★ underbara vänner <3



Ikväll har vi haft familjen Andersson här på lite grillning och mys! Vi grillade fläskfilé och entricóte som åts tillsammans med rotfrukter kryddade med salt och vitlökspeppar. Jag grillade även hemmagjorda vitlöksbröd. Jag åt inte av dem men de sa att det var sjukt gott så det får vi väl lita på ;)






Det fanns inget kort på Cammen, bara på resten av hennes fina familj =)

Tidigare idag så har vi bara myst hemma, plockat och grejjat som man alltid gör.

Jag började dagen med att cykla till gymmet. Gymmade en timme sen cyklade jag hem... Duschade och åt en lätt lunch... Väldigt lätt. 2 ägg och 3 st Ryvita knäckemackor. Nu när jag slutat amma kan man lägga om kosten brutalt. Kan jag få börja gå ner i vikt nu tack??? Gaaaaah.

William har varit i Trosa och lekt med sin kusin idag, hämtade honom vid elden där han stod och frös... Nu sover han och HOPPAS att han sover länge imorgon, han har gått upp innan 6 varenda morgon. Priset tog han när han satt och hamrade på sitt rum kl 05:21. NACKDELEN med sommar och ljusa mornar. Även fast det är kolsvart i hans rum så har nån sorts radar... Samma sak varje sommar. Huuuuuu.

Linnéa vaknade upp med flera prickar imorse... Jag smörjer in dom med zinkpasta och har kylbalsam i beredskap. Blir det tokjobbigt så finns det antihistamin att få utskrivet, men hoppas att vi slipper det.

Vad gäller bålgetingarna så sa min pappa att det med all säkerhet är JORDGETINGAR. Huvva!!! Läbbigt!! Trodde att det va samma sak *hihi* men jordgetingar är 18 ggr värre.... Anticimex rings igen måndag morgon that´s for sure!!!

Micke kan inte titta på hockeyn... Han var tvungen att byta kanal för det var för pinsamt att titta. Så urkasst tydligen... Sverige ska vinna över Norge 7 dar i veckan säger han. Hmm... Ja vi får väl se =)

★ Bålgeting

Vad mysigt det var i lekparken idag! Eller inte... William och jag skulle leka i sandlådan här i lekparken... Men när vi gräver så ser jag geting, efter geting...efter geting! Sandlådan är full av bålgetingar som bygger bon i sandlådan!! De har små gångar som de kryper in i. Verkligen överallt! Jag fick lugnt be Wille att gå bort från sandlådan. Jag blev rädd!! Har tryckt upp varningslappar och delat ut till alla i området. Ringde Anticimex men de har stängt ända tills måndag...

Hoppas folk läser lapparna nu så de inte släpper dit sina barn! Vad händer om ett barn blir stunget av en bålgeting? Det är väl farligt? HUVVA!!!

Vi tog en cykeltur istället, tänkte att Linnéa skulle somna en skvätt i vagnen men hon bara låg och skrattade =) hihi

Om det är fint väder imorgon så ska jag nog plantera om mina blommor. Är det något man ska tänka på när man planterar om blommor? Ska de ha näring och sånt?

Imorgon är det Valborg, nästan så jag vill nattvandra! Så många ungdomar som kommer fyllna till, bli nedkylda och gud vet allt. Vi ska iaf grilla med familjen Andersson, det ska bli väldigt najs! Tanken är att vi ska ta med barnen till elden men var finns elden i Vagnhärad? Och vilken tid brinner den lilla rishögen? Ska man ta med lite korv kanske? ;) Gratis eld, perfekt ju! ;)

Lillpluttan kämpar på med sina prickar och William fick en alvedon mot lätt feber när han gick och la sig. Undrar vad ska få för sjuka nu då? Blir vi aldrig friska i denna familj? Men men,... sånt är livet!

★ Rullbagge

Hallå i sommarvärmen!! =)

Dagen började på gymmet och fortsatte med stavgång runt rundan. Sedan blev det en promenad till dagis fram och tillbaka, William fick cykla =)

Linnéa är duktig med sina prickar, det sprider sig inte lika fort som Williams och mina prickar men det pluppar upp nya lite här och var. Än så länge flyter det på, hoppas det blir lindrigt!!

