★ Grannfan

Är så trött på grannens konstanta renovering att det börjar förstöra vårat familjeliv. Hemfriden är som bortblåst. Det är så tråkigt :-( jag hoppas på att Linnea får sova några minuter iaf. Idag är det tisdag. Min mockardag. Jag önskar att alla redan mockat sina boxar redan. Så hoppar dom fram och skriker SUPRICE!!! men det lär ju aldrig hända. Väcker micke kl 13 sen åker jag. Gäsp. Suck. Stånk. Stön. Fan grannejävel, var tyst 1 enda dag?? Jag pallar inte mer

★ Bebismys

Äntligen så kom vi iväg till min syster för att hälsa på! Lille Max är så bedårande <3 Han är så liiiiten!! Miniprutt! William och Kim röjde på Kims rum *harklar mig* Och då menar jag röjde, typ flyttade sängar och så =P Men dom hade iaf kul! hahaha

Linnéa sprang mest omkring och röck tag i saker som var olämpliga. Som vanligt då...




Kan du vissla Johanna?







Jag har ju tagit bort Facebook men har en sida som heter Ida KöpSälj, jag är endast medlem i köp o sälj sidor och har inga vänner. Har fyndat mycket bra saker och senast var en overall till Fridmärt, helt ny, 50:- Så fin så =) Hon fick även ett par skor som jag inte ångrar nu när det helt plötsligt blev så kallt?? Ett par Kavat vinterkängor för 50:- även dom! Älskar att fynda =)

Williams trots är värre en värst. Herremingud. Tänk att vi ska få äran att gå igenom all dess trots ännu en vända, med Linnéa. Jora,... mmm... skoj. Verkligen =P Han vägrar göra allt man ber honom om. Ska bara ha sin vilja igenom, allt som gynnar honom. Orka?? Men du är gullig ändå min lilla skitunge!!

Tack Linda m familj för fikat och allt mys <3


★ Positivt och fantastiskt

Vi dividerade imorse om att åka till Gumshallen i Nyköping på loppis/basar... Men bestämde oss för att stanna hemma. Jag åkte till stallet istället =P Skrubbade ren hans box och tog bort all damm och spindelnät. Mockade ur den ordentligt och gjorde fint. Tog sen med mig Boll in i ridhuset så fick han hålla mig sällskap medans jag krattade, tog fram ett litet hinder ifall han blev busig och ville skutta lite. Men han traskade mest omkring och åt plastblommor och speglade sig =P Kom fram till mig ibland och kollade läget sen traskade han vidare...

Solen sken ju idag! Så fantastiskt! När ridhuset var färdigt så släppte jag honom på ridbanan, hämtade lite mat till honom samt mina borstar. Där stod jag i solen och borstade honom, eftersom han fäller päls redan så fick jag sådana vårkänslor! Anitas och Bernts barnbarn och åkte kälke i backen och all energi runt om var så positiv och lycklig. Vi bestämde oss för att ta en promenad i skogen och det var med raska steg i snön =) När vi kom ut från skogen så ser jag Jenny galoppera på Trollina på ängen så snön yr, det såg så fantastiskt härligt ut!! Den där härliga energin vilade över hela Hunga idag tror jag =) Han fick sig en hink med vatten sedan fick han gå ut i hagen igen =)




Solen glimtar bakom oss



Min make är så otroligt HOT!



Äppelskal på kinden och coola glajjer på en ball tjej


Såg på filmen 2012 igår igen... Varför??? Drömde mardrömmar såklart. Måste ta itu med min dödsångest som jag går omkring och bär på, sjukt jobbigt!  Och Pappa, lova att du inte får hjärtattack??? Det var så läskigt när du fick det i min dröm, hur du låg där på golvet och kved =(



HAHAHAHAHAAA *TROLL*

Sanne och Anton har varit här idag, det var myspys! Sedan bakade vi pepparkakor med William. De sålde ut deg för 5 spänn så lite julebak på vårkvisten fick det bli =P



Ett litet stycke hjärtegryn

William ville som vanligt inte vara med på kort...

Imorgon ska vi ÄNTLIGEN få träffa lille Max, min systerson och barnens kusin. Pga  våra förkylningar så har vi inte vågat hälsa på, skulle aldrig förlåta oss själva om lillbebis blir dundersjuk! Han är snart 1 månad gammal och jag har inte hållt honom i min famn än =O Kan ni förstå att jag LÄNGTAR!!!???

Maxen, snart kommer jag, tjooohooooo!!!!!!

★ djuriska djur



Min nöjda William i sina snygga 3D glasögon som han fick till bion idag. Han såg Lejonkungen i 3D och tyckte den var bra, men synd att lejonen bråkade så mycket ;) Min son har ett hjärta av guld, man ska inte bråka <3

Jag ångrar SÅÅÅÅÅ att jag inte tog kort i förmiddags när vi var i stallet. William var ju som sagt inte hemma men Micke och Linnéa följde med till stallet, vi drog Linnéa i pulkan på stora ängen där vi också släppte Lollan lös så han fick busa av sig, han travade och galopperade med fina steg och såg så GLAD ut <3

Lördagsmiddagen åt vi på Kolgrillen och Linnéa charmade gästerna som tillochmed ville ha henne i knät =)

★ för 18 år sedan...

Dagen började med en mindre vattenläcka. Men det fixade ju Micke och Linnéa i ett nafs!



