★ Dubbelsuck

Hyra in barnvakt eller ringa arga snickaren. För vi kommer ingenstans med det här såkallade bygget.

★ Sommar å sol

Idag så har man ju svettats lite... William har badat som körkemäki men jag har bara tittat på =( Jag har mens typ 4 ggr om året och just IDAG skulle den komma. Kul. Jippi. Tjoho. Välkommen. Inte ett dugg varmt med en stor jäkla blöja mellan benen. "Alla åkte till stranden utan Ida för hon blödde från sin slida" =´( *snyft*





















Med 2 barn i släptåg och en stressad mamma så hann inte Micke längre än så. Det där lät inge bra, haha, menade inget negativt, bara att allt tar lite längre tid nuförtiden =) Man ska ha barnvakt vid sådana här projekt, för då blir man klar på en dag! Min man är så duktig <3 Han kämpar på med renovering och byggen <3

Fototapeten kom idag också. En stor postbil rullade in framför huset och ut hoppar en glad postkille och frågar efter mig. All denna möda för en liten tapetrulle =) I like it!!  Och vet ni vad det bästa av allt är?? BÅGEN ÄR KLAAAAAR!!!! YEEEEAAAAAJJJJJ!!!!



Den står i Linneás rum och väntar på att få komma upp och målas och göra hela vardagsrummet så mycket bättre <3
Me so happy =)

Linnéa kan sitta nu <3 Åh. Min dotter har blivit så stor! Men jag vågar inte lämna henne för rätt som det är så välter hon ;) mihihihihi.

★ fototapet

Yes! Min fototapet har kommit! Woho! Men herregud,att få upp den verkar lättare sagt än gjort. Vill du tjäna pengar? Välkommen hit. Vill du tjäna ännu mer pengar så letar vi även efter någon som kan hjälpa till med målning av huset. Tar max 2 timmar men är krångligt. Komsi komsi :-)

★ Jag är grym



Jag bjuder på denna extremt sexiga bild på mig =D HAHAHAHAHA. Utspärrade näsborrar och flåsande mun *sexi* Meningen med detta foto var att ni skulle se hur svettig jag var *asg*  Men man ser bara en droppe vid ögat och att det rinner på kinden. haha... wiiii.

Jag var dundersvettig, det rann och droppade som om det regnade!! Jag har idag, lyft bort alla svintunga trädgårdsplattor och skalat bort gräsmattan!



Väggen in till grannen har tagits bort sålänge så ska den väggen byggas på terassen.



Linnéa är ute på äventyr medans jag skalar bort gräsmattan. Spelar ingen roll var man lägger henne nuför tiden, hon är nån annan stanns efter en stund =)



Efter allt slit så fick jag en blåsa i handen. Den är inte så stor men den känns!



När Micke vaknade så drog han iväg för att köpa virke! Terassen ska bli samma färg som den bruna väggen...


Igår så tvättade jag av framsidan och målade om fasaden! Skrubbade ren dörren från svartmögel, så nu är den vit igen!

Visst har jag varit duktig, alldeles själv ensam med 2 barn? Jäääää =)



Imorse åt jag och William jordgubbar till frukost! Yammi!! Det är så bra med mina älskade Tupperware produkter för i denna skål har jordgubbarna legat i 3 dagar men burken har behållt dem som nyplockade! På så vis har vi alltid jordgubbar hemma. Nu ikväll så var jag och William iväg och plockade nya, så nu har vi fyllt burken igen! Rekommenderar denna Crisper från Tupperware. Sallad, grönsaker, bär, you name it, håller sig fräscht upp till en vecka, ser alldeles orört ut! Love it =)

Nu ska jag kolla på 2½ men sen blir det natti natt för min del. Dagarna går i ett! *gäsp*

Puss


★ grrrr lus



Nu är lusjävlarna på rabarberna också!!!! Seriöst?????

