★ värdelösa sommar





Vad ska man hitta på idag? Den här sommaren suger hästarsel. Vädret är fullkomligt oacceptabelt.



Säljes: Vindfleece från Polarn&Pyret i storlek 134. 150:-



Säljes: Överdragsbyxor från Polarn&pyret med dragkedja på sidorna. Storlek 134. 150:-




Säljes: Vinterkläder från Polarn&Pyret. Byxorna är i absolut nyskick, knappt använda. Storlek 134. Jackan är i storlek 140 och mer använt skick. 800:-


Jag har tråkigt. Blääääääääääääääääääääääääääääääääää

★ Wow, ett inlägg!



Datorn har varit avstängd i veckor! Nu håller vi på att renovera vardagsrummet så datorn är urkopplad. Förutom nu då, Micke kopplade in den åt mig vid soffan, men det tog tid att starta upp den, felsökningar och massa skit. Den sjunger på sista versen nu den här skräpdatorn så Micke gluttar efter en ny...

Micke är jätte duktig med renoveringen, han har gipsat om vid fönstrena samt satt nya lister runt om.  Ser fräscht ut nu, kommer se ännu fräschare ut med nya blombänkar sen. Tänk att det kan vara så kul att göra om =)







Lite bilder från Gröna Lund...



Bögas Deluxe

Igår festade jag med syster mfl. Väldigt trevligt, de må jag säga!



Annika stylar mitt hår, bra bild va?? =P



The result!



Systrar <3



El Krogo with the syrro



Kan ses som en egobild men jag ville ta kort på min kind så ni fick se mitt nya blush, Fick svinbra hjälp på Make Up Store (som alltid) fin färg på "rouget" väl? Har kört typ rosa aktigt på sistonde och det har inte varit trivsamt alls. Clown typ. Men denna är trivsam och neutral men fyller verkligen sin funktion, att rekommendera! BLUSH- Sand från Make Up Store 165:- Köpte även med en snedskuren rougepensel, grymt bra! Även den är att tokrekommendera...



Vi har köpt nya utemöbler till framsidan, blev bra tycker vi =) Väldigt skönt att glassa i soffan faktiskt...



Sprayade alla lyktor så de ser ut som nya nu! De blir lätt grådassiga efter ett par år av väder och vind...

Idag har vi pysslat hemma, jag har städat på altanen, putsat fönstrena utvändigt och torkat av ALLT. Väggar osv. Nu är det rent =) Städfreak, det är jag det... Men man trivs så mycket bättre, det där med smuts är inte riktigt min grej ;)

Linnéa har badat och lekt men William har en tröttdag idag så han har mest vilat =( Då blir jag orolig... Vet inte om jag är nöjd med svaret att han behöver mycket mat, att det är det som är problemet. Jag vet varken ut eller in... Han har iof ätit dåligt den senaste tiden? Äh... analyserar ihjäl mig.




★ en dag på gröna lund

Ligger här i sängen efter en fantastisk dag på gröna lund med min lilla familj. Vi har haft så himla roligt! William är inte ett dug. Rädd när det gäller karuseller. Jag skriker halsen ur mig på vilda musen och får självmordstankar medans William jublar och vill åka igen! Han köade för att åka bergodalbanan men när han kom fram så var han 6 cm för kort! Det var första gången i hans liv som han var för kort för någonting. Men jag tröstade honom med en sockervadd :) han blev rädd i blå tåget och gömde sig i min armhåla :-P han pep och när vi kom ut så hade han gråtit, alldeles blöt runt ögonen och rödögd men i total förnekelse att han gråtit! Haha, nej nej det hade han faktiskt inte <3 Linnea skötte sig väldigt bra vilket underlättade vår dag :) vi kom hem 20:30 så vi var verkligen borta hela dagen. Micke såg en fotbollslandslagspelare och jag träffade på våran super trevliga chef för kringlan. Alltid stöter man på någon man känner, till och med i Riga liksom, då stötte vi på en mattant som jag jobbat med. Man är inte anonym någonstans :) William har länge tjatat om att få en egen mobil att spela på och använda när vi är åtskilda. Och idag kom den, hans första mobil :) han fick sina pengar tillslut av försäkringsbolaget så då använde han en liten del av den summan och betalade själv sin mobil :) något kul måste han ju köpa för sina sjukpengar! Då får han bestämma själv. .. imorgon ska det tydligen bli vrålvarmt, så vi har bokat in en heldag på stranden! Ska bli sjukt mysigt, nästan så jag längtar :)