Micke jobbar eftermiddag den här veckan +2 veckor till. Huvva! Gillar inte när han jobbar eftermiddag. Det är en väldigt osocial arbetsform. Och som mamma får man ta de tunga lassen själv... Urk. Men det är bara att bita ihop!

Svärföräldrarna var här idag och tog barnen så jag kunde åka iväg och veckohandla... Lindsy måste ju hållas inne (hennes nya smeknamn) Men fast jag hade en inköpslista så glömde jag köpa massa saker. Vad är det för fel på mig??
Smet även in på Sport outlet och köpte 2 leggings och en tröja. Det är så dyrt där inne, förstår inte hur jag har råd??? Tröjan kostade liksom hela 9 kr. Ojojoj ;) Leggingsen kostade 59 kr. =)

Sprang upp till El Giganten och köpte en baby watcher också... Philips Avent för 449:- Fick billigare för det var visnings exen. Så nu äntligen kan vi sitta ute i lugn och ro när hon ligger uppe och sover. Istället för att springa in stup i kvarten så hör vi istället =)

Barnen sover så sött i sina sängar och Micke jobbar... Tror jag ska bädda ner mig jag med! Läsa min nya bok av Katerina Janouch- Dotter önskas.

Puss på er!

★ Joraaa satteeee....

Om jag skriver näste man till rakning, förstår ni då vad jag menar? Nu har Linnéa fått vattkoppor så nu väntar några dagar av totalt kaos. MEN, skönt att få det gjort! Så behöver jag inte bry mig sen... Behöver inte vabba i hundra år om hon får det när jag jobbar... Tycker otroligt synd om henne som skall dras med skiten men vattkoppor är ett ont måste så bättre nu än sen. För av egen erfarenhet så rekommenderar jag sjukan till alla när de är barn! För jag trodde att jag skulle dö... Jag tog tillochmed farväl av mina barn när jag var som värst. Utan att överdriva. Jag trodde jag skulle dö...

Skönt att vara piggare iallafall! Gymmade igår, blev härligt svettig och sen när jag kom hem så blev det stavgång runt rundan! Imorgon när jag lämnat på dagis så blir det återigen gymmet! Passar på medans Micke är hemma, han åker vid 14 och jobbar sen. Nu ska jag ju hålla Linnéa inne så det blir inte mycket utflykter nu framöver. Behöver jag ens säga att jag är LESS på att sitta i karantän??



Jag och Micke åkte till Trosa och åt lunch igår, satt på uteserveringen och myste <3 Inte varje dag vi tar oss tid att mysa ihop det lite.

Är med i Barnens Bokklubb och är sjukt nöjd, William är en bokslukare XXL så det är perfekt att få hem böcker. MEN, jag känner mig lurad? Det blir bara dyrare och dyrare för varje gång och denna gång fick jag betala 255 kr för EN bok! Det tycker jag är att överdriva så jag ska gå ur nu tänkte jag, vi kan väl lika gärna låna på bibblan? Får väl sprita dom innan så man vågar bläddra i dom bara ;) Har ni annars något tips på en bra bokklubb för barn?

Tror vi har ätit ute på altanen varenda dag dessa soliga dagar! I måndags så oljade Micke in den lite medans jag låg i gräset med barnen och bara njööööööt. Helt fantastiskt! Men vad jag glömmer varenda år är alla fruktansvärda getingar och humlor m.m. Det förstör verkligen hela sommaren. Inte ens på stranden är man safe för då ska man gömma sig för bromsar!!

