★ Fantastiska vårdag
Pälstussar på marken, sol, värme, fågelkvitter = Vår

Fantastiska underbara vårdag! Dagen började inte lika fantastiskt dock, men svärmor tog barnen så jag begav mig till stallet... Pussade på min prins. Borstade honom utomhus i solen, var tvungen att ta av mig jackan för solen värmde så =) Han fäller, fåglarna kvittrade, solen sken och allt var underbart =) Vi tog en promenad tillsammans och han gick med långa steg och frustade nöjt...

När jag kom hem så exploderade mitt huvud och jag däckade i soffan... Men upp igen och hämta barnen, åkte och storhandlade mat, igen. Helt sjukt vad det går åt mat när man är en familj med 2 barn. ojojoj =)

På måndag börjar jag jobba... Känns sådär måste jag säga. Var ska jag ställa bilen under tiden? Känns konstigt att jag ska jobba... var 2 år sedan. 2 år. Sjukt lång tid men känns som igår? Vad hände med tiden när man fick barn??

Det vankas fotboll här hemma nu så jag ska krypa ner i soffan och se hur det går för debutanten Guidetti.

★ fotskabb

"Om hästen är rejält svullen i benen och/eller har variga sår eller om den visar hälta, feber eller är allmänpåverkad bör en veterinär tillkallas eftersom man ibland måste antibiotikabehandla svårare fall."

Detta lilla inlägg handlar om fotskabb! Lollan har haft fotskabb förut och jag undrar om han inte har det igen? Han stampar med bakbenen precis på samma sätt som han gjorde då. Allmänpåverkad är han ju garanterat då han vilat pga trötthet i flera veckor. Bakbenet är nu varmt och svullet och sår har han i sin mugg men inte på benen...

Bara en veterinär kan avgöra och jag hann aldrig ringa kliniken idag men det ska göras imorgon!

Min lilla LolliBoll, du måste bli bra snart <3 <3 <3

★ Pissdag helt enkelt...

Idag har jag en arg dag. Men vad jag är arg på det vetifan? Jag är på uruselt humör och allt är fel. Tycker tillochmed att katten är jobbig när den kurrar. Egentligen har jag inte tid att sitta här, men väntar på att golven ska torka så jag kan fortsätta städa... Brukar ni ibland ha dagar där det känns som att allt är för överväldigande, där du inte vet var du ska börja?

Det är så mycket som måste göras idag att jag står handfallen och vet inte var jag ska börja...
Och så är det min mockardag idag... Helt ärligt, så kollar jag efter ny stallplats för jag har inte tid och ork med dessa arbetsdagar. Fler hästar kommer in och mer arbete blir det... Inte värt det känner jag.

Jag tycker tex att alla dessa förbannade täckesbytena ska skrotas. Varenda häst har utetäcke och så ska de ha innetäcke när de kommer in. Alla ägarna kommer en timme efter, kan inte bara täckena sitta på så får var och en fixa själv? Är det fortfarande någon häst som har kvar utetäcket på kvällen så får kvällsfodraren byta.

Det nya stallet tycker jag ska skötas av dom... Jag orkar inte springa dit med alla höpåsar och det ska sopas och fyllas på med vatten och bytas täcken och blääääääääääääääääääääääääääääääää.

Kan vi inte bara göra om hela systemet?

Ja gud vad jag gnäller men jag älskar min LolliBoll <3 Bara det runtomkring att ta hand om andras hästar som jag är less på. Jag letar efter en plats där jag mockar min box själv och tar hand om min egna häst... Hoppas jag hittar någon =)

Vad skönt det kändes att skriva av sig! Tack kära läsare för att ni lyssnar, med jätteöron och verkligen är intresserad av stallsnack. Moaaahahahaha.

Puss puss

★ halt häst

min häst visar alla tecken på ringbandsförträngning. har bestämt mig för att köra honom till klinik för en ordentlig utredning med röntken och ultraljud. ju mer jag rotar i det desto mer faller pusselbitarna på plats. om min häst diagnoseras med detta så vet jag inte vad jag tar mig till. en operation kostar en aning och få hästar blir bra. om jag jag måste ta bort min häst så vet jag inte hur jag ska kunna fortsätta leva. då måste jag läggas in på psyket. lycka till att sova. imorgon ringer jag kliniken och försäkringsbolaget för vidare information. jag tror på karma, vad har jag gjort för att förtjäna det här? fan om mina misstankar visar sig sanna.

★ Tomas Bodström och jag... jajjemen!

