★ twister



William säger Tja the ragger style!

Haft några tuffa dagar då jag åkt på en kraftig infektion. Mår så djävulskt dåligt att det är svårt att sätta ord på det. Jag sover 12 timmar på natten och 2 timmar middag på dagen. Orkar inte göra nånting, laga mat till min kämpande familj försöker jag mig på iallafall. Mår jätte dåligt av medicinen, jag brukar aldrig ha biverkningar av mediciner men denna gång pallar inte kroppen verkar det som. Men det är bara 2 dagar kvar så till helgen hoppas jag på att få känna mig bättre- fri från infektioner och biverkningar.

Längtar något så otroligt efter ett rejält oväder men denna sommar är ju för perfekt... Så därför älskar jag att hösten är på intåg med regn och höststormar! Gravidmage och en kopp te i soffan...I väntan på december =)  Kan man känna någe annat än lycka då? *fniss*  Denna lilla bebis är en vilde i magen. Kanske borde hon heta Vilda ;) Gillar fortfarande Linneá, men även Delia, Julia. Dagmar och Fridmärt är finna namn också! Visst?? Moaahahahaha. Svårt med namn, folk har ju alltid synpunkter, tyvärr. "Neeej, det heter ju min svägerska!" "Va, nej, då tänker jag på den där mördaren" "Nej inte det namnet, JAG tycker..."  Hmm...Ja...alltid finns det något som folk tycker till om, men vad vi döper vårat barn till är väl våran ensak? Tycker jag iaf =)

Har fortfarande svårt att förstå att min mage är så stor. Det sa pang sen har den mest format till sig, inte växt så värst mycket, men jag tycker ändå att den är enorm! Har svårt att visa den för Micke och andra när jag är utan tröja. Varför? Jag som längtat så otroligt efter detta... Och nej, det är inte 2 där inne...Det fick jag höra med William också, varje dag!! Spelar ingen roll att jag säger att vi gjort minst 10 ultraljud "Den andre kanske ligger långt bak" "Dom gömmer sig bra ibland ska du veta..." Ja jo, visst, men efter så många UL så skulle man garanterat ha sett det. Nu låter jag säkert arg eller sur, men det är jag verkligen inte, läs det bara som en avskriving av dagliga kommentarer. Jag tror jag helt enkelt försöker smälta det faktum att jag har en liten flicka i magen. Trots dagliga sparkar och buffar så håller det fortfarande på att sjunka in... Chocken har inte släppt, från den morgon jag trodde jag var bakfull och gjorde ett test för att få va bakfull ifred utan att drömma om bebisar...hihi =)  DET var en chock, när man gör ett test för att få se ett negativt streck så man kan fortsätta leva och få mens en sekund efter. 2 streck...vafan?? Jag gör ett till, och ett till, och ett till...=P

Förstår att bloggen är tråkig för er läsare, men graviditeten är det som är viktigast för mig att skriva om, tankar, funderingar, händelser, så kul att gå tillbaka och läsa sen... För detta är ju mitt liv nu.
William han längtar ihjäl sig =) Han vill ha vinter nu så han får bli "storebrorsa" =)



Jag köpte min underbara son på City Gross =D
Där ser ni även nya golvet och en bit av panelen.



En limring räckte inte för att hålla myrorna borta från mina gudomliga äpplen så jag fick sätta en limring på varenda gren =D Det är kärlek det ;)



Tjockis ligger på trappan till rutschkanan i lekparken. Han ska alltid följa med till lekparkerna häromkring =) Snuttjulle!

Twister går på tv nu, det är verkligen en favorit bland favoriterna! Efter 14 år är den fortfarande lika bra!
Tänk vad spännande att ha tornadosar i sverige!! Det skulle jag gilla! Mer oväder till folket! Sålänge ingen blir skadad förstås =)

Jag tackar väl för mig då, för denna gång. Har inget intressant att skriva om anyway! =)

Puss på er alla!

★ huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sitter här och glor. Mulet väder ute men ändå det där kvava äckliga. Regn och åska, om så bara för några minuter? Snälla? Jag har tungt att andas och det sticker i ryggen. William spelar tv spel och Micke har precis hand diskat en hel diskmaskin. Eftersom den pajjade mitt i diskningen igår. POFF sa det, var livrädd att det skulle börja brinna.  Varför ska allt gå sönder jämt. Och det här vågar jag knappt skriva för då kommer min familj få spunk- MEN mikron håller på att pajja igen. Man kan bara köra den max 10 minuter sen dör den och går inte att starta igen förens 12 timmar senare. Våra mikrovågsugnar går sönder JÄMT! Denna är ju ny, vi har garanti kvar på den. Och jag måste vara en av de bästa personer att håla rent i en mikro, är aldrig en fläck i den. Likförbannat ska de pajja en efter en...efter en...Tror vi köper mikrosar varje till vartannat år. jag orkar inte med allt som går sönder jämt. ALLA skattepengar och Mickes lön har gått till att laga saker. Vi har fått vrida och vända på varenda krona, nu har vi 100 kr kvar till lön. Jag avskyr att vara vuxen, vet ni det?? Sånt jäkla ansvar jämt och ständigt, aldrig kan man få slappna av och bara få njuta av nuet. *bitter* Men tycker just nu att jag har all rätt att vara det.
Hela semesterkassan har gått åt till lagningar. Vi lyckades med en liten semester iaf...men nu är varenda krona slut.

Vi åkte till Gävle, Furuvik. Bodde i stuga och badade i furuviksparken, åkte karuseller, tittade på alla djur. Åt massvis med glass och avslutade sedan med en entricote middag. Vi hade jätte mysigt!!

Var har min karl fått all energi ifrån??? Han städar och plockar och fejjar. Jag sitter bara här, dränkt i svett och smådör för varje minut som går. Håhåjaja.

Vad ska man hitta på idag då?

★ Tjobre

Hallå alla Adolfar!!!! Tjajajajaaaaaaallaaaaa. varmt varmt varmt. Kan inte vara ute! Det går inte. Vi har låst in oss här hemma och satt på ac:n. Då är det underbart, men det räcker med att komma halvvägs upp för trappen så tar syret slut. Vad är det för äcklig värme?? Jag tror seriöst att jorden går under snart, snart exploderar vi upp i rymden som små kolbitar och hittas inte igen förrens om 18.000 år. Eller så tar allt syre slut och vi tjippar efter andan som små äckliga fiskar. Tills vi slut dalar ner till marken och dör en efter en.

Har hittat en tapet som jag varit sugen på ett tag, bara på lilla väggen i bebisrummet, typ 3 våder.
Micke HATAR den, men jag fullkomligt älskar den!



Jag kan bara inte sluta tycka att den är så otroligt vacker! Vill ha vill ha vill ha!!



Mammas feberpojke dricker isvatten framför en fläkt på full fräs!



Han fick lite feberyra framåt kvällen...



Så han tyckte att jag såg jätte konstig ut!!



Så det vara att be för det bästa!



Men då kom gud och åt upp all vår mat!

Väldigt mycket går sönder för oss hela tiden.

Lambdasonden på Opeln- verkstad
Spegeln på Opeln -verkstad
Rutan på Skodan -verkstad
Kamremmen på Skodan -verkstad
AC:n i Opeln -verkstad
Punktering på Opeln -En snäll vän tack och lov
Tändningen(?) på Skodan -verkstad
All mat i kylen som blev förstört av att dörren stod öppen hela natten -4 matkassar nytt
Vattenskador på toan och i hallen -Dyr rörmokare + dyr självrisk

Och jag har med all säkerhet missat något. Vet ni hur många TUSENLAPPAR detta är??
Herregud. Tycker man borde få statligt bidrag när en familj råkar ut för såna här kostnader ;)
Kom igen nu Reinfeldt babyface, ge mig 30 lök nu tack. 30 lax, 30 lakan, 30 stora.

Imorgon ska vi till barnmorskan! Lyssna på bebisen hjärta, så mysipysigt!! Ska be om att få fjöla i en burk då jag haft mycket ont i magen på senaste. Misstänker urinvägsdjursinflammation. Kanske kolla järnvärdet också då jag är trött som en amöba all the time.

Nu i veckan ska vi ut och semestra med familjen Findones! Äventyr blir det, vet inte vad jag gett mig in på?? Hjälp...Man ska passa sig för Fitris påhitt!

Sen den 16:nde ska jag och Cammen hångla upp Brolle i Eskilstuna. Fuck yeah, come to mama!! =D
(Pappa, du läste inte det där)

Nehepp, nu ska jag grejja med bebisen lille album =D =D =D Jag är liksom gravid. Vet inte om jag fattat det än??
Whaaaa.

Puss å hångel och anus till er alla <3




★ Juli 9, 2010

Tårarna smyger nerför min kind, men enbart av lycka. Jag är så ruskigt lycklig att det inte går att beskriva i ord. Jag är så otroligt tacksam för allt fint jag har och kommer att få. Tack alla änglar. Tack...

