★ old motherfucker

Idag blir jag gammal! Hela 25 ljuva år. Lite ångest har man väl? Var inte alls länge sen som jag tyckte att 25 åringar var lastgamla! Nu är man där själv. Huvva!!

Bästa Fitri var här med paket:

Typiskt Fitri! haha, störda kvinna!

 

Igår kom Majvor över på fika och även hade hon med sig paket =)

 

En jätte fin lykta! Majvor är bästa grannen ever!

 

Imorgon ska jag få fina naglar i Trosa. Nice att få dom proffsgjorda!

Ikväll kommer Mickes familj på fika, imorgon kommer min och lördag kommer bästa vännerna! Wiiie!!!!

Jag har inte ätit frukost än...Snart dags för lunch ju! Ska hämta Wille om en timme, så jag måste göra det sista här hemma nu...

 

So long!!


★ holabaloo

Jag tycker att det känns lite som julafton varje månad när lönespecen kommer. När man väntar på att den ska komma så man får se hur "mycket" man ska få i lön. Nu har KIN, (Klockgrossisten i Norden) som jag jobbar för börjat med lönespec på internet. Det är ju smidigt och dom sparar nog sjuka summor på det men vet inte om jag gillar denna framtid vi ska leva i. En liten lönespec på posten är ju som ett handskrivet brev- som också dött ut. Allt är bara dator och internet. Till och med husdjuren, jag har virtuella fiskar istället för riktiga ;)
Jag känner mig så gammal. Men jag vill gärna bevara lite av det vi har. Som våra gamla namn. Nu ska alla barn heta så nya och sjuka namn som möjligt. Någon hade ansökt om att döpa sitt barn till Adolf Hitler. Ja, visst det är ju egentligen ett vanligt namn, men kanske en aningens besudlat? Inte vill man väl att sin son ska heta Adolf Hitler??? Kan ju inte va av kärlek. Och en annan ville döpa sitt barn till Token?? Sen då, Prosit och Blyger?

Jag har fått ett vaccinationskort för gris sprutan...Jag tillhör en riskgrupp stod det. Ringde och kollade upp det och dom som suttit och gått igenom varenda stackars individ i Sörmlands län tyckte att jag tillhörde en riskgrupp pga av mina trasiga leder. Om jag får grissjukan så kan lederna tydligen bli helt kaputt. Det vill ju inte jag! Vissa dagar klarar jag mig knappt genom dagen, hur ska det då bli om detta inträffar?
Så jag får svälja min stolthet och erkänna att jag, på Tisdag ska vaccinera mig! Huvva...

Idag blir det Slöddertälje med La Familia. Köpa födelsedagspaket till Benjamin, storhandla och lite sånt.

Nu ringde Camilla!

Tjing!

★ Strutspenis

Sitter här och väntar på att Micke ska komma hem. Längtar SÅÅÅ tills imorgon när vi får vakna upp hela familjen i lugn och ro utan att någon ska iväg till jobbet. Underbart. En hel dag med familjen, kan det bli mer underbart!

Har jobbat idag, när jag satt i min ensamhet och käka lunch så hörde Ange av sig så vi gick och tog en fika. Hur trevligt som helst!! Var ju sjukt länge sen vi sågs. FÖR länge sen. Vi börjar bli gamla =)

Det gick jätte bra att lägga Wille idag, han sa till själv, stängde av tv:n och gick upp och borstade tänderna *fniss* Fast det är ju inte så intressant för er att veta... Finns ju aldrig något att skriva om. Därför man bloggar så sällan.
Vad kan man möjligtvis skriva om som är intressant? Jag fick julgranskulor av chefen idag... Va det intressant? Fick julgranar också. Köpte en penna till Wille. Ett skelett som boxas och blinkar.

Händer ju ingenting i mitt extremt roliga liv. Antingen jobbar jag eller så går jag bara hemma och vankar. Så extremt roligt att vara jag emellanåt. Kanske ska skaffa lite vänner? Moaahahaha. Jag och mina katter. Fattas bara en virkning också.

Nä ni, nu ska jag äta nåt jätte gott...ska inte säga vad för då får ja utskällning av er sen. Hoho.

mmmmmm.....


★ rumpa

Det gick ju för fan bra att lämna Wille idag ju! WOOHOO!! Vi vaknade halv 9, av att han kissade ner hela världen, sen var det frukost och iväg. Inge gråt ingenting. Visst, lite gnäll som vanligt men inte alls som förut. Slapp släpa han över hela huset =D

Wille behöver nog vuxenblöjor på nätterna, annars får vi slänga våran säng snart! Kiss skydden är ju så små så kisset rinner runt, och idag rann det runt och ner på golvet mellan sängarna. Vaknade av ljudet hur det strilade ner på golvet. Suck... Behöver jag säga att jag LÄNGTAR tills han är blöjfri? Kan han inte bara bli det nuuuu......

Ska städa massor nu