★ Dopkorten!!

Vi åkte hela familjen till badhuset idag. Känns som jag inte gör någe annat än å simmar så jag lurade med mig familjen =P
Medans jag simmade så lekte William i barnbassängen medans Micke tog hand om Linnéa "på land"
Tack och lov för armpuffar =) Wille pille hade sååå väldans roligt och den där lilla röda rutschkanan fick bekänna färg...

                             

Nu åker jag!                 TJOHOOO!                Upp igen!                                   Jag är söt


Linnéa låg och spejjade en stund men sen blev det för tråkigt så det var bäst att buppa lite...

                                                                       

Det var roligare att simma när en liten kille gav mig slängkyssar från barnpoolen. 50 minuters simning blev det idag, tog ut simtagen ordentligt...

William blev lite trött av all lek...

                                                      


Dopkorten kom idag så nu är dom ivägskickade! Hoppas att så många som möjligt kan komma och fira den underbara dagen tillsammans med oss =) Äta lite smörgåstårta och annat smarr =)

Jag längtar nåt så enormt till dopet... Har precis pysslat med sångtexterna. Eftersom vi ska ha en sångerska på dopet så har jag nu fixat med att skriva ut låttexterna så ni kan läsa med när hon sjunger, inte alltid man hör i kyrkan vad som sjungs. Tycker jag iaf... Så då kan man läsa med om man vill... =) MEN, hoppas att det blir bra när man skriver ut dom eftersom jag har gjort en liten speciell grej med dom, vad får ni se i kyrkan ;)
Men vi gör så gott vi kan... wiiiiiie!!

Imorgon kommer bästa svägerskan med pojkvän hit och umgås, vi har inte träffat dom sedan i Oktober eftersom dom varit ute och rest. Så dom har inte träffat Linnéa än, ska bli så underbart att få visa upp våran skatt <3
Vi ska bjuda på middag och ha mys! William LÄNGTAR för han älskar ju Anton... Gud vad kul det ska bli att äntligen få träffas igen!!

På onsdag blir det att glida ner till familjen Findones för jag ska gosa beeeeeeebis!!! Åh vad myspys <3
Så fort Micke vaknar så kommer jag dra han i armarna. Orka vänta liksom?? Har väntat tillräckligt länge redan som det är *otålig*

Nu vankas det te och skorpor, innan donnan somnar för natten.

Puss och kram

★ muttcutts

Det har verkligen inte hänt ett skit idag! Jag sov till 10:30 (!!!) gick upp, åt frukost, gick ut på promenad, kom hem, åt lunch, sov i soffan, gick upp, lagade mat, åt mat, kollade på One tree hill, mjölka tuttarna och nu sitter jag här och gäspar.

Spännande va?? haha

Micke ska jobba natt nu igen i 2 månader...Han är glad över det, och det är nog jag med faktiskt =P För då slipper jag hans snarkande...

Jaha... nähe...

Adjö

★ hej vad det går....

Dagen startade kl kvart i 7 med morgonmys med 2 underbara små barn! Det är ju så fantastiskt underbart att morgonmysa med barnen så man aldrig vill gå upp ur sängen!

Vi åkte till västerljung på barnbasar, fyndade en påse kläder till Linnéa samt en stor skjutande robot till William och en dvd film- Madagaskar. Han var nöjd! Han fick välja vad han ville typ, när det är så billigt så får man skämma bort dom, men han nöjde sig med det han valde... Han är så duktig att handla med. Han tjatar aldrig... och om han frågar och får ett nej så blir han aldrig sur. Han sköter sig så bra min lilla korv! Världens bästa <3

Han åkte med farmor hem från basaren och vi fortsatte våran färd mot Nyköping för att storhandla på Willys. Det blev några påsar igen... Hur mycket mat kan egentligen gå åt i en familj? Helt sjukt ju!!

Väl hemma så var det bara svida om till badkläder och iväg för att plumsa några längder... Ingen lastgammal tant idag, men däremot overkligt mycket ungar!! Det hoppades bomben stup i ett av både fäder och söner och det plaskades och skreks och härjades. Kissnödiga ungar stod med benen i kors och nöp sig i snoppen. Efter 30 minuter gav jag upp. Det var inte uppfriskande nånstanns att simma. Väl inne i duschen så står en familj och duschar och flickan frågar "Mamma, får jag kissa i duschen?" "Ja gör det du"  Öööh?? Och där står vi andra och delar dusch med dom. Toaletten är 2 meter bort. Så jäkla äckligt tycker jag.

Det är väldigt intressant att lyssna på folk i omklädningsrummet...Jag kanske ska börja med en dagen "Hört från omklädningsrummet" ;)

Idag lyssnade jag på 2 kvinnor som fann varann efter 20 år. Mitt där i omklädningsrummet så bara hittade de varann och det blev som att lyssna på ett helt hönshus. Tur att de inte luktade som ett.
Det roliga var att den ena skulle vara bättre än den andre. Och de försvarade sina livsval "Vi valde Trosa, MEN det är endast för..."   "Vi valde en volvo, MEN, alltså, det har en förklaring"
Ungefär som att båda svurit eden att aldrig börja leva svensson liv. Nu stod de där med sina hop av barn, mammatofsar och mjukisbyxor av plysch. Jag såg att de hellre hade velat träffat på varandra någon annanstanns. Kanske när de har en skvätt smink och borstat hår. Nä, det var en givande kvart att lyssna på...herregud.

Nähepp...usch vad jag skriver en massa ointressant trams.

Nu blir det mys med gubbhelvetet här hemma ;)


★ Kändisar och hängande tant tuttar

Gårdagen var lite sisådär, med en skrikande liten Linnéa mest hela dagen så önskar jag att det fanns öronproppar! Cattis var här på besök men vi fick ju ropa till varandra för att höra vad vi sa! Hon vägrade ta bröstet på hela dagen så jag fick pumpa. Spännande... Det var verkligen kaos igår, jag hann inte med att göra nånting! Såg ut som Hitler varit här och smällt några bomber! Mitt i kaoset så ringde Williams kusin för att fråga om de skulle åka skridskor. Så mormor kom hit och tog med Wille till isbanan. TACK! Tror inte hon anar hur mycket det betydde... Synd om Wille att vara inlåst med en skrikande bebis en hel dag.

