★ gäääääääääääääsp

Jag skulle ju städa. Hur kunde jag då hamna här? Det tycker jag är väldigt skumt.

Jag är trött idag. Min käre lille son vaknade halv 7!!!!! Mamma mia...Du behöver ju inte mörda mamma älskling. Tänk på mig, jag börjar bli gammal. Ska snart gå till dagis 18 mil tur och retur för att hämta honom. Han var jätte ledsen idag när jag lämnade =( Stackars liten. Men snart kommer jag älskling!!!

Ska ta med Wille till stallet sen så herrarna kan snickra ifred. Eller ah, det är ju mest Babyface som snickrar. Kanske ska jag åka själv till stallet? Det är ju ändå min lediga dag, liten stund för mig själv och pyssla bäst jag vill?

Jo, Patrik har blivit en Babyface, han har rakat av sig all skägg och musche. Ska jag sätta in en bild? Nä då kanske han stämmer mig? Vågar inte. Måste nog fråga först.

Men näe va arg jag blir på mig själv. Har ju tusen saker att göra. Varför är jag så lat och bara sitter här?
Kanske för att det är så skönt att för en gångs få sitta ner? jag skulle göra vad som helst för att få sova en skvätt nu... Ingen som vill hämta min son kl 12 och va barnvakt ett par timmar? *gäsp*

Nähe, göra sig i ordning för att hämta Lochness odjuret då...

Puss

★ boring

Min älskling har ridit idag! Helt själv, jag höll inte i alls =) Han tyckte det var jätte roligt, såklart =)



Min lilla ryttare! Ska garanterat köpa en liten ponny till honom! Kanske åker ut på Tisdag och rider med honom? Det skulle han garanterat uppskatta! Jusste, har ingen bil. Morr suck stön å stånk. Vill vinna pengar så jag får en liten bil. Är så otroligt låst!!! =(

Micke spelar tv spel. Jag har tråkigt. Jag får inte till det där med Wii. Köpte ett häst spel med tävlingar och grejjer men dom där jäkla handkontrollerna blir jag galen på! Jag vill ha en gammal hederlig a´la Playstation. Mycket enklare!

Underbart avsnitt på One Tree Hill, blev ledsen i ögat när det var slut...Vill bara ha meeeeeeeeer.

Annars då, vad har hänt idag? Skulle träffa Eme en sista gång, vi skulle bara till Tälje en snabbis och byta en grej, men det drog ju såklart ut på tiden, *suck*

Vad fasiken ska man hitta på? Gud vilken tråkig söndagskväll.

★ Kyrkemäki



Behöver jag ens skriva att Micke var bra slirig igår med tanke på hur lite som är kvar i denna från början obrutna flaska?
Helt själv hällde han i sig detta. Kl 2 inatt vaknar jag av att han hulkar i sömnen, men han är omöjlig att väcka så jag ställer en hink på golvet och orkar inte bry mig, så jag kröp ner i Patriks säng istället. Så jag fick sova ut min skönhets sömn utan att få en spya över mig. Han var bra bakfull, eller ja, det är han ju fortfarande. Men vi har varit på dop idag så jag tvingade han att uppföra sig normalt! Det är fan pinsamt och komma bakfull på dop. Det är olagligt. Tur att jag stoppade honom från att shotta Mintuu. Ojojoj. Då vet jag inte hur det hade slutat. Usch.

Tack Eme,Larsa,Kenzie och David för en super trevlig kväll! David; Träningsvärk?

Dopet var iaf helt underbart! Jag älskar dop. Och bröllop. Joline somnade i pappa Cribbes famn, vet inte om hon var uttråkad eller nöjd? ;) Fick med oss typ en matkasse med fika, dom hade bakat sjukt mycket!
Vi stannade kvar och hjälpte dom att städa undan. Jag diskade allt och Micke ställde undan det. Andra vänner städade klart lokalen, men köket var liksom mitt område. Dom var jätte tacksamma så det var ju kul =)
Å Camilla var ju sjukt snygg som alltid! Hennes klänning var helt underbar...Vill ha!  Eller hur Carro,, passar som en falukorv ;)

Släcka ner en timme sen då, lagom till fotbollen börjar. Linda: Synd att inte Zlatte är med! Och så saknar jag min egna Dragon Drake Dragge. ;) Linda älskar smeknamnen som Zlatan och Dragan har fått av mig...;)

Annars så är utslagen kvar, har stoppat i mig 10 härliga kortison tabletter idag, det skulle vara smärtlindrande men har fortfarande ont, trodde kortison hjälpte direkt men jag kanske trodde fel...

