★ förkrossad

Nu är våran älskade Spinkis i himlen...Hoppas jag iallafall...Tänk om han fastnade på vägen? Han ligger alldeles ensam och kall ute i skogen. Tycker så synd om honom, vill bara hämta hem honom, få hålla honom igen...



Han fick dyr mat som sin sista måltid...Tjockis fick också, som tröstmat.



Han låg helt stilla i buren i väntan på veterinären, klappade honom och han la tungt ner huvudet på min hand...



Vår älskling...så livlös ligger du i väntan på att din grav ska bli färdig.
Han somnade in i min famn, det var det hemskaste jag varit med om. Hur hans kropp blev mer och mer lealös... Hans ögon gick inte att stänga och tungan hängde ut, alldeles blå och torr blev den, ville göra allt för att få in tungan och stänga hans ögon men det gick inte. Gick knappt att lyfta honom, det var som om han bara gled ur händerna.

Jag bara gråter och gråter. Trodde jag skulle klara det här, men alla bilder upprepar sig i mitt huvud, hur dom brottade ner honom på bordet, hon höll så hårt i hans nackskinn att han inte kunde stänga munnen eller blinka. Och sprutan rakt in i magen. Ingen känsla...allt kändes så rutinmässigt. Jag trodde aldrig någonsin att jag kunde må så här dåligt över en katt, trodde aldrig jag kunde gråta så här mycket, det tar aldrig slut. Ångrar mig så mycket, vad har jag gjort?? Vi skulle testat med behandling, varför gjorde vi inte det? Har ångest över allt, jag har betalat någon att mörda honom. Jag ångrar mig så jävla mycket så jag vet inte var jag ska vägen, jag kryper ur mitt skinn snart.Kom tillbaka...snälla...



Vi gjorde graven som en sol



Det är så vackert här på sommaren...

Jag vet inte var Tjockis är nånstanns... Tänk om han har dragit? Dom gjorde ju allt tillsammans. Va ute tillsammans, åt ihop, sov ihop, busade ihop...



Tjockis och Spinkis myser ihop...

Som sagt, hur mycket kan man älska en katt?? Herregud... När i helvete ska tårarna ta slut?? Är chockad över mig själv.
Känns så överdrivet? Men kan inte hjälpa det. Jag är förkrossad.


★ Match!!

Sitter här och laddar upp inför hockeyn. Nervös som fan, inte Wesslau som står i målet. Känner att det kan gå lite hur som helst då... Men på måndag måste dom vinna! För då sitter jag och Micke på ett fullsatt globen och skriker oss hesa. Varför tar vi sittplatser när vi alltid står och drar oss i håret?



Våra härligheter. Dessa biljetter är heliga. Hoppas måndagen blir bra...Lite nervig inför VUL:et...
Inge kul att dra vidare på hockey om man får ett tråkigt besked? Men men, den som lever får se.

Drömde inatt att jag lånade Emelies Angelsound (hemapparat som man lyssnar bebisen hjärtljud med) Men när jag tog den mot magen så var den inkopplad i tv:n och det blev ultraljud, så jag såg bebisen, den vinkade mot mig. Ni vet på riktigt, som man själv gör. Haha...Men sen bredvid bebisen så var det typ en demon, ett ansikte med vassa tänder. Bebisen var i fara och jag kunde inte göra något. En riktig ångest dröm. Å sist drömde jag om zombier... Riktigt jagad blev jag. Usch...Kommer inte våga gå å lägga mig ikväll!!

Men WTF!!! SARA!!!! Sluta stör mig, jag blir ju aldrig klar med detta inlägg!!!!! Haha...Damn.