★ Midsommar



Vi har haft en underbar midsommar! Picknick i Västerljung på dagen sedan middag med Sandra och Pähr. Det var länge sen jag skrattade så mycket! Så härligt, haha aaah =)



Sandra har ett inbyggt bord



Fitri poserar



Fitri och Sara



Även Linnéa hade picknick <3 Fasen, ser ju ut som jag har jätte baloobas!! Har INTE så stora pattar i verkligheten. Kameran måste va trasig eller nåt...haha



<3 <3 <3



Så gravid, så vacker <3



Min lilla svettpåse!! Han lekte i hoppborgen som en tok!



Min häst... Åååå det är verkligen min häst. In my dreams.



Myspys in på natten med ost och kex. Vi bjöd på grillad entricoté, ugnsrostad färskpotatis, hemmagjord tzatziki, melonsallad. Till efterätt blev det jordgubbar med glass och maränger.



Linneás 2 gaddar <3



MEN så söt! Radda radda....



Linnéas oljiga fotavtryck! hihi. Hon och jag tog en morgondusch och hon blev insmord  efter, så när hon sprang omkring med sin gåstol så var hennes fötter överallt <3



Hela mitt härliga Ingrid-Marie äppelträd är invaderade av dessa vidriga löss!! Jag gör allt för att minska men börjar inse att lössen har övertaget. Har googlat och för att ha bäst chans att slippa dessa vidriga kräk är först limringar på stammen som man sätter dit till hösten och sedan på våren när knopparna börjar synas så ska man direkt spruta allt med såpavatten. För att äggen ligger redan i knopparna. Urk. Så nästa vår ska jag kämpa med trädet som besatt ;)

Idag så begav vi oss till Västerljung för att plocka jordgubbar! Regnet öste ner så Linnéa och Micke satt i bilen och myste, men jag och William plockade friskt i det proppfulla jordgubbslandet! VARFÖR har vi inte varit där förut och plockat för? Igår köpte jag jordgubbar för 45 kr på Ica som inte ens var svenska. Självplocket tog 25 kr litern och det tog mig en kvart att plocka 3 liter. Om ens det. Stora fina jordisar! Man vet ju aldrig vad man köper, det står "Svenska extra söta!" på jordgubbs stånden men i själva verket är det tok besprutade bär från Belgien som någon stackars svettig polack har plockat 3 veckor innan. Precis efter han torkade sig i stjärten efter bajjeriet. Mmmm. Bajsgubbar. Ge mig lite Ehec tack. Nam nam. ;)

Vi har spelat crocket idag, hela familjen, tillochmed Linnéa. Hon kan åstakomma mycket i bärselen! Vad härligt det är med tomt!! Har alltid bott så men vi bodde i lägenhet i 9 månader och aldrig mer. Hoppas att vi har turen att få bo såhär jämt... Även om jag får psykbryt på hundar och mopeder så överväger det positiva! Dom får igen sen när William burnar med sin moppe här om 10 år *moaaaahahahahaha*

Hoppas på fint väder imorgon så vi kan fylla poolen! Ska köpa nya blommor till altanen då de jag köpte till amplarna inte tålde sol. Dom är inga fina. Öööööh. Jäjä.

★ äh

Min sömn är så rubbad att jag inte kan sova längre. Halv 4 gick jag upp. Då somnade jag vid 2,halv 3. Jag verkligen sovit mycket inatt. Min kropp är så van att springa uppe på nätterna att jag blir pigg pang bom så fort jag vaknar. Jag är just nu slutkörd av att få tagit nätterna och dagarna helt själv sedan Linnéa kom. Pga att Micke jobbar natt. Hade hoppats på att få sova inatt men det tog 11 år innan jag somnade, om jag kan kallaar tills Linnéaet sova,sov i småskvättar tills Linnéa vaknade av att hon rullat på mage och då hade ju William kissat ner sig så det var bara att sätta igång med att ta hand om det. Då var Micke ute i sitt förbannade garage! Hade han bara varit inne och tagit det så hade jag haft chans att somna innan jag blev för pigg. Men nej, även det fick jag ta och just nu är jag slutkörd. Jag orkar inte att hatta med sömnen så här mer. Jag vill inte springa ärenden varenda natt. Men det är så här det är att ha barn så det är bara att bita ihop. Men att inte fått sova ordentligt på snart 7 månader börjar sätta sina spår. Satan vad ont i magen jag har då. Glad midsommar på er!