Nähe hörrni...Lägga sig i soffan och pilla sig i naveln? Kolla på Robinson...sen släcka ner och mysa med karl en timme, sedan fussball. Nice.

Puss


★ Snyft...



Svårt att se på bilden men jag är alldeles rödprickig, på hela min vänstra sida, tillochmed i ansiktet =(
Det värker och jag är svullen. Det var tillochmed jobbigt att sminka mig för jag har ingen kraft i handen.
Jag var till doktorn och har fått kortisontabletter med hem. Hon tog massa blod från mig och ska ringa på Torsdag. Hon sa att man kan få detta (kommer ej ihåg vad prickarna kallas) av en rad olika sjukdomar (hjälp) så jag är halvt tömd på blod. Det konstiga är att det bara är på min vänstra sida? Känner mig bort domnad, lite ledsen är jag...

Ringde till jobbet för att berätta detta och att jag inte kommer till jobbet för jag vill läkaren och då ringer min chef sen och ska fråga hur jag mår. "Hur mår du?? Hörde att du är förlamad i armen!!"  Ja men gud, att allting alltid ska förstoras upp och bli till något helt annat. Denna person. Gud hjälpe mig. Stackars min chef, fick lugnt förklara att jag har utslag och att armen domnar bort. Förklarade läget och hon gav mig ledigt hela helgen, hon tyckte jag skulle vila upp mig. Hon är för go min chef, så himla gullig!

Annars så är middagsförberedningen i full gång, så gott det går :) Glömde ju såklart att köpa bröd, men bästa Kenzie tar med sig.

Snöoväder!!! Jag får aldrig min efterlängtade vår :(

Micke har köpt Wii nu. Han står och spelar tennis, ser så urlöjligt ut! Jag har inte ens energi till att prova. Har så ont i min hand *snyft*

Nähe om man skull ta tag i det sista...duscha kanske...sminka sig...klä sig. Försöka se ut som en människa och inte som en prickig korv med röda hund.

Jag har inte mått bra på länge (fysiskt) och så kommer detta. Och det skrämmer mig. Vad är det för fel på mig?? Kan ni inte bara komma fram till det nu? Så jag får vara frisk och lycklig. Hon ska nya reumatiker prov... Gud hjälpe mig.

Ha en trevlig kväll allesammans. Tror jag tar mig en kall Smirnoff nu.

Puss

★ snyft...

Jag har så ont i huvet =( Tror det kan bli migrän och allt vi hade hemma var en sketen alvedon. Den har inte hjälpt ett skit. No shit??  Det är så synd om mig...*snyft*

Nu ska jag leta upp ett recept på en paj som jag ska göra imorgon, bästa besöket kommer ju :)
Emelinda å Larsa och Kenzie å David kommer hit på mat och rolig dryck. Det kommer bli en skadad kväll, såklart =) Längtar tills lilla Eme kommer hit!Har ju inte träffats på hur länge som helst! Ruskigt snygg i håret är hon ju också, jag är avis som fasiken. Måste klippa mig jag med, har värsta könshårsburret nu. Uäck. Kanske ska fråga om min moster kan trimma lite? Hon är på besök här nere nu, hon är ju frisör och har egen salong...

Har köpt klart alla dop presenter till Joline nu, det blev för sammanlagt 500:- räcker det? Eller är det snålt? Jag går ju aldrig på dop så jag är ju nybörjare på sånt här... Annars får jag köpa någe mer!

Nä men seriöst. Mitt huvud =( Om jag får migrän kommer jag börja gråta.

*oj vad synd det är om mig*

★ Meeeeeh



Värdelösa matchjävel. Eller nåt. Varför ska alltid "mina" lag förlora när jag går på match? Nästa gång stannar jag hemma. Så är det bara. Katastrof. MEN, det var kul ändå! Jag tackar min halva familj för en super trevlig kväll! Det måste vi göra om snart! Jag blev sugen på en kall öl där inne, men pallade bara ta mig till colan. Haha.



