★ GLAAAAAD!!!!!



Men Adolf vilka goda kakor!! Men det är må-illa-varning, för man äter alldeles för många.



Dessa har vi köpt!! 500:- för handfat med underskåp+ spegelskåp. Det tyckte vi var väldans billigt!!! Är egentligen inte så mycket för "trä" inredning, men för 500 spänn så tycker jag det kommer duga fint i lilla toan här nere!
Köpte även en ny toalett, IFÖ för 1395:- Såg annons i SN att en annan tjomme tog 2698 för samma toalett!!
Ombyggnads rea på Bauhaus, det gillar vi!!!

De hade lite tävlingar där, kasta pensel i hink, vi vann en varsin flaska skumpa =P
Sen hade de en till tävling, "gissa takhöjden i denna byggnad" Så jag skrev 8,5 meter, mitt namn och mobilnummer, la i skålen med massa andra lappar. De skulle meddela vinnarna strax innan stängning, 4 st som va närmast skulle vinna en varsin *vad-det-nu-heter-set* En väska med borrtillbehör från Bosch värde 1000:-, tror ni inte att jag vann =P
WOOHOO!!! Jag är bäst =D Nu när vi ska renovera så jäkligt, vi behöver verkligen denna väska! =)
Vad kul det är när man vinner sådär, jag blev ju överlycklig av en flarra skumpelump, sen denna vinst =)

Familjen Findones har varit här på fika idag, kände ärligt talat inte igen Fitri först, fattade ingenting när hon stod där vid sin bil *asg* Jäkla neger!!! hahaha, så fin så <3

Det var någe mer jag skulle skriva? Men gud, vad va det nu jag skulle writa om?? Hjärnsläpp tror jag allt.



Jag älskar dig min son, Emil William Mikael Neiberg.

★ 07

Förstår inte vad det är för fel, jag som aldrig någonsin kommer upp innan kl 9 på mornarna har nu vaknat kl 07 två dagar i rad. Pigg och förväntansfull på vad dagen har att erbjuda. Ööööh? Vad har jag för fel? Inte normalt att gå upp kl 07 en lördagsmorgon. Pojkarna snusar för fullt där uppe, varför kan inte jag vara med?? Är ju tokpigg. Suck.

Idag ska vi nog åka och köpa en ny toalettstol. Då blir min syster glad för hon gillar inte våran toalett =P
Ska också kolla på badrums skåp och sånt, kanske finns det nåt billigt paket med kakel som vi tar när vi ändå håller på. Den som lever får se! Var på Ikea igår men deras inredning var mest för stora badrum, vi behöver smått och smidigt.



Kolla in Kenzies katt, numera kallad- Tuben!



Mina bästa åker skridskor.

Vädret ute nu gör en ju deprimerad. Hit med 10 minus och strålande sol! Det här är ju totalt värdelöst, eller hur pappa?

Men kan ni vakna nångång där uppe, jag har trååååååkigt! haha vad ska man hitta på? Ska jag gå upp och hoppa på dom? Bara lite?

★ Min Darin <3



Älskade Darin, din låt var underbar <3    TACK!! Love you...!!

Dagen har bestått av innesittande. Tills strömmen gick. Precis när jag stängde igen luckan till mikrovågsugnen. Skulle tina köttfärs och rulla köttbullar till lunch. Svinhungriga som vi var så drog vi till affären och köpte grillad kyckling med potatissallad istället. Men vägen dit tog ju sin tid, skotta in oss till garaget och sen höll Micke på att krocka med en stolpe för han bara gled. Sen kom Williams farmor förbi från Stockholm och hämtade upp honom. Så vi är barnlediga. När man vet att han inte sover där uppe så får man nån sorts prestationsångest, man vill passa på att göra något, men vad skulle det va? Lyssnade på Darin på högsta volym, det är väl det djärvaste jag gjort. Micke spelar tv spel medans jag bloggar... Vi vill ju hyra film från Telia boxen men det går ju inte!! Morr... Vill ju dregla över Gunvald, Beck- I stormens öga. Men nehe da, går icke för sig! Får dregla över nåt annat istället. Godis skålen kanske. Micke stirrar ju bara in i sitt tv spel och säger "MEN!!" "Fitta!!!!" "Men vafaaaaan" "Oj" "Aaaaaaaah!!!!" "Men jag kommer ju ingenstanns" "Hatar när man får så jobbiga försvarare" "faan"

Jag vill att det ska gå 2 veckor NU! Kan inte vänta...ååååååååå. Snälla, låt tiden gå fort??

Spotify fungerar inte, why?? =( Så tyst här hemma ju, vill ju dra på nån härlig musik att digga till. Får väl sätta på Mr Music 14. Har jag tur kanske det finns lite Rednex och Lisa Ekdahl.