Idag sov jag till 9 i våra nya fina satinlakan. Sååå sköna! Kommer garanterat att köpas hem flera såna.

Vi åkte till skärholmen för lite shopping! Var inne på Make Up Store och köpte Wonder powder. Den jag har nu är sommar Gobi nyans så den är väldigt mörk. Köpte också Bodybutter Mango inne på Body Shop.

Inne på Cubus så fyndade jag kläder utav bara helvete rent ut sagt. Plockade på mig 6 plagg för 29/styck. Micke fick en college tröja och så blev det trosor till mig.

                                              

Begav oss sedan till Ikea för lite lunch, så jäkla billigt med en måltid för 16 kronor!!

    

Vi såg Susanne Reuter och Stina Rautelin. En finlands svensk kvinna kom fram till mig och frågade om en pojke som var ledsen var min son. Nej svarade jag och tyckte att jag kände igen henne som fan! Sen kom jag på det, min lilla hjärna kunde tänka för en gångs skull =P Lena ifrån Beck...

Det inhandlades lite billigt skräp, mest till dopet, men även en necessär för 15 kr att ha mitt smink i.

Tanken var att vi skulle storhandla mat också, men vi tyckte synd om barnen så vi tar det imorgon istället. När vi är William fria, han ska sova hos sin farmor.

Kläderna från Ellos kom också! Jag kunde ha kläderna så det var ju najs! Ångrade att jag inte beställde större storlek men det gick ju ändå =) Så nu är det bara dopkorten som ska komma med posten sen har allt jag väntat på kommit =)

William fick Lego Ninjago att bygga ihop, han var strålande glad!!

   

Medans han grejjade med det så drog jag och simmade! Var ensam i poolen tills en lastgammal tant äntrade vattnet. På sig hade hon en urtvättad baddräkt som gick ur modet redan 1936. Att simma bakom henne gjorde mig nervös, för denna dam läckte säkerligen urin vid varje simtag. Har nog aldrig hållt huvudet så högt över ytan någonsin? Det roligaste var när hon ställde sig upp för att vila en stund, hon log mot mig samtidigt som hela hennes bröst hängde fritt ut från baddräkten...
Och pricken över i:et var hennes tjusiga badskor...

I omklädningsrummet så förundrades jag över ungdomarnas badmode... Vad hände med bikini? Nä, dubbla BH:ar, trosor och shorts ska det tydligen vara. Den andre hade linne över sina 18 lager med BH:ar... Jobbigt att bada med så mycket kläder på sig? Har dom fattiga föräldrar som inte har råd med badkläder från Haléns eller ska man verkligen bada i sina UNDERKLÄDER?  De pratade om att de ville pierca navlarna men att deras mödrar sa nej. Konstigt, kom fram sedan att de var 12 år!!! herregud... Jag känner mig så gammal.

Nu sitter jag här iallafall...William sover, tacosen ligger i magen, Linnéa babblar med Micke som äter fågelfrön. Usch?
Och imorgon blir det barnbasar i Västerljung, sedan storhandling på Willys. Måste nog åka in till stan också då jag fick mejl av Polarn o Pyret att de har halva priset på fleece jackor. Som vi köper varje år till honom. Erbjudandet gäller endast i butik så vafan, 170 spänn för en fleecejacka iställer för 395? JA TACK ;)

                                         

Hoppas på att vi ska kunna se på film nu snart. Vampire Sucks... =)
             

★ Hjärtegull

Nu har vi varit i Nyköping för att kolla upp Linnéas hjärta.
Tog nästan en timme över tiden innan vi fick komma in, kanske lika bra för under den tiden så ammade hon slut mina bröst plus att hon drog i sig en flaska! Hungrig lite tjeja =)




Nam nam





Sedan fick hon vägas och mätas! 5580 gram är hon uppe i nu och 59,5 lång.




1 läkare samt överläkaren lyssnade på hennes underbara hjärta och det dom kom fram till var att det var toner av ett blåsljud! Om jag förstod det rätt så hör man hennes andetag samtidigt med hjärtats rytm så att det blir toner av luft men det är hennes andetag. Rätta mig gärna om jag har helt fel men det var så jag förstod det...
Med andra ord- helt ofarligt! WIHOO!! Tanken var ju EKG, syresupptagningsmätning samt ultraljud. Men inget utav det behövdes =) Lättad mamma AB.




Varje gång de lyssnade så blev hon tyst och stilla. Underbara barn <3



Vi gosar i väntan på överläkaren



Jätte blöja!! haha...hon har egentligen nr 2 i storlek men detta är en 3:a. Liiiite stor =P



Blöjan är tom men ser ut som att den inte är bytt på 3 dagar...haha stackars barn...



Alltid titta på sin hand =)

Idag så har William varit hos mormor och lekt med sin kusin. Under tiden så har jag lunchat med Camilla samt varit hos läkaren... Jag är så enormt trött att det svider i ögonen. När jag satte mig i bilen påväg hem från sjukhuset så bara dog jag...all oro var försvunnen och det kändes som att jag flöt. Dags att ladda på med ny energi!

Imorgon kommer Cattis med Fia och hälsa på! Ska bli mysigt, var länge sen nu som vi sågs. Alldeles för länge sen...



William äter fläskpannkaka. Det var han sugen på idag så det fick det bli!

Igår så simmade Cammen med mig, tiden går så fort när man har någon att babbla med, inte alls lika tråkigt! Jag vill ha sällskap oftare... Mycket roligar! Nån som vill simma med mig, 5 dgr i veckan? Vore skoj!

