★ lyckad helg

Nu är datorn åter i min ägo! Den har bott hos Cattis över helgen, glömde den där när jag sov över där...Rutten som man är.

Helgen har varit helt underbar! Finns så mycket att skriva men jag bara känner att jag vill upp och knoppa. Wille somnade nyss den busen, hoppas han sover länge imorgon =D

Men nej...tvättar ju! Måste ju vänta in maskinen och hänga upp all tvätt. Drygt.

Vad gjorde jag i fredas...? JO! Micke var på fest och jag sov hos Cattis med Wille. Fast kl blev bara 21 eller nåt så ringde Micke med världens migrän och ville bara hem. Så det blev att hämta honom så spenderade vi alla natten hos CattDjuret. William var ju lyrisk som alltid, han älskar ju verkligen Cattis, hon är ju hans allt *fniss*

På Lördagen jobbade jag till 14, brummade till Cattis som var barnvakt, käkade lunch för att sedan åka hem och förbereda fläsket för party. Det blev bråttom och jag kände mig bara halvfärdig när jag begav mig nerför backen med all tung alkohol. Där stod Kenzie och väntade och strax därefter kom Ödlan och PG. Tillsammans gick vi med glada steg hem till Fitri och Timmy. And then it was party to 4 am... Äckligt rolig fest och jag antar att folk har skadade bilder i sina kameror. Det är med rena skräcken jag inväntar alla bilder, typ på facebook där hela världen kan se dom. Har själv ett par i kameran men hade fullt upp med att skratta och ha kul så jag glömde bort att ta bilder.
Men helt klart den bästa festen på sjuuukt länge! MVG++!!!
PG var den seriösa glasögonmannen, Timmy var den extremt sjuka ryssen Sergej, Lizzan jag och Kenzie hade gympapass i köket, vi dansade och skrattade och hade så roligt. Fitri, var var du? Umgicks jag med dig något? *asg*
Nä som sagt...roligt var bara förnamnet.

På söndagen vaknade jag vid 10 och var pigg och nöjd. Tog Iris och gav henne mat (Frugan sov här) sen var dagen i full gång. Blev bara så extremt trött och låg som en klubbad säl ute i solen...Lizette, PG och lille Alicia kom över på en bakfyllepizza. Senare skulle vi grilla korv men istället blev det grillad fläskfilé med ugnspotatis, sallad, tzatziki, bea, melon, färsk ananas och många liter coca cola. Hela dagen spenderades i underbart sällskap och William lekte med Theo hela dagen lång. Jag somnade som en gris och har sovit så underbart inatt! Hoppas på en repris ikväll.
Inväntar bara tvättmaskinen, måste hänga tvätt.

Idag har jag jobbat men imorgon är jag ledig och ska åka till stranden med Wille. Micke följer med och likaså Benjamin! Tyckte han kunde få en dag på stranden istället för dagis! Hoppas brudarna hänger på så vi kan blöta ner oss tillsammans...Gise eller Lammsjön tycker jag. Återstår att se vilket det blir.

Jahapp nu blev det ju ett sammandrag iaf, men inga bilder för dom är kvar i kameran!

Hörde jag en skål???

★ Adjö...

Stormarna blåser över våra liv... Polisen meddelede imorse att Gunnar (Mickes pappa) har gått bort...
Olycka i hemmet, ramlade och slog så hårt i huvudet att han avled.
 Kan ju inte påstå att jag sörjer, jag har aldrig träffat honom pga av olika omständigheter MEN det var min mans far så klart känner jag obehag. Likaså han. Såklart. Han drar sig för att städa ur lägenheten, att veta att DÄR dog han... Men vi ska klara det här, tillsammans är vi starka. Så nu blir det mycket för oss, en begravning att anordna, städning och rensning och gud vet allt man gör som närmsta anhörig? Känner mig så vuxen helt plötsligt.
 Imorgon har Micke en del samtal att stå i, så jag och Wille åker till Trosa och går en sväng på stan... Äter lite glass.