Har haft en städar dag på förmiddagen, så nu är det fint här hemma. Micke tycker jag är pedant, fast på ett bra sätt. Han tycker jag är gullig när jag städar =D Är jag pedant?`Nääää? Micke körde iväg en proppfull bil med skräp som han lastade av på tippen. Nu är allt renoverings skit borta också! Nästa gång jag är ledig och det är fint väder så blir det vårstädning av altanen. Skrubba bort allt skit som kommit under vintern. Torka av och fräscha till =)

Sen så åkte vi till mina föräldrar för mamma skulle byta mina örhängen, nu är jag så fiiiin ;)

Nä men nu åker matchtröjjan på!! DJURGÅRDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

★ Fladderwall

Väntar på färden till das arbeit. Åker med min kära la familia upp. Men hur jag kommer hem har jag ingen aning om ;)
Dom ska upp till globen och hämta ut biljetterna till matchen på mååååndag. WOOOOO!!!! Kommer va så äckligt mycket folk med snuskiga köer så lika bra att hämta ut dom nu så man slipper stå 2 timmar i kö. Matchen igår var ju en rysare, ojojoj. Micke har inga naglar kvar och jag fick magsår, hjärnblödning och hjärtattack samtidigt. Så spännande var det! Å måtte lille Wesslau bli bra nu så vi slipper Ridderwall, eller som pappa säger- Fladderwall. Pucken som han släppte in hade jag fan tagit.

Inga graviditetssymptom över huvud taget...Börjar fundera på om det lilla hjärtat verkligen slår där inne? Kommer bli förvånad om den gör det, faktiskt. Med William vid den här tiden så låg jag orörlig av illamående...Men på måndag så får vi se...VUL kl 14:40.

William är så TRÖTT! Bra att de åker upp till Globen så han får sova. Han har vaknat kvart över 6 hela veckan men idag vaknade han HALV 6!!!!  Nackdelen med sommar och ljusa mornar. åååååååå. Orka ha det såhär hela sommaren.

Nämen, vad är det jag ser? Om inte lite sol? Den vara inte länge, redan borta.

Guuuuuuud vad jag drömde om zombies inatt!!! Herregud vilken nightmare. Varför drömmer jag såna drömmar så ofta för?

Inge roligt har jag å skriva heller...blaj blaj.

★ mm

Vilken underbar dag! Vilken strålande sol...mmmm...Knallade ner till Fitri på förmiddagen, ungarna lekte ute medans vi satt i solen och njöt...Gick sedan med alla kids för att mata änderna, vidare till lekparken. Så mysigt. När vi kom hem igen så var William så SVETTIG, stackars unge!! Så det blev lunch och sen brummade vi till Nyköping för att inhandla vårskor och vårjacka. Det va ju mindre lätt när han har en egen vilja "Neeej dom är fula" "Inga sköna" "Asfula" osv osv osv...Haha skitunge!! Men till slut så =)

Vi har premiärgrillat idag också, vi åt ute! Fantastiskt gott!!!



Mumma!!!!

Imorgon ska jag till barnmorskan för mitt magont...Huvva...Hoppas allt går bra!!

Hmmm annars har jag inget nytt att skriva...


★ Toa renovering

Att ha Benjamin här har varit supermysigt!!! Som dom har lekt, å spelat tv spel =P

Tänkte lägga in lite för och efter bilder tjottahejtin:









Åså lite nytt dårå =) :







Kaklet går i en "sträng" från golv till tak, svårt att få med på bild. Vi river tapeter i hallen, därav den vackra väggen.
Belysningen är kvar, så dosan är inte föreglad...En lampa hänger fast tejpad i taket, det är därför vi får så fula skuggor där inne.



Så vad tycker ni om våran budget renovering? Är den godkänd?


       

Lite snyggare måste det väl ändå va?


★ ont



Benjamin och Tjockis kollar på film



William sov som en stock i säng medans jag och Benjamin kollade på film



Sen toksomnade Benjamin också

Jag är barnvakt som ni förstår. Hade hoppats på fint väder så vi kunde gå till lekparken, så hade jag kunnat sitta i solen medans dom härjar. Men det är regndis ute...