Linnéa har somnat för natten och William också snart... Tror ni natten blir lugn? Eller vattkoppskatastrof? *gulp*

★ 5 år

Igår fyllde min älskade lilla son 5 år! Vi hade ljuvligt väder, precis som idag =) Vi var ute hela dagen, kusinerna sprang i kalsongerna och hade vattenkrig. Vi delade upp Williams kalas för jag visste inte hur sjuk jag skulle vara på hans dag. Sen när alla vi blivit friska från den här skiten så ska han få ha sitt allra första riktiga kalas =) Han är så glad och förväntansfull <3 Men jag är nervös, har ju aldrig hållit i ett barnkalas förut ju =)

Jag har varit rejält sjuk i vattkopporna men idag känner jag mig sååå pigg! Rena rama drömmen! Jag får fortfarande inte vistas bland folk men jag får vara ute iallafall =) Så medans grabbarna åkte till Willys för att handla så var vi brudar hos syrran och myste. Hennes man fyller år idag så vi gav blommor och lotter. Det var riktigt najs att få komma hemifrån. Vi har ju verkligen levt i karantän här hemma. Urk. Man blir ju helt knäpp av att vara instängd!

Tack vare bromsmedicinen så klarade jag mig undan bra, även om jag har prickar överallt! Alla blev inte vattenfyllda och nästan alla dom i ansiktet kröp tillbaka, jag har ca 20 st i ansiktet, istället för kanske 100.

Camilla var här med blommor, thailunch och godis <3 Min underbara vän, du vet verkligen hur man tar hand om sina vänner! Helt ensam och fast här hemma, då kommer min saver in the nöd och pysslar om mig! Älskar dig skrotfia!



William bygger en låda av sitt virke som han fick av oss =)



William öppnar ivrigt sitt paket. Däri låg en Star Wars vattenpistol



Benjamin är rädd att få eld på sig... hahaha



Linnéa i knät hos moster Jeanette



Linnéa med morfar



Den underbara plankan som det blev till middag!



Min syster Linda



En liten snutplatt

Jag hade egentligen mycket att skriva om men nu har jag blivit avbruten så otroligt många gånger med detta inlägg att jag kommit av mig helt. Så om texten är osammanhängande och konstig så vet ni varför.

Snart vankas det ost och kex med min make.

Puss

★ Herregud



Såhär ser jag ut just nu, på bröstet, magen, övre armarna, hakan, nacken, hårbotten och nu börjar det komma i ansiktet också. Nu vet jag varför jag haft feber och migrän och varit sänkt som ett vasaskepp. Vattkoppor! De börjar bli vätskefyllda och jag känner mig som ett äckel! Jag är trött som ett as, har FRUKTANSVÄRT ont i nedre ryggen, konstant huvudvärk och återkommande feber. Har ont i huden, Jag mår illa och äter knappt. Fick i mig lite ris förut. Bättre än inget!

Jag önskar inte det här till NÅGON i vuxen ålder! Trodde verkligen att jag har haft vattkoppor men oj så fel jag hade...

Jag som trodde att Linnéa var skyddad i 6 månader eftersom barn föds med antikroppor när modern haft vattkoppor. Men då är det bara en tidsfråga innan den tredje insjuknar... Giv mig styrka!!!!

★ prickig korv

Hade jag vetat att William skulle bli så extremt sjuk av vattkopporna så hade jag aldrig sett till att få han smittad av sin kusin. Herregud, han har varit okontaktbar flertaget gånger, han har varken ätit eller kissat, jag har gråtit och varit orolig. Kaos! Inatt stannade Micke hemma från jobbet för att hjälpa mig och tack och lov för det!! William har legat med feberyra och slängt sig runt i sängen, Linnéa har vaknat 18 miljoner gånger för att äta... Puh!

Idag är William lite piggare, han har klarat sig utan alvedon, men nu börjar han mojna så det blir en alvedon innan läggdags.
Han blev helt slut efter duschen, han var tvungen att tvätta av sig lite, alla kladdiga prickar och all intorkad svett. Igår RANN det från honom när han sov, hela tröjjan var genomblöt, byxorna likaså. Har aldrig sett någe liknande!













Jag har själv legat i feber idag, förstår inte var den kom ifrån?? Började inatt, mådde illa som fan och började skaka... På morgonen hade jag feber, och jag känner nu att den kryper tillbaka. Det blir urrigt och blicken hänger inte med, känns lite som att allt går i slow motion... Bubblig i magen...förstår inte varför?? =(

Hoppas nu bara att natten blir okej så jag inte är en zombie imorgon! Huvva...