Jahapp...ja, vad säger man? Mycket i våra liv...

Tack till alla som har ringt och skickat meddelande! Jag är så otroligt glad över att ha så många fina vänner!!
Ni är underbara...=)

★ soool

Var tvungen att fly värmen en stund... Har varit ute hela dagen lång. La mig kl 10 på tomten, med en bok och parasoll. Läste ut boken och somnade. Vaknade av att jag va dyblöt av svett då parasollet inte skuggade längre.

Skulle hämta Wille men då hade somnat på dagis (!!) så jag fick hämta han senare.  När jag kom dit så kom han och gav mig en kram, märkte då att han var jätte kall! Frågade honom varför, "Jag har kissat på mig mamma" sa han...
Då hade han kissat på sig medans han sov, fröknarna VET att inte är torr när han sover och även om de inte tänker på det eftersom han aldrig sover middag där (eller hemma) så borde dom väl sett det?? Han hade ju varit kissig länge, han var ju alldeles kall! Han sprang runt där och lekte men ingen gjorde nåt =( Då blev jag förbannad, det är fan deras skyldighet och jobb att se sånt. Så jag fick ta av han alla kläder, tvätta av honom sätta på nya och sen drog vi. Jag var så jäkla förbannad. Å ingen av dom gjorde nåt...Bara sa "ojda..." *morr*
Det kanske inte är så mycket att bli upprörd över men bara tanken att han lekt i totalt nedkissade kläder, å intebara några få minuter...åååååååh.

Annars så lever min hals ett eget liv. Har så jäkla ont, vill inte bli sjuk!! Inte nu när jag ska börja jobba, det skulle ju innebära katastrof!

"Upp å hoppa, följ med vårt gäng, upp å hoppa time to the game, upp å hoppa...." Wille kollar på Händiga Manny, den låten sätter sig kan jag ju meddela...

*gäääääsp*

nähepp...ska man gå ut igen kanske? Eller får man lägga sig i soffan fast det är så fint väder? Synd om mig och min hals ju ;)

Djur.

★ Ledsen

Har fått min lönespec...Herregud. Den var urusel och nästa månad blir ännu värre med tanke på sjukskrivningen.
Usch, hur ska vi klara denna sommar?? *gråter* Min ångest är extrem...Hjälp mig någon...

Fy fan...

★ körke

God jul på er...

Började dagen med att dimpa av William på dagis sen kröp jag ner i soffan en timme, sov som en stock, var så extremt trött! Sen upp och till Trosa, till kuratorn och babbla och sen hem igen. Städade nedervåningen, pratade med Frugan och blev inbjuden på käk och bus med pojkarna. Strax därefter så blev jag  sådär trött igen, yrslig och ont överallt. Huden gjorde ont, var så hiiiimla länge sen jag hade feber så jag var tvungen att ta tempen för att kolla...Feber it was! Jag däckade ännu en gång i soffan och sov en timme till. Febern hade ökat fast jag sovit så det blev ingen tripp till El Frugo=(
Nu mår jag bättre och hoppas jag slipper mer. William fick likadant på Midsommar, och dagis sa att flera barn på avdelningen hade haft samma sak. Skumt! Feber kan väl inte smitta?? Låter ju urdumt...

Annars är ju kvällen superfin, alldeles somrig och vindstilla. Synd att jag inte varit ute nåt idag. Ångest ju...

Imorgon vet jag inte vad man ska hitta på? Är det fint väder så får man väl va ute och pula...

Vad har ni gjort i helgen då?
I Fredas var jag hos Solan och åt vildsvin, jag och syrran festade ihop för första gången på typ 7 år =P Det var trevligt, bara det att jag blev så mycket fullare än henne =D haha. Snälla Cammen kom och hämtade oss, underbara du =)

I Lördags var det tjejmiddag hos Frugis, hur trevligt som helst! Kom hem 04...Bakfull hela dagen lång. Jätte skoj! Eller inte...