Underbara underbara lilla Kim. Biffen. Lägg märke till alla söta haklappar i bakgrunden. hihi



Pussgurka! Moster lilla fis!!

Fotoskrivaren är trasig så jag kan inte scrappa nåt. Vad glad man blir =( jag som tyckte det va så kul och ville lära mig. men icke då. Får väl bo vid datorn på kvällarna ;)

Missade Desperete Housewives ikväll ju...Men imorgon är det iaf Grey´s Anatomy! WIHOO! Och så börjar ju Room Service, det kan va ganska kul att se på.

Annars så kom ju vintern tillbaka, å på söndag ställer vi om klockan till sommartid,,, sommartid, vilket underbart ord. Längtar till sommaren så jag vet inte vad. Sommarkvällar, grilla, sol, solnedgång, myggor, bromsar, bada, umgås, sola, svettas, glass, åska, och allt det där som hör sommaren till. Underbart.

Micke har fått såret omlagt, istället för stygn sitter det plåster remsor. Han var med om en fotbolls olycka i söndags så han är lite invalid. Stackars min krake, jag får ta hand om honom så gott jag bara kan =)
Han har ett stooort köttsår i huvet så man kan se skallbenet och hjärnan. Äckligt va!!??
Nej usch, nu ljuger jag, bara huden som sprack upp lite, fast det är ju äckligt det med!

Jaa...nä...God natt =)

★ Pinsamt

Ok..Var bara tvungen att lägga in ett till inlägg.

Jag har i HELA mitt liv trott/vetat/whatever att Drottning Silvia kommit från tyskland??
Men läste nyss att hon är från Brasilien? Hur i hela friden har jag kunnat missa det???

★ Krumelurpiller

Idag har jag storstädat! Jag har varit jätte duktig! =) Och så har jag hunnit med en översvämning också, hela badrummet! Men nu är det borta och Micke får kolla vad det är för fel.

William sitter och tittar på Pingu, jag funderar på att joina honom ganska så snart. Jag är slö som vanligt, måste gå till doktorn, inte mänskligt att vara så här trött jämt.

Men ikväll är det hockey som gäller! SSK-Rögle! "Mina" lag har en förmåga att förlora när jag är på matcherna så om inte SSK vinner ikväll så ska jag aldrig mer gå på hockey.
Jag hämtar upp pappa vid halv 6, då åker vi upp till syrran och hämtar upp henne+ Micke sen drar vi, eller jag måste nog ha en kall McFeast först, med sladdriga pommes. Jajjemen. Det är grejjer det!

På Fredag kommer sötnosen Emelinda hit med sin karl så ska vi äta och dricka gott. Men inte dricka för mycket nu lilla Ida för det är dop dagen efter. Förslag på vad vi kan stoppa i oss?
Och gärna förslag på vad man kan köpa i dop present till en liten tös? Fantasin är som bortblåst!!

Men vilket väder vi har, blåser storm och snöar, sen blir det sol, sen blir det sol och snö...Rena vinter-midsommaren ute ju!  Tror faktiskt att söta lilla pappa får köra bilen upp till Tälje *s*

Vad har hänt med mig? Jag är fest sugen konstant. My god, i´m going alcoholic!

★ Ja jävlar ja...

Skadad kväll igår...Å herregud vad roligt jag hade! Det blev party hemma hos Cattis sedan begav vi oss in till Tälje för mer party. En jäkla massa dans blev det! Frida och Cattis blev tafsade av samma fjälltröjje gubbe som stod och log hela tiden. Cattis bestämde sig för att visa vad hon går för på dansgolvet och hans blick brände fast på hennes rumpa. Kåtgubbe på 40+ med stickad tröjja med fjällmönster *asg* Sexy mother fucker.

Det blev mycket Pippi parodi under kvällen, jag och Cattis har tittat på you tube på sjuka parodier på Pippi och andra Astrid filmer...



Cattis sätter på Frida hennes skor, Cattis hittar inte hålet men Frida ser nöjd ut?



Visst måste jag väl räcka ut tungan här? Värsta jätte läppen annars ju *S*



"Vad gör vi i den här djungeln?"



Party alive till Michael Jackson- Billie Jean! Vad annars?



Cattis?



Alla utebord var fulla med dessa. Våran teori är att Pippi was there and left some freckles from her bullfitta.



Tobias? Hette han så? Trevlig kille med ett rejält bög garv.