Idag har jag inte hunnit med att simma så jag ska strax ställa mig på crosstrainern och gråta över mina onda knän...hehe.  Bara att kämpa, skam den som ger sig. Även om jag bara går upp i vikt. Fattar ingenting. Cammen skulle mäta mina enorma kroppsdelar idag men det glömdes bort mitt i all smask av thaimat.




Nu ska jag gosa med min fina dotter medans Micke nattar William.

Tack alla ni fina för att ni finns och stöttar i motgångar. <3

★ Sjuk...typ

Har varit vidrigt trött ett par dagar nu...Igår däckade jag i soffan tillochmed, bara sådär. Var inte alls meningen! Imorse när jag vaknade så låste sig rösten och snoret rann... Lyfte över Linnéa till våran säng när hon vaknade och hon nös och hostade och snorade. Jag är helt slut idag med. Dammsög lite och svetten rann på mig. Fräscht =/

Men har ändå dammsugit, gått med sopor, sortering, kokat nappar, plockat, torkat osv... Nu sover Linnéa efter lilla sop promenaden och William får spela tv spel idag när jag känner mig sliten.

Vill att posten ska komma... Jag vill ha Linnéas ultraljudskallelese, kläderna från Ellos samt dopkorten som jag beställt... Meeen allt kommer nog nästa vecka. Vill få dopkorten så fort som möjligt men det kunde ta upp till 10 dagar. Typiskt mig att vara ute i sista sekunden, när folk får inbjudan så har de typ 1 timme på sig att osa....gurgel.



Linnéas stora nöje nuförtiden är att titta på sin hand =)
Visst har hon fina kläder? Body från Lindex och byxor från Busfröt här i Trosa.
Älskar att klä min dotter i rosa, volanger och rosa, och rosa igen... Så tjejigt det bara kan bli! Tycker det är så tråkigt med dom som tycker att killar och tjejer ska kläs likadant för man ska inte placera dom i genusfack. Men dessa barn är ju endast iklädda i brunt och beige typ. Manchesterbyxor och nån ekologisk tröjja som är fair trade märkt.
Men då tycker jag att DE barnen är placerade i sitt lilla egna fack... Med neutrala kläder. Skulle hellre vilja se deras son i rosa glittrig klänning, då förstår jag deras budskap... Annars, tycker jag att ni är töntar. Möhöhöhöhö.



William har fått nya kläder han också. Här hos min mamma så har han på sig kläder från Busfröt. Star Wars tröjjan är en succé. He loves it, otippat? Till och med Casper fick ju en Star Wars body av William på dopet. hihi.



Syskongos <3



William är en baddare på Spindelharpan! Han klarar spel efter spel...En annan fattar ingenting! haha



Med viktnedgången går det inget vidare... Händer inte ett skit fast jag kämpar så mycket.
Är inne i en svacka nu där jag känner mig fetare än någonsin. Och eftersom det ändå inte ger resultat med nåt så kan jag lika gärna köpa en påse godis och bädda ner mig i soffan och bara skita i allt. Än så länge så har jag inte lyssnat på min dumma hjärna men ibland känns jag bra nära att kasta in handduken. Men men...skam den som ger sig!! 3 veckor nu utan godis och sånt där annat gott så då kanske jag kan klara 3 veckor till...

Är på jakt efter en klänning till dopet, nåt med ärmar. Korta eller långa ärmar spelar ingen roll... Tips?

★ Kärlek



Jag älskar dig William <3 Du är så fin och underbar!

★ Ny hjärtklaff

Jag såg på TV4 Fakta igår om en pojke som fick ny hjärtklaff. Jag började genast att gråta av rädslan för Linnéas hjärta... Tänk om det är det som är felet på henne? Om ultraljudet visar det så går jag av som människa. Då går jag sönder, i spillror... Älskade liten <3



Hur söt får man vara? Är detta lagligt? *hihi*

Idag har vi varit i Skärholmen. Det inhandlades en amnings bh till mig samt sängkläder. Hemtex hade satin sängkläder till halva priset så det köpte vi. Bebisen fick också fiiina kläder!! Dom hänger på tork nu så hon kan använda dom imorgon.
Jag stod nästan och hoppade jämfota inne på Lindex bland allt rosa =)
Köpte även en kräm från Lush, luktar citrus *yummi* Hoppas att mina torra fötter blir lena och fina nu. Har testat 2 st Scholl krämer men de är ju värdelösa! Bara bortkastade pengar...

Vi har varit William lediga idag. Det har varit skönt, vi har kunnat strosa i Skärholmen i vårat tempo, äta i lugn och ro och slippa allt gnäll ;) Väl hemma så blev det gratäng med entricote, romantisk middag eftersom vi firar 10 år tillsammans. Det var underbart gott! Jag börjar bli duktig på kött om jag får säga det själv...

Klarade 5 minuter på crosstrainern idag, sen började knät att blixtra... =( Vad är det för fel på mina knän? Nu kan jag inte belasta alls för då gör det inihelvetes ont! Jobbigt att sätta sig, ställa sig, gå i trapp osv. Jag skulle vilja röntka mina knän, får man göra det tror ni? För något är ju fel... Tänk om det är enkelt fixat med ett lätt ingrepp?

Min mage har varit uppblåst hela veckan... Svullen och öm, känns som att jag har 50 kilo luft där i och det gör ont när jag böjer mig framåt tex. Har det med sockeravvänjingen att göra tro? Men det är 3 veckor snart utan godis och sånt så jag tycker att allt borde vara okej?

Har nog inte gått ner så mycket denna vecka då jag inte kunnat simma så mycket pga att Micke jobbat eftermiddag. Ska väga mig på Måndag så lite spännande är det ju... Står det still så är det klart en besvikelse men skulle det visa + så går jag halvt under...