Vi åt ute på altanen idag, vi grillade! Hade glömt bort hur grillat smakade- ljuvligt!

Min mobil är såld så nu får jag vänta i 100 år på den nya. Läääängtar! Jag har Mickes URGAMLA telefon, herregud. Jag är för bortskämd för att han en sån skit telefon ;) Tar ett år att skicka sms, knappt att man kan göra glada gubbar ;)

Nähepp, förbereda sig inför natten med allt vad det innebär...

Tjing!

★ Samsung for sale

Galaxy S med senaste Android

Har snott bilden från Blocket. Men jag säljer en precis likadan telefon!

Samsung Galaxy S Android... 10 månaders garanti kvar, hel och ren och det sitter skydd på både fram och bak.

Intresserad?

★ Vattkoppor


Solens strålar har varit fantastiskt härliga idag! Jag tog barnen till lekparken, när jag inte njöt stilla i solen så lekte jag och William kurragömma. Han är så rolig att leka med för när jag har räknat färdigt och vänt mig mig om så hoppar han fram från sin gömma och skriker "Häääär är jaaag!!" hahaha... Vad är då meningen med leken? ;)








En glad skit i vagnen



När jag åkte till gymmet så blev Linneá avis, så hon började också gymma. Men däckade ganska så fort tydligen... Undrar vad hon drömde? Ett leende smyger sig fram...



Idag har hon fått sin första portion med gröt! Det var ingen höjdare, hon fick rysningar och såg allmänt äcklad ut =P
Stackars liten... BVC tyckte att vi skulle börja med gröt då vi får mata henne varrannan timme (!!) inatt så fick hon mat 3 ggr mer än vanligt... Stackarn är hungrig så gröt får det bli! Min amning har inte hängt med alls nu när hon häller i sig mat så den är nedlagd. Hon har VÄGRAT att bli ammad, bara skriker så fort jag lägger henne vid bröstet. Så jag har pumpat ur ett tag och gett på flaska men det finns så lite mjölk så det tar bara upp en massa dyrbar tid. Sorgligt men sant så varade bara amningen 4½ månad denna gång, med William ammade jag i 7 månader... Men vill hon inte så går det ju inte =)

Annars så var William pigg idag fram tills för ett par timmar sen... Helt sänkt och frusen. Vattkoppor! Vattenfyllda blåsor på hans lilla söta kropp. Han är ängslig och trött... Hoppas att han får sova inatt nu <3

Jag läste att barn under 6 månader inte kan få vattkoppor så då antar jag att Linnéa klarar sig då?
Konstig sjukdom det där... Tydligen så finns det vaccin emot det också, hade jag ingen aning om!
Men det är ju en ofarlig sjukdom och man kan inte vaccinera sig mot allt. Hur skulle det vara??




★ Just nu





William sätter Majas låt på repeat och sjunger för Linnéa. Han plingar på gitarren lugnt och fint "i takt" med musiken... Han är faktiskt duktig!! Denna låt hade vi på dopet och William ÄLSKAR den, lika mycket som vi.
Han har sin Barbapappa bok som låtbok...hihihihi


Maja Gullstrand- Skyddsängeln

Du lilla vän, hur kan du vara så underbar?
Jag ser på dig, och aldrig tröttnar jag, nej.
Var inte rädd, fastän natten är mörk ibland.

En skyddsängel håller din hand.
Jag lovar dig, hon finns med dig, i all evighet.
Jag lovar dig, hon skyddar dig vid din väg.
Och om du någonsin tvivlar, blunda, och hör hennes röst.

Din kind är len som om det vore ett rosenblad.
Din blick är varm och allt du ser på blir guld.
Och dina läppar, de har amor svarvat magnifint.

En skyddsängel håller din hand.
Jag lovar dig, hon finns med dig, i all evighet.
Jag lovar dig, hon skyddar dig vid din väg.
Och om du någonsin tvivlar, blunda, och hör hennes röst.

Här står jag mitt i livet och ser allt vad som sker.
Ett underverk, så underbart och underligt.

