★ gäääsp

Känner redan nu vilken tråkig dag det blir. Utan sol finns ju inget att göra!! Jag vill bada och lata mig på stranden. William tycker ju det är så kul och leka på stranden... Jag är trött idag, stranden skulle passa bäst. Men hoppas det kommer åska istället då? Skulle behövas.. *gäääääsp*  Guuuud vad trött jag är?? Får se till att rycka upp mig! Måste iväg och köpa klisterband till äppelträdet, myrorna invaderar!! Det enda som hjälper är klisterband.

*gäääääsp*  Jahapp nehepp....

Har ju massor av saker att skriva men när jag sitter här så gäspar jag bara och vet varken ut eller in.
Måste vakna först!

★ BilderMin älskade!! Du är så snygg! hihi


Medans pappa sov så roade vi oss på stranden

Som en fisk i vattnet

Vi har varit vid min farfars grav idag och satt blommor. *saknar dig*

ÄNTLIGEN hittade jag gravid-cravings godis. VIRUS! Köpte allt som fanns framme i butiken.
Gällande hockeypulvret, så har jag haft lust att äta sanden på Lammsjön för den är så lik hockeypulver. På riktigt alltså, så har jag stirrat på den och vill äta sand...


Har gett mig på att odla paprika. Hoppas det tar sig!

För tråkigt att vara inne. För varmt för att vara ute. Bäst att lata sig mittimellan ;)


Har väl mycket att skriva men jag ska gosa in mig hos min älskade och kolla på fotbollen. Brasilien- Chile.

★ ugöiydvlyfVälkommen till oss lille Hektor! En liten Birma pojke =)

William är galen, herregud, var får han all energi ifrån? Snorig och dann som han är. Kan inte vabba idag så jag bedömer att han är frisk nog att vara galen på dagis istället för hemma. Men seriöst, han måste ha fått akut Damp eller nåt?? Jag blir ju rädd!

Äh, jag vet inte vad jag ska skriva om. Händer inget roligt i mitt liv. Hormonerna driver mig till vansinne och jag mår urkasst. Jippi.

God jul!

★ gäsp

Guuuud vad segt det är att gå hemma. Hur klarar ni det?? Finns ju INGENTING att göra, man blir bara slö! Uttråkad AB. Bra att jag börjar jobba imorgon så man får lite ruljans i vardagen. Veckan har varit seg och inte har det blivit bättre av att William vaknar mellan 05-06 varenda morgon. Dagen blir ju extra lång!!

Men guuuuud vad seg jag är. Måste gå ut!!

★ Adolf von strindstjärt

Graviditeten denna gång är lite mer komplicerad denna gång än den var med William. Men fan vad jag hoppas att allt ska lösa sig. Imorgon ska jag till min läkare, som kan min nedre region utan och innan. Hoppas så innerligt att han kan komma på en lösning på problemet. För jag mår inte bra alls. I Fredags kväll/natt låg jag i regelbundna sammandragningar som gjorde ONT. Grät och knaprade panodil. Någonting är så otroligt fel, ska inte vara så här, inte i V.15. Men kände min bebis ett flertal gånger under natten så jag var lugn ändå på ett visst sätt. Ibland dansar den på rejält där inne =) Micke kände även första sparken i Fredags. Så underbart... Samtidigt som jag vill njuta av denna sommar och passa på att mysa bara vi 3 innan en fjärde Adolf kommer till oss så kan jag inte motstå viljan att denna sommar flyger förbi och blir till höst...
Med tanke på hur jag mår så blir det nog ingen semester för oss, vissa dagar kan jag ju inte ens gå i trappen utan att hela magen kniper ihop sig. Hoppas på att få svar på mina frågor imorgon...Lite nervös är jag.

Oj vilken dimma det kom då...scary. Tycker inte om dimma, för en person sa en gång att i dimman finns små sluga dvärgar som är elaka och gärna jagar folk. Tänker på det varenda gång dimman drar in!! Snart hör jag väl små fotsteg på altanen... Men hjälp, kan nån komma hit???

Ramlösa blodgrape/apelsin är så underbart god. Yummi!!

Jahapp, som ni märker så har jag inget vettigt att skriva om. Ska nog gå och lägga mig, krypa ner till min lilla son, han ligger i min säng ikväll <3 Det gör han varje söndag! Myyyyyyys!!!!!


★ ledsen

Har mått halvtaskigt ett tag, men ignorerat det "det är nog blodsockerfall" "det är nog magkatarr" "det är nog foglossning" "det är nog tarmarna" osv osv osv... Men igår hos min syster yster så började jag blöda, vattniga blödningar. Först lugnade hon mig, det har ju hänt förut utan att det varit farligt. Men när jag sedan traskade runt i hennes lägenhet så känner jag hur det rinner ur mig så jag speglar mig, då är det utanpå byxorna. Det kändes inte lika normalt!! Då började jag ju såklart att gråta och ringer till sjukvårdsrådgivningen, jag skulle till akuten med en gång sa hon! Så syrran följde med mig dit. Fick jätte bra hjälp, seriösa sköterskor som verkligen ville mitt bästa! Pulsen låg på 120 när jag kom in, sedan låg vilopulsen på 100, det va tydligen lite högt. Sedan var blodtrycket för högt också. Fick sen träffa en gynekolog som klämde och kände, efter ett ultraljud så sa hon att detta ska tas på allvar, händer det igen eller får ont så ska jag ringa in igen. För att det kan vara hotande missfall och detta ska inte ignoreras. Har haft ont hela dagen men det blev lite bättre när jag sov middag här nyss... Är så orolig bara, tankarna snurrar så jag blir galen. Jag ska vara hemma hela veckan och VILA var hennes order. Får absolut inte stressa runt som jag gjort. Vet inte hur detta ska gå nu när sommar rean sätter igång!! Det har varit stressigt nog som det varit och det är nu bomben faller, sjukt mycket folk i butiken hela sommaren. Kö till dörren så man får springa som en jubelidiot. Hur ska jag klara det? Det kommer ju inte gå. Vi är ju redan ont om personal då en kollega är sjukskriven till hösten. Och så kommer jag och krånglar till det ännu mer, vilket ger mig ångest. Jag hatar ångest, dum uppfinning tycker jag.

Men jag fick se bebisen igår iaf, denna gång var det ju en bebis, de andra gångerna har det ju bara varit en klump. Men nu var det en beeeeebis!! Den stod på huvudet och dansade och viftade med armarna. Min lilla akrobat <3 <3 <3  Den kommer ha nackspärr när den kommer ut. Linda tyckte sig se en snopp som fladdrade *fniss* Är så nyfiken på vem det är, men om 4 veckor är det Ultraljud igen så då hoppas jag att vi ser! Wiiiiiiiie!!!!

Nu ska jag hämta William på dagis. Saknar min jätte dinosaure.

Puss på er.

★ barbamamma
Har magen vuxit något? Fått en annan form om inte annat...


RSS 2.0