Igår var det dags för ultraljudet, som jag längtat efter i flera år, redan innan jag blev gravid. När det blev ett faktum att det var svårt att bli gravid bestämde jag mig mer och mer för varje dag att när dagen kommer, där jag verkligen visar plus på stickan så ska jag kolla könet! När allt inte är lika självklart vill jag kolla upp så mycket det går. Varenda millimeter av magen. Speciellt nu när jag haft en jobbig start med blödningar och magont med högt blodtryck. Igår var den dagen här, som jag längtat så otroligt efter i flera år.

Hela dagen var jag som speedad. Försökte remain calm men det va svårt ;) Kände mig mest uttråkad av väntan och räknade timmarna som var kvar. Att vi blev 15 minuter sena gjorde saken inte bättre. Sprang i sjukhuskorridorerna som besatt. Vi satt nämligen i fel väntrum först. Åkte upp till samma plan och väntrum där vi var med William på UL. Och dom hade ju såklart flyttat, var ju 5 år sen. Micke var säker på att vi skulle få en ny tid men jag blev bara arg när han sa det. För jag skulle inte kunna vänta en dag till!!!

Kom flåsandes in på avdelningen och möttes upp av en super duper trevlig UL sköterska. Bad om ursäkt och förklarade läget, bokstavligt talat slängde mig på britsen och flashade magen =D 

"OM du ser könet, så snälla säg till då, vi vill så gärna veta för vi har kämpat för det här i 3 år" Sa jag till henne med hopp om att hon skulle svara ja. Vilket hon gjorde, bara då var lyckan total ;) hihihihi

Hon visade upp varenda kroppsdel på bebisen och förklarade precis allt, hon var så himla duktig!! Bebisen viftade med foten och man såg varenda tå! Då i det ögonblicket så kände jag att könet spelar verkligen ingen roll. Jag har varit så otroligt rädd att jag ska bli besviken om det är en pojke. Men då äntligen så fattade jag att barnet är friskt och att det är den enda som betyder något!! Varför skulle jag bli besviken av en Mini-Wille?? Dumma tanke, hur har jag orkat lägga energi på en sån struntsak??

"Av det jag ser så är det en flicka"   Då stannade världen för en stund. "Dessa vita prickar är blygdläpparna" En stund senare så visade bebisen upp sig rejält "Jaa men det måste vara en flicka, ser inget alls som tyder på en snopp!"  Om vi inte bestämmer oss för att göra ett könsultraljud så får vi helt enkelt se på förlossningen om det stämmer, folk har ju fått fel svar förut. Jag är beredd på att det kan ha visats fel =) Vilket även hon påpekade! Aldrig är det till 100%

Men på bilden här nedan ser det ju ut som pung och snopp. Men vad vet jag, hon ligger vriden på någe vis och hon sa vid något tillfälle att det var navelsträngen när jag trodde det var en pillesnopp. =)






Även denna bebis har min näsa ;)





Hon gapar!! Ser ut som hon skrattar, haha =)









Hade ett fotavtryck i chokladkakan när jag vände på den! Scary!




Skön sovställning

★ Wiiiii

Idag har jag och William tillbringat dagen på stranden. Det blev Sandvik idag men guuuud så kallt i vattnet! 



Min lilla livsnjutare!



Som toksomnade på väg hem =)


Väl hemma så möttes vi av en nyvaken pappa. Vi lagade mat och sen satte vi på vattenspridaren! GUUUUD vad William hade roligt, vi med för den delen ;) Vill sätta ut bilder men det är en liten Wille pillesnopp med på korten och det vill man inte bjuda pedofilerna på.

Efter maten så gick William ut och plockade några rabarber i trädgården, tillsammans gjorde vi rabarberpaj- som blev svingod! Mums!



Imorgon så är det äntligen dags för ultraljudet!! Som vi längtat!!! ojojoj! Hoppas så innerligt att hon ser könet. Snälla, låt oss få reda på könet imorgon. Det pirrar så i min mage inför morgondagen....Körke!

Micke är uppe och nattar William, man hör hur dom pratar där uppe =)



Såhär ligger han när han får sova i våran säng. Lätt att sova med en sån Adolf??

Nu är toan utriven och vi håller på att riva i hallen också. Vattnet under hade redan fått golvet att börja ruttna, stinker anus!! Luktar en blandning av gammal sommarstuga-utedass-rutten toa- adolf. Mmmm.

Oj, märker visst att jag är sen! Ska åka och ta ett kvällsdopp med Cammen innan fotbollen börjar!