Jag lovar dig, hon finns med dig, i all evighet.
Jag lovar dig, hon skyddar dig vid din väg.
Och om du någonsin tvivlar, blunda, blunda, blunda...

Du lilla vän, hur kan du vara så underbar?

 


★ Dartur Wejdur

Idag har min plutta vänt på sig <3

  

Här kämpar lilla skruttan för fulla muggar och runt kom hon! hihi

Idag har jag varit på gymet! Jag tränade i 45 minuter, det var nytt och spännande, och faktiskt roligt =)
Hoppas jag fortsätter att tycka det nu bara =P

Imorgon ska jag till Åda och prata med Maria, jag ska börja rida hennes hästar så vi ska ta en promenad med dom och prata ihop oss om hur vi ska lägga upp allt =) Finns det någon bättre hobby än ridning? Näee... inte för mig iallafall =)

Det är så otroligt skönt att få vara människa igen, att kunna röra sig, simma, gå, gyma, rida... Slippa att vara hög gravid och handikappad! Iof är min fibromyalgi tillbaka nu efter 1 års uppehåll men den får jag ju leva med vare sig jag vill eller inte och den ska INTE få bestämma över mig! Jag vill och SKA leva som vanligt, även om det innebär att jag går av.
Inatt hade jag fruktansvärt ont, men det är bara å gilla läget... Har accepterat min "sjukdom" och så får det bli... =)

  

Här är Linnéa med sin mormor, igår på McDonalds. Mamma följde med mig när jag skulle handla på Willys, det var bra det för Linnéa var inte så nöjd i affären, sen blev hon hungrig, sen spydde hon ner sig osv ;) Vilken tur att jag hade min fina mamma med så jag kunde handla =)



Så här ser våra bonuscheckar ut nuförtiden. Ingen bonus från Ica =P
Vi handlar i stort sett bara på Willys, vi veckohandlar och herregud vad vi sparar pengar! Vi småhandlar aldrig på Ica längre... Det är väldigt sällan! Vilken pengafälla det är.

Vi var hos Filippa idag, åt lunch och pratade med andra mammor. Det skiljer 3 veckor mellan hennes son och Linnéa och han är redan på gång att krypa!! Herregud, det är ju askul, man blir ju avundsjuk! Linnéa kan ju knappt hålla upp huvudet när hon ligger på mage =P Har inte tränat så mycket iof, men ändå.

  

William måste vara jordens bästa storebror. Han är så otroligt mån om sin syster... När hon vaknar på morgonen så är han först med att pussa god morgon, när Wille kommer hem från dagis så springer han till Linnéa och gosar. När hon ska sova middag så är det han som nattar henne... När hon piper så är han där direkt och leker med henne. Min älskade William! Du är världens bästa storebror! <3



Här har vi en Darth Wader på sin rally bil. Eller som William säger; Dartur Wejdur.



Och här är Princess Leia ;)


★ god afton

Jag ligger i sängen och slösurfar lite. Jag och Micke hade jätte mysigt igår! Vi hyrde film,en skräckis! Vet inte vad som hänt med mig,på senaste år. Så blir jag rädd och måste hålla för ansiktet. Jag klarar absolut inte av att vara ensam efteråt och jag får för mig att det är monster Överallt! Så har det aldrig varit! Skräckisar rörde mig inte i ryggen förut. Jag börjar nog bli gammal! Jag fick min efterlängtade sovmorgon idag! Linnéa sov till 9! Så underbart att slippa gå upp tidigt! Städade sen hela huset,åt lunch och duschade. När jag var klar med allt så kom William lagom hem! Han och farmor hade varit på badhuset i Nyköping. Han hade haft så otroligt roligt min lilla plutt! Och med sig till mig så hade han tussilago som han plockat! Min lilla underbaring. Sen var vi ute i solen! Jag låg på altanen och latade mig medans William sparkade fotboll med Micke. Det var varmt och skönt att slippa ha på sig massa kläder! Nu på kvällen så har jag haft Ida tid. Kl 20 så sov barnen för natten,jag stängde av datorn och gjorde mig popcorn. Bäddade ner mig i soffan alldeles ensam i tystnaden då Micke jobbar. Det var dundermysigt att få andas själv en stund! Nu börjar det bli jobbigt att skriva från telefonen! Adjö så länge.