★ snutplatt

Hinner aldrig blogga längre ju! All min tid går till familjen, mina barn slukar min tid, slurp säger det så är det dags att gå till sängs!

Vi har varit på husvisning... MEN för 2,6 miljoner så får man bara skal. Ett betongskal där du får göra allt själv. Kakla, klinka, lägga golv, gipsa, montera värmetrumma, montera kök, ja alltså ALLT!! Så, ja... det var den drömmen det! Vi får bo kvar här. Vi trivs, alla har ett varsit rum, vi bor billigt... Men ibland längtar jag bort. Det gör väl alla once in a while?

Vi har beställt en tapet till vardagsrummet!!! WIHOOOOOO!!!!! Vet inte vilken vägg den ska vara på, men det löser vi. Vi målar nog vitt på resterande väggar... Vill möblera om men det är så svårt med alla dessa fönster!! Förslag någon?? Skulle behöva ha hit en inredare, behöver få hjälp på traven.

 

Min nya hårfärg... har fått håret fixat idag... SPÄNK JO SÄNDRA <3



Linnéa leker med Sandras halsband =)

Micke har målat på huset denna vecka, det är mitt målande kvar, men har helt enkelt inte hunnit!!
Längtar tills vi börjar bygga lilla terassen.... Åååå herregud vad jag längtar!

Och jag längtar till att få göra om i vardagsrummet, när tapeten kommer så börjar jag riva, allt ska bort! Fönsterlister och blombrädor ska väck... dit med nytt!! Golvet ska vaxas. Finally.

Nähe. Har inte tid att sitta här. Ska det vara såhär att vara vuxen? Ska man alltid ha så här fullt upp?? Huvva... När ska man hinna andas? But I like it! Mina fina barn är dom bästa <3

William har börjat titta på Pippi Långstrump, han älskar Starke Adolf, och han blir så impad när Pippi är starkare än honom...hahahaha...ååååå min lilla snutplatt <3

★ Kungsholmen och skumpande rumpor



Sniglande påhälsning





Någon som vet vad detta är för blomma? Det verkar vara en lök blomma då den återkommer varje försommar.

Idag har vi varit i Stockholm hela dagen! I Kungsholmen närmare bestämt... Vi har ätit SUPER god lunch hos svägerskan Sanne med pojkvän Anton. Vi har tagit promenad på norra mälarstrand och William har ätit glass samt lekt i en jätte rolig lekpark. Ska jag vara helt ärlig så kändes det som att jag var i New York! Aktiviteter och folk ÖVERALLT. Joggare vart än man blickade, så kom dom där studsandes med sina små rumpor och pulsmätare. Jag är inte van alls. Vad händer här där jag bor? Jaa kanske att någon sneddade över den sk Ica rondellen. Någon var mig själv för jag anser det inte att vara en rondell. Så. Det var årets happening.

Hur som helst hade vi super duper mysigt!! Nästa gång blir det garanterat en picknick i parken... Om jag får bestämma? hihi För det verkar ju sjukt mysigt. Närmaste picknick jag kommit måste varit när vi grillade korv på en engångsgrill på tomten.

Bjuppar på mobilbilder från dagen då vi glömde kameran



Finaste!