På lördag är det fest igen...Men vet inte...Min kurator tycker jag ska minska med spriten *asg* Det lät nog värre när jag berättade? För så illa är det ju inte! *fniss*  Sa ju bara att jag festat en del på sistonde...
Men som sagt, Fitri, kära du, räkna inte med mig...Jag hör av mig om jag dyker upp. Eller så ser du mig stryka runt knuten som en kurrande katt.

Mina inlägg är ju alltid lika intressanta. Ett halvt A4 om min feber *asg* JIIHAAA!!!!

Ta en dusch kanske...läsa lite ur boken jag lånade från Cammen...Lyssna på Mickes wuuunerbara snarkningar. JIIHAAA nr 2.

Puss

★ hooohoooo

Håkan Hellström är på. Sommarkänslan är på topp! Festhumöret är galet men tittar man ut så känner man bara. Höst.
Bakväder, jag och William ska baka feta saftiga bullar nu! Bra att ta med till El Västerljungo imorgon. Det är ju status att fira där, ball som få, det blir man efter att man mottagit första lotten vid parkeringen! Yeeaaaah!!!

Benjamin Knapp är hyrd, kom över vettja! Annars,, desto mer soffa till min stora kropp, woooo.

Funderar på om jag ska klä av mig kläderna, springa ut och skrika och vifta med häng pattarna, låta muttan fladdra i vinden. Syftet? Skrämma bort regnet med ve och fasa så lille solen tittar fram och lyser över Trosa kommun imorgon.

Bullbak! Jaog skau baoka ryyyska buollar!!! Läs det med rysk brytning annars förstör ni den ryska stämning!
Svetlana.

Puss

★ muttkurr

Dagen har spenderats lite  här och var idag. Började med att åka till Trosa för ett besök hos dietisten, sedan blev det spindelparken med Wille, så han fick busa av sig lite. Meningen var att vi skulle träffa Ange där men hon ställde in. Då hade jag redan sagt till Wille att vi skulle leka i spindelparken så jag var ju tvungen att fullfölja det löftet såklart =)

Efter det så åkte vi till Cammen, hon bjöd på lunch och jag fick med mig saftiga rabarber hem. Skar upp alla och la i kastrull när jag precis då märkte att jag hade 3 korn socker hemma så jag fick frysa in dem istället! Typiskt...Min rabarberkräm är ju gudomlig! *kurr*

Nu sitter jag här och har så sjukt tråkigt. Finns ju ingenting att göra, ingenting på tv. Har städat och plockat, vattnat blommor... Det som återstår är att vika tvätt så det är väl bäst jag sätter igång med det när jag ugglat färdigt här.

Hur ser midsommar ut då? Vad ska ni göra? Micke vill inte göra nåt, han vill va hemma med Wille bara.
Dagen kommer ju spenderas i Västerljung men kvällen...Är bjuden till Carro, syrrans fruga, men vem känner jag där? Blir så nervös när jag inte känner någon. Ångest AB. Men vi får väl se hur det blir =)

Min nagelfil är spårlöst borta. Måste fixa mina naglar! Var är den? Kan någon psycic svara på det?
Jääälaa siiit fan....

Har jag lite lätt huvudvärk eller är jag bara förvirrad? Syndromen kan lätt mixas ihop. The only cure is to bli normal. Å hur lätt är det då? När man är som jag?

Ska jag bara säga som Eme, min mutta kurrar?

Vika tvätt då!

So long fuckers!!! Eller ska jag säga suckers? Äh. Suckfucks.

Puss

★ Underbar dag!

Startade dagen med att vakna halv 10! "Jag är så trött idag, mamma!" Var Willes första ord imorse...=)
Skjutsade iväg honom till dagis sedan bar det av till Kenzie för att brumma iväg till Mc Donalds för frukost!
Vi mumsade burgare sedan gick vi en sväng på stan, satte oss på en uteservering och drack lite vätska.