Vi packade ihop och åkte till Busiz då vi lovat William badhuset i 3 veckor men vi kunde inte åka dit idag så då fick det bli Busiz istället.







Alla har vi röjt idag och barnen var lagom trötta i slutet =P Vi handlade efteråt och kan ni tänka er, Tornado Ulla satt i kundvagnen under hela shoppingen! =O Har nog aldrig hänt! Tack Busiz =)

Vi åt den godaste lunchen på länge där, schnitzel med ugnsrostad potatis och hemmagjord vitlökssmör= Satana Perkelle Runkinen vad GOTT det var!

Vad vore en tur till Nyköping utan en sväng in på Hööks?? Jajjemen, köpte lite vitaminer till min prutt och en borstkorg till matte.

När jag kom hem så var fredagsmiddagen klar och sen åkte min William. GISSA var?? Mmm, Farfarn. Dom ska gå på bio imorgon, William valde Lejonkungen!



Jag kommer ihåg en julafton, för 18 år sedan (!!!!!!), då fick jag i julklapp av min syster Janet, biobiljetter till just- Lejonkungen. Jag blev så GLAD! Jag skulle få gå på bio i en stor, riktig salong i Stockholm. När vi kom fram var det slutsålt och jag blev så ledsen =( Jag fick se på ÄNGLAGÅRD istället och jag förstod ju ingenting av den filmen. När man är så pass liten så är det ju bara blajj och jag frågade hela tiden när vi skulle åka hem. Stackars mig, eller hur?? hihi

Aldrig skulle jag väl tro just då, att min son skulle se exakt samma film, 18 år senare, även han på bio =)

★ tidigt

Jag är trött. Varför har mitt lilla flickdjur börjat gå upp så tidigt? Blä och fy. Någon måtta får det vara tycker jag.

★ tidigt

Jag är trött. Varför har mitt lilla flickdjur börjat gå upp så tidigt? Blä och fy. Någon måtta får det vara tycker jag.

★ 12.12.12 Plask och adjö

Mötet gick bra! Eller det var mer en föreläsning. En kirurg, en dietist och tidigare opererade. 3 timmar tog det och dietisten var nog den tråkigaste människa jag någonsin lyssnat på. Jätte seg och meningarna bestod mest av smackningar och "Aaaah, mmmm *harkel*" Haha, vore andra bullar om jag stod där framme, haha ;) tjohoo!

Väntetid på en operation är ca 1,5 år... Skönt att jag inte behöver bestämma mig imorgon, bra att ha betänketid! Det behöver jag! Håhåjaja. Är mest inne på gastric banding men vi får se om jag vågar... Som sagt, har ju lite betänketid =)

Min svärmor har en grupp på vårdcentralen och matvanor och annat, kanske hoppar in där. Ska iaf ringa dietisten imorgon, jag måste få tid till det!

Mamma var som sagt barnvakt och Linnéa körde slut på henne =D moaahahahaha, hoppas du kan sova inatt mamma, antingen sover du som en stock eller så ligger du tokvaken i blotta förskräckelsen och upprepar för dig själv med uppspärrade ögon "aldrig mer aldrig mer aldrig mer"

Jag börjar jobba i Mars. Oj vad vi får pussla då vi inte har dagisplats till Linnéa. Men det verkar gå an... Svar från kommunen ang vårdnadsbidraget lyser med sin frånvaro. Vore trevligt att få svar... typ, nu? =)

Jag till William i bilen:

-Hade du kul hos mormor idag?
-Nej, det var skittråkigt!
-Nähe?? Men varför ville du inte åka hem då?
-För att jag hade så roligt!

En stund senare frågar jag:

-Vill du åka till dagis imorgon eller vill du vara hemma?
-Ööööh, skulle inte jag vara hemma i 3 veckor??
-Va? Nej, vem har sagt det?
-Du!
-Jaha, det kommer inte jag ihåg, vad märkligt.
-Men du sa ju det om en timme sen.

Förresten, de säger ju att jorden ska gå under 21/12-2012 för då slutade Mayadjuren att räkna. Men jag har en egen teori. Eftersom jag alltid ska ha en förmåga att tro på sånt här skit och sen vara livrädd och gå med ångest så kom det till mig. JAG TROR, att, Mayafolket räknade fram till 12-12-12 och sen fanns det inga mer coola datum att räkna till så de lade ner. Sen efter alla driljarder med år så blev 12 till 21 dec och folk kom med sina djuriska  antydningar och tolkningar. Min tolkning är att de räknade fram till ett coolt datum. Sen kommer jag att ha en flytväst på mig hela december 2012 då jorden tydligen ska under i vattenmassor. För egentligen så tror jag inte på min tolkning. Skit också!

★ gbp möte

Tack vare min kära mamma så kom jag iväg på mötet. Barnen är hos henne och här sitter jag, i väntrummet med jordens huvudvärk. Inte så skönt. Men det kanske går över :-) alla har en stödperson med sig, jag hade inte tackat nej till sällskap jag heller :-) Tack mamma för att du ställer upp!

★ 6 års



Fick blanketter idag. Dags att välja skola. Men nej? Redan? Jag som befinner mig i världens hormonobalans började gråta och fick en knut i magen. Jag vill inte att min William ska börja skolan. Han är ju liten? Ja jag vet, jag är så väl medveten om att jag är en hönsmorsa som inte heller vill att Linnéa ska gå på dagis... men jag kan inte hjälpa det! Det är så svårt att släppa dom.