★ Ridtur med barnen



Efter jobbet så åkte hela familjen till stallet. William red en mysig runda medans jag drog Linnéa i barnvagnen. Även Linnéa red, gud vad vinglig hon var! haha, jätte svårt att hålla i henne för hon bara blobbade runt. hihi <3

När vi kom hem så hade vi fruktmys och åt olika goda frukter så som melon, jordgubbar, vindruvor m.m. Riktigt smarr! Jag fick sug efter Mannagrynsgröt med saftsoppa så jag kokade ihop en portion och jag lovar er, det var riktigt SMARR *yum yum*

Jag har jobbat idag så detta är vad jag har hunnit med... typ...

Nu blir det mys i soffan med William som är vaken än =D

★ För min far och resten av er



Ni vet den där känslan av total lycka bekymmerlöshet? När allt från början är så fruktansvärt jobbigt och oron sitter som en gråsten i magen? När den bara försvinner och kvar i magen finns bara lyckofjärilar? Den känslan lever jag med nu. Min älskade finaste lilla William <3

Hans doktor ringde idag och alla hans prover är helt normala, ingen epilepsi och inte en metabolisk sjukdom. Hans tillstånd just nu är helt normalt och han är pigg och glad, precis som förut! Vi har varit väldigt noga med att han ska äta regelbundet och har alltid frukt med oss. Det har hjälpt något enormt... Teorin just nu är att när hans reserver tar slut så börjar det med humörsvängning, trötthet och sedan när det verkligen är SLUT så svimmar han för han har absolut ingenting att gå på. För honom är det viktigt att reserverna alltid är fyllda och det är bra med långsamma kolhydrater som tar längre tid för kroppen att bryta ner. Det är bra att ha en dextrosol i väskan och när han är sjuk är kosten A&O, för då sugs reserverna fortare, då ska han äta godis emellanåt också/dricka saft.

Vi är så otroligt lättade över våran älskade son! Faran är ju inte över, men vi börjar såhär så får vi se hur det går. Händer det igen så ska vi ringa omedelbart!



Behöver jag ens säga att Linnéa borde haft armpuffar, simring, flytväst, simfötter, cyklop och en syretub?? Det var tydligen kul att bada =)



Igår åkte vi till Trosa där William klippte sig coolt. Sedan åt vi glass och åkte Blå Tåget. Tänk att barnen tycker det är så roligt? haha tuff tuff



Idag var vi i Nyköping för att William var hos Logopeden. Han var så duktig så =) Vi råkade visst komma hem med nya utemöbler till terassen...



Invigning ;)



Riga resan var super duper toppen! Vi fyndade massvis av saker, jag är jätte nöjd =)



Det bästa var ju helt klart när Fredrik sjöng karaoke *asg* Jag vill verkligen lägga upp filmen, men måste nog be om lov först =P



Bilden blev ju felvänd SÅKLART. Men, någon som vill köpa utemöbler i nyskick? Inte ens 1 år gammalt... Parasollet aldrig använt. 50.000:- prutat och klart (bordet är av kristall) Japp. Det är sant!

Nu ikväll så har jag och Camilla tagit en härlig ridtur...Eller ja, ganska härlig om det inte vore för alla broms!!!! Herregud, vi blev bombarderade och hästarna var irriterade stackarna, de blev ju uppätna! När vi kom hem igen så red vi på skelett... Joooo, det är också sant!! Lovar... De var verkligen uppätna. Hoppas de äter upp sig inatt nu i hagen.

Jag har varit sjuk som ett as men nu hoppas jag att det vänder, borde vara på tiden! Hostar inte lika mycket nu, men vet att på jobbet där det är så förjäkla torr luft (om det ens finns någon luft) så kommer jag hosta nåt så grannt. Joda, slemklumparna flyger till höger och vänster. De är färgglada iallafall, en härligt grön färg, så det livar nog upp! Alla gillar ju färg.