Vi har haft en fantastisk helg! Varför ska helger gå så snabbt? Micke ska jobba natt en vecka till =) Tjohooo!!!
Men han måste nog gå till doktorn, hans tunga är jätte stor, så han kan inte prata rent. Den är alldeles vit och bucklig... Hmmm... Och jag har ont i tutten, har gått utan bh hela dagen, det bränns i patten av att ha den i bh. Nyss så rann det ur den, så jag antar att det är pco:n hormonerna som tror att det ska bildas mjölk eller nåt. Suck.
Linnéa vill verkligen ha den här! Så förbaskat snygg... Cubus, storlek 86, 299:- Varför köpte jag den inte för?   William fick en film idag, Smurfarna. Finns nyutgåvor med de gamla hederliga avsnitten från när man själv var liten. Sååååå kul, sådan nostalgi! Samma avsnitt som jag tittade på när jag var lika gammal, känner igen musiken och minns vilka scener som var läbbiga och roliga.
Hihi Smurfarna är kungligt!                                   Älskade lilla Tomas... Tänk vad mysigt vi kunde haft inatt om inte drömmen varit så dum!
Inatt träffade jag Tomas på ett badhus, han surfade på vågorna där inne och var jätte svårfångad. Jag flirtade som en galning. Till slut när vågorna mojnat och vattnet försvunnit så skulle jag sopa ren bassängen och då smög han upp bakifrån och började prata snusk med mig... Vi skulle ha sex och mötas på kvällen, men jag hamnade i Norrland, och hur jag än försökte ta mig hem för att bli påsatt av herr Tomas så lyckades jag inte... Tänk vad underbart det skulle varit.

God morgon.

★ Vad göra en barnfri kväll??

Förbaskat vad man ska sakna sina barn då! Här har man gått hela veckan och smålängtat till att få vara barnfri men nu känns det som att dom gärna får komma hem igen. Jag ska försöka njuta så gått det går... =) Dom har det så bra, de har byggt en koja och grejjat och imorgon ska de till Junibacken. Fantastiskt!

Jag lyckades!!! Jag lurade honom att jag inte skulle ta kort så hann jag ta 1 foto... Woho! Jag undrar varför han vägras fotas??Försökte fånga Linnéas lockar men... ah... *harkel* Lycka till. Glömde att tornadosar aldrig är still =P

Vi var på bio ikväll, kom nyss hem. Hamilton- Persbrandt i Idas intresse hette den *dregel* Komsi komsi lilla Persbrandt... Jag är kär. Nån som jag mer är lite kär i är killen på  restaurangen Mira. Han är väldigt fin att titta på. Men den jag är mest kär i är ju såklart min Micke Picke Päronpung <3
Och i hans famn ska jag krypa in i nu.
Hej svej!

★ pölswimmingI förmiddags var vi i stallet och myste. Tog med lite Tom & Jerry kex så grejade vi lite men hann aldrig med att pyssla om LolliBoll då Linnéa halkade hela tiden. Tex i jordens största pöl så vi fick packa ihop och åka hem för att tvätta overallen. Den ska ju upp till stockholm idag så det blev lite bråttom med att hinna tvätta den...Vi ska packa iordning allt och bege oss upp till Stockholm snart... Fredagstrafik i Stockholm låter spännande. Hoho...

Barnen kommer ha så roligt, få 200% uppmärksamhet =) William längtar ihjäl sig och önskar nog att han kunde spola fram tiden en aning...

★ Drömtolkning och grubblande

Har drömt igen, om jordens undergång. Denna gång var det ännu en epidemi som vi var tvungna att fly ifrån. Folk blev sjuka och galna. Vi tog tåget för att fly, tåget var öppet, utan tak och väggar och den var lastad med en kanon och det var krut överallt. Känslan i drömmen var som vanligt, ÅNGESTfylld och klump-i-magen-jag-vill-inte-vara-här-skräck.

Tåg,lok,järnväg:

"Tåget är den räcka av händelser som kantar vår livsväg, loket den energi som driver oss framåt och spåret den utstakade väg som kallas öde eller konventioner som ger oss begränsade val."

Dynamit:

"Sprängkraft som både kan symbolisera inre och yttre företeelser och känslor av såväl negativ som positiv karaktär. Fundera över vad dynamiten används till och vad som eventuellt sprängs i bitar, detta kan ge vidare associationer."

Jag tror att mina drömmar handlar om mig själv. Ja, det är väl egentligen vad drömmar är, en spegel av sig själv. Men jag tror att just denna dröm handlar om att jag själv är min värsta fiende. Det är jag som är epidemin, jag försöker fly ifrån mig själv. Jag behöver dynamiten för att få krut i mig själv och spränga bort all negativitet.

Det är så mycket jag grubblar över och ju mer jag grubblar desto mer frågar jag universum efter svar. De kommer i mina drömmar och nu är det upp till mig. Vågar jag ta språnget och satsa? Ja, jag antar att jag borde våga. Men gör jag? Återigen hamnar jag i tvek-hålet och inget blir gjort. Jag är så förjävla feg. Jag är så otroligt rädd för att misslyckas. Då blir jag sådär liten och det är en fruktansvärd känsla.

Såg ni dokumentären om Sanna Bråding? All CRED till denna kvinna. Och jag kan bara säga att det kändes som om det handlade om mig. Nu använder inte jag droger dårå, men känslorna,, allt hon berättade, strävan att alltid vara så duktig och rädslan för misslyckande. Att finnas för andra före en själv...
Mötet igår på vårdcentralen handlade om Livsstilsförändring. Det var ett positivt första möte och om bestämmer jag mig för att fortsätta så skrivs ett kontrakt mellan mig och vårdcentralen.
Jag har mycket att vinna på detta och det blir som att gå en kurs om mig själv. Det står "arbetshäfte" och det ska gudarna veta att det är, 130 sidor som ifyllas under tidens gång.  =)Min nya favvo. Satan vad mums!