Han behöver inte börja skolan nu, 6 års skolan är frivillig. Men då är jag rädd at jag gör honom en otjänst? Först och främst så kommer ALLA hans kompisar försvinna från dagis, så han får leka med småttingarna isåfall. Det är över 50 barn som ska börja 6 års. Och om jag struntar i att låta han gå i skolan nu så blir det som att han kommer in alldeles ensam till första klass sen? Alla känner redan varandra och William kanske sitter ensam?

Sen är det lite tanken på att han ska gå just i Vagnhärad som tar emot... Fornby?? Bara där tar det emot... Jag vill att han ska gå i Trosa men jag kan ju inte skjutsa dit varenda dag? Eller, kan jag? Då blir det ändå att han inte känner någon... Då blir han den nya. Hjälp mig, stötta mig, jag tycker att detta är sjukt jobbigt.

Önskar att jag kunde tänka som resten av allt normalt folk ute i världen. Men nej jag ska krångla till det in i det sista!




Vi har varit ute idag, jag var lite "lätt" svettig efter att ha dragit omkring på dessa 2. Den där stora till vänster väger ju lite.



Hon ville aldrig sluta åka! Haha min lilla snutplatt <3 Pulka går bra men barnvagn duger inte...



Starke Adolf fixar grovjobbet!

Snart ska jag väcka Micke sen åker jag direkt ut till stallet då det är min mockardag idag! Har bakat kladdkaka så vi kärringar ska ha en lite fikastund i sadelkammaren.

★ Prussiluskan

Prussiluskan kokar soppa på spik...




Men jag kokar soppa på nappar!



Tänk vad bra det gick att rida idag! Idag var jag en helt annan ryttare, han gick i form på en volt, kan ni tänka er ;) hihihi. Om jag bara kunde sluta upp med att dra upp yttertygeln hela tiden. Vad är mitt problem??



Mmmmm frukost



Linnéa har en konversation med sin docka



Syskonkärlek <3

Har inte så mycket att skriva egentligen... Nää.

God natt!

★ men kul

Sitter här i sängen och glor. Vaknade kl 5 att grannjäveln skottade snö, eller ah, SKRAPADE med en spade. Mitt fönster öppet. Men gjorde inte så stor skillnad när jag stängde så det är ju skitsamma. Sen vaknade Linnéa. Hon ligger där inne och babblar och kastar nappar. Somna om snälla?

★ skitdag

Den här dagen är verkligen ingen bra dag. Sjuka barn och jag misslyckas med allt.

Längtade så tills Micke skulle vakna så jag kunde lämna allt elände för stund. Förberedde en kalops som stod och puttrade medans jag var borta...

Jag grät i smyg i ridhuset då jag förnedrades av mig själv på hästryggen. Kastade spöt som en sur barnunge. Ville bara skrika rakt ut. Har nog aldrig ridit så dåligt i hela mitt liv. Fick kramp i benet HELA tiden, fick han inte ens på en volt. En stor bidragande faktor var bla att vi var 4 st hästar + publik i ridhuset. Jag har en förmåga att frysa då, jag sitter bara. Det var väl vad jag gjorde nu. Jag vet inte... Allt jag gjorde var bara fel och jag känner mig så oduglig. Tänk om jag skulle rida så för Lisa (tränaren) hon skulle ju skicka ut mig från ridhuset och skaka på huvudet...

Imorgon är det nya tag. Antar jag? Vågar jag? Blir det likadant så kommer jag bryta ihop totalt.

När jag kom hem var kalopsen klar och den smakade ju såklart ingenting. Hur kunde jag ens tro att jag skulle lyckas??

Idag är jag verkligen mer värdelös än resterande dagar. Sista pillret för denna perioden på kartan så hormonerna är väl i obalans. Som vanligt? BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Måste fråga om jag är redo för att få p-piller. Glömmer ju bort hela tiden.

Funderar på att klä på mig och åka till morsan, hämta upp färg så jag kan måla lite. Lär ju bli väldigt kreativa tavlor- svarta.

Jävla skit dag. Hoppas eran har varit bättre. Och vem la damp i min dotters mat??

★ Blä

kul. kul. kul. kul. jag kan inte rida min egna häst. ibland går han så fint och jag vill aldrig avsluta ridpasset. sen kommer dagar som denna när vi inte går ihop. jag är så dålig och kan inte ens få fram honom. jag ger upp att det alltid ska vara antingen eller. jag skiter i det här. han förtjänar något bättre, jag är så fruktansvärt dålig.

★ massage



Jag älskar rea! speciellt när det är halva reapriset. Smet in på Hööks idag medans svärmor var barnvakt till våra sjuka barn. William fick ett par helskodda ridbyxor för 119:- Ordinarie pris var 479:- I like it! Lollan fick ett strasspannpand, men som tyvärr inte passade tränset =( *snyft* Ska fasen försöka komma på en lösning, jag SKA ha pannbandet!