Frida, var är dina pupiller???



Sexige Bob! Eller Allan? Han va från Skottland och lite puckad? Jag började prata snobb engelska med honom och då frågade han hur länge jag bott i London. Hahahaha nonono sa jag "You are från Scottland, were´s your rutiga kilt skirt?  With all the balls under it and all that?  "I´ve got balls!!!"  Nä jag vet inte, vi fick inte ut någe vettigt av våra sjuka samtal. Men de andra fick sig lite härligt skratt, det kan man väl bjuda på?

Så annars så har jag fått bakfylle mat idag, Oxfilé pizza med beasås och vitlökssås. Härligt underbart gott.

Micke har borrat upp halva inredningen till klädkammaren och kläderna hänger på plats, skjutdörrarna är beställda och inväntas att levereras hem till dörren. Nice, snart kanske man blir klar med saker och ting? Sedan är det tvättstugan som ska genomgå en förvandling.

Vi har varit ute idag, William har cyklat, vi har röjt i trädgården och lekt i lekparken. Härligt väder har det varit! Men nu, ja då snöar det?? Why?? Vi har knopp på buskarna och blommorna tittar upp i rabatten, det sista jag vill ha just nu är snö.



Det här var kul!



Han ville ha snö... Men den åkte in i garaget och jag hoppas att den stannar där till nästa säsong!

Jahapp, snart börja med middagen då, om 2 timmar börjar One Tree Hill. Höjdpunkten varje söndag!

Tjejer, tack för en sjuk kväll igår! Vet inte hur många personligheter jag och Cattis hade igår? Vi var verkligen alla möjliga- utom oss själva! Precis som det brukar vara!

Å tack Nicko för all skjuts, stackare *asg*

★ Hej Lobotomi



Test sida. Tog ett kort som hängde på spegeln och började pussla lite. Med lite övning så kan det ju bara bli bättre! Eller hur? =) 



Wille tar sig en funderare hos gammel farmor



William bäddade på stol kartongen. Det var hans nya säng =)

Jag är nervös. Micke snickrar och borrar i köket. Det gillar jag inte alls. Hehe... Man vet aldrig vad han gör för konstigt ;)
Men han har iallafall skruvat ihop glas skåpet som ska upp, väldigt fint. Kommer nog bli bra.
Det är ju fördelen med att vara tjej, man pekar och bestämmer men någon annan gör jobbet. Blir det inte bra så har man denne någon att skylla på. Visst brudar?? =D

Nähe, nu börjar hjälp. Hejja "Hej Lobotomi"!!! haha såå skadat.

★ men tråååk

Internet har varit nere, men nu är det fixat. Är man bäst eller är man bäst? =D Äntligen har jag min kära dator igen. Klarar mig inte utan den, lite av ett beroende? Finns dom som säger det iallafall ;)

Har skaffat mig en massa scrapbooking grejjer. Så nu har jag en premunation på var fjärde vecka/157:- så får jag hem ett välfyllt kit! Har redan 3 paket av dem hemma så jar har ju massor =) Måste bara veta hur jag ska börja! Måste gå en kurs eller nåt...

Jag har verkligen ingenting intressant att skriva! Så tråkiga inlägg nu för tiden, tycker synd om er! Små rackare...

Jag fryser, elementen är på men det hjälper ju inte. Jag fryser verkligen tuttarna av mig. Burr!!

Nä men vafan. Detta blir ju ingen lycklig utav!

Hej då

★ hej

Sitter här hos mamma, datorn fungerar ju inte där hemma. Why??  Wille leker med Benjamin, som låter som någon annan, haha lille plutten, han har en helt annan röst! hihi (han har opererat bort halsmandlarna)

Igår var vi på Ikea, köpte köksmöbler och ett vitrinskåp till köket, det tomma hörnet ska inte vara tomt längre =) Det kommer att bli såååååå fint. Hoppas jag =D haha. Får lita på snickaren helt enkelt.
Det mest irriterande är att det bara fanns en stol! haha...Förhoppningsvis så kommer det en leverans idag så Micke får åka upp efter jobbet och köpa dom resterande 3.

Planer för tvättstugan är tydligen igång också, men då måste vi vara utan vatten i typ 2 veckor? Det känns ju lite si så där?