★ Åh så liten

Hittade bilder på vår turkiet resa -08...Ååååh Wille var bara 2 år <3















Man kan bli sittandes i flera timmar med att kolla på kort! Och man inser vad mycket man har att framkalla... Herregud.
Blir ju 1000 kort. Lätt. Sist framkallade vi 200 st och det var bara en procent av vad som finns...

William sover hos sin farmor och farfar inatt. Det var jag och Micke som ville det, ja alltså William också såklart men det var vårat förslag. Vi är trötta och slitna och känner oss som usla föräldrar idag. Därför tyckte vi att han skulle få det roligare hos farmor. Imorgon ska de åka till Hjortensbergsbadet. Oj vad kul han ska ha lille prutten <3

Eftersom Linnéa sover till 10 på mornarna så innebär även detta att jag får sovmorgon, vilket jag längtar något enormt till! Linne sover 12 timmar per natt och vaknar bara 1 gång och äter mellan 5-6 och fortsätter sen sova till 10... Varför i hela friden är jag ändå trött då för? Hon är ju makalöst bra att sova på nätterna, vi är bortskämda! Hon sover verkligen hela nätterna, i sin säng...hon sover när hon äter och sover när hon rapar...hihihi... =)

Ikväll ska jag och Micke titta på film och ägna oss varandra, det var länge sen sist eftersom jag går och lägger mig så tidigt annars. Men nu ska jag vara uppe lite längre, ligga i hans knä och glo på film =)

Fick svar på cellprovet jag lämnade på efterkontrollen. Var nervöst som fasen att öppna kuvertet!! Men tack och lov så var allt normalt =) Tack!!


★ Dop foton

http://www.fotockholm.se ger inte bara utmärkta bilder utan också utmärkt service! Han har nu givit mig en skiva med alla bilder lågupplösta så att jag kan dela med mig av det vackra dopet till er- mina läsare! Jag är så otroligt glad över detta så nu öser jag in bilder som får tala för sig själva =)

Tack snälla underbara fotograf Özgür Engüzel för proffesionella bilder samt personlig service!
Jag rekommenderar Özgur till alla er, det är till honom ni ska vända er till vid fotografering!



     

 



     



     









Dessa bilder får räcka så länge =) Måste ta hand om min lillsnörpa <3


★ Kyckling med ståfräs

  

Hon är inte så överförtjust i bumbu stolen tyvärr, kanske blir hon trött fort i den? Trodde hon skulle älska den men jag hade fel =P

Överallt så ser jag artiklar och dokumentärer om flygplansolyckor... Vart än jag blickar så finns de där. I mina drömmar också... Jag är oerhört flygrädd och det begränsar mitt resande ut i världen. Jag fullkomligt avskyr att flyga och jag gråter som ett barn. I sommar ska vi åka till Disneyland i Paris. HUR ska det gå? Jag har en sådan enorm ångest redan nu *andaaas andaaaas* Och nu står det på Aftonbladet det första man ser om Air FRANCE som störtade i atlanten. Känns som ett tecken, vi ska inte flyga. Vi kommer att dö. Vad gör man åt flygångest? Jag måste till doktorn och få ut lugnande till resan. Men hur gör jag nu fram till det att resan bär av? Hjälp mig pliiiiiiis =/

Jag tog barnen ut i solen tidigare idag, William cyklade premiärturen på nya cykeln medans Linnéa sussade i vagnen. Lämnade in min Keno och hade vunnit 117 kr WOHO! Rich girl ;) Pumpade Willes däck och stannade sedan hos Fitri, lägrade hennes soffa en stund och pratade lite skit.