LolliBoll har fått njuta av massage idag. Massören Jennifer Eriksson kollade hans rörelsemönster, kollade om han var sned, hur bäckenet reagerade, töjde hans muskler, masserade och stretchade. Han njöt till fullo och han fick några muskelknutor bortmasserade. Även bogbladen blev ruckade och där var musklerna lite svullna. Han triceps på höger sida var hård och överarbetad. Hältan är iallafall borta efter 3 veckors vila med promenader och har sin förklaring. Problemet satt i bogen som vi hela tiden misstänkte. När han var klar fick  han sitt mjuka fleecetäcke på sig, han kissade och bajsade sen somnade han i boxen <3 <3 <3

Jag rekommenderar starkt Jennifer Eriksson! Hon är väldigt kunnig, noga, lugn, trevlig, snäll, ja väldigt proffesionell. Hon är delvis brandman till yrket och hennes sambo är massör. Hon är väldigt kunnig på sin sak. Självklart är hon utbildad. Henne ska ni boka om du vill ge din häst massage eller om du vill få reda på om din häst rör sig rätt och hur musklerna ser ut, om kroppen är jämt musklad osv. Jag tog hela paketet och är vrålnöjd!

Nu behöver jag bara raka hans ben lite så blir allt tip top. Han har fått mugg... Han hade så fina ben, utan någe mugg, sen kom en lerperiod och jag spolade hans ben varje dag. Vilket resulterade i att hovskägget ständigt var blött så det blev svampigt och muggen kom som ett brev på posten.

Jag är så frusen, vill ta en het dusch men jag orkar verkligen inte. Och bara tanken på hur kallt det blir så fort man kliver ur duschen är rena självmordet!!

Nu ska William äta tacos sen blir det en omgång av Bajsspelet. hoho

★ hjärnsläpp

Har tillbringat ett par timmar av min dag i stallet. Underbart och mysigt som alltid.

Anna red min häst och jag fick fler användbara tips så jag längtar upp till hästryggen igen efter ett par veckors vila för min klutt. Imorgon kommer hästmassören och det ser jag fram emot =)



Fina Anna rider min fina häst =)

William är inte hemma som vanligt. Gissa vem han åkte till?? Farfar såklart. Jahopp, nu lär jag ju inte se honom hela helgen! Dessutom är han ju sjuk... men men

Linnéa ligger och sover- hostar- vaknar-gråter-hostar osv. Jajjemen. Ojojoj vad hon hostar =(

Jag skulle skriva om något, men om vad?? Hatar när jag får såna hära hjärnsläpp. meeeh.

★ stackars

här är det sjukstuga utan dess like! stackars mina barn. snart ska vi äta sen smiter jag ut till stallet och fyller på med energi. efter den sömnlösa natten igår och en påfrestande dag så gick jag och la mig kl 21. som till 7 då gick jag upp med barnen. vi skulle verkligen behöva komma iväg och storhandla idag men vi vill inte dra med våra små sjuklig sjuka barn. ingen av oss vill åka ensama heller! gud så tråkigt! haha. min gulliga lilla dotter säger ordet bajs typ 111 ggr om dagen, hihi.

★ Sjukhuset

Min lilla skrutta <3 Vi fick åka in till Nyköpings sjukhus med henne idag. Hon har ju som sagt hostat hela natten och för varje timme som gick i förmiddags så blev det bara värre. Hon spydde flera gånger pga hostan och fick andningsuppehåll. Jag grät av rädsla för min fina miniplutta. Hon hostade utan avbrott i flera timmar, helt sjukt!



Här mäter sköterskan syresättningen i blodet, vilket var väldigt svårt på Minifisens lilla hand, de fick göra om det flera gånger samt att vi fick värma hennes händer med gelepåsar. Hon har också gått ner i vikt =(

Hon fick stick i fingret med ett litet pluttplåster på =( Världens bästa läkare Joakim Österman ville försäkra sig om att hon inte hade RS virus. Vilket hon var fri ifrån tack och lov! Hon har någe akut övre luftrörs grejsimojs så nu har hon 2 st mediciner, Mollipect och Bricanyl. Jag undrar när hon ska bli frisk?? William är snorig igen även han. Kul i jul.

I väntrummet på barnkliniken så sitter 2 st AliBabba AlHammad Shalibab Il Kebab invirade i sin huvudlakan och skriker till varann, försökte läsa bok för William men det var ju lättare sagt än gjort. Om ni tar av er era lakan för öronen så kanske ni hör bättre!!!! Anledningen till att jag är förbannad på dessa 2 lakansmänniskor är för att de SNODDE Williams halskrage. Orkar inte ens skriva om hur det gick till, jag skriver bara JÄVLA IDIOTER.
Rasist är ett stort begrepp, är långt ifrån rasist och står inte alls för dessas åsikter och omdömen, MEN ibland...ibland... *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*

Micke ska jobba natt i 2 veckor till vilket betyder att jag inte kan gå på detta fettomöte heller... Jag ger upp. Skiter i gbp, kan ju inte ens ta mig till mötena =(

På lördag kommer iallafall bästa hästmassören till min pluttponny, åååh vad han ska få njuta min lilla grodfis <3 <3 <3



Snart har Mästerkatten premiär på bio, jag längtar! Få mysa till det med William med lite popcorn och läsk i biosalongen =) Älskar denna lilla varelse så jag har stora förväntningar på filmen =)

Fick ICA post med erbjudande att få gå 2 st på Hamilton för 150 kr. 75:- /pers är ju super =D


★ trött

Linnéa är sjuk igen. Hon fick vara frisk i hela 3 dagar! Hon har hostat nonstop hela natten. Så att luften tog slut och att hon fick kväljningar. Fick ta upp henne och vagga och trösta. Stackars min lilla skrutta <3

Vi som ska åka till badhuset imorgon! Som det ser ut nu så får Micke och William åka själva. De behöver lite egentid så det är nog lika bra att det blir som det blir.