Imorgon blir det simning när de öppnar kl 11, och One Tree Hill kl 16:30 får INTE missas... På kvällen åker Micke och tränar fotboll... Ska grejja med dopkorten också, och mysa med familjen såklart <3

Gaaaaah, jag är snorig...

Puss på er

★ slö

Jag ligger i soffan och har dött. Helt seriöst, jag är så otroligt trött idag att jag blir rädd för mig själv. Jag är törstig men då måste jag sätta mig upp för att kunna dricka! Orkar sätta mig upp! Nej. Haha. Sängen är inte bäddad och middagen är inte undanplockad än? Förstår ni då hur trött jag är ;-) masade ändå iväg för att simma. Så jag snurra varv efter varv i 45 minuter. Har inte hunnit med att testa crosstrainern alls idag, hoppas på imorgon :-) Vi ska även åka och handla sängkläder imorgon. Småshoppa lite. Bara tanken på det just nu är skrämmande. Hoppas jag är piggare imorgon.

★ övertrött

Min fina Linnéa har somnat i soffan, efter en skrikig kväll där ingenting dög så däckade hon till slut i soffan



Majvor kom förbi på besök. Det var så mysigt. Och hon hjälpte mig med Linnéa så jag fick lägga fokus på William samt natta honom ifred. Eftersom Linnéa skrek för full hals. Tycker så synd om henne när hon blir så här övertrött. Sömnen har verkligen inte fungerat alls idag! Hon sov i vagnen på min promenad imorse och 30 minuter vid 12 snåret, annars har hon varit vaken heeela dagen. Nu verkar det som att hon vaknar... Varför kommer hon inte till ro? Min lilla snörpa...

Har köpt en crosstrainer idag! Har inte haft tid att använda den just idag men imorgon kväll, när Micke är hemma så ska jag svettas på den =) hihi



Snygg va?? ;)

Den här veckan har ju varit lite ledsam efter läkarbesöket med Linnéa. Jag har haft svårt att sova och grubblar alldeles för mycket. MEN det kommer gå bra. Visst?

Hon väger nu iallafall 5425 g. Stor tjeja. Fast William vägde 1 kg mer i samma ålder. Men han har ju alltid varit en dunderklump så ;)



Mina bästa, fina <3



Hon älskar sin Hello Kitty



Nähepp, hon sov inte länge, got to go!

★ rädsla

Jag ligger här i sängen och funderar. Lyssnar på Linnéas andetag och hennes omedvetna suckar. Att vi skulle få en sådan fin dotter kunde jag bara drömma om. Är så rädd för hennes hjärta. Hur allvarligt är det? Är det ens allvarligt? Jag vill få kallelsen nu med en gång. Jag kan inte vänta. Är så rädd så jag går sönder. Jag tänker på det non stop. Det försvinner inte från mitt huvud. Vill bara att ultraljudet ska göras nu i skrivande stund. Jag älskar dig min Linnéa.

★ Älskar

Förlåt min älskade dotter för att jag har kallat dig för gnällspik och Fröken Missnöjd. Det gör inget. Gnäll hur mycket du vill. Jag älskar dig så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen...

★ vafan

Känner mig trött idag. Vill inget hellre än att slänga mig i sängen för att snarka och dregla 18 liter.

Igår natt blev det inte mycket sömn för min förbaskade karl snarkar så in i helvete rent ut sagt.

Inatt blev det inte mycket alls för att, nehe måste dra. Fröken gnällspik skriker. Det enda hon gjort idag. Gråa hår.

Förresten så firar jag och Micke 10 år idag.

Hej då.

★ Gudföräldrar?





Tack för att ni finns mina små älskade barn! (William är grön i håret efter en spray)

Tog en promenad idag, till badhuset. Simmade mina 30 minuter, nästa vecka så ska jag öka till 45 minuter.
Familjen kom och hämtade upp mig när jag var klar så då åkte vi till Sophia och Roger med "lilla" Lukas.



Lukas The Dunderklump! Helt sjukt hur stor han är alltså...yngre än Linnéa och sååå mycket större.

Hur gör man när man inte kan bestämma gudföräldrar? Har 2 par att välja mellan... Och satan vad svårt det är. Hur ska man tänka för att välja rätt? Blir lite smågalen på det här! Hilfe!!!!


Den här månaden:

Så jobbiga frågor =P Ni vet ju vad jag har gjort den här månaden, skriver ju varje dag...
Orka skriva allt man gjort?

★ ljus



Mitt lördagsgodis till melodifestivalen. Åt inte så mycket av det som jag trodde men gott var det!

Idag så fick jag sovmorgon, vaknade 10:10 =) Efter att vi ätit lunch så begav vi oss till Nyköping för att titta efter skor.



Jag fick dom här av Micke. Jag tycker ju att köparskor/träningsskor är så extremt fula men när man har dom på fötterna så betyder det ingenting alls, för satan vad sköna dessa skor är! Man nästan gungar fram, rejäl sula. Jämfört med mina platta jag har nu. Så imorgon ska de invigas!

Även William fick ett par skor, tycker dom är skit snygga!



Jag rekommenderar Stadium Outlet till er alla! Bra priser som fan.

Köpte även dessa minihantlar för 27 kronor. Från casall



Vi åkte till Willys och handlade mat också, 4 fulla påsar blev det även denna gång. Vad mycket man handlar och äter?? Eller känns det bara så eftersom man veckohandlar? Istället för att småhandla varje dag...

Direkt när vi kom hem så smet jag till badhuset och simmade. Det kändes bra!

Nu på kvällen så har jag och Linnéa varit hos Sandra på Party Lite visning. Köpte ljus, 2 olika dofter som var på rea. Malin bokade in en visning så när hon ska ha visning så ska jag handla mer ljus. Passionsfrukt luktade ju wunderbar så den ska köpas då... samt lite annat smått och gott. Ljusen jag köpte nu ska jag ha till dopet tänkte jag... wiiiiie!