William är kung över Kungsholmen



Bästa gudföräldrarna <3




Linnéa har köpt hängbiljett



William fick glass på promenaden längs vattnet. Det var ganska kul, för att tjejen som jobbade i glassholken vattnade plastblommorna som stod på borden HAHAHAHAHAHAHAAAA. Dom kommer säkert att frodas över natten. Säkert. ;)



William kollar på 3D film och blev mäkta imponerad! Själv blir jag "åksjuk" av 3D. Jätte tråkigt då det verkligen är häftigt men jag mår illa efter en stund och det kittlas i näsan. Skadat. Haha

Men vad nu???? ALLA bilder som jag fört över och laddat upp har försvunnit från datorn. Inte bara dessa nu, utan allt?
Nu förstår jag ingenting. Jag som hade massa fint att ladda upp. Vänta lite, ska starta om datorn.

Hang on!! ---------------------- sådär....



Orkar inte vända bilden. Bodyn som donnan har på sig har hon fått av min fina Emelinda, det står Linnéa på den. Kjolen är efter Joline och strumpbyxorna har Micke köpt från Polarn o. Pyret.



Pluttans nya hobby! När mamman lagar mat så ska hon rensa i lådan. Du har blivit så stor min älskade lilla pluttepluttplutt!!!!! <3




Jag tycker att "SÖT & ANVÄNDBAR"  låter porrigt. Men så undrar jag också, kan en tomat vara icke användbar? Skulle man sälja såna då? "KÖRSBÄRSTOMAT- FUL & ODUGLIG"



Veckan som gått så har jag lunchat med Sofija, träffat Sandra, varit på Ikea, Bauhaus, tränat, lunchat med Cammen, tränat igen, varit hos doktorn, osv... Det har rullat på om man säger så! Man är aldrig sysslolös som 2 barnsmor <3

Micke har målat fasaden nu ikväll... Imorgon fortsätter han och sen tar jag det som ska målas på marknivå då jag har fobi för stegar. Kan inte klättra på dom. Huvva! Men först ska vi på husvisning:

http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vagnharad-trosa-kommun-helgdagsvagen-2011735

Framsidan ska piffas till här hemma, en terass ska byggas samt att alla fula stenplattor ska väck! Marksten ska dit istället.
Känner du någon som säljer begagnad marksten, 12-14 kvm, och/eller känner någon som lägger så snälla hör av dig till mig... Vi vill att det ska bli bra, därför lämnar vi arbetet till någon auktoriserad.

Såg ni på "Sveriges fulaste hem" häromdagen? Då satte de upp en vrålsnygg tapet som bara SKREK Ida. Men var hittar jag den? Tack vare den tapeten så vet jag ju precis hur vi ska ha det i vardagsrummet! För vardagsrummet ska göras om. Hlst igår.

Sista tillfället att beställa från Tupperware för att få salladsbestick GRATIS vid beställning! På söndag är sista dagen... Vill du ta del av erbjudanden och kampanjer så mailar jag! Elegance skål som gåva vid beställning över 600 kr. =)

Nähepp, Micke har tänt ljus så soffan lockar, att få krypa upp i hans famn och bli killad på ryggen.

Kärlek till er alla!

★ bebis kläder

Har precis rensat ut Linnéas kläder som hon vuxit ur. Jag tycker att det var sorgligt att lägga undan hennes fina kläder. Kändes som att jag kastade bort en bit av min dotter vid varje plagg! Sorgligast var det att vika undan hennes vackra prinsessklänning som syrran köpt samt hennes guldiga Hello Kitty klänning. Sparade dom i lådan först men varför? Storlek 62 i båda och hon har 74 nu. Suck för mig :-) hihi I eftermiddag ska vi börja att måla huset! Spännande. På söndag ska vi på husvisning. DET är spännande! Woho!

★ HUNDJÄVLAR

Nej helt seriöst så går jag ut nu och stryper alla fula skabbiga hundar som tamejfan skäller hela jävla kvällarna och halva nätterna. Har svårt för skällande hundar i vanliga fall och nu när det är sovdags så skulle jag inte ha något problem med att dräpa varenda en! Är så jävla less. JAG VILL FLYTTA!

★ bilder



2 st livsnjutare



Full rulle!



