som sagt, bara bajs Ericsson, eller nån B Nokia. Mer Samsung åt folket!!!

Jag önskar mig en ny tvättstuga. Kan ingen hjälpa mig med den önskan? Den är så opraktisk, vill verkligen ha en riktig tvättstuga, med mangel ochhela köret. Vet precis hur jag ska ha det. Bara stålarna som fattas. Kan inte tänka på annat just nu.

Tror vi får en ny chef i veckan. Så bra information på mitt jobb....haha. Det märks om det står en ny tant där när jag kommer på torsdag. Det bästa är att jag får behålla min timmar. Tack för det =) Jag trivs så bra på mitt jobb! Lite knepiga kollegor men dom ser mig kanske likadant, så är det väl alltid. Men jag trivs så bra så att jag blir så lycklig =)

Förresten så skäms jag för Jonas Gardell. Usch, pinsamma människa. Ni som sett Stjärnorna på Slottet vet vad jag menar...

★ suck

Jag blir gråhårig. Min son har hamnat i den värsta trotsen av alla! Vad gör man??? Snälla, ge mig tips. Jag vet inte alls hur jag ska hantera det. Han kastar saker och slåss, nyss välte han sitt fina kök som han fick av mormor i julklapp. Där fick jag iof nog och slängde ut alltihop (Läs ställde fint under tak) men i hans ögon så slängdes det ut. Var det dumt eller? Ville bara visa att om han inte tar hand om sina saker så behöver han inte ha dom heller. Visst, ungar slänger runt bilar och sånt men ett stort fint dyrt kök av OBH Nordica.  Och ja, han är bara snart 3 år men det gör det väl inte ok att bete sig så? "Ja, men du är så liten så det gör inget"   "Du får slåss och förstöra alla dina julklappar, för du är ju så liten...."
Självklart är min son inte värre än någon annans men vi tycker detta är jobbigt och tips mottages mer än gärna.

Trotsen försvann för att sedan komma tillbaka värre än någonsin...

Nu ska jag duscha och sen åka till jobbet.

På dåligt humör. Vill resa bort.

★ Blod

Jag måste ha fastande mage och varit vaken i minst 3 timmar. Att inte äta är ju så svårt. Men att tvinga sig upp på morgonen när alla andra sover bara för att inte gör nåt är lite svårare... Låg och halvslumrade en timme innan jag vaknade till ordentligt. Hoppas det inte syns i blodet?? Haha... Dom analyserar mitt blod och ser att jag halvsov?
Alltså det sista blodprovet idag... Sen får jag försöka hinna få något i magen innan jag ska jobba, börjar 12...

Min familj sitter och äter frukost nu, kurrar lite i magen...

-9 ute. Skönt! Eller inte.

Men hjälp, är det klämdag idag? Tänk om jag inte kan lämna blodprov??

RSS 2.0