★ Helluuuuuuu

 
Idag ringde kirurgen... Jag skulle få operations tid i Maj för Gastric Bypass, hon frågade hur jag mådde och såg att jag varit på akuten pga av magproblem...vi pratade en stund när jag sa att jag gått ner 15 kg själv... hon räknade lite och sa att jag inte längre uppnådde kriterierna för att bli opererad. Mitt BMI var för lågt och hon var väldigt stolt över mig, enligt hennes papper hade jag gått ner 23 kilo men det stämmer inte för jag överdrev min vikt när jag skrevs in =P haha... Så jag sa "jag mår väldigt bra och lämnar mer än gärna över min operationstid till någon som behöver det mer än mig"
 
De 2 övre bilderna på mig så vägde jag 15 kilo mer än de 2 bilderna nedan... Nu när jag ser det såhär, framför mig och inte i spegeln så syns det ju faktiskt... Det vore ju trevligt om jag kunde gå ner 15 kilo till men vi får se var vi hamnar. Jag trivs bra som det är nu, men, men, några kilo bort skadar inte. Läkaren sa att om jag går ner bara ynka 7 kilo till så är jag där som de vill att jag ska vara... med rätt BMI, hälsosam kropp och snygg ;)  Då är jag klar so to speak. Så varför inte försöka få bort ytterligare 7... =)
 
 
 
 
 
 
Idag är det min födelsedag, klockan 05:45 kom William in till mig med frukost på sängen! Han vaknade ivrig över att jag fyller år, smyger ner till köket och gör iordning 5 (!!!) kesomackor med 7 ton smör på. haha ååååååh min lilla lilla plutt, du har ett hjärta av guld <3 Lyckliga tjej som får äran att bli din flickvän i framtiden =)
 
 
 
 
 
 
Min älskade fina supergulliga häst fick rosett på sin första "tävling" Han hoppade felfritt och jag är så stolt! Du lilla kuse, om du bara visste vilken prägel du satt i mitt hjärta, du är mer än bara häst, jag är säker på att vi har haft att göra med varandra i tidigare liv. Jag är supersäker.
 
Idag har vi varit på Kyrkis och fotat barnen, singelkort och syskonkort. Längtar tills de kommer så vi får ge till gammelfarmor som frågat efter foton...
 
Jag ska inte lyssna på Rattle- Bingoplayers. Varning! Gör ni det så är risken stor att du blir alkoholist! Partyhumöret stiger till 1000% och strupen blir torr i väntan på att få sköljas.... hmmmm.... Grym låt jajjemen!
Vilken tur att det är Kringlanfest snart då! Då blir det dans och tjim på Torekällberget... =)
 
Nu laddar jag upp för 7:ans nya program "Livet på andra sidan" Hoppas det är bra... Annars blir det att titta på reprisen "Gustavsson 3 tr" då jag missade det i fredags... Hahaha så rolig serie, hahaha wiiiiiie!!!
 
Jaha, nä, nu har jag skrivit en massa blajj igen. Anledningen till att jag inte bloggat på länge, man skriver bara massa skräp.
 
Puss å hej

RSS 2.0