Håller på med en fotobok på Fuji men Adolf Hitler vad galen jag blir! Det är ju svårt?? Får inte till någonting... Säger som Pippi: "Ingen ordning på allting! Man hittar ju inte vartenda dugg!" Så Cammen ska hjälpa mig imorgon, räkna med att Nr 50 samt Nr 17 glider ner i våra magar. El Traditione =P

Igår så påskpysslade vi! Jag förstår inte varför jag glider ur ramarna vad gäller behärskning?



Det bara råkade bli så... Kunde inte kontrollera mig! Fick nån form att påskdemon inom mig,,,

 William gjorde en vacker dam med fjäderhatt tillsammans med sin make med rosa mage!

 Micke fullt koncentrerad...

Nähepp, dra en dusch kanske så man inte luktar gammal huggorm imorgon när jag vaknar!

Tjoflöjt


★ www.fotockholm.se

Hinner inte blogga nuförtiden. Det är fullt upp med massa annat som jag anser är viktigare här i livet...
Känns som jag kan lägga ner bloggen iallafall, väldigt många tycker att jag gnäller, aldrig är nöjd osv...

Så är verkligen inte fallet. Men om jag skriver att jag är trött då reagerar många med taggarna utåt och säger till andra "Är hon aldrig nöjd eller?? Gud vad hon gnäller! Man är trött när man har barn, hon ska vara nöjd"

Helt seriöst? Jag skrev att jag var trött, inte lagt ut ett A4 om att jag hatar mina barn eller nåt annat hemskt? Sjukt vad vissa kan vrida och vända på allt man skriver. Därför känns det inget kul att blogga längre.

Samma sak med facebook. Det är ett jäkla hackande så fort man skriver nåt... Och skriver man inte ut någon händelse- så har det inte hänt. Lever ni för fb, seriöst?? Helst ska allt vara guld och gröna skogar för fyyyy om du skulle skriva nåt som tex, "Idag är Linnéa gnällig" Hon kanske är gnällig just den dagen, för barn är det ibland. Det var bara en notice som jag skrev som status, skrev jag "Faaan vad jag ångrar att jag skaffade en till, hon är så jävla jobbig!!"???? NEJ jusst det... Varför ska det vridas om så brutalt för då?

Och gör jag inte glada gubbar i chatten så ska varenda en fråga varför jag är så sur och kort. Sen när är det lag att överrösa en text med tusen gubbar?

Funderar starkt på att lägga ner allt som har med internet att göra. Man blir bara missförstådd.

Jag kan lova er att det pratas om detta inlägg nu. Kanske om hur otrevlig jag var i bloggen? För fan ta dig om du är ärlig och säger vad du tycker. Det är nog svårast för folk att ta.

Man måste göra som i USA nu för tiden, så för att jag inte ska bli stämd av någon så måste jag understryka att detta inlägg inte är riktat mot någon speciell utan fakta i allmänhet. Känner du dig träffad så är väl du en av dom som tycker ovanstående. Vad vet jag? Och NEJ, jag är inte sur. Ska jag göra en glad gubbe så det blir rätt?

MEN, dopet var underbart iallafall! Ett stort tack till alla ni som kom!
När jag stod där framme i kyrkan och blickade ut över alla er gäster så blev jag så varm i hjärtat! Och ni var så fina, så uppklädda! För Linnéas skull! Hennes dop blir en halv novell att skriva i hennes bok. Och så vackra bilder! Vi fick 110 bilder av fotografen och igår skickade jag iväg dem + 100 till för framkallning! Vill så gärna lägga upp i bloggen men det går inte, bilderna har för hög upplösning... Tiden finns inte att sitta och göra om dem, inte kunskapen heller. Tyvärr.

MEN, gå in på fotografens hemsida http://www.fotockholm.se  och klicka er fram till "Linnéas dop" Längst ner till vänster finns det en flik "Bilder barn" eller någe liknande, klicka därpå så kommer ni fram till dopbilderna. Det är endast ett smakprov på vad jag har hemma men det är iallafall något!

Jag är sjukt nöjd med dopet som sagt och dekorationsblommorna står sig än! Linnéas rosa gerbera...



Hade 3 vaser och ljus på varje bordslänga...

Nu vaknade Linnéa!

Puss på er!

RSS 2.0