William är inne i nån sorts trots tror jag? Han ska bara vara med mig, överallt. Han började gråta för att det var Micke som skjutsade honom till dagis imorse. Hmmm....

Satan vad hon hostar!

★ prutt

Jag och Linnéa har varit i stallet ett par timmar imorse. Vi hade jätte mysigt och hon tyckte inte att det var tråkigt för en gångs skull =) Hon ville mest vara med Ulla hela tiden. hihi

Nu sover hon och jag njuter av tystnaden... Man nästan hör när dammtussarna växer under soffan. Så tyst är det.





Mammas duktiga minimänniska äter upp sin mat

Jag borde plocka här hemma men soffan lockar...

Igår kväll så såg jag en annons, där en person skänker bort 3 st flyttlådor med hästutrustning, tex täcken, benskydd mm. Skickade ett sms en timme efter annonsen kommit ut. Vågade inte ringa eftersom klockan var efter 22. Imorse ringde jag, då är jag nr 2 på listan. Personen före visste när hon kunde komma, kanske på lördag och jag flirtade hej vilt att jag minsann kan komma nu med en gång och betalar gärna för grejerna. "Jag ska prata med den andra personen så ringer jag dig under dagen" fick jag till svar. Jag kan ju kyssa grejerna adjö *gråter* Så förbannat surt att jag gick miste om allt detta. Det liksom vrider sig en stor ångestboll i magen. Jökamäki sprängdeg.

Är det förresten bara jag som undrar varför folk skriver inlägg med initialer? Typ:

"Idag träffade jag A, vi fikade på M. Senare kom Ö och B och mötte upp oss. Vi hade jätte trevligt. Synd bara att U var magsjuk. Väl hemma när P kom hem så gav vi A B C D E F mat med F åt inget. "osv osv osv

Finns det något tråkigare än sådana inlägg? Jag ger upp att läsa och klickar in på nästa blogg istället.

Tjoflöjt!





★ Logoped mmm visst.



Fram och tillbaka i lilla tunneln! Har varit på Kyrkis båda dagarna. Minimänniskan har så roligt där =) Och då blir det inte lika segt att vara hemma= WinWin situation!

När vi åt lunch där idag så sreverades det lasagne. Linnéa fick sin tallrik med mat och en liten gaffel. Hon moffa och smacka så det stod de härliga till. Hon äter nu med gaffel =) En mamma bredvid mig blev imponerad men för mig är det ju naturligt. Hon vill ju äta själv och har alltid gjort. Att bli matad är inte henns grej, inte burkmat eller färdigmat heller. Hemlagat ska det va och då ska man minsann smaska själv =) Min lilla Diva börjar bli stor, äter helt själv med gaffel <3

Måste säga att hon är en helt annan unge nu när vi varit på kyrkis och lekt. Lite mer medgörlig =P
Hon skulle nog älska dagis, men det blir till hösten, vi har ju kyrkis ;)



William har väntat 5 månader på att få en kallelse till logopeden. Idag kom brevet. Att de mottagit remissen och en kallelse kommer om 7 månader. Skojar dom??? Ska han behöva vänta i 1 år för att få hjälp? Vården är ett skämt enligt mig.

Ajja, han kan iallafall säga SMÖR nu, och inte pör ;) hihihihihi. Eller ah, smöj. R:en sitter inte.

Linnéas nya ord= BAJS. Jajjemen.

★ Drömmar

Min älskade son är fortfarande hos sin farfar. Han har så otroligt kul att inte vill komma hem. Ringde ännu en gång idag i ett försök att hämta honom me icke sa nicke... Dom hade varit ute hela förmiddagen på gården och skulle ut igen så han hade minsann inte tid! De bor på en bondgård och där finns det så mycket kul att göra!

Skulle vilja flytta dit, bygga ett hus och ett stall med 2 boxar... Men ja... Drömmar är kul =) Så vi fortsätter drömma ett tag till.

Drömmer även om en sån här skönhet. Försökte leta efter en bild där ni får en uppfattning om hur stora dessa Shire hästar faktiskt är. De blir uppåt en 190 cm långa och 1,2 ton tunga! Så fantastskt mäktiga! Här snackar vi HÄST i stor skala. Fantastiskt. Tänk att ha Boll tillsammans med en sån här bjässe =) Vad liten min ponny skulle bli då helt plötsligt! haha



Är det inte härligt med drömmar? Det är de som får oss att gå fram. Vad tråkigt det skulle vara om man inte dagdrömde, framtidsdrömde? Ni skulle bara veta hur många drömmar jag har =)




Blixten på min mobil är så stark att Linnéa blundar på varenda bild. Men här gosar hon med sin kanin som hon är helt kär i. Den skuttar omkring och piper. Hon kramar och klappar den och ser på när den skuttar.



Duktiga tjejen borstar tänderna alldeles själv!