Som dom har lekt! oj oj =)



Casper var Ida gris och skulle helst bara gosa <3



Deep talk om allt och inget? ;)



ÄLSKA <3



Väldigt skönt sätt att sova på tycker William <3







Jag ÄLSKAR  fjärilar, det är bland det vackraste som finns! Fick syn på massor av fina fjärilar på grannens träd så jag grabbade tag i kameran och sprang ut!





Livsnjutare



Idag har vi varit barnvakt till Joline och Casper, vi hade sååå mysigt =) hihi =)

Nu på kvällen så har jag gymmat, Cammen ska ju alltid pressa mig, fasen!! Lät som att jag blev våldtagen av en björn samtidigt som jag födde barn. Det går inte att vara tyst när man ska leka Himan. Körke!! Hoppas jag har träningsvärk imorgon, annars blir jag besviken!!

Nu ska jag duscha, klockan bara flyger iväg...

★ flytta

Just nu är jag less på att bo i radhus. Skällande hundar halva nätterna. Grannar som klipper mina buskar. Grannar som inte hälsar. Grannar som renoverar sena kvällar. Grannar som kör rally på alla dessa förbannade mopeder,det ska gasas,sladdas,tutas,burnas,varvas. ALLT stör mig! Vet var jag vill flytta. Det som hindrar oss är sunt förnuft.

★ Huj huj



SOMMAR!!! Underbara fantastiska sommar! Det är så härligt! Vi har varit ute hela helgen så datorn har inte varit på en enda gång, vilket förklarar bloggtorkan!

Vi har fixat i trädgården och snickrat på altanen... Klippt buskar, klippt gräsmattor, rensat ogräs, oljat staket, målat altanväggar, byggt altangolv, gjort egen glass, grillat, you name it! Vi har grejjat och donat med nånting hela tiden =)



Micke sätter altangolv där sandlådan stod...



Den här bilden blir ju upp och ner hur jag än gör... Men jag smet iväg och köpte färg för att måla väggen vit...
Fick måla 2 ggr...



Allt rött blev vitt... Några år senare ;)  Vi har ju verkligen prioriterat renovering inomhus men det är ju typ klart så nu finns det tid att fixa ute!



Underbara barn! Vad vore livet utan er?

Cammen drog med mig till Tälje idag för hon skulle handla lite! Och ÄNTLIGEN så köpte jag ett par shorts! Dom bara hängde där, och väntade på mig =) En bikini överdel blev det också... Och en god kycklingsallad till lunch!
Tack för en mysig dag älskade vän!



Glutta in dom här 2 polarna! Så jäkla gulliga att jag storknar!! Och min glada skrutta som håller i nappen och asgarvar <3

När vi kom hem från Tälje så hämtade jag William från dagis och kastade av honom hos sin mormor för att få bli klippt. Under den tiden så tog jag Linnéa till BVC för 6 månaders kontrollen! Allt var finfint och hon följer medelkurvan alldeles perfekt!
Nu väger hon 7280 gr! hihi

Vi brummade hem och fyllde Williams pool





Han hade väldigt, väldigt roligt =) Vi fyllde bara lite så länge så fyller vi i mer sen. Men han hade kul ändå =)
Ett stort + är ju att även botten är luftfylld så den är mjuk och skön att leka i.

Mitt i plasket så smet jag till gymmet med Cammen. Vi tränade med en personlig tränare och gick igenom övningar samt kostråd =) Svetten rann på mig och jag fick "beröm", är tydligen stark utan att veta om det ;) Så det var ju härligt, hihi.
Vi körde så det rykte! Camilla var grym! När det kom till magövningarna så dog jag. Herregud, har inte en enda magmuskel... Men snart så ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan. Har hållt igång hela dagen. Hela helgen. Måste få lägga mig ner och pilla navel en stund =)

Pöss

★ Åland



Vilken underbar dag vi har haft! Men vi började dagen med att försova oss =/
Ställde kl på 05:45, all packning var förberedd så kl 06:15 skulle vi åka, när svärmor anlänt för att passa barnen.
MEN, när kl är 06:15 och det är dags att dra så vaknar vi av en svärmor som står i sovrummet och säger "Hej"  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, upp, klä på sig, borsta tänderna, åka. Hej då!