Ska man kanske sätta sig och scrapa lite? Men har ju inga kort, fotoskrivaren är pajko.

Men...ah...jag får väl...ööö... gå å lägga mig.

2 veckor kan väl gå förbi nu, snälla?



★ slut

Va hos doktorn idag igen dårå, blåsorna var fortfarande bara 16 mm, dom har inte växt någe sen sist =( Så tillbaks på Onsdag för att kolla igen. Han funderar på att ge mig trippel kur men tvekar ändå -"Du vill väl inte få trillingar?" Nej tack, vi kanske ska köra på dubbel kur ett tag till ;)
Högkostnadskortet gick ut i Torsdags och på Onsdag får jag nytt. Det är värst vad jag ränner på den där fertilitetskliniken ;)

Idag så har William varit på dagis, jag har varit hos doktorn, vi har kollat tapeter, panel och dörrar och sånt som behövs till renoveringen. Mattläggaren ska ju även lägga in golvet i toan medans han ändå håller på och nu vet jag precis hur jag vill ha det där inne!! Man får alltid så bra hjälp här i byn, bättre än i Trosa, där får man ingen hjälp alls. Det blir en budgetrenovering där inne, inge helkakel men det kommer bli fint ändå =) I know it!!
Som toan är nu så är den ju mindre sexig...

Jag har hunnit med att sova en välbehövlig middagslur, bakat 80 st munkar och 10 semlor också...

Imorgon är det föräldramöte på dagis. Jag känner mig så otroligt vuxen!! Men ska bli skönt att få ur sig lite klagomål. Hehe, måste få en del saker sagt. Till exempel att bojkotta lekgrupperna och slopa den förbannade soppan varje torsdag. Soppa till lunch till små dagisbarn? Seriöst, William är så hungrig när han kommer hem så han kan äta upp allt som finns. Smakerna på sopporna är ju inte direkt tilltalande; Champion soppa, broccoli, fänkål och andra snuskiga smaker. Sen att dom andra ungarna ska sluta knuffa William och låta honom vara med! Morr...

Har mycket inplanerat dessa lediga dagar, läkarbesök å föräldramöten och annat. När man väl är ledig så är man ju inte det iaf, då ser man ju till att få saker gjorda. Men det är ju bra det =)

Någon som vet när Desperete housewives börjar igen? One Tree hill?

★ Skubudurus abdilarus

Jag försöker ge melodifestivalen en chans...Jag har ju alltid bojkottet det skräpet... Men alltså, jag blir mållös hur VÄRDELÖST det är? Det är pinsamt dåligt. Vet inte vad mer jag kan säga? Finns 1 enda anledning till att jag ska titta nästa lördag igen, det är för att Darin ska medverka. Han kommer knäcka, i know it! Annars, så är det faktiskt dags att skrota Melodifestivalen. Det är ingen festival överhuvudtaget. Crap är vad det är.

Nog om det, vi mår bra nu för denna gång. Jag har ont i magen men jag äter ju knappt så jag får skylla mig själv... William är pigg och glad och äter normalt, märks inte på han att han varit sjuk. Om Micke klarar sig från detta så är jag övertygad om att det va pizzorna från Mira som gjorde oss sjuka. Sunkställe. Ska aldrig mer köpa mat därifrån...

William har fått ett par skridskor av sin farmor, så imorgon ska vi iväg och lära honom =) Hehe, det kommer vara så otroligt svårt för Wille, han tror ju det är så lätt som det ser ut *fniss* Men det kommer bli kul! Önskar bara jag hade ett par gricker också, coolt å testa igen =D

Nähepp...om man skulle ta och knoppa kanske?


★ fy fan

Jag mår så illa. Har så ont i magen. Skakat hela natten... Det är ju nästan så att jag VILL spy så det kan gå över någongång, fy fan för att må såhär.

William har fått en klunk vatten, väntar och ser om han får behålla den. Iså fall får han mer...

Micke sover. Önskar jag också kunde göra det. Har sovit i småstötar bara... uuuh mår illa...

★ Vinterkräksjukan

Lägger mig i sängen och tittar på tv...Hör hur William piper för att sen hosta. Springer dit med hinken för jag vet precis vad som är på gång, han spyr i hinken och endast lite kom i sängen. Sängkläderna är avsköljda och i tvättmaskinen. William har duschat och nu ligger han här bredvid mig och tittar på Musse Pigg. Min älskade älskade son. Är arg på dagis som sa att magsjukan var över. Jo eller hur, ljug lite mer. Tur att man har hinken bredvid sin säng, från oktober till april, står den vid min sängsida beredd att hjälpa mig när helvetet är här. Micke kommer hem om en halvtimme, inte för att han kan göra något men längtar ändå tills han kommer. VARENDA gång William blivit magsjuk så har jag varit ensam med honom. Förstår inte, är det meningen så? Med min fobi?