Har sovit väldigt lite inatt. Benjamin har hostat, William har pipit, gick in och strök han på huvudet, hittade då en fästing som var halvvägs fast på hans huvud!!!!! UUUUUUHHH!!!!! Tog bort den medans han sov och han blev tyst direkt. Eldade upp den...gick å la mig, vaknade och va kissnödig, vaknade av Benjamins hosta, vaknade MÅNGA gånger av magvärk, vaknade av gallsmärtor, vaknade av en son som kissat ner hela sig och sängen, vaknade av en skrikande katt, somnade aldrig om efter en skrikande katt...06:40 sitter 2 ungar i sängen och vill spela tv spel...haha, behöver jag säga att jag är TRÖTT?? Moaaahahahaha. Jag vet någon som kommer somna som en gris ikväll och det är JAG. Men det är jätte mysigt att Benjamin här, dom har så kul ihop. Hihi. Ni ska höra dom nu när dom spelar Super Mario Bros, låter som 2 farbröder. Hahahaha

Riktigt najs att Djurgårn krossade Linköping igår, ojojoj!!! I like it!! Jag tittade inte så mycket, var mest med ungarna och grejjade men det lilla jag såg var ren njutning. SM final...Dock tror jag att HV är starkare... Men det får vi se den 19, då ska jag och Micke till globen och hejja fram Djurgårn till vinst! Samma dag ska jag på Vul (vaginalt ultraljud) för att fastställa en graviditet i min journal. Men enda sen igår har jag så ont i magen =( Längst ner, ner på muttan. Känns inge bra...Ska försöka ta det lugnt idag, så gott det går när man ensam med 2 huliganer =P Micke sover, han har jobbat natt.

Gud vad söta dom är att lyssna på...ÄLSKA!!!!!!


★ wunderbar



Japp! Jag va tvungen att ta ett till nyss... Det positiva strecket kom på en gång *poff* sa det =D
Så vacker syn...



Familjen Neiberg var ute på vårpromenad, matade änderna, såg massvis med fjärilar och blommor.



Älskar er mina bästisar!!



Min son klappar mina djur på Farmville. Sen sålde han hälften, då blev jag ledsen =(



Dom bästa Djurgårdarna laddar upp inför kvällens match!!

Varit ledig idag, har myst med min sonis! Vi åkte till Cammen och fikade sen åkte vi till mormor där han fick sitt påskägg, vi åt lunch på Krilles och hade myspys.

Blev oväntat ledig på Fredag så Williams kusin Benjamin ska sova här på Torsdag natt, vi ska ha mysigt vi tre medans Micke är rutten och jobbar. Vi ska bygga en sovkojja i Willes rum har vi bestämt. Spännande =P
Ska bli roligt att få ha han här hos oss.

Jahapp, nehepp...HEJJA DJURGÅRN!!

★ Gud så overkligt...



Ett litet fåtal graviditetstester som jag fjölat på. Det är verklighet. Det här är verklighet...verkligt.

Att det ska vara så svårt att få in? Jag tänker på det konstant. Jag är gravid. William ska bli storebror. STOREBROR??? Guuud vad underbart det låter, det klingar så otroligt rätt i mina öron. Åh.

Om jag ändå kunde beskriva min lycka i ord...Men det går inte. 2 år av konstant ätande av hormontabletter, besvikelsen vareviga månad. Bitterheten. Ilskan. Tårarna. Frustrationen. AVUNDSJUKAN. Den har nog varit värst. Jag har många gånger velat skrika rakt ut av avundsjuka.

 Men oturen har vänt, med hjälp av Ovitrelle sprutan så gick det vägen, när jag efter 2 år äntligen fick en blåsa. Det var meningen att Sara skulle ge mig sprutan denna månad eftersom jag nästan svimmade sist jag stack in den i magen själv. Men inga mer sprutor...inga mer tabletter. Bara, Framtid.

 Det ironiska i det hela är att 1:a April, så fick jag "mens" Hade en sån otrolig mensvärk och rosa flytningar, precis som det brukar va, det regnade ute och allt med den dagen blev förstört när jag ännu en gång fick den där jävla mensen. Så jag köpte nya hormoner och ett paket bindor...För att sen inte hända någe mer...Mådde fortfarande illa från festen i helgen och trodde jag va bakis ÄNNU. När jag fick svettsvallningar AB på jobbet så började man ju drömma, leta symptom, övertyga sig själv. I bilen hem så pratade jag med mig själv "Sluta nu Ida, det är inte bra för dig. Sluta dröm, du blir bara ledsen. Ta ner dig själv på jorden, sluta tro. Varje månad tror du detta och aldrig stämmer det så SLUTA nu!!!!!!"