Jag körde och missade såklart att ligga höger fil den sista lilla biten vilket slutar med att jag fick köra upp till slottet och vända... Att hinna med båten när man stod i rödlysen kändes kört... Men vi hann!! Tack och lov.

Jag och Mikael har varit på en dagskryssning idag, till Åland och tillbaka! Utan barn, bara vi <3



Det är bra att dom har stegar på båten! Bra personlig service när man får en egen badstege att hänga på båten så man kan ta sig ett dopp i östersjön!



Det bästa av allt måste ju ändå vara säkerheten! Tänk att det finns säkerhetsbälten i sängen! Så jäkla bra, tänk en stormig resa när man sover, då ligger man tryggt kvar i sin säng utan att ramla ner och slå sig.



Förutom egen badstege och säkerhetsbälten så har även båten en egen bordell! Går under namnet "sextant" och erbjuder pilska små tanter med krökt rygg. Priserna varierar på tjänst. Med eller utan löständer? Det får mannen välja själv... 

Skämt och sido så har vi haft det fantastiskt idag! Vi åt frukostbuffé tills vi nästan sprack och satt på väggarna, sen gick vi ner till hytten och sov. Jag sov väl en sisådär 2 timmar. Drömde om poliser som smög runt på båten. Kanske letade dom efter bordellen?

Efter vi bytt båt så åt vi middagsbuffén och även där åt vi tills vi nästan sprack! Vi hade nog fastnat även i taket om vi tagit en tugga till. PANG så hade vi spruckit all over the boat.

Vi begav oss mot bastuavdelningen, vi badade bubbelpool helt själva, låg och njöt så man nästan somnade! Vi ångbastade och det var så skönt så jag rös. Vi har solat och myst, handlat och spelat. varenda minut har vi tagit tillvara på!





Igår begav jag mig mot gymmet! Nu har de bytt lokaler och jag var skeptisk mot det nya, men jag blev positivt överraskad! Och väldigt positivt överraskad av mig själv, när jag powerwalkade på löpbandet... Helt plötsligt märker jag att jag småjoggar! Jag fortsatte och ökade sen hastigheten och joggade på bandet! HALLÅÅÅ??? Jogga... JAG?? Övning ger verkligen färdighet, jag märker att jag blivit mjukare i kroppen, starkare och nu märker jag av konditionen! Det sporrar mig verkligen. Det gör det så himla mycket roligare att träna, det blir en tävling mot sig själv. I början av min gymkarriär så gick jag 5 minuter på löpbandet som uppvärming. Det drog av mjölksyra i benen. Nu går det över 20 minuter och då är även powerwalk och jogging inkluderat! Skulle klara mer men börjar lätt så jag inte pressar mig själv, är så rädd om knäna, de måste bara hålla! Och om jag bygger upp dom nu försiktigt så borde dom hålla =) Iiiiiih!!!!



Har köpt en bärsele till Linnéa. Hon älskar den! Hon var så snygg där hon satt när vi var i Trosa och handlade på Busfröt, Fitri och jag. Skönt att slippa bära på den tunga bilbarnstolen och i vagnen vill hon inte ligga när hon är vaken, hon vill upp och se! Försöker rulla och resa sig... Ett riktigt bra köp, köpt av min älskling Cammen <3





Såååå sööööööt Nolie!!! Mini Milo.... Så jäkla lik sin bror! <3

När vi kom hem idag så låg det ett paket till mig i brevlådan. Micke hade beställt mobilskyddet i läder som jag ville ha!
Tack snälla rara underbara!!!!! =)

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan det är dags att sova. Om jag kan sova?? Har ju sovit middag och vilat upp mig hela dagen. Känner sån harmoni <3

Jag älskar min familj så mycket att det inte finns ord för det!

RSS 2.0