Medans William sover så snackar pappa och dotter ihop sig om vem som ska gå vidare till finalen i melodifestivalen. Jag och Linnéa röstade på Brolle.

Jahapp... kom inte ihåg vad jag skulle skriva mer så det får bli nummer 18 på utmaningen:

Detta ångrar jag:

Finns inte mycket jag ångrar här i livet. Allt jag gjort har format den jag är idag.
Tyvärr blev inte svaret roligare än så =)




★ -1,4 kilo

Linnéa ligger och snackar med pappsen och William sover. Jag sitter här och gäspar...

Har varit på badhuset idag med William. Oj vad roligt han hade!! Jag med såklart, han simmade runt som en tok! När han var färdigbadad så ringde vi Micke så han fick komma och hämta William, då återvände jag till bassängen och simmade 30 minuter =) Dom hade stått och tittat på mig när jag simmade men det märkte inte jag... Haha som sagt, sjukt tråkigt att simma, som vanligt, men det är bara att kämpa på!

Ställde mig på vågen... Var lite nyfiken! Och vet ni vad?? Jag har, sedan i måndags, alltså på 5 dagar, gått ner 1,4 kilo =) Blev jätte glad när jag såg det och fick mer motivation att fortsätta. Jag skulle ju bli glad om jag gick ner 1 kilo till dopet men nu har jag ju gjort det på 5 dagar! hihi! Visst är jag grym ;)

Imorgon ska vi, om vädret tillåter åka till Nyköping och Stadium outlet för att kika efter bra promenadskor till mig. Jag går i mina platta Puma skor nu och det är ingen bra kombo med mina onda knän. Får ont i fötterna också.
Hoppas det finns några superbilliga!

Måste ju också vara en av alla Sveriges miljoner som gnäller över snön för att det kom mer nu var ju verkligen ingen höjdare. När jag äntligen började få asfalt att dra vagnen på, när promenaderna kunde genomföras utan skridskor så kommer ett snöoväder storlek XL in så vi får börja om med snöfan. GAAAAAH!!!
Skönt att vi har garage iallafall måste jag ju tillägga. En dröm när det blir så här, bara ta bilen och köra. Slippa borsta snö och skrapa is och frysa halvt ihjäl första kvarten i bilen.

Nästa fråga:

Min favorit födelsedag:

Alla födelsedagar har sin charm så jag vet inte om jag har någon favorit? Det är ju med skräckblandad förtjusning som man fyller år. Vill ju verkligen inte bli äldre men alltid kul att få paket och fika gott.

En favorit julafton tror jag att jag har, för det finns ett minne som inte kan raderas ur mitt minne och det var när jag och syrran köpte en konsert biljett till pappa -AC/DC då han började gråta av lycka! Jag blir varm i hjärtat ännu när jag tänker på det för min pappa var så gullig när han öppnade paketet och började ana vad det var...

"Nää, är det vad jag tror det är??" Så tittade han närmre, och föll i tårar <3 Min älskade lilla stork pappa.
Tack för att du finns, älskar dig!

★ Skit Rune



Mina 2 älsklingar ligger och myser hemma hos Camilla.

Idag åkte vi hem till Camilla redan på morgonkvisten. Hon bjöd på underbar gryta! Mumsfillismask!
Sophia med sin Lukas kom också samt Matilda med sin Elliot. Alla hade vi supermys med våra decemberbebisar! Förslossningsnack och bajs snack och amning och allt vad vi nu pratade om =P
Vi hade så himla trevligt och vi babblade på så jag missade helt att ta kort!

Idag fyller mamma år så vi har varit där och fått middag samt fika! Mamma hade bakat så otroligt mycket, det var krämkaka, morotskaka, nötkaka, gaffelkaka och en nötpaj... Massa god läsk. Det såg otroligt gott ut! Ja herregud, bara jag tänker på det så halvdör jag! MEN, jag åt inte en smula. Är otroligt stolt över mig själv!

Promenaden uteblev dock pga av snöstormen och simningen hann jag inte med idag... Imorgon lär man väl inte kunna dra barnvagnen nånstanns och jag har lovat att ta med William till badhuset så någon simning blir det nog inte heller =( Om inte Micke kanske kan komma och hämta Wille så stannar jag kvar på badhuset? Det tål att tänkas på!

Dag 17:

Mitt bästa minne:

Jag har många underbara minnen.

När jag blev gravid med William och när han kom
När jag blev gravid med Linnéa och när hon kom
När vi fick igenom lånet och köpte vårat radhus
När jag och Mikael gifte oss
När Mikael köpte en häst till mig

Jag skulle kunna hålla på i evigheter... Har så mycket fina minnen och att välja ut "ett bästa" går bara inte...
2 bästa isåfall och det är ju självklart när mina 2 fina barn kom till världen =)

★ Fiskspa

Startade dagen med supermysigt morgongos tillsammans med mina underbara barn i sängen.
Efter att jag lämnat William på dagis så gick jag en promenad på ca 1 timme. Det var strålande sol men satan så kallt! Tur att jag hade min snygga Djurgårdsmössa på mig, annars hade jag nog dött...

Bjuppar på lite bilder från promenaden:









I denna kyrka ska Linnéa döpas







Någonting som jag verkligen skulle vilja prova på är Fisk Spa.
När snubbiga små fiskar käkar på ens fötter



Verkar skitläbbigt men jag antar att fötterna blir fina som snus efteråt...
Ska nog kolla upp det här lite närmre, priser och så.

Idag blir det kotletter i sås till middag. Långkokta kotletter som blir lika mört som kalops. Yummi!!
Äts med kokt potatis och äpplemos. Och lite gelé och knäckebröd. *kurr*

Imorgon slipper jag laga mat =O Helt sjukt! Overklig känsla. Cammen bjuder på lunch och mamma bjuder på middag då hon fyller år! Kommer bli jobbigt med allt gott fika imorgon =( Men jag får försöka att tänka positivt =)
Men min mamma kan baka hon och att få sitta och titta på allt saftigt underbart fika kommer få mig att halvdö!