Och igår morse när William vaknade så otroligt tidigt och jag va så otroligt kissnödig så kände jag bara "Nä, nu tar jag ett test, ser att det är blankt, slutar att drömma, får svart på vitt och går å lägger mig igen" Men bara det att när jag stod där i köket och skalade Williams äpple så sneglade jag 2 streck på stickan. Allt blev som i ett dus. Kändes som om jag var i en annan dimension, i en annan värld. Leendet, pirret, känslan...Obeskrivligt! Obeskrivlig underbar känsla. Men tänkte ändå, att nej? Kan detta verkligen stämma? Så jag doppade i ett till graviditetstest, som också visade plus. Då borde det ju va verkligt? Men nej, kunde inte förstå det. Sms:ade alla mina underbara vänner (som fortfarande sov) haha. Sen vid nästa kisstillfälle så gjorde jag ett nytt test. Som också va positivt. Hela lådan är ju full med graviditetstest så det var ju bara att köra på tills man fattar. Tills man får in det i huvudet. Men idag, i bilen på väg till jobbet så tror jag att det sjönk in...Efter ännu ett nytt positivt test.

Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma. Denna gång hade jag verkligen kopplat bort det, inte som förra månaden då jag bröt ihop totalt. Allt var bortkopplat tills jag insåg att illamåendet aldrig försvann då började jag drömma igen.

Å min älskade vän är gravid igen med deras andra barn, dom ska ha i September, och vi i December, vilket innebär att jag har någon i denna by att va mammaledig med! Allt bara klaffar, allt känns bara så jäkla bra.

Minns graviditeten med William, alla veckor, timmar, minuter som jag grät av oro för missfall. Denna gång ska jag fokusera på bebis, inga missfall! Händer det så kommer jag bli förkrossad, men det tar vi då om den dagen kommer. Nu vill jag bara vara lycklig.

Och på kvällarna är illamåendet som värst, då får jag skakningar också. Men det gör inte ett skit!!! Jag kan till och med tänka mig att spy för att få behålla detta barn så jag är bara lycklig av lite illamående. Det är ju ett bevis på att detta är sant.

Vill tacka för alla gratulationer, det värmer i våra hjärtan att det är så många som bryr sig, att det är så himla många som blivit tårögda för vår lycka. Tack för allt stöd, tack för att ni finns!

Tack till min familj som jublade av lycka!! Älskar varenda en av er.

My lord. Jag är gravid.

★ Sorg...Hockey...Oxfile!

Varför har Hemglass slutat med mandelkrokanten?? Jäkla as rent ut sagt ;) Den bästa glassen ever, var kan man nu få tag på den? Nu är jag och min pappa i sorg. Äkta mandel-krokant-hollywood-sorg. Låt oss bedja. Tyst minut.

Toaletten är så gott som färdigrenoverad nu! Bara handdukskrokar som ska upp, belysning och lister, men man kan fjöla och tvätta händerna och allt sån där. Wiiiiii!!! Så, vem vill premiär skita i vår nya toa?? Det är gratis.

Imorgon missar jag värsta oxfilé middagen hos min mamma =( Jag är åter i sorg, men vad göra? Ska man på hockey så ska man!! WOHOOO!!! Djurgår´n krossade Linköping igår och ska så åter göra imorgon. Men snälla La Familia, ni kan väl sända en tanke när ni tuggar mammas ljuvliga oxfilé, eller nej, den behöver ju aldrig tuggas, den smälter bara ner i magen...mmmmm....Vad hungrig jag blev nu!

Vad ska jag skriva? Har inge vettigt att kludda ner så jag får väl avsluta här. Tjingeling!!

RSS 2.0