★ ElMutto

Har inte bloggat ett skit idag. Har varit ute på vift, tagit massa kort som jag ville sätta in med det programmet har inte hunnit bli installerat ännu, Micke får göra det imorgon för nu har jag ockuperat datorn. hehe

Vi har iaf varit å fikat hos min lilla farmor, sedan begav vi oss till Salem för att köpa en present till min kära mor. Det blev en till svärmor också. Vet att hon vill ha en sån. Vågar inte skriva vad eftersom jag inte har koll på vilka som läser. Om det iöverhuvudtaget finns några läsare?

Imorgon är det          Vad ska ni göra? Jag och Micke firar 7 år men vi har varken pengar eller barnvakt till att göra något speciellt så vi får kramas hela familjen och fira att vi har varandra =)

Micke ligger och killar på mig så jag kommer av mig i bloggandet hela tiden. Varför är det så underbart skönt att bli killad för? Har varit beroende av det ända sen jag va liten. "Kiiiillaaaaa" sa jag alltid till mina föräldrar när det var dags att sova =)

I förmiddags så var jag och Wille ute i trädgården och grävde upp en massa växter som jag inte vill ha kvar, han var jätte duktig min lille kille. Han krattade och sopade och försökte gräva med stora spaden. Bilder kommer när Micke fixat programmet =) Snart är altanen färdigbyggd, bara "väggarna" kvar nu. kommer bli sååå bra!
Förresten, en massa vårlökar knoppar upp från rabatterna här hos oss =) Såååå härligt. Vår. Kan ni tänka er? *tihi*

Fan, jag har fått skrivkramp =P, vet inte vad jag ska skriva om? Är totalt fantasilös just nu.

blä. I call it the night. p


Kommentarer
Postat av: CaKeNoRu

Finns de nå skönare än att bli killad??? Gubben får alltid killa mig på ryggen! :) Såå skönt!

2008-02-14 @ 08:28:47
URL: http://www.cakenoru.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0