Denna låt tycker jag är asskön:

Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego 

Just nu spelas denna...

Mattias Andréasson – Förlåt Mig

Annars är Laleh något spelas mycket just nu,,,
★ ja tack

ligger i soffan och är sjukligt trött. huvudvärken ligger och gror och William berättar om allt på sitt tv spel. "hur mycket pengar har jag nu? kolla vad mycket pengar jag har! hur mycket? nu ska jag skjuta dig, ha, dö, Ida kolla nu, Ida, Ida, kolla vilken cool, hur mycket pengar har jag nu? Ida jag är hungrig " jag blir helt snurrig och känner mig inte på humör för massvis av totalt jätte ointressant Star Wars tjat. Blä. kl 15 idag ska jag på möte på vårdcentralen och efter det så åker jag till Tälje. handla mat och kläder till William. Sanne ringde förut, hon frågade om hon och Anton får låna våra barn i helgen med övernattning och diverse aktiviteter som till ex gå på akvarium. jo man tackar! lite egentid och sovmorgon med micke tackar jag inte nej till! undrar om all denna text hamnar i en klump nu fast jag gjort mellanrum? åh herregud vad jag är trött. hjälp.

★ Alfons KiwbergVarenda gång jag äter kiwi så tänker jag på Alfons Åberg. Allt med honom är en Kiwi... Hans ludna skalle med sträva hår och hans kliiga tröja. Kiwi tröja- kiwihår- kiwi Alfons...Likheten är slående!!Linnéa ramlade på den hårda snön och gled med ansiktet så hon skrapade näsan =(Nämen, är Reinfeldt ute och går??

★ Fotobomb

Idag har vi varit hos min farmor tillsammans med min mamma, pappa, syster och kusinerna Benjamin och Kim...Hon tag fram denna Kamera från år 1901 och visade oss. Det var verkligen superhäftigt att se en 111 år gammal kamera. Så kul att hon sparat den. Jag ÄLSKAR gamla antika prylar. Jag tycker att det är så spännande!Här nedan kommer en radda av bilder som får tala för sig själva... När jag satt in alla så kom jag på att jag borde beskurit dom. Men jag orkar inte börja om. Skitsamma helt enkelt.Linnéa sover och Micke likaså då han fick ändrat schema IGEN och ska jobba natt hela veckan... William har sportlov den parveln så det passar väldigt bra att Micke jobbar natt. Jag tycker faktiskt att dagarna blir så ensamma och sega när han jobbar eftermiddag...

På tisdag ska jag och syrran åka och handla... Mamma, pappa och syrran undrar varför William går med förkorta byxor... Så illa att de satte på honom Benjamins kläder! haha... ja fy... På Tisdag ska han få nya kläder så får han fler sen när Scaniabonusen kommer i Mars. Ni ska se hans t-shirts, ser ut som han kommer direkt från 70-talet, alldeles korta och tajta! Bara kåkfarar muschen som fattas =P


★ Sammandrag melodifestivalenCameltoe girl... Ingen bra bild dock, det syntes så tydligt när hon gick upp på scenen.

Jag tror att  Mollys och Erics break up är en PR kupp. Låten "handlar" om dem och allt blir så puttinutt. De vinner folkets medkänsla för alla vet om bakgrunden mellan dom. Hon har fått bra publicitet och folk känner i texten... Nu har hon vunnit till globen, snart kommer skriverier om hur de har hittat tillbaka till varandra, för att få ännu mera publicitet.

Jajjemen, thats what I think!

Och rätt hade jag ang Andreas Johnssons plagiat på Suede. Tog inte lång tid förrens det stod på Nöjesbladet... Ja herregud, att en sådan etablerad artist inte kan göra egen musik??

Och Ranelid, HAHAHAHAHAHAAAA VEM fan röstade vidare honom och plankade Mattias? Ja jag säger då det...


Han stod där med sitt fläckiga brun-utan-sol ansikte och gormade på skånska "kärleken är det finaste vi har" blaaa blaaa... ja jätte bra Ranelid, vilken strålande insats, var lärde du dig det, på musikhögskolan? Jag hade aldrig klarat det, vilken merit du sitter på.

Melodifestivalen är ett stort SKÄMT som endast handlar om pengar och folk är så dumma att de faktiskt lägger pengar på det för att rösta?

Jag tittar på det, men mest är jag elak och kommenterar alla som är med, jag har aldrig gillat melodifestivalen och det kommer ju inte bli bättre med åren precis... Kan man inte bara utesluta såna här oseriösa bidrag, som Ranelid och Sean Banan? Snälla? Ni tar plats från riktigt duktiga artister... Ni skämmer ut Sverige.

Men, trots Mollys Cameltoe så tycker jag att hennes låt var bra. Punkt.