Linnéa är snorjärs återigen. Hostar nätterna igenom så hon får en slurk av Williams starka medicin. Jag har mitt supertjocka gröna snor som aldrig försvinner. STÄNDIG huvudvärk och trött som vanligt.

Jaha, någon har somnat i soffan. Micke snarkar! Linnéa snarkar i sin säng. Kanske ska jag göra detsamma?

★ hej



Med en kastrull och en sked så är dagen gjord



Man kan även förflytta sig och leka på andra ställen



Visp visp i lilla kastrullen



Det känns lite sådär att behöva sätta upp en grind och avskilja rummen men det är för hennes säkerhet. Vardagen blev mycket lättare när den kom på plats...



Jag undrar varför William har alla dessa lådor till sina leksaker??

Linnéa sover och William leker med sin farfar. Det är hans stora idol, sin farfar. Dom har egentid då farmorn är bortrest. Så de ska väl köra traktor, åka fyrhjuling, bära ved och allt annat som William älskar =)

Tv:n är på i bakgrunden, MTV´s I Used To Be Fat. Och tänk om man fick sån hjälp? Precis vad jag skulle behöva, en tränare som knackar på dörren och gör allt för att man ska bli smal.  Tv 4 verkar göra om sin programtablå, kanske ska mejla dom detta programförslag så kan dom börja med att knacka på min dörr =D

Den 25 är det fettomöte på kirurgen angående gastric bypass. Men när jag tänker på operationen så blir jag livrädd. Uäck. Och inte har jag ringt dietisten heller. Nä jag bakar en kladdkaka istället. Som jag är sjukt sugen på nu. Gaaaaah. Det går verkligen bra för mig ;) haha... Jaja som man bäddar får man ligga. Rätt åt mig!

Har en kompis, Jossan, som kör GI, men herregud! Hur har hon råd med all mat? Och  var får hon tiden ifrån?? Det ser jätte gott ut och jag skulle gärna vilja köra samma men jag har fan inte råd, måste ju kosta massor?? Nackdelen men att loosa kilon, TIDEN att laga mat till familj och sen till sig själv...Måste ju handla varje dag? Jossan, om du ser detta, förklara för mig hur du klarar detta?? =) =) =) DU ÄR GRYM!

Vad ska vi hitta på idag tro? Åka till Boll iaf <3

★ mysigt

Nu känns det lite bättre. Vi 3 sitter i Williams rum och tittar på film och har fruktstund. Solen skiner ute och jag hoppas att jag lyckas vända dagen till en bra dag. Huvudvärken finns kvar dock.

★ Fredag den jävla 13:nde

Att vakna på fel sida Fredag den 13:nde kan inte båda gott. Idag vill jag inte vara vaken överhuvudtaget. Det första jag tänkte när jag vaknade var "Nej jag vill inte" Vaknar man med den inställningen redan inprogrammerad utan att man knappt hunnit tänka så kan dagen bara bli katastrof. Med all den negativa energin som tär på mig inifrån och ut. Förpestar min omgivning till pulver.

Det tog mig 30 minuter, lätt överdrivet, att starta en tvättmaskin för min ¤%#"%/¤##  dotter sitter på köksbänken ta-mig-fan varenda sekund. 1 liten sekund att jag missar och hon kan vara död. Landa fel och bryta nacken, bryta halvt ihjäl sig.

Byggde för ingången till vardagsrummet så hon skulle hålla sig borta men vad trodde jag egentligen? Tog henne 1 minut att hitta en lösning att klättra över- i totalt gallskrik.

I min änglavackra dotter bor en demon. Hur ska jag orka en dag som denna? Just nu sitter hon still (!!!!!!!!) men det är bara för att hon sitter och suger på en dyr tvspels sladd. Men jag bryr mig inte. Kan köpa en ny sladd. Att hon sitter still och är tyst är värt Guld.

Jag har huvudvärk och tjockt grönt snor. William spelar tv spel- Lego Pirates of the Caribbian. Han har högsta volym och idag är allt bara feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.

Sådär, då har jag ´spridit ut mitt glada humör till er. Man ska ju dela med sig säger de ju. Nu har jag gjort det. Och fan så skönt det var att få det ur sig. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Hoppas eran dag blir bättre än min.

Satana perkkele.

★ gäääsp

Idag fick jag betala på vårdcentralen fast jag har frikort



Det brukar alltid synas i deras dator men inte just idag tydligen?? Och själva kortet hade jag ju ånte med mig så jag kunde ju inte bevisa det heller så jag höll tyst och betalade.

Skulle ni gått tillbaka och bett om pengarna eller skulle ni inte orkat bry er om 150 kr?

Igår åt vi Stinas Örtkyckling med ris till middag. Det resulterade i 4 ruttna magar! Natten med Linnéa har i stort sett varit vaken. Hon har haft så ont i magen stackarn! Till sist så fick jag sova iaf i 2 timmar så det tackar jag för. Aldrig mer äta av den maten, Kronfågel är det va? Kanske ska mejla dom... Har en förpackning till i frysen, nån som vill ha, ni får den ;) moaahahaha

Nu sover Linnéa och Adolf är på dagis= Soffläge och förhoppningsvis en å annan snark från mamman.

Sov Linnéa, Sov.

★ Fabian Fucking Bengtsson

KAN NÅGON BARA TA OCH STOPPA TILLBAKA FABIAN BENGTSSON I LÅDAN???
JAG SPYR PÅ HANS MEGAJOBBIGA REKLAMER. Borde vara olagligt att vara så jobbig.