Så, ett avbrott för nästa fontän. Varför är jag alltid själv när detta inträffar? Jag vill bara gråta rakt ut, räcka över hinken till någon annan och ta in på hotell. Men jag måste visa mig stark för Williams skull, jag lyckas också, han gråter inte ens när han spyr. Jag tar ju för givet att jag blir smittad nu, och jag gråter verkligen när jag spyr. Jag skriker ut i rädsla. Jag kommer inte klara av att bli smittad. Jag kommer tro att jag ska dö...

Jag som har haft en sån bra dag idag... =(

Micke kom hem, jag klarar inte detta.


★ Nytt armband



Mitt nya inköp, armband! Vad tycks?

★ Loppmarknad...


Japp, på Lördag ska vi stå på loppis lilla familjen Neiberg. Har redan samlat ihop sjukt mycket grejer och då är vi inte ens i närheten av garaget än, DÄR finns det pryttlar. Gamla ÖB i Slöddertälje har loppmarknad, man hyr bord för 50 kr så kommer massa babbar och köper upp skiten, hur bra som helst!

Men, vem vill handla på loppmarknad egentligen? Då går jag hellre på Lusmarknad, HAHAHAHAHA. Ja det va kul.

Ledig idag, lämnade av William på dagis, han blev så glad, han sprang ut till sina kamrater i snön utan att knappt säga hej då! Han har så roligt på dagis mitt lilla hjärta <3 Ska hämta han klockan 2 och då ska vi mysa! Så underbart att få vara ledig, sist jag var ledig var i Måndags förra veckan, så detta är välbehövligt kan jag lova. Vi hyrde film och låg i soffan och latade oss i förmiddags. Men nu har Micke åkt till jobbet och jag ska snart hämta William som sagt.

Ööööh, vad ska jag skriva då? Men va, snöar det? Coolt.

Nu drar jag till dagis, tjoflöjt!!

★ Amöbor är vi allihopa, allihopa, allihopa....

Vi kan inte bestämma oss för vad vi ska ha för golv i hallen... Så svårt att se helheten på en provbit.
Vi ska ha plastmatta, vi vill inte ha klickgolv. Det hade vi i köket innan vi ´bytte ut allt, det va ingen höjdare. Plastmatta håller, 20 års garanti och vattentätt och stryktåligt. MEN nackdelen med dessa mattor är ju att det är ruskigt svårt att hitta någon som är snygg. Köksmattan har vi fått mycket komplimanger för, men vi vill ju inte ha samma i hallen. Vill ha en ljusare där...



Den högra är bortsållad, för lik den som ligger nu.



Denna är lite grå i tonen, tröttnar man? För mörk eller?



Den här fanns en bild på hur den ser ut i ett rum, asfint! Tror den kan bli snygg till en vit panelvägg, vad tror ni?
Cammen och Cribbe har typ sånt här golv i sin hall- I love it!!!


Renovering kan göra en smått galen ibland, det är ju en djungel, innan man vet hur man vill ha det! *puh*

Blä, nu mår jag illa, ätit alldeles för mycket glass. Mandelkrokant, från glassbilen= Mmmmm njutning AB.

Är det bara jag som stör mig på Spotify reklamen där svenskarna ska försöka låta amerikanska?? Ni lyckas inte, bara så ni vet...



Vi har lite snö på baksidan =D



Lite snö även på framsidan =D

Alla bara gnäller på snön men inte jag!! Det är vitt och ljust, lagom kallt. Inte grått, trist, regningt, blåsigt... Nej detta är vad vinter ska vara! Skulle vilja ha minst en snöstorm till, det är ju så förbenat mysigt!

Har rensat ut mitt Tupperware skåp, på Lördag ska jag och Micke stå på Loppis =D Shit va vi ska sälja grejjer. Syrran och morsan hyrde bord nu i helgen, dom håvade in casholas. Det ska vi också göra, göra ripoff på dom stackars tanterna så fort dom öppnar portmonän. Dom kommer tappa löständerna när dom ser våra fyndpriser!

Fick beröm idag av en gullig farbror, han tackade för den utomordentliga (heter det så?) hjälpen och jag var MYCKET passande för detta yrke. Det ni! Inte ofta man hör. Mest är det dryga syrianer som suckar i kön.

Missade melodifestivalen igår, ingen aning om vilka som sjöng, hur dom lät eller vilka som gick vidare. Fastnade framför Djurgårds matchen när dom krossade Modo. Fuck yeah!! WoOt wOoT!!

Nehe era amöbor, nu ska Shlobban och jag gå direkt på andra hands sorteringen- Skadat gods!!


RSS 2.0