Hem igen, hämta Wille från dagis, åt mat på altan sedan så tog vi tag i trädgården! Klippte häckarna, trimmade gräset och sen däckade jag på hans studsmatta, Cattis kom och lagade mat åt oss =D Vilken lyx man har va??
 
Fick världens finaste kort på posten idag, av älskade Cammen:

"Hej vännen min!

Skickar bara ett litet kort så du förstår hur mkt du betyder för mig.
Jag är så glad att jag har dig som vän o jag tycker verkligen att du är bäst!!
Du är så rolig, omtänksam o trogen som vän o du ska veta att jag alltid
finns här för dig, när du än behöver mig.

Kram från Camilla"

Ögonen tårades och jag fylldes med lycka. Att få detta på posten var det underbaraste på länge!!
Det gjorde verkligen min dag! Tack gumman!!! Du är underbar!! =)=)=)

Imorgon ska vi se till att få Kenzies hår trimmat...Å så ska jag träffa Angelica en sväng, sen blir det lugnt...Tyvärr. Tycker om att ha saker å göra! Dagarna blir så långa annars...

Nu är det Desperete Housewives som lockar!

Tjing!

Förresten, vem vill komma på filmkväll hos mig? Benjamin Button och chips med cola?

★ White trash

Vad säger skrotlastbilen i Disneyfilmen Bilar? Att han heter Peter, Benjamin eller något annat? Får inte rätsida på det hur mycket jag än lyssnar!  "Mack?? Jag är ingen Mack!! Jag är --- för helskotta!!!" Blir galen, säg bara vad han säger så jag kan släppa det...

I Fredas sov jag hos Frugan, käka god mat tills vi typ spydde, sen kom Emelinda förbi en sväng och vi tre myste lite. På Lördagen var det Trosa marknad, våra barn åkte karuseller och skötte sig jätte fint! Vi gick aldrig på marknaden utan vid ån, men vi båda kunde rabbla upp vilket stånd som stod var där på andra sidan...

På kvällen blev det grillning och alkohol, jätte trevligt var det! Åkte till Tullen men där var ju bara småglin! Att vi inte gick till Fyren istället...det blir det nästa gång! Garanterat!

Igår hade vi ett eget pizzabud som droppade av pizza till oss. TACK!! Det var guld värt!

Hemma finns varken schampo, balsam, duschcreme eller deo, behöver jag säga att jag känner mig som ett äckel???
Ska snart till Frugan, kommer väl skrämma slag på henne stackarn! Tur att Theo sover då, annars hade han fått men för livet.

William är snortrött. Halv 7 tidigast får han gå och lägga sig, vill inte gå upp kl 5 imorgon bitti tack...

Nähe, kanske ska skrapa ihop nå gammal tvål och slänga sig i duschen.  MÅSTE komma ihåg å köpa alla duschateraljer.

Puss

★ lättnad

Hej hopp!

Idag har jag känt mig så avslappnad, det va länge sen! Så skönt!

Igår var jag till läkaren och fick en sjukskrivning på 2 veckor, efter det bar det av till Skärholmen med syrran och våra barn för lite shopping! Så nu har jag fyllt på garderoben lite, till mig, Micke och Wille. Massvis med rea var det! Så jag fick hur mycket som helst för en tusenlapp.  Nice.

Idag har jag och Cammen varit och ätit lunch hos Carro, åt en asgod kladdkakebit efter, MUMS! =D
Sen bar det hemmåt och till finaste Kenzie då jag skjutsade henne till kuratorn så agerade jag barnvakt under tiden. Lillfisen skötte sig såklart exemplariskt- som alltid =) Wille lekte i en lekpark och jag gosade bebis. Cammen och Joline var med som sällskap, jätte mysigt =)
Sen så kom Cammen hem till mig då vi båda har blivit klippta av världens bästa frisörska!!! Nu är jag korthårig =D
Hon klippte mig som vanligt men det kändes så tråkigt! Så det rykte! Känns mycket fräschare nu =) Så nu kommer ni väl bli chockade när ni ser mig!! hoho =)

Nu sitter jag här och bara njuter. Tänker på alla fina vänner jag omkring mig, de underbara dagar jag haft. Min fina son och lättnaden över att inte komma tillbaka till jobbet än på ett tag. Som jag skrev i början, känner mig så avslappnad! Underbar känsla...