Sådär då, söta lilla pappa, där fick du dig ett blogginlägg =) Håller du dig tills imorgon nu? hihihihi puss på dig, jag älskar dig lilla storkpappa <3 (Han beställde ett inlägg då han har kollat min blogg 4 ggr om dagen utan uppdateringar, han började nog morra till)


★ 5 Juli 2012



Sommaren är för underbar. Att bara kunna öppna dörren och släppa ut vildarna. Slippa sitta instängd från kylan och fundera på hur man ska få dagen att gå... Älskar!!



På sommaren är vi flitiga kunder på Hillesta jordgubbs-självplock. Vi har alltid jordgubbar hemma! Så mysigt att plocka och barnen tycker det är kul =)



I måndags red vi in till Trosa, Camilla och jag. Red åvägen vid fågelreservatet, sjukt mysig ridväg! Bra galoppvägar, tog en snabb galopp vid ån jämte ådarakan, bra underlag! Vi red hem till Linda och Björn samt min gulliga lilla farmor =D Hon blev glatt överraskad och lite ställd, hihi <3



Igår var vi på stranden flera timmar med Camilla, barnen lekte och jag myste. Och brände mig =P ajaj. Men men, det går över!

Nästa vecka åker vi till Riga med Camilla och Fredrik!



Helt utan barn, bara vi vuxna. Hoppas på fint väder så vi kan mysa på däck med en varsin drink och njuta av lugnet. Bada bubbelpool och dricka ännu en drink =P En heldag i Riga med massor av shopping och annat skoj står på schemat. Ta dagen som den kommer och hoppas på att det är billigt =)

Jag LÄNGTAR och vill helst åka NU. Eller nja, kanske inte precis nu, jag är sjukt trött och har halsont. Kanske lika bra att det är ett par dagar kvar ;)

Jajusste, glömde skriva om Williams EEG undersökning i Måndags...



Det gick bra! Han somnade 22:30 och Micke väckte honom 03:00. Då spelade de tv spel tills det ljusnade, så gick de ut och målade garaget. Kl 6 väckte dom mig så då gjorde jag mig iordning så åkte vi runt 7.

Han var jätte duktig, han skulle kolla på blinkande ljus, blunda, titta, andas häftigt osv. De hade även EKG på honom, till sist fick han sova och han slocknade på en gång, han var så TRÖTT. Men efter 20 minuter var det dags att väcka honom och det kändes i mammahjärtat, ville att han skulle få sova ett par timmar till.

Resultatet skickas till Uppsala för analys och svaret kommer så småningom. Snart hoppas jag...

Idag ska William ut på sjön... Jag ska rida med Camilla och så ska jag ringa farmor och se om hon behöver handla, då kanske Micke kan hjälpa med det eftersom jag har ont i halsen och ska ta en tur med Camilla. Vill ju inte smitta lilla Farmor. Wille är förkyld men hoppas jag slipper!!

★ förberedelser



Idag har vi varit i Trosa hela dagen. Det var fantastiskt väder så vi spenderade 4 timmar i lekparken nere i Hamnen. Vi hade picknick med oss samt att vi åt lunch i hamnrestaurangen, vad den nu heter? Var första gången som jag var där... Sunkan m. familj kom och joinade, sjukt trevligt! Även syrran med familj samt våran gulliga lilla farmor <3



Nu har jag precis nattat William. Så sent som möjligt var det ordinerat men jag drog gränsen till nu... Kanske var dumt, vad vet jag, det visar sig imorgon! *nervös*

Kan alla bloggare snälla skriva noveller imorgon så jag har något att göra under undersökningen, den tar 1,5 timme... Inte en jävel kommer att uppdatera, bloggarna står still på somrarna. Men ni kan väl bombardera mig med sms? =D WoOt wOoT!!!!!

Nähepp era pruttar...Om man skulle ta och packa en väska inför morgondagen...

Puss å hej

RSS 2.0