Ikväll blir det ingen simning då det är simskola och massa skräp. Men imorgon har jag planer på att simma igen =) Men ack så tråkigt det är alltså. Runt runt i bassängen, varv efter varv... Klockan går saaaakta och jag tittar på den hela tiden! haha... men att det är så fruktansvärt tråkigt gör att jag känner mig lite duktig efteråt. Att jag ändå gör det...

Min huvudvärk går aldrig över. Är vidrigt sugen på godis. Socker. KEXCHOKLAD! Gaaaah.... Give me... Men nej, fick ta ett äpple istället. Gott det med men går inte att jämföra med en drömlik kexchoklad.

Fråga nummer 16:

Min första kyss:

Jag är lite osäker men jag tror att det var Patrik Martinell? Eller Fredrik Ahl? Jag kanske är helt ute och cyklar, sånt här borde man ju komma ihåg? Tråkigt att jag inte har någon rolig story om min första kyss =( 

Jag kan berätta om min och Mickes första kyss istället =P

Jag var hemma hos honom på nyårsafton 2000/01 då han hade bestämt sig för att vara nykter och inte umgås med någon av olika omständigheter så jag åkte dit. Kär utav bara helvete!

När raketerna utanför började smälla så kröp jag in i hans famn och han gav mig en kyss <3
Jag var så lycklig och ville aldrig åka hem...Att det skulle dröja ytterligare 2 månader innan vi blev tillsammans drev mig till vansinne, men men, här är vi idag =) 

★ segmört



Tja!! Idag blev jag 2 månader =) Stora tjejen, jag pratar och skrattar och det tycker min familj är underbart =)

Herregud vad det regnade inatt! Hade fönstret lite öppet och lyssnade på det underbara regnet när jag ammade Linnéa. Men blev väldigt kissnödig flera gånger under natten av allt porlande =P haha

När vi vaknade sen så var det ju nästan snöstorm! Min tanke direkt var ju Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Jag ville ju ut på en promenad efter att jag lämnat William på dagis. Jag åkte hem med donnan och sov istället...
Sen kom Cammen och Casper förbi på lite mys!

Men nu så har jag varit och simmat samt tagit ut Linnéa på 1 timmes promenad! Duktigt va?? ;) hihi

Tittar på Sofias änglar och undrar, när man är förlamad från bröstet och neråt, känner man då när man är kiss och bajsnödig? För man har ju ingen känsel... Eller?

Fråga 15:

Mina drömmar

Mina dömmar är att min familj får leva ett långt och lyckligt liv! Såklart.

Annars så är det att få bli ekonomiskt oberoende, kunna ge bort miljoner till min familj och ge dom fina hus att bo i. Köpa bilar till dom, och körkort till syrrorna. Betala av deras lån och bara ge dem ett härligt fritt liv.

Att bygga hus som jag själv designar från topp till tå! Ha mycket mark, ett litet stall med mina 2 tinkerhästar och fina hagar. 

En merceders bil, combi är något jag drömmer om! Någon dag i livet ska jag äga en merceders. Så är det bara!!

Massvis med mera drömmar har man ju, men då blir detta inlägg tjock som en bibel.

★ Simkort



Tack älskade Micke för mitt kort på Safiren! Nu får jag simma hur mycket jag vill och orkar ända fram till Maj...
Han svängde förbi badhuset efter jobbet och köpte simkortet till mig. Romantiskt va <3 hihi

Jag har gått upp 5 kilo sedan Linnéa kom till världen. Jag har bokstavligt bott i soffan och ammat, vilat och ätit godis och annat onyttigt. Vi har haft ständig familjemys i 2 månader och det har varit super! Helt underbart!  Meeeeeen... 5 kilo stannar inte där om jag fortsätter såhär. Jag är tung redan som det är så nu måste jag ta tag i mig själv. Promenader har det knappt blivit alls då det varit oplogat och buckligt och isgata. Jag som skrev häromdagen att det är skönare i soffan med bilringarna. Och det är det ju, för träna/simma är ju inge roligt alls. Jag har dopet som morot, även om jag bara hinner gå ner 1 kilo eller 70 kilo så har jag iaf gått ner fram tills dess och sen är det bara att fortsätta!

Är van att äta nån form av godis VARJE dag (huga) men nu har jag inte ätit sen förra veckan! Inte på hela helgen...DET ni ;) haha... Maten vill jag inte förändra så drastiskt då jag fortfarande kämpar med amningen och de droppar jag har är guld värda, är så rädd att förlora det? Så jag kör mitt race så länge. För mitt race är bättre än inget race alls. Tycker jag iallafall =)

Så idag har jag haft mitt första "simpass" runt runt i bassängen i 30 minuter och det var as tråkigt och det knakade i armbågarna men det är bara att köra på! Micke har köpt kortet och det ska användas till varje pris. Annars skäms jag att han betalat flera hundralappar för nåt jag inte använder. Degmagen fladdrade vid varje simtag och jag blev mer och mer taggad att fortsätta.

Imorgon är det dags igen! Så fort Micke kommer hem från jobbet så smiter jag till El Badhuso.
Och efter jag lämnat Wille på dagis så blir det barnvagnsrally!

Fråga nr 14:

Vad hade jag på mig idag:

Tråkig fråga då jag haft den förut...
Men det gamla vanliga när man är en mammaledig hemmafru= Mjukisbyxor och en rutten tröjja.
Glajjer också såklart annars ser jag inget, svarta trosor och min vita amningsbh...

Spännande klädsel va? =P haha

★ Kånkel

Min rygg har dött. I mitten av ryggen, på ryggraden gör det så ont emellanåt att jag viker mig. Jag satte mig på golvet för att klippa Williams tånaglar och det gjorde så fruktansvärt ont! Att bara sitta där??!! Tänk om min rygg kommer gå av nu? Så blir jag halv... Lika bra det så slipper ni se mitt fula nylle =P

Underbart väder idag! Familjen tog en promenad i solen och jag lapade sol som aldrig förr! Våren är på intåg och jag lääääängtar!!!