Funderar starkt på att möblera om. Det går på sekunder sedan är hon uppe på köksbänken. Vet inte vad jag skulle ta mig till om hon ramlar ner därifrån. Vilket hon med all säkerhet kommer att göra. Jag kan inte ens gå på toaletten, jag kan inte lämna henne en sekund... Jag tar med henne överallt, in på toan och stänger dörren. Där står hon med sina lockar och oskyldigt blå ögon, pekar i mina trosor och säger "Usch..."

Jag hade stallet igår, mockning och allt. 8 boxar ska ju mockas, det tog mig 1 timme att göra 3 st... Herregud. 2 kärror per box och då har vi ändå permanentbädd. Katastrof. Jag mojnade mer och mer för varje timme som gick och när jag kom hem så tog jag världens varmaste dusch och sjönk ihop i soffan med feberfrossa. 2 filtar, mitt vintertäcke och mössa. Ändå så frös jag. Kroppen värkte i varenda vrå.

Idag var det jobbigt att lägga in tvätt i maskinen. haha. då är man nog inte riktigt frisk. Snart ska den hängas, och bäras upp för trappen= fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Linnéa har precis somnat och jag önskar, ÖNSKAR att hon sover länge för jag är totalt slut. William Den Tandlöse dampar av sig på dagis efter en lång ledighet. Igår var han hemma pga av magont. Var till sköterskan och lämnade kissprov då han har haft ont i magen och ryggen i 2 veckors tid. Men proverna visade inge urinvägsinfektion och sänkan var bra. Vad kan det då vara med min lilla kille? <3

Imorgon 8:30 ska jag till läkaren och lämna prov för Mycoplasma. Vi sover till 8 i denna familj och sköterskan frågar "Går det bra 8:30?" Jaaaa svarar jag. Varför svarade jag Ja för? Varför inte bara säga att jag hellre tar en senare tid? Näää för jag är dum i huvet. SUCK.

Vill någon följa med?? *blink blink* =D

Nu ska jag hänga tvätt.

★ spottkopp



Gissa vad som ligger i glaset och väntar på tandfen... Vid frukosten imorse så var det så tomt i hans mun "Men, var är din tand??" frågade jag... "Äh, den ligger i sängen. Jag vaknade inatt av att den låg i munnen så jag spottade ut den!"

Mycket riktigt, där låg den. I sängen och väntade på att få ta ett bad i glaset. Så nu måste tandfen åka iväg och ta ut pengar å växla till mynt. Ruinera tanten bara gör det!! Ingen respekt för tandfens portmonnä där inte. <3




Haha snygga Gertrud...



Snor och dregel, precis som det ska va!

Jag är fortfarande förkyld! Blev sjuk en vecka innan jul, eller var det 2? Är fortfarande dålig, ena stunden verkar jag helt frisk för att nästa hosta och snyta mig och ha frossa. Det släpper verkligen aldrig. Jag som tänkte gå på bio på fredag. Vågar jag? Blir väl utslängd av all kärringhosta jag öser ur mig. Kanske ska dela ut sån där operations munskydd till alla innan de sätter sig... Blä, får se hur jag gör.

                

Knappt nå vrålhet?? Satana Perkele Jouma Jorma Korva. I västern har de spottkopp till tuggtobak men jag har dregelkopp.


★ Jukka



Här hittade jag Linnéa. Galna ungen klättrar på ALLT. Ja vi renoverar vardagsrummet. Vi har gjort det sedan i somras *harklar mig* Men just denna del har nog sett  ut så här sedan vi flyttade in för 5 år sen *harklar mig ännu mer*

Katastrof.

Micke ringde hem förut, han blev tillfrågad att jobba natt veckan ut vilket han gärna vill så det innebär att han är hemma imorgon =) tjohooooo!!

Linnéa har tvärslocknat så gulligt i sitt rum medans William kollar på Transformers Prime. Han är snortrött som en åsna så efter programmet blir det bums i säng. Och egentid för mig själv framför Det Okända. Och jag tror mig höra en kladdkakebit ropa på mig från kylen? Ja den får nog göra mig sällskap ikväll.

★ Tji fick vi

Gick och velade imorse... duscha och följa med familjen till Kyrkis eller smita till stallet? Bestämde mig för att vara med familjen så in i duschen och iväg till Kyrkis. Men tji fick vi. Det var ju tvärstängt!!
Kul. William började gråta och Linnéa satt och pep i stolen... Hade varit perfekt med kyrkis idag ju. Suck.

Svängde förbi till LolliBoll och gav han morötter



Sen var det bara att åka hem igen... tråkigt =(

Jag har sådan extrem målar lust! Micke sa igår "Kan inte du måla en tavla att ha här inne?" och jag kände hur kreativiteten bara forsade runt i blodet. Har varken färger eller penslar eller duk att måla på, annars hade jag satt igång direkt! Jag vill måla nu nu nu!!!

Micke jobbar eftermiddag denna vecka. Välkomna på besök efter 15:00 =D  Vem vill ha lite Ida mys?? Komsi komsi.... hihi

★ aaaaaaaaaaaaaaah

Herregud. Vi låg i sängen till 12:30!!! Maj gadd. När hände det sist?? 12:40 åt vi pizza till frukost. Just like old times, när man var ung och barnlös.