Idag så Vabbar jag, William ska ta ett prov som jag alltid glömmer vad det heter. Myktoplasma? Han har fått ännu en astma medicin som han ska ta. Varför får han aldrig vara frisk? Han ska råka ut för allt möjligt min lilla bebis.
Ont i magen har han också, säger det ganska ofta. Hela veckan har jag hört det så jag tänkte att "Nej, idag får han vara hemma och vila!"

Nähe...

puss

★ very good

Sådärja, då är det tyst och lugnt i hushållet. Man får passa på att njuta!
Lillfis sover och Micke drar snart iväg på fotboll. Sånt gillar vi =D



Bra match mellan SSK-AIK, trodde faktiskt att AIK skulle ta hem det men icke då, jag är NÖJD! Bra där era söta små spelare. Skulle vilja vara med i erat duschrum just nu. Får jag? Bjurström ja tack.

Har jobbat idag, chefen kom förbi och jobbade några timmar, jag gillar verkligen henne, men som vanligt så fick jag schemat ändrat ;) Så jag jobbar lite extra imorgon, jag och Vicki ska skaka rumpa ihop. Shake my rrrrrrrruump!

Nähe, ringa Runk Benke, klippa å måla naglarna, kanske ringa Adolf och hans sju vänner också? Se om hon lever idag...

A men herrå.

★ meeh

Ok...Ja, rätt låt vann ju inte. Men det brukar den ju inte heller så...

Suck.

★ Nämen!



Mina nya krukor som jag inköpte idag. Ser ut som en släng med könshår i. hoho.





The Kitchen tree

På Tisdag ska jag försöka ta mig upp till Ikea på någe vis, (har ingen bil) å då ska jag titta på nya köksmöbler. Jag åker inte därifrån förrens jag hittar något bra. Vi var runt idag på alla de lokala ställena men det är ju hopplöst. Att hitta något som man verkligen faller för är ju impossible. Vet inte om jag vill ha mörkbetsat liksom själva "brädan" med ljust resten? Eller är det fult? Nä jag vet inte vad jag vill ha, det vet jag bara när jag ser det. Ikeas hemsida är ju omöjlig så där har jag gett upp att titta.

Vi har haft fredagsmys med Wille, som nu sover. Vi har ätit tacos framför Tv:n och tittat på barnprogram. Sedan blev det gröna Pringles och lite smågodis. Han var så nöjd så =) Och väldigt trött *fniss*
Så nu är frågan vad man ska hitta på? Fredagkvällar och tv? Ingen bra kombination, finns bara skräp. Men måste iaf titta på Hjälp. Vet inte, Så ska det låta? Inga roliga som är med ju? äh...

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ha tråkigt.

★ äh

Går ju inte att sätta in bilder. Ska jag remembra.

Ska åka och hämta Wille snart. Jag och Micke har varit överallt idag för att leta efter nån växt till köket. Efter värsta rajden över halva sverige så finns ju blomsterna här i byn. Kanske skulle man ha börjat med att titta på hemmafronten?

Ikväll blir det fredagsmys, wille längtar efter sina pringles. Sen jobba hela helgen. Imorgon är det melodifestivalen, det ska bli nice! Må bäste man (män) vinna! EMD såklart...

Äh nu åker jag å hämtar Wille. Och handlar kaffe.

jätte intressant.

Puss

★ Perkavalo



Till den här blådåren har jag varit barnvakt! Ni ska se han i denna stol, helt galen! Haha så jäkla söt den lilla fisen.



William tyckte det va jätte kul att leka med Kim, här kör han omkring honom och båda tyckte det var lika kul.
När Micke och Wille skulle åka till Tälje för att hämta Kim så sa han "Jag älskar Kim jätte mycket" "Å Kim älskar mig" "Han är gullig och rolig" haha så sött när han säger så ju =)

Å köket är på god väg att bli klart. Helt otroligt hur lycklig jag är. Äntligen, ett fint kök...åååh. Kan inte beskrivas i ord hur tacksam jag är gentemot Patrik. Han är så otroligt duktig på sitt jobb, han är ett riktigt El Proffso ändå ut i pungen.



Här jobbar han på för fullt! Du, Faaan vilken snygg klocka ;)



Medans Micke tittar på ;)



Så duktig så!

Tänk sen när alla täcksidor är klara och allt sånt...när köket verkligen är färdigt på RIKTIGT, då...aa....dåååå är jag riktigt enormt glad :) Då ska vi äta helstekt oxfilé med vitlöksgratäng...