Herre på täppan





Tömde kondenshinken från värmepumpen och fastfrusen i isen hittar jag en FLUGA!







Det är illa när de varnar för takras! Att få ett tak över sig är ju ingen höjdare... Snöras hade varit mer passande på denna skylt tror jag allt. För Hulos tak höll inte på att rasa, det såg jag ;)

Imorgon börjar Mickes förmiddagsvecka. Hans ångest är inte liten stackarn =( Hoppas att det går bra för honom, men det gör det nog =)

Micke har jobbat ständig natt i 1 år... Fram tills nu då "Jobbet" anser att det är hälsofarligt att jobba natt. Då har de kommit på att bryta natten så det ser ut såhär:

Från 1 års tid nattarbete tvärbryta och tvinga sina anställda att ställa om sig på 1 ynka dag till att jobba eftermiddag.  En tväromvändning som var extremt jobbig för dom. Så nu när de jobbat eftermiddag en vecka så ska de jobba förmiddag en vecka, De börjar 06.

Efter den veckan ska de jobba eftermiddag igen för att veckan efter den jobba förmiddag igen! Och då ska de på 1 ynka dag, ställa om sig från förmiddagsarbete till att jobba NATT i 2 månader, efter 2 månader så ska de jobba eftermiddag och förmiddag igen och sen rullar det på så. 1 månad blandat, 2 månader natt...osv.

Är DET hälsosamt? Som en kille sa "Men man får röka på j"obbet", är DET hälsosamt?"

Detta skift är frivilliga till att jobba natt då de mår bäst av det. Micke har för första gången efter 13 års skiftarbete fått rutin på vardagen, på livet. Mår bättre än nånsin, skönt för kroppen att slippa hatta med skiftombyten och skit. Och så kommer jobbet med detta?? Så fruktansvärt värdelöst.

Hoppas bara att det funkar nu...

Nähepp, nu ska jag duscha... Micke ska åka och spela fotboll om en halvtimme.

Min rygg =(

Fråga 13:

Den här veckan:

Vi har varit på bvc, gått promenader, halv strorhandlat, lämnat in bilen på lagning, ätit thaimat, och vad har vi gjort mer? Varit föräldrar helt enkelt, lagat mat, städat, tvättat. Dagarna rullar på! Vi har dessutom varit sjuka så händelserna har inte varit så stora....



★ röjke



Är man Djurgårdare så är man!

Idag har vi nog inte gjort ett skit... Williams kusin ringde och ville leka så jag skjutsade dit honom och han är kvar än! Jag och Micke tog Linnéa i vagnen och begav oss på promenad. Det var myspys <3
Nu kollar vi på hockey, Djurgården såklart men första perioden var tråkig, Hawaii hockey och tråkig kommentator samt nada bakgrundsljud. Man vill ju höra pucken studsa i sargen, publiken osv... Känns lite B.

Kollar även på SSK som leder över råttorna i skrivande stund. Att man kan vara AIK:are frivilligt är för mig en gåta ;)






Fråga 12:

I min handväska:

Använder ingen handväska för tillfället då jag lägger allt i skötväskan nuförtiden...
Men just nu, så ligger mormors gamla glasögon där i samt massvis med armband.

Men om jag ska va lite tjusig och använda väskan när jag inte släpar på skötväskan så ligger det garanterat 1 blypp däri, handkräm, plånbok, telefon, penna och massa skräp.

Nu ska vi åka och lämna bilen på verkstad...jippi. Men om eran bil pajjar så ska ni garanterat lämna in den på Freddes Bil&Allservice. Han är bäst och grym.

Hej då.

★ Willys

Slöpitt Ab. *gääääsp* Micke började extra tidigt idag, åkte redan kvart i 11 i förmiddags, men kom hem till 18 så det var ju mys! Nu har vi nyss ätit mysmiddag och haft familjegos i soffan! Alla älskar när Micke kommer hem, tillochmed katten blir lycklig och kommer från sin gömma och kurrar.

Jag tog barnen och åkte till Willys idag. Veckohandlade flera påsar!



William drog en vila i bilen. I baksätet satt syster och snarkade... Det var bara jag och radion ett tag= Skönt ;)

Hur hade livet varit utan körkort? Det är utan tvekan den bästa investeringen jag gjort! Sjukt tråkigt att plugga och kostar mer än skjortan men så otroligt värt det! Utan körkort vet jag inte hur jag skulle klara vardagen. Har man aldrig haft körkort så vet man ju inget annat, men skulle jag förlora mitt så går jag under på mindre än 15 minuter!! Det kan jag garantera! I 7 år har jag haft mitt älskade kort. Love you driver license ;)






Jag ramlade idag =( Slog i benet och armen, kände av lite i rumpan också. 3 minuter senare så halkade jag till så jag sträckte muttan. Det var ju mindre skönt!!! Men tur att jag in te ramlade den gången för då bar jag donnan i bilstolen... Tyckte extremt synd om mig själv faktiskt =(
William pratar om sommaren varje dag, om stranden, blommor och fjärilar. Ju mer han pratar om det, desto mer längtar jag! Till våren...ååååååh!!

Fråga 11

Mina syskon:

Jag har 2 äldre systrar!

Linda är 29 år, men inte så länge till då hon bli lastgammal 15 Maj.
Hon är gift med Kristoffer och tillsammans har de sonen Kim Af Damp Von ADHD light ;)
Han är född 08 och är överallt och ingenstanns jämt, han gör sina föräldrar gråhåriga och det tycker resten av oss är kul då våra söner är lugna som filbunkar =P hahahaha

De bor i Södertälje och Linda jobbar som larmoperatör... På fritiden så...hmmm... vad gör du på fritiden Linda? Jag vet inte om hon hinner ha någon fritid?? haha...