Vi är barnfria och har varit sedan igår. Vi gick ut och åt på Punchkällaren, lite romantik i vardagen skadar ju aldrig. Har legat i sängen som sagt, halva dagen. Jag kommer definitivt inte att kunna somna ikväll. Haha men det är det fasiken värt =P

Nu ska vi ta en promenad, bara vi <3

★ Fullständig

Ögonblick av fullständighet







★ tråkigt

Jo, hon säger ju kaka och aj också ;)









Jag undrar vad dagen har att erbjuda? Röd dag så allt är väl stängt? Behöver åka till Granngården för att köpa en säck morötter då jag missade stall leveransen...

Det här är en sån här tråkig dag. Blä. Avskyr sådana här dagar. Längtar till min häst som är lite sjuk <3 Ska åka ut och pussa på honom, ta en härlig promenad. Tar med systemkameran och tar lite foton.

★ jusstja

Hjärnsläpp AB var det ja-Linnéa kan ju även säga: Tack, hej, hej hej, hej då, tutte, ja, nej, mmm, nam nam. Finns säkert nåt mer ord men skitsamma =) Anledningen till att jag skriver det här är för framtida läsning, kul att kunna blicka tillbaka och se framstegen =)

Hon nickar oftast till JA och skakar på huvudet till Nej, hihi =)

Sitter hos syrran nu, var här i förmiddags sen åkte vi och storhandlade men William stannade kvar. Nu när jag är tillbaka så har de startat ett band och Janet är sångaren! haha snart ska vi få höra hur det låter =D Spännande!
Kanske ska filma och lägga ut på You Tube??

★ Dags för skryt

Stort grattis till min syster m. familj som fick en liten Max 1 Januari! 3 veckor tidigare hade han bråttom ut då vattnet gick i mammas badrum på nyårsdagen. hihi. Världens minsta klutt som jag inte har träffat än då vi är förkylda ännu =(  Försökte lägga in bild men det blev bara error.

Linnéas framsteg bara väller fram. Hon springer nuförtiden. Så jäkla söt!! William började springa efter 3 årsåldern någongång då han var så stel. Men Linnéa verkligen springer och jag skrattar varje gång hon tar fart!

När William var mindre så kunde han inte säga Tjockis (kattens namn) utan det blev Kocki. Än idag så säger vi Kocki, det blev hans nya namn på någe vis. Linnéa säger Kocka! Varje gång hon ser kissen så säger hon Tissen Kocka!! Idag sa hon faktiskt Kocki en gång så det kanske är på G =)

Hon är lite halvt besatt av sin navel! Hon drar upp tröjjan och petar på naveln och säger "Titta! Titta!" Och frågar man var naveln är så visar hon stolt! hihi

Hon säger mamma, pappa, Ida, William(Ijja), tisse, där, titta, titta där, Kocka, och vad säger hon mer?? Hjärnslapp AB.

Linnéa är en dam som vet vad hon vill och har numera börjat lägga sig på golvet och tjura när hon inte får viljan igenom =P haha...

Hon röjer allt i sin väg så om vi är på besök någonstanns får man nästan be dem att ta bort allt dyrt i Linnéa höjd. Man stannar nästan hellre hemma =P

Men hon är våran lilla pingla, hon förgyller våran vardag något så enormt! Storebror fantastiska kärlek till henne är så värmande <3 Mina små mirakel <3

Och att hon sover lika bra som William också är ett stort +! 13 timmar per natt utan att vakna. Vi har det bra =)


★ mag gitarr och djöur

Hoppas eran nyår var trevlig. Undrar hur många som ligger och spyr nu?? hihi. En annan har ju inte druckit på 2 år... Då kan jag väl hålla igen i 1 år till =) Jag, Cattis och Camilla var ute och åt i torsdags men det blev nyktert för allihop. Men det hade suttit fint med en drink!

Igår blev det helstekt oxfilé med vitlöksgratäng, tzatziki, sallad, feta med rödlök och beasås. Jag som längtat... Men jag hade lika gärna kunnat äta pannkakor för jag kände ingen smak! Allt pga min jäkla förkylning!!!! Gaaaaaah. Alla andra moffade i sig och sa att det var jätte gott men nä, inte jag. När ska denna förkylning släppa egentligen?? 3 veckor nu.

När Linnéa somnat så dukade vi fram allt mys och tittade på Bilar 2 med William och herregud vad vi åt. Jag mådde fruktansvärt illa när vi gick och la oss! Imorse vaknade jag med fasansfull magkatarr. Haha ja ojojoj andra fick i sig för mycket alkohol men jag fick i mig för mycket godis. Jag fick helt enkelt en godis-bakfylla =D hihi




Linnéa väntar på att få skåda raketer




William är nervös =P Han gillar inte höga ljud, till slut så började han gråta och ville verkligen inte att Micke skulle fortsätta. Så då gick vi in igen. Hihi Wille <3






Vampyr Linnéa kommer med sitt byte...

Idag tappade William sin sjätte tand. Plupp så ramlade den ut på golvet! Han blev så glad att han inte svalde den. Men han länsar oss (tandfen) på pengar. Måste åka iväg och ta ut pengar och växla. haha skitunge...

Lite lunch kanske man ska ta och få i sig... Kommer nog ett till blogginlägg senare!


RSS 2.0