Micke är å jobbar nu, Wille snarkar. Jag har väl lite tråkigt som vanligt. Blir väl till att krypa ner till kojs kanske...
Eller ska nog surfa på Ikea lite, på Tisdag blir det nya köksmöbler! WIHOOOO!!! Inte en dag försent ;)

Jag är ledig imorgon, hur skönt är inte det då?? Jobbar ju alltid fredagar annars, ska bli så nice. Jobbar hela helgen sen så.

Sitter och lyssnar på Techno, det va länge sen, blir så enormt partysugen bara. Enda nackdelen ;)  Så just nu vill jag ha varm sommarkväll, goda drinkar, kanske en Passoa? Massor med trevligt sällskap, en het grill med en jävligt saftig köttbit på...Ge.Mig.Sommar.Nu. Pliiiiiiiiis!!

Jusste, TACK pappa för hjälpen med Kim! Det där med att vara 2 barnsförälder var ingenting för mig, haha. Klarade inte pressen ;) När Kim grät så grät William och den ena vägrade sova, medans den andre hoppade i sängen, typ. Kaos ab. *asg* Jaa guud....Men tack vare min fis pappa så löste sig allt =) TACK!!

Nä men herregud...Vad ska jag säga? Vill festa...åå. Jäkla musik å få igång mig. Kryssning någon??

★ Natti

Tänkte bara säga god natt...

Trött.

★ Najti najt

Jag GLÖMDE BORT att se på Parlamentet. HUR kan man glömma en sån grej??

Har varit helt körd idag. Har tillochmed sovit middag! Så extremt trött hela dagen. Förstår inte varför, fick ju sovmorgon tillochmed, i snickarns säng. Micke snarkar så förjävligt att jag hade inge val. Va tvungen att sova nån annan stanns. Smög in till Willes rum och la mig i sängen, låg och lyssnade på Wille där han snusade i sin säng. Sedan vaknade jag när han smet över till våran säng, han tände lampan och smög in till vårat rum men han såg mig aldrig.Jag ville inte visa mig heller eller säga nåt, kanske jag skrämmer livet ur han ju! haha

Jag är så äcklig, har inte duschat än. Ska göra det nu, promise!

Äh. Duscha och sova. Förstår inte varför jag är så trött.

God natt.

★ boring

Nyss hemkommen från stallet. Det var lika underbart och fridfullt som vanligt, blev dock ingen ridning då det blåste isvindar, burr!

Har väl egentligen inget intressant att skriva, ska duscha...väntar på att One Tree Hill ska börja, är ju iof 18 år kvar men den som väntar på någe gott ;)

Det finns sååååå otroligt mycket att göra i detta hem men var är den orken? Det ser ut som själva helvetet här hemma...

Nä usch vad allt är tråkigt. Haha

★ Hey Fräänk



För alla er som undrar vem Patrik är så har ni här honom! Frank. Frääänk.

Men jag vetefan om han är så snäll mot mig? Han tycker nämligen att jag är som Janne Långben!!! Hmmmm, speciellt att jag låter som han?? Ja Fräänk och Goofy...







Får jag gifta mig med Spotify? Love it...

Är det bara jag som tycker att Caroline Af Ugglas låt Snälla snälla är helt underbar?
Jag och Cattis höll sms kontakt under hela melodifestivalen och vi var nog inte ense om någonting. Jo att sångaren i Scotts är knullmaterial. ;)

Fan, jag är ju ledig imorgon, ibland har man det bra! Ska till stallet, skutta lite häst, njuta av naturen och onjuta av allt hästhår i munnen. Dom fäller ganska bra nu. Vårtecken!!! Weeeee!!!!!

Vill klippa mig igen. Har en tanke på hur det ska vara denna gång. Ah. Det kan bli bra.

Men hjälp vilken söt apa det är i Gainomax Recovery reklamen dååååååå...ååååååå!!!! Ge mig.

Micke testar att måla väggen i köket...Spännande! Testfärgen stryks på, ska hämta ner väggdekoren och se om färgerna passar ihop.

Min älskade lille söta son somnade idag 17:45... Känts tomt hela kvällen juu.
Men har ju gosat med min man så jag klarade mig ändå =)

Puss å hej på alla snyggingar.

