★ matvägran

Kl 3 inatt drack Linnéa välling. På 20 timmar har hon inte ätit något! 5 majskrokar och 2 flaskor välling på snart ett dygn! Mamma Ida blir ju Såklart jätte orolig! Vad är det för fel på min flicka? :-(

★ Busiz

Idag har vi varit på Busiz i Nyköping! Oj vad roligt vi hade =D hihi. Jag lekte tills naglarna gick av! haha, tänk vad man har barnasinnet kvar. Legoland och Aquadome lär ju inte bli tråkigt direkt =D Snart åker vi, ska bli så fruktansvärt kul! Men bry er inte om att komma hit och göra inbrott för vi ska ha en inneboende här som är katt och blomvakt. Så huset står inte tomt ;) Ullared på hemvägen är ett MÅSTE, har en lista av saker i huvet som jag ska kolla efter =D














Linneá med insugarläppen, haha



Sådan mor, sådan dotter ;)



Nu har jag hittat äcklen som äter upp min änglatrumpet!!! Aldrig får jag ha mina blomster ifred =( Har försökt utrota dom, får se imorgon om jag lyckades...

I förrgår så skulle jag och Micke gå på bio men vi missade bion pga trafikbajs men vi åt god middag inne på Amazon och hade mystid =)

Nu ska vi se på Åsa Nisse, hihihihihihi som jag längtat!!!

★ Sömnlös

Ligger i williams rum med Kockinen och kan inte sova. Känns som att jag ligger i en hytt. Känns konstigt här inne. William sover i min säng bredvid pappa för han var så orolig. William är jätte dålig i magen. Han har aldrig varit lös i magen, bara en gång när han var 2 år och magsjuk. Så för honom är detta helt nytt, han skakar stackaren :-( tror att det är penicillinet som han blir purken av. Men vet inte säkert! Han äter som han ska och säger sig varken må illa eller ha ont i magen. Vi får se hur natten blir, det har råkat komma i byxan 2 ggr och han skäms så mycket :-( jag är hungrig. Suck.

★ Legoland here we coooomeee!!!!!!



De finaste avgjutningarna i världen står i köksfönstret! Beställda från http://www.lifestone.com 
De är handblåsta i kristallglas och jag är så otroligt lycklig att vi gjort dem <3



Williams sten som vi beställde för över 5 år sedan <3



Linnéas sten som kom i dagarna. Vi valde inte hjärta till William för vi tänkte att det var för flickigt? Så ni inte får för er att vi älskar något barn mer än det andra. =/




RALLY! Om ni kommer hit och hälsar på så håll er för allt i världen undan!!! Annars ryker era fötter. hahaha





Micke har målat om huset. Plasttaket plockades av så då passade jag på att rengöra det, jag skrubbade som en tok =)
Jag har målat framsidan, altanen och balkongen. Har lite på balkongen kvar, det har ju regnat så målningen har uteblivit. Men jag har också hjälpt till att måla =)




Min älskade son har jag knappt sett röken av denna vecka! Han har sovit hos sin mormor och morfar! En dag var vi där allihop och fikade och grillade samt andra dagen tog vi grabbarna kusin och åkte till stranden en skvätt. Men annars så ska han bara vara där. Men vi sa att idag vill vi ha hem honom <3 Det är så TOMT och tyst. Känns nästan lite sorgligt.

Han äter fortfarande penicillin. Sist jag bloggade så skrev jag att han hade så hög feber, kräkningar och utslag. Det visade sig vara Scharlakansfeber! Han var verkligen dundersjuk men nu så är han sig själv igen <3 Idag, 22 Juli så är det 5 år sedan som han döptes! ååååååååh min stora lilla pojk!!!!

Vädret igår kväll var så fantastiskt! Jag vill ha meeeer! Ikväll igen <3 Jag låg i sängen och tittade ut på blixtrarna som aldrig tog paus. Mysigt och romantiskt. Linnéa sov som en dåre och märkte ingenting =)

    

Resan är bokad! Legoland och Lalandia Aquadome väntar på 4 st ivriga barn som vill leka av sig!!
Linnéa ska vara hos sin farmor så tar vi med oss Williams kusin Benjamin. Det kommer bli tufft utan Linnéa, kommer sakna ihjäl mig MEN, att åka bil gillar hon bara när hon ska sova annars gnälls det och hon försöker ta sig ur stolen. Blir ju barnmisshandel att ta henne med. Så med 4 ivriga barn menar jag kusinerna och mig och Micke. Vem längtar mest?? Jag tror jag =D På vägen hem så stannar vi till på Ullared och shoppar loss. Vill även stanna till på Liseberg men eftersom vi har barnvakt flera dagar och nätter så vågar jag inte fråga om en till... Om ingen av mina syskon kanske kan passa Linnéa en dag? hihihihihihi. När man ändå åker iväg och är nära så vore det kul att ta tillvara på allt skoj. =)

Jag har verkligen super mycket att skriva men då skulle detta inlägg bli en novell så jag besparar er!




Vi har rensning här hemma och har sålt crosstrainern samt Williams växasäng. Nu ska även denna säljas då vi gör om i vardagsrummet. En mysbrasa som brinner på bränsle, ingen rök, bara mysig eld! Vi har även haft värmeljus och ljusstakar i den, blir sjukt mysigt det med och brinner längre, och är nog billigare än bränslet ;) Nypris 1200:- Vi hade tänkt en fyrhundring eller så. Hör av er vid intresse så ska jag rengöra den.

Nu ska jag duscha. Luktar gammal sabel!



★ Lilla gubben!