Love you all.

PUSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

★ ejfpwQIÖHENGFV

Vilken sommar vi har!! PUH!!! Micke åker snart och jobbar natt men jag måste ta ett kvällsdopp innan jag dör??? Men finns ju ingen som kan vakta en sovande fisunge. Jag känner att jag MÅSTE iväg....ååååå jag är så överhettad!!! vad ska jag göra??

I Fredas var det stadsloppet här i byn, vi gick ner och åt god mat och bara myste. Så underbart! Tog faktiskt med vagnen till William, men jag skämdes, för jag såg hur en del tittade. Huuuuu. Han fick ju knappt plats i den HAHAHAHA stora ungen. Men han satt där med filt och njöt, trött som han var! Vi hade jätte mysigt! Kom inte hem förrens 23.

Igår blev vi barnfria bara sådär så vi låg och jämrade oss i soffan av trötthet. Rörde oss inte en millimeter. Men halv 9 insåg vi att man måste ju äta, så det blev hämtmat =P

Idag har vi varit på  stranden verkligen hela dagen från 11-16:30. Helt underbart! Jag vill bo på stranden...Att vara gravid på sommaren är verkligen svettigt!! Håhåjaja. Solade magen för första gången, bebisen blev alldeles vild varje gång, haha. =)  Nu på kvällen beställde William tacos till middag så det fick det bli! Nu sover han som en gris och jag svettas ihjäl. Kan någon bygga en swimmingpool här?? Gratis?? Kom igen....

Bara 4 dagar kvar till UL... åh <3

Har faktiskt namnkandidater nu. Ett nytt tjejnamn och ett killnamn. Jajjemen =)

Puss på er

★ V.18

God morgon alla underbara dårar!!

Vilken underbar dag det blir idag, vilket väder!!

Går in i V. 18 idag, nästa vecka är det ultraljud, jag hoppas och ber att hon kan se könet. Annars får vi beställa tid på Tittut om ca 10 veckor. Kostar 900:-  men jag måste få veta vem det är där inne, har ett helt rum att inreda =P Hoppas på att det blir en rosa fondvägg vid spjälsängen ;)

Ikväll ska vi lilla familjen Neiberg till Trosa och äta god mat på någon av restaurangerna. Det blir inte Fyren iaf, dom har ju ingen meny! Finns typ 3 rätter att välja mellan, då är 2 av dom fisk. Uäck!! Tullen kanske?
Vi tar med oss barnvagnen faktiskt, annars får vi åka hem så himla tidigt, det vill inte vi! Undrar bara vad folk kommer säga när dom ser en fyra åring i barnvagn?? Men men, vad ska man göra? När jag var liten åkte jag skrinda på Trosa Stadslopp, haha. Man orkar ju inte hur länge som helst, William däckar ju kl 19 oavsett!  Så tråkigt att hålla sig hemma bara för att barnet ska sova.

Igår hade vi vattenläcka här i huset kan man säga! Värsta ljudet kom, jag och Micke tittar på varandra och undrar vafan det är som låter så jävligt?? Lät som duschen var på på högsta möjliga tryck, var på väg upp för trappen när jag såg allt vatten i hallen här nere. Då hade toaröret som förser toan med rent vatten GÅTT AV så det var en fontän där inne! Micke fick stänga av på huvudkranen som först skrek till mig att göra?? HAHAHA  "HUVUDKRAN?? VAD ÄR DET????" Fick han till svar =P MEN nu vet jag var den är ifall något liknande skulle hända. Hoho.
Men tapeten lossnade från limningen, tapeten under det målade bubblade sig och vattnet rann under det nylagda golvet. Inte så roligt. Ska ringa runt och höra vad man gör med vattnet under golvet... Men man måste alltid se det ljusa i det mörka. Tänk om vi inte varit hemma? Vattnet hade aldrig slutat spruta. hade ju slutat med att vi inte kunnat bo här på månader. Det hände våran granne där vi bodde under en del av min uppväxt, hunden skällde då märkte jag att vatten rann ut från balkongdörren. Han kunde inte heller bo där på ett tag, eller om han hade balansplankor som golv? Kommer inte ihåg riktigt... Men men whatever, rörmokaren kom och fixade det iaf...

Ska snart hänga ut tvätten, sen vet jag inte vad vi ska hitta på tills Micke vaknar... Åka och bada tycker jag låter utmärkt men min son håller inte med!! Höll på att få en chock. Drar nog med han iaf, han lär ju inte ångra sig när vi väl är framme.

Tjoflöjt på er =)

RSS 2.0