★ I´m inside, open you´re eyes...

Lite dregel blev det idag. Hela SSK va på Kringlan idag, ett helt lag fullt med heta hockeyspelare. Det blev varmt av att stå där. My god. Det borde finnas gränser för hur het man får vara. Allihopa var ju utom gränser. Herregud *phuuu* Va tvungen att gå ut och ta luft =D

Annars så är jag JÄTTE fest sugen, en kryssning hade verkligen varit på sin spets nu. Men men...det blir till att ligga i soffan till melodifestivalen och pilla navel. Lyssna till låtar man redan hört och bara ha allmänt tråkigt. Jag ska nog gå och lägga mig innan Micke ikväll, så jag hinner somna innan han kommer. Hoppas jag får sovmorgon också. Hehe, vill sova mycket tack...=D

Jag har verkligen ingenting intressant att skriva...

Handcreme tack.

★ Men åååå



Sånt hära mysigt sällskap har jag nästan alltid när jag surfar =)

Jag har 25 års kris. Det är riktigt jobbigt. På riktigt alltså. 25...vet ni hur gammalt det låter? Jag vill va 19 igen...
Jag har fått rynkor redan!! 1 under ena ögat och 2 (!!!!!) under det andra!! Det bådar inte gott.
Hur ska jag då se ut om 10 år då? Som en passionsfrukt. Toppat med ett russin. Tur att det finns Botox. Lär ju jag bli en storkund av...

Micke har gått och lagt sig redan...Han är så tråkig nu när han fått nytt schema. Trött jämt. Vad ska jag göra då??? =( Lyssna på hans snark?? NEJ tack!!

Skulle vara ledig imorgon men tog ett extra pass.

Förresten, idag åkte vi till Ikea för att kolla på köksmöbler, det var ju därför vi åkte dit. När vi kommer hem så frågar min söta pappa om vi hittade någe bra till köket. Varav jag kommer på att vi tittade på precis ALLT ANNAT än köksmöbler!!! HUR kunde jag glömma det?? Seriöst...Det är ju som att glömma bada när man är på badhuset. Men däremot så fick jag finfina ideér om hur det ska bli i tvättstugan. Skulle behöva släpa med Patrik upp till Ikea så han får kolla, mäta och bedömma. Men tror nog inte han är så sugen på det, haha =)

Äh, nu pallar inte jag sitta här längre. Ska ju trots allt jobba imorgon...

Tjingeling!!


★ Guten Morgen

God Morgon Världen.

Tar bilen till jobbet idag. Nån måtta får det va med bussåkandet tycker jag. Lite vardagslyx måste man få unna sig.
Har precis duschat, men tror jag måste vrida på värmen lite, på beredarn för vattnet kommer upp till en retande temperatur. Ja det va ju intressant.

Köpte en provburk med färg till köket går, så vi får väl måla en skvätt och se om det kan passa. Eller ja, William ska måla, han insisterar! hehe... Så har vi ju den där dyra grejjen som vi kan sätta upp också, vad fan heter det? Ja en sån där pryl man sätter på väggen, ni vet precis vad jag menar va?

Wille börjar bli sjuk, jag tror jag vet vem som sprider baciller *onda ögat*

Jag fick sovmorgon idag!! WIHOO!! Skönt...Ligga och dra sig är aldrig fel. Hade jag varit kille nu så hade det där låtit fel väl?

Fan va jag drömde sjuka grejjer inatt, ibland undrar jag om jag är frisk? Jag tvivlar starkt...

Jag slutar kl 17 idag, funderar på att åka till Ikea efteråt och titta på nå billiga köksmöbler, duger med nåt enkelt, vad som helst är bättre än det vi har nu!! Blåa *ryser* och rangelstolar, man vågar knappt sitta på dom.

Blev ingen kryssning, Cattis blev sjuk igen =( Krya på dig anus, hoppas du blir bättre snart. Put another shrimp on the barbay!!!!

Snart stryper jag Spinkis, som hoppar upp och ner på mig med sina jäkla klor!!! Ska tillägga att jag har inga kläder på mig än. Så skönt är det inte...

Kom på att det var länge sen jag pratade med min söta pappa ju, pappa jag vet att du läser så här kommer en STOOOOOOR kram till dig, om jag inte ringer dig ikväll och ser om du lever så vet du att jag älskar dig.