William har legat i feber idag med! Även spytt igen =( Han har utslag på mage och bröst. Blir det inte bättre imorgon så måste någon doktor kolla upp honom! Natten var tung, William grät, drömde, skrek, grät, yrade, grät, fick alvedon hundra ggr kändes det som. Stackars barn!! Jag har varit vaken i stort sett hela natten så när Micke kom hem imorse så tog han barnen till kl 10 så jag fick sova ett par timmar. Men han sov till 4 och det var tungt att ta allt själv. Ibland känner jag mig verkligen som en ensamstående mamma med tanke på hur Micke jobbar. Jag är så TRÖTT och jag LÄNGTAR till hans semester. Inte meningen att låta negativ men är så fasligt trött. Tänk att få sova en hel natt? Vilken dröm... Längtar så tills Linnéa slutar äta på natten. När slutade era barn att äta på natten?



Linnéa står med stöd =) Och hon tog typ 5 steg fram när vi höll henne i händerna <3

★ Stackars krake

Min William har legat i soffan HELA dagen. 39,4 i feber. Och han har spytt =( Han har en tendens att göra det vid feber. Varför blir det så? Spy av feber? Min älskling <3 Tycker sååå synd om min son! Får se hur natten blir. Hoppas att hon får "sova ruset av sig" så han vaknar pigg och alert imorgon!




★ Juli 10, 2011

William leker hos farmor, Linnéa och Micke sover och datorn är PÅ. Wow. Kommer inte ihåg sist den var på, antagligen sist jag bloggade? Vilket var ett tag sen... Vi har gjort massor av saker men när man ska skriva så undrar jag- vad har vi gjort? Vi har ju verkligen haft massvis för oss... Varje kväll som jag legat i sängen så har jag haft massvis att skriva om på bloggen, mycket funderingar och händelser, när man får sådan tankeverkstad så ska jag blogga right away men det gör man ju såklart inte när man ska sova så då tappar man extremt mycket...

I fredags så hade William en alldeles egen dag! Det var svärmors förslag då hon gärna ville låna Linnéa för en dag =)
Så vi åkte till Tom Tits där han röjde gärnet. Han valde lunch på Max ,Sedan valde han att åka till stranden, sagt och gjort! På vägen såg han jordgubbsförsäljning och ville ha, så vi stannade så han fick en liter! Efter badet så beställde han tacos till middag och ville väldigt gärna sitta ute och äta. När vi var mätta och belåtna så fick han välja film och snacks, det blev Pettson och Findus med chips, dip, godis och cola. Vi gosade i soffan och kl 21 så hörde han glassbilen, han blev överlycklig när han fick köpa glass! Så han fick välja helt själv, när den var islurpad så var det nattinatt. Han var så nöjd med sin dag! Och vi var rädda att han skulle få magknip efter allt han åt. Hihihihi. Att få ha en alldeles egen dag där han fick bestämma ALLT var verkligen roligt, för oss alla <3





Vi kollar på råttrace! Det tyckte William var superkul. 3 st råttor sprang hinderbana!





Att köra Scania lastbil som "pappa byggt" var ju snorcoolt!!



Älskade William ger Linnéa frukost <3



Livsnjutarn låg och sov på gräsmattan, helt väck =)



Trädgårdsmöbelset 6 delar Trend

Detta möbelset blev det! 995:- för alltihop! Billigare kunde jag inte hitta någonstanns =D WOHOO!!!



Our lovely new terass!!! Jag älskar dig, var har du varit hela mitt liv?? ;) hihi



Även här blev det en liten tillbyggnad! Alla fula plattor är borta. Äntligen!!
Ska köpa en zinkbalja att ställa under pumpen där vattnen får rinna. Blir nog primaaaa skinka yepp yepp.




Snygga Fridmärt <3



Snygga Berit <3



Kusinerna Bus äter spaghetti med köttfärssås hemma hos mormor! De skulle prompt dela stol <3



Det har ju varit så svalt här de senaste dagarna. Jag satte faktiskt på mig ylletröja för det var så burrigt, tur det finns stolvärme ;)



Vi har tillbringat tid på stranden och William har badat som en tok! Simmat och lekt med sin dagis kompis.



Familjen har varit ute till skogs! Vi plockade smultron, blåbär, hallon och jordgubbar! Väl hemma så bakade vi paj och resterande åt vi upp med vaniljkräm. Äckligt va?? ;)



Jag låg på terassen och tittade upp mot himlen, alldeles mätt i magen efter Mickes underbart goda grillade mat. Insåg vilken livskvalité man har. Hur bra man har det!

Vi har haft en mäklare här på värdering och i veckan fick vi hem papprerna, måste säga att jag är MYCKET nöjd med värderingen =D Vårat hus har än sålänge stigit med 600.000:- Vi passade på att lägga om lånen ytterligare en gång =)

Vi har börjat riva tapeter i vardagsrummet nu, och vi har hittat en skänk vi vill ha, från IKEA. Bara i Kungens Kurva så hade de rea på den. Men jag vet inte...vi avvaktar lite till!

Åh, det regnar ute <3

★ Missförstånd. som vanligt

För att klara upp tidigare inlägg så var det inte riktat mot Micke. Jag skrev att vi behövde hyra in barnvakt för att vi inte kom någon vart. Vi fick inget gjort pga barnen. Jag har aldrig klagat på Micke för han har gjort ett grymt jobb! Jag med för den delen för jag har varit lika delaktig jag. Sådeså :-) igår blev vi klara,William hjälpte också till! Puss på er

RSS 2.0