Mina andra syster heter Jeanette (Janet) är snart pensionär då hon är ruskiga 32 år (gud va gammalt) hoho ;)
Hon är singelmamma och bor i Trosa med sin son Benjamin som är 7 år.
Hon tillverkar filter på Camfil och verkar trivas bra!

På fritiden så solar hon typ jämt och tränar mer än jämt! Är det inte solning så är det gymet, är det inte gymet så är det självtortyren SPINNING. Tvi vale, att man frivilligt går på spinning har jag svårt att förstå ;) Nä, tacka vet jag bilringar och soffhäng! Man ska njuta av livet, inte lida ;)


★ Urk på burk

Jag sitter hos mamma jag... Vaknade 11:30 efter 14 timmars sömn och kände bara usch och blä. Snoret rann, huvudet dunkade, hostan retade i halsen... Så jag ringde mamma faktiskt, och frågade om vi fick komma dit och äta middag när Micke åkte till jobbet. Vi var välkomna och är kvar än! William brukar nattas nu egentligen och Djurgården börjar sin match men jag ska...jag skaaaa. Orka köra hem?? haha.

Micke har startat en blogg, mest med bilder men kolla gärna http://neiberg.blogg.se

Vi har som sagt varit här hela dagen, och har då suttit i köket bara så något intressant att skriva har jag dessvärre inte. Blev bjuden på isterband med stuvad potatis. Hon hade även gjort pannkakor så det gled ner också. Till efterätt blev det ananaspaj, men oj så äckligt ;) Det är nog bland det godaste som finns!!!! Huvvaliga, yum yum!
William skulle vila bredvid sin syster
När jag var uppe och hängde tvätt så hörde jag hur William sprang mellan köket och vardagsrummet som en tok, flera gånger. När jag kommer ner så ser han inte så oskyldig ut runt munnen. Han har varit i kylen och nallat chokladgodis som vi bakat! haha
När jag ändå var i farten med kameran så passade jag på att ta kort min tannalösa pöjk! Som igår tappade sin andra tand. Till vänster där så ser ni en vit prick, hans nya tand är redan på väg upp <3 När blev du så stor? Jag säger som Cattis, det var ju nyss du fick dina tänder!!
Mamma med Linnéa
Bara Kim som fattas, annars är barnbarnen på plats!

Borde ta och packa ihop mina barn nu ja... Kan ingen skicka hem oss med en laserstråle eller nåt?? ORKA köra bil, natta barn, men först kvällsmacka och sen borsta tänder, sen mata bebis, sen läsa bok, sen allt annat. Haha jag är riktigt SLÖ idag. Urk på burk.

Fråga 10:

Det här hade jag på mig idag:

Amnings BH
Trosor
Strumpor
Mjukisbyxor
En lila tröja som inte är min. Har lånat av min syster Linda
Ett armband efter min mormor
Glajjer

Sexigare är så blev det inte idag då jag är en snorjärs.

★ Promenad

Idag åkte William till sin farmor för de skulle baka. Micke körde dit honom och kom bara hem en snabbis innan han drog till jobbet. Då klädde vi brudar på oss och tog en timmes promenad i solen. Det var underbart!!
Jag är förkyld, men trotsade den och gick ut ändå. Fick huvudvärk när jag kom hem men det var det värt! Alla gånger! Jahapp, då ska donnan vakna bara för att jag bloggar. Mupp unge =D

Nästa fråga på utmaningen:

Min tro:

Har ingen religiös tro överhuvudtaget. Vi alla är vår egen gud, om du ber, så ber du till dig själv. För det är bara du som kan förändra och ändra det du vill uppnå.

En andlig tro har jag. Har varit med om alldeles för mycket för att avfärda det. Spelar ingen roll vad folk säger, vad forskning säger, beviset är satt. För mig, och det är tillräckligt.
Vi alla har en ängel vid vår sida som guidar oss genom livets labyrint.

Nä, kan inte skriva mer, måste ta hand om en bebis som aldrig vill sova. Gurgel.

Puss

★ hopp

Jag och syrran skulle ha åkt på hockey idag. SSK-FHC, en gratismatch men vi skulle aldrig hunnit få biljetter och ville inte chansa heller så det får bli att glutta på tv:n. SSK leder faktiskt med 2-0 så det är najs!
Skulle väl behövt vara där runt 16 tiden för att få biljetter men vi skulle ha anlänt en halvtimme innan matchen runt halv 19 så... Ser knökfullt ut när man ser på tv:n.

Williams farmor och farfar skulle varit barnvakt eftersom Micke jobbar eftermiddag så jag "avbokade" dom. Fast de ville komma ändå så jag bjöd på lasagne och dom hjälpte mig med barnen. TACK. Herregud. Kom varje kväll? Snälla?? ;) Maritha fick Linnéa att sova en timme så gissa om jag dansade Hula Hula!! Hon är NÖJD nu... Ligger i sin babysitter och glor på hockey. Igår var det katastrof... Syrran blev öronvittne ;) haha fy fasiken...



Snorig som ett as är jag, jag och William är ruttna, men det är värst på morgonen, då känner man sig rejält sjuk. Hoppas det går över fort. Donnan nyser och nyser så jag har väl smittat henne med mina pussar...

Jahopp, nu blev det 2-1... 

Jag smygåt godis förut... Men William kom på mig, "vad tuggar du på mamma? Är det godis???"
"Jaa jooo kanske lite dårå"
"Men vart har du hittat det?"
"Fanns lite i skåpet"
"Men jag vill också ha, ge mig hela skålen! Pappa är ändå inte hemma...!!!"

Hahahaha skitunge... Nu kom han ner också och säger att han inte kan sova...Jahopp! Bara att börja om då.
 

Ett ögonblick:

Vad ska jag skriva här?

RSS 2.0