På lördag är det Trosa marknad och såklart är det ju fest hos oss. Tradition. Bara att komma om ni vill!
Cattis, har du någon Passoa kvar? Hoppas på fint väder men enligt TV ska det ju bli 10 grader!! HUVVA!!!

Snart kommer min make hem. Längtar.

Puss

★ begravning

Skrivkrampen håller i sig.

I Fredags var vi på Davids begravning, det var oerhört smärtsamt men väldigt vackert. Det var med tunga steg vi gick in till kyrkan och när klockorna ringde så blev det så verkligt, då började tårarna och höll i sig ända till slutet. Micke har varit på många begravningar för både unga och gamla men denna var den som tog hårdast på honom säger han.
Jag hoppas så innerligt att han har den frid han sökte... Hans gravplats är otroligt fin! Känns som man kommer in i en oas när man går igenom träden, så lugnt och stilla... Och vackert med alla blommorna!

Såg visst att jag ska åka och hämta William nu, får skriva mer ikväll...

★ .....

Jag ligger på botten och krälar. Spy fiskarna dyker på mig, äter sakta upp min själ. Jag tynar bort och kvar finns ingenting. Hur mycket ska jag klara av? Jag trodde att det skulle vara bra så här. denna dag är helt overklig, jag har panik, vet inte var jag ska ta vägen. Jag känner mig så otroligt ensam... Att jag snart ska tillbaka och jobba får mig att må illa. Jag har sådan ångest att jag skakar. Att man kan bli så motarbetad och anklagad är för mig helt ofattbart. Mitt liv är en katastrof. Idag är....idag är...finner inga ord. William är kvar på dagis, jag bröt ihop. Allt är så overkligt. När ska jag vakna?

★ Skrivkramp

Skrivkramp är precis vad jag har. Jag har så otroligt mycket jag behöver få ur mig men när det är dags att skriva så sitter jag bara här. Hittar inga ord som är bra nog att beskriva mina känslor.

Tog ut akut semester igår, de 10 dagar jag hade kvar. Mår jag inte bättre då så får det bli sjuksrivning någon vecka till.
Det är så otroligt tufft att stå på jobbet med dessa kollegor och vara trevlig mot kunderna. Bara att le och säga Hej till okända människor hela dagen tär på mig, när jag egentligen gråter inombords. Att spela ut andra känslor än vad man känner går ett tag men sen tar det stopp och inget försök i världen lyckas.

På Fredag är det begravning...Det är med blandade känslor jag går dit, en lättnad över att få ett avslut, en nästintill längtan efter att få säga Hej då, men det är med klump i magen och enorm oro jag undrar hur det ska gå för Kenzie. Men jag vet innerst inne i mitt hjärta att det kommer gå bra. Eller? Denna oro. Den ligger som en klibbig klump i magen och försvinner bara inte.

Annars, nu på förmiddagen så har jag varit och hälsat på Linda och hennes Oliver. Så fin liten bebis!! Underbart....Han sov så skönt i min famn och pruttade gott i sin lilla blöja.

Tråkigt väder idag, kallt och förjävligt. Igår badade vi och studsade runt i vattenspridaren, fick nästintill panik i värmen men idag, mössa och jacka. Inte undra på att man blir förkyld. Extrema skillnader ju.

Funderar på om jag jag och William ska åka till Skärholmen och leta klänning tills på Fredag men vill gärna ha någon med mig. Någon mer än en uttråkad tre åring som vill göra allt annat än att vänta medans morsan provar kläder.
Kl 12 ska jag hämta Wille så jag får vän bestämma mig snart.

Seg dag. Blä.

Puss

RSS 2.0