Förresten, går återigen i hästtankar, lutar åt att jag inte kan hålla mig...Speciellt inte nu när min älskade fisvän ska flytta och ha eget stall, precis här där jag bor... Bonny ska säljas nu och jag har fått ett riktigt fint pris, det är väldigt lockande, hon erbjöd även avbetalning så att, som sagt, det är väldigt lockande. För det här med barn tror jag att jag lägger på hyllan ett tag, det är värre än nånsin, tror jag är på dag 50 nu...man ska ha 28 dar mellan mensen, inte 50...Men men är man värdelös så är man. Har tröttnat på allt kämpande. Tror jag köper en häst istället =) Ja, det blir nog så...=) Snart kommer jag ju jobba halvtid igen så då har jag ju mer tid, ja gud, är så sugen sååååååååå.

Nähe, nu måste jag nog klä på mig och sminka mig, fixa håret....Äta också kanske kan va bra.

Puss på alla snygga människor. Dom fula får en kram.

;)

★ murvel



Eftersom Patrik har sovit i Williams rum denna vecka så har William sovit i våran säng.
Så här låg han igår när jag skulle krypa till kojs...=)




Nyduschad fis

Jobbat idag, Wille sover och Micke vetifan var han är, här sitter jag. Blev väääldigt trött bara för det.
Hjälp. Ska nog hämta ner täcke och kudde att kura in mig i, fryser lite. Lägga mig i soffan och bläddra bland tråkiga kanaler. Är ju aldrig någe vettigt på tv, man undrarju vad man betalar för.

Wille vägrar ju ta sin medicin så nu hostar han där uppe. Det har slarvats vääääldigt mycket med den på senaste tid. Inte lätt med astma... Och inte lätt med en skitunge som verkligen vägrar att ta den, det är ju ingenting som man kan  tvinga i honom, han måste ju andas själv liksom...

Jag hade massor att skriva om egentligen...hmmm...

Nu ska jag in på Facebook och lägga till en karl som jag träffade på bussen. Haha. Läskigt att man ibland hittar någon som man har så mycket gemensamt med. Eller som han sa "Kopia av sig själv" vi hade jätte trevligt, han bor här i byn.

Puss å hej

★ Spermabuss till tallinn

Vilken mes jag är... Jag har med mig datorn på bussen. Men vafan, nåt kul måste man ju göra på bussen??  Gammal som gatan är den, vet inte om den håller ända vägen fram?

Tog taxi till dagis nyss...Blev inringd till möte...Eftersom det är 18mil till dagis och vi bara har en bil så har man ibland inget val, bra att det finns taxisar...Men guuuuuud vad jag vill ha en egen liten bil. Att bo här på kullen mend dagis på andra sidan stan så blir man lätt frustrerad. Saknar min porr Forrrrrd.

Uuuh, börjar må lite illa av allt skumpande och skrivande. haha....uuuuuuuuuh. Fan va varmt det ska va överallt då, ingen AC på denna buss inte. Lasse Kongo AB.

Igår blev köksfönstrena bytta! Jippiiiii!!!!! Patrik är snabb, han vet verkligen vad han håller på med, och att han har alla verktyg underlättar ju också =) TACK PATRIK!!!! Du är världens bästa handyman. Ikväll ska han fixa alla lister som ska va till och jag längtar till att få spackla och måla, någon annan får tapetsera...Lite nya köksmöbler på det så kan det ju knappast bli bättre =D

Cattis var här igår...Och Cammen med Joline, hur mysigt som helst, även om jag kände mig väldigt osocial eftersom jag lagade mat, som Cattis sen fick färdigställa för jag hann bli arg 18 ggr.

Sugna på en fredagskryss är v i också, jag och Cattis, hann ju aldrig kolla upp det nu eftersom det blev stress och bajs,,,Men får göra det ikväll, åker med mamma hem så då kommer man hem lite tidigare =)

Jag måste köpa handcreme idag...jag får spunk. Vintern är rena döden för ett par små söta händer som mina...

vad ska jag skriva om mer då? Att mina vita byxor hann vara vita fram till parkeringen sen gick jag emot taxin oxh blev svart på hela låret. Suck suck suck.

Jag är hungrig, hann knappt äta nåt...=(

Äh, hörs sen då. Tjing.

RSS 2.0