Igår så red jag ut med Anna, vi skulle försöka rida till Åda men min häst är ju så fasligt rädd för kor så vi fick ta en alternativ väg på åkern istället för att rida förbi korna... Men det fanns ju inga vägar ut! Vi irrade omkring på åkern så vi blev alldeles snöblinda, på alldeles för pigga hästar som gick på helspänn och tyckte allt var läskigt. "En fågel, aaaaaaaaah, spring!!!!!" Typ... Vi skrattade hela uteritten iaf så vi hade roligt =P

Vad har dagen att erbjuda idag då?

★ pinsamt molly

Hahahaha såg ni Molly Sandens camel toe?

★ Andreas härmar suede?

Bara jag som tycker att Andreas Johnssons låt påminner om Suade? Skulle inte förvåna mig om det blir diskutioner om det i media.

★ Hejsan hej!!

Nu kan jag ha hur kul som helst..
Och skriva massa dumt här, men jag är snäll..
Ska bara leka lite med hennes design..
Ni får lite överseende med att det kan se lite knasigt ut till jag blir klart..  :D

 Kram från Anna

Uppdatering... Nu blev det svårt.. Svårt att göra en blogg till nån annan när man inte riktigt kan dennes stil.. Så nu får det så ut så här till hon kommer med ris eller ros.. Så ändras det mer då.. :D // Anna

★ blä idag igen

Idag är Micke ledig... men likförbannat är det en seg tråkig dag. Vad gör ni dagar som denna?
Vi har varit ute och lekt med barnen men nu ska Linnéa sova då hon är helt slut. William är kvar ute och hoppar runt i snön på tomten... Men, sen då?

Varför ska det behöva vara såhär tråkigt? Om inte minisnörp varit sjuk hade vi kunnat haft en rolig dag på kyrkis. Iof är hon mycket piggare nu men inte frisk...

Jaja vi får väl se vad vi hittar på. Våfflor med sylt och grädde blir det till lunch iaf ;)

★ russinpung

Vilken förfärligt lång dag. Någon som håller med? Är det ens möjligt för tiden att gå mer sakta än så här? Tick tack...... tick..... tack.... tiiiiiiiiiiick...... taaaaaaaaaaaack..... *gäääsp*

Micke kommer ju aldrig hem... Måste tiden gå såhär sakta? Vi vill ha hem pappan NU... 2 jätte långa timmar kvar tills han kommer hem. Vad kan man göra för kul så att det ska gå fortare?Ute har vi redan varit. Tyckte det var viktigt för Linnéa att få friskluft också... Vi slängde soporna och lämnade kartonger och plast på sorteringen. Tog en liten omväg hem, men det var allt. Bättre än inget. Hade dubbla mössor på henne så öronen täcktes ordentligt och William höll i henne hela tiden, de hade så kul <3 <3 <3 hihihihihi

Näää hörrni...jag får krupp. Så seeeg dag. Blääääääääääää.

★ ojojojInte lätt att vara sjuk! Våra sängar är så bra vid öroninflammation, bara höja upp som man vill ha dom. Så middag får hon sova i våran säng, nackdelen är att man måste ligga vid henne hela tiden för jag är livrädd att hon faller ur. Speciellt när hon vaknar. Att bygga upp skydd och sånt är lönlöst för en tornado, hon plöjer allt i sin väg!

Ikväll så ramlade hon och slog upp läppen =( Stackars liten vad hon får utstå...Magsjukan härjar på dagis. Jippi. Kul. Tjohoo. Ångest??? JAG??? Näheeedu... helvete.
Men det är bara att förbereda sig.... huuuhuuuuuuuuuu.

Har inte så mycket att skriva egentligen... Allt jag gör är att vara hemma och tar om en sjuk lillsnörp <3

★ halsfluss och öroninflammation på 11 års dagen

idag firar jag och min älskling 11 år ihop. tack för 11 fantastiska år micke! det har inte direkt firats då vi haft fullt upp med en sjuk Linnea. natten var hemsk! jag sov 3 timmar mellan 02-05 och var helt väck hela förmiddagen. min telefon fungerar bara med wifin och jag kunde inte ens ta emot sms under en tid. så under tiden som jag sov med Linnea hade micke fixat doktortid och kom hem tidigare från jobbet. jag visste inte det eftersom han inte fick tag på mig. hos doktorn visar det sig att hon har öroninflammation och halsfluss! stackars min lilla snörpa! inte undra på att hon är så gnällig och gråtig och extremt sjuk :-( men nu har hon fått penicillin iaf så jag hoppas hon blir frisk snart, stackaren har varit sjuk enda sedan början av december!

★ livsavgörande val, gör dom åt mig tack

vet inte om jag tappat framtidstron eller om jag bara förtränger det faktum att framtiden knackar på min dörr. det är dags att vända kapitel i livsboken och ta ännu ett steg upp för trappan. vad detta trappsteg har att erbjuda har jag ingen aning om och det skrämmer mig. mycket. jag har en ny nyckel i min hand och med den ska jag öppna den nya dörren in till nästa variant av mitt liv. jag drömmer konstant mardrömmar.,alltid om samma sak- zombier. jag är alltid rädd och jagad och alltid är det någon jag tycker om som vill mig illa. baktanken med drömmarna är alltid desamma- jorden går under och allt upphör att existera, det är en vidrig ångest och när jag vaknar så mår jag så dåligt. jag känner att jag stampar på stället istället för att ta ett kliv fram. jag uträttar ingenting av nytta, jag måste ruska av mig mitt skyddsnät. ska vi flytta? kan vi ens flytta med tanke på pengar, lån, handpenning osv? Williams skolval ska vara inlämnad på onsdag och vi har inte ens varit runt i skolorna och tittat än. sen när blev jag såhär dålig och oengagerad i mitt barn? men i grund och botten så handlar det om förnekelse tror jag. måste han börja skolan redan? eller handlar det om den där jäkla fornbyskolan som jag vägrar sätta han på? jag mår dåligt av bara tanken och då skjuter jag det ifrån mig. då vill jag flytta till trosa så han får gå i skolan där. vårat radhus är värderat till 1.4 miljoner och vi får inget i trosa för den summan. min framtid, våran framtid, hur ser den ut? ska jag plugga till kurator? klarar jag det? jag har matematikdyslexi och kan inte gångertabellen vid 27 års ålder. om jag pluggar så måste jag läsa in matte b. känner redan där att jag är dödsdömd, vem försöker jag att lura? vad ska jag göra då om jag inte försöker? ångra mig resten av livet utan studieskulder? eller åtminstone misslyckats efter att ha försökt? VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV? mitt grubblande tar död på mig. var är mitt stöd när jag behöver det som mest?

★ sjuka barn leka sämstVåran lilla älskade febertjej. Hon blir aldrig frisk, helt otroligt. Hon har sovit halva dagen idag, eller 4 timmar men för att vara henne är det otroligt mycket!! Hennes ögon är livlösa och matlusten obefintlig. Hon leker ingenting. Fortsätter det såhär imorgon så ringer jag läkaren, någon är fel???

Bli frisk nu min lilla pralin <3 <3 <3

Red ut med Camilla och Sandra idag, fasiken så skönt det var! Solen gassade på oss och det var ju varmt ute =) Fantastiskt underbart... Tiden stod nästan still...

★ Njuter, slappar, slöar, njuter and so on

Dagen startade 7:30 idag... duscha ungar och frukost sedan åkte jag till stallet. Red min lilla kärleksbulle på den snötäckta ängen, behöver jag ens skriva att det var superhärligt?? =) hihi

När jag kom hem så var det tomt här hemma... Micke var och lämnade barnen hos svärmor. Vi åkte och storhandlade i Lugn och Ro  i Nyköping... Sedan har vi bott i soffan utan några som helst förpliktelser. Hyrt 2 filmer "Abduction" och "Crazy stupid love"Denna film var grym! Och coolt att vår svenske stjärna Michael Nyqvist hade en stor roll som "The bad guy" Riktigt bra film, rekommenderas!!Denna film var rolig! Haha... =)
Kärleksbullen stod verkligen och DREGLADE när jag gjorde iordning hans vitaminboost. Det rann dregel som pölade sig på golvet, så sjukt gulligt att hästar kan dregla!! <3

Vitaminerna ger en orange mustasch <3 <3 <3Måste drickas! En nyhet, hallon&björnbär. Något för dig Janet! =) Sjukt god.

Jag har sminkat mig och klätt upp mig dagen till ära för att få känna mig lite fin för en gångs skull, men varför gjorde jag det när jag ändå ligger nedbäddad under täcket i soffan? =D

Samtidigt som det är så fantastiskt mysigt att få vara barnfri ett helt dygn så saknar man barnen så mycket!! Williams Bamse ligger kvar på köksbordet och det skär i mammahjärtat att han inte fick med den... Jag snubblar över Linnéas prylar och jag LÄNGTAR tills jag får hålla dom i min famn igen =)

Men kan ni tänka er, jag är partysugen! Jag har inte festat på 2 år.  Skulle vara kul med en kväll i goda vänners sällskap, lite drinkar and a bunch load of laughter. Fyllan är inte nödvändig (snarare jobbig) men ett par drinkar och skratt skulle vara på sin plats =) Men jag orkar inte styra upp något =P

★ Droppe


Kunde inte låta bli att försöka fånga droppen på bild =P
★ Fabolous

STORT GRATTIS TILL MIN MAMMA IDAG SOM BLIR 42 ÅR!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIIIIIIIIIS!

Av mig och syrran fick hon ett presentkort på en klippning på Annica & Millas hårstudio i Trosa.... Ja våra karlar var ju såklart också med på presenten =)
Datorn är på idag för första gången på en hel vecka. Så då kan jag ju passa på att blogga en aning eller 2 ;)Gott med lunch. Mammas makaronilåda är oslagbar säger hon och proppar i sig =P

Vad har jag gjort den här veckan egentligen? Tagit hand om barnen så gott det går typ. Det är väl det enda jag hunnit nu när Micke jobbar eftermiddag. Linnéa är sjuk men kanske håller det på att bli bättre, men så här har det hållt på nu i 3 månader så jag tvivlar på att det försvinner helt. Nu när hon varit sjuk så har hon ätit på nätterna 1 gång/natt. Micke har sovit som en gris så jag har tagit nätterna själv, som vanligt egentligen, eftersom han annars jobbar natt så är jag ju van. Hade hoppats på att få slippa någon natt men icke då... Men men så är det här i livet ;) Har istället försökt ta sovmorgon men det är inte så lätt då ljudnivån på dessa ungar är på 1 miljon decibel =POm ni bara visste hur mycket jag älskar er. Mina små kära kluttar, ni förgyller mitt liv så det bubblar över! Vad vore jag utan er? Ni är fantastiska, även om jag blir gråhårig emellanåt =PDet är verkligen perfekt ridväder idag. En lång galopp på en snötäckt åker... Men Micke jobbar ju hela dagen så min medryttare får äran att rida idag... Jag hoppas på likadant väder imorgon och på söndag för då ska jag och Camilla S rida ut på äventyr =) =) =) Jag behöver det efter denna vecka *puh* ;)

Om inte Linnéa blir sämre med sin förkylning så ska båda barnen sova hos sin farmor och farfar imorgon. De frågade och vi jublade ett rungande Jaaaaaaa! haha ;) Vi ska väl ha lite romantic love med god mat och tända ljus. Vi firar 11 år den 14:nde så vi klämmer väl in det också ;)William hade en blomma till sin farmor och farfar och ville skriva ett kort. Han fick inte till "och" men det står "till Percy och Marita från familjen Neiberg William." hihihihihiihihi Så ritade han en slarvig gubbe med tuttar och navel.Williams segelbåt <3

Jahapp. Linnéa sover och William spelar tv spel. Jag ska krypa in under hans filt i soffan och mysa lite =)
Men bara för det kommer hon ju vakna, det fattar väl vem som helst =P

Förresten, förlåt för mina bittra inlägg tidigare men livet kan ju inte alltid vara på topp. Eller hur =)

★ varning

Här sitter vi. I Linneas rum och lyssnar på grannens renovering. Beela (hur stavas det?) badrummet verkar väldigt kul. Mindre kul för oss som ännu en dag måste fly fältet. Linnea kan inte sova i detta oväsen. Jag är på så dåligt humör :-( och nu har föreningen bestämt att vi ska ha bestämda parkeringsplatser så ni gäster är knappt välkomna här. Att vi har bestämda platser och inte får använda mer än en gör att halva parkeringen står tom. Lyckat. Verkligen. JAG VILL FLYTTA IFRÅN DET HÄR DÅRHÅLET! så less på alla surmular här. Idag måste jag ha godis, en tröst i vardagen. Blä för denna dag :-(

★ Anal spya

Vad vore livet utan föräldrar? Har tillbringat min dag där hos dom då vi inte kunnat vara hemma. Vi har stopp i avloppet i köket, micke kämpade i 3 timmar men lyckades inte. Det resulterade i en spystank deluxe! Samtidigt som detta så håller ena grannen på att beela badrummet medans den andra grannen borrar och hamrar. Orka bo här? Jag drömmer mig bort till landet, som jag alltid gjort... Vi har hittat ett hus i björnlunda. Men det blir Såklart inget med det, vi kollar och drömmer som vanligt :-) att bo i radhus kan bli påfrestande emellanåt. Blä. I förmiddag tog jag och Lollan en skogstur. På hemvägen började det blåsa upp och när vi kom in i stallet så började det snöa och det håller på än :-) super mys ju! Jaha, gå och lägga sig då. Du råkar inte vara rörmokare och vill komma hit? Jag gillar T9 på min mobil som skriver pornograf istället för rörmokare.,. Nej men oj, jag kan ju inte sova nu, det är ju kniven mot strupen! Alexander Nilsson= mums! Så jäkla het!

★ Reinfelt, go fuck yourself

Såg Reinfelt nyss på aktuellt. Jag gillade inte hans svar på frågorna då alla svar på olika frågor var desamma, i annan form. Hela intervjun var en upprepelse! Och denna bomb han släppte idag om att jobba till man är 75, även om han understryker att det är frivilligt. Men det kommer inte bli frivilligt. Det låter så nu, men det stämmer inte. Framtiden som han pratar om berör mig. Jag VÄGRAR jobba så länge, jag vill leva också. Jag kan ju stå med min rullator på ur och penn "jag hör inte vad du säger unge man, vill du ha en klocka? Vad saaa du?" frivilligt säger han, men uppmuntrar ändå att skola om sig så man hittar ett nytt passande jobb som man klarar av. De ska höja studiestödet. Men snälla? Ska man vid 60 års ålder behöva tänka på vad man ska bli när man blir stor? Ta studielån och dö med skulder. Herregud. Ja du Reinfelt, där gav du nog Socialdemokraterna en rejäl skjuts uppåt.

★ nam nam

Äntligen är det våran tur. Jämt ser vi snygga tjejer i underklädesreklam, en fläkt som blåser i håret samtidigt som de putar med läpparna. Vad har vi fått se? Ett gäng gubbar ifrån en Dressman reklam "grattis Sundsvall, nu öppnar Dressman ny butik, det firar vi med yfront, ta 3 betala för 4" men nu hörrni, så har vi David Beckham att dregla över. MEN, varför alla dessa tatueringar? Och jag undrar varför de inte filmar kalsongerna som de gör reklam för? Men mig gör det inget, Nam Nam. Men som sagt, hade han varit utan allt klotter på kroppen så hade det varit superb :-D

★ smurf village

Sitter här i soffan med William som precis åt upp 5 pannkakor istället för en kvällsmacka. Man kan ju tro att han inte får middag här hemma :-) middagstipsen från er verkligen HAGLADE in så det fick bli rester till middag idag. Ibland får man väl göra så, bättre än att slänga... När jag bloggar från telefonen så hamnar all text i en klump. Någon som vet om det finns en android app för bloggen? Jag vet inte hur man kollar sånt, jag har ju fullt upp med mina smurfar :-P någon mer än jag och micke som fastnat framför smurf village? Hihi. Nu har jag börjat rida min plutt häst igen efter en vila med vitamin boost. Han är helt annorlunda! Det är så fantastiskt! Idag red vi på den stora åkern och han ville bara fram fram fram. Allt var bara så underbart med den soliga uteritten, han frustade så nöjt. <3

★ MästerkattenTack till Mamma och Pappa som tog hand om Tornado Ulla medans vi var på bio.
Vi såg som sagt Mästerkatten. Vi såg den i 3D och för mig var det bara jobbigt. Vet inte om det beror på mitt synfel eller om jag bara börjar bli gammal och tråkig? Men det kändes som att ögonen inte hann med, eller att bilderna var för snabba för att stabiliseras? Det var suddigt och konstigt och absolut ingen WOW upplevelse.

Själva filmen var bra men inte alls som vi trott. Kanske hade vi för höga förväntningar? Nu låter jag helt negativ men det är jag absolut inte, vi hade sjukt mysigt <3

När vi kom hem så rullade jag köttbullar och Micke gjorde hemmagjord mos. Grädden puttrade i kastrullen och kryddades till att bli den godaste gräddsåsen. Allt gjort från scratch, potatismos,köttbullar, sås och lingon.

För ett par år sedan, innan Linnéa fanns att röja på denna jord så skulle jag göra lunch till mig och William. Jag rörde ihop pulvermos, stekte på några mamma scans köttbullar och kokade upp en pulversås... William tog en tugga och tittade på mig "Det här var INTE gott" Jag tog en tugga och instämde. Allt åkte i soporna. Vi har fått otroligt svårt för sådan typ av mat. Samt margarin syns inte till så långt ögat kan nå, det är bannlyst! Här kör vi smör och bregott. Målet är att övergå till helt KRAV märkt kost och ekologiskt men smakar det så kostar det.

Lollans innetäcke snurrar runt i tvättmaskinen... Han har samma täcke ute som inne vilket inte är så bra så jag gick ut till garaget och rotade bland grejerna. Hittade 2 st tjockare innetäcken av thermovariant...

Nu ska Micke jobba eftermiddag hela veckan, gud så tråkigt! Barnens farfar kommer över på onsdag och äter med oss, trevligt med sällskap! Allt blir genast mycket tråkigare när Micke jobbar eftermiddag =(

Kan någon vara snäll och komma med middgasförslag för veckan? Snälla? Jag är ensam med 2 barn så kom inte med någe avancerat bara =P

★ aj aj aj

Igår hade vi en fantastisk dag hos syster Janet och kusin Benjamin.
Vi var bland annat ute och lekte med barnen, åkte snowracer som aldrig förr =PBenjamin drar William i pulkan <3

Jag som är så smärt och smidig gjorde ju såklart illa mig i pulkabacken! Flög av som ett djur och gjorde illa foten på någe vis. Aj min fot, aj min fot, aj min fot var det enda jag sa samtidigt som jag gapskrattade! Janet fick hjälpa mig mig sen har det bara blivit värre. Det gör upp ända upp till knät på något snurrande vis, måste vara något ledband eller annan mjukdel? Jag är svullen och röd ända upp. Andra benet är blått. Haha jaaa det kostar att ligga på topp =P Kul var det iallafall!Kusinerna spelar Twister och jag beundrar deras smidighet!Nu ska vi snart åka iväg och lämna Linnéa hos sin mormor som är så snäll och ställer upp som barnvakt så vi kan åka på bio med William =) Mästerkatten. Gud vad skoj =) =) =)


★ Usch vad dåligt

Ja, att man aldrig lär sig? Melodifestivalen är ju så urkasst. Sean banan? Ska han vara rolig? Och gap och skrik med några övertatuerade pojkar. Marie sernholt? Lila dålig sångerska som programledare! Nä, Fitris syster borde vara vara med, då skulle du njuta av riktig musik, från hjärtat. Jag gillar dock programledarna! Naturliga, avslappnade och sig själva. Marie sernholt som var förra året måste varit den sämsta genom tiderna. Men Torsten? Dra en lina och håll tyst. Katastrof.

★ Moder jordDessa skönheter har flyttat in till oss idag.Även denna härliga inredningsdetalj, 3 i rad i granitsten. Står på matsalsbordet, vi kan spela en och annan runda i väntan på middagen


Igår när jag hämtade William på dagis så frågade jag honom hur dagen varit. Om han har åkt mycket pulka i backen... "Men jag har ingen hjälm så jag får inte åka" Nämen gud, älskling! Jag fick en klump i magen och såg framför mig hur ALLA åker och har skoj och han bara ser på. Min lilla klutt! Så vi åkte raka vägen och köpte en hjälm. Det blev denna skidhjälp med öronmuffar från Stadium Outlet i Nyköping. 180:- istället för 500:- Jo man tackar!Visst är den snygg?? =)

Och någon snökanon har jag inte märkt av. Så tråkigt, vill ju ha ett riktigt busväder!! Men icke då, vi får ha en tråkvinter helt enkelt. Fast det förstås, om det blir busväder då står det överallt att det är pga klimatförändringar. Men får vi en tråkig och rutten vinter- då beror det på---- KLIMATFÖRÄNDRINGAR.

Och kan ni tänka er, klimatförändringar har funnits sedan begynnelsen. Öken har en gång varit ett hav... Trosa har en gång varit hav. Landskap förflyttar sig, floder som guppar idag har en gång guppat 300 meter åt sydost.

Landskap SKA förändras. Annars blir det sjukt och obrukbart. Det är iaf min teori... Jag vet inte om istiden för 10.000 år sedan berodde på bilar och hårspray och kopruttar? Att de åt för mycket kött och överfiskade torsk?

Vulkaner, jordbävningar, tsunamisar, istid, meterioiter, skogsbränder, plus och minusgrader har funnits sedan dag 1... Men det som inte funnits är allt jäkla skräp som ligger överallt. Tar man en ridtur i skogen så stöter man på gamla spisar och sönder rostade tunnor. Ica Maxi kvitton och annat löst skräp. Det är synd, för vi ska vårda lilla Moder Jord, som en äkta Barbapappa =PKommer ni ihåg deras budskap? =) Att vårda Moder Jord, Barapappan med sin lite bögiga röst ;)

★ var är du?

Men näe? Var är min snökanon? Jag blir uppriktigt ledsen i ögat.

★ Snökanon

Det är otroligt trevligt med garage när det är så här förjävla kallt ute! Och ibland så gör man en sån där otroooligt snygg parkering, som idag! Då man missar inredningen med en hårsmån =P
Våran dag började i stallet, tog med mig barnen och åkte ut, -14 grader men barnen var välklädda. Satte på Lolloboll hans vintertäcke och mockade hans box. Fixade hans mat och donade lite. Linnéa snodde en morot som hon gick och gnagde på. Att börja dagen såhär är nog det bästa man kan göra. Man får mer energi då! Man kommer igång =)Inte behöver jag känna mig ensam varje natt som Micke jobbar, inatt hade jag ju faktiskt sällskap =)Linnéa ser ut som en hungrig polack!!
Rida rida ranka, kossan heter Blanka!Duktiga tjejen torkar upp sin mat


Vet ni vad dagens höjdpunkt är när man är mammaledig? Det är när posten kommer. Det nästan pirrar till i magen "Ja, nu kommer den!" Jag springer ut till brevlådan, som ett barn på julafton, bläddrar bland kuverten och lägger i en hög på bordet. För inget var till mig. Det är det aldrig. Ändå så är det så roligt när den kommer!

Tragiskt eller fantastiskt?

Går här och inväntar denna sk "snökanon" som ska dra in här över... Jag väntar med spänning! Hoppas det blir extremt! Då ska vi mysa in oss här hemma med tända ljus, hockey och godis. Varm choklad och myselipyseli <3 Det som fattas är min kamin! Förstår inte varför ingen bara hör min vädjan om en härlig braskamin?? Kom och installera nu... Komsi komsi?? Ps, det måste vara gratis. Ds. =P

Röjarn sover så nu blir det slösurf i soffan och vila mitt huvud som jag har KONSTANT ont i.

Puss och hej


★ Gammalt

Fick ett gäng gamla kort av mamma som hon hittade när hon rensade... 90 talets mode var verkliogen HETT. Det må jag säga!!
Cammen, du är så bedårande på detta kort! Fan vad söt du är min lilla Camm!! Skärmkeps...ååååh.Som vi påskade ihop! Vi satt i timtals efter skolan och gjorde påskkort till alla hushåll som vi länsade på godis! Nuförtiden så får man ju aldrig några gulligt ritade kort....Som taget ur en Amerikansk picknick. Haha SNYGGVE.Jag och min tvillingbror. Det var länge sen vi sågs nu faktiskt...Snömannen invaderar med sina jätte stövlar. Ser att vara morfars skor i storlek 47 men det är bara brorsans 34:or som sitter på. Hon har kommit in i skoperioden, jätte kul att knalla runt i andras skor!

Idag så har hovslagaren varit hos LolliBoll och slipat lite. Han blev så fin så <3 Tydligen ska det bli snökaos imorgon? Så typiskt, för jag hängde vintertäcket på boxdörren utifall att. MEN, jag ställde aldrig in det måttmässigt. Smart Ida, verkligen. Är det busväder imorgon så åker jag ut fortare än blixten och fixar det!

Annars har dagen inte bjudit på någe särskilt... Jag och Linnéa blev bjudna på lunch hemma hos svärmor, man tackar!!

William står här och suckar, han ska spela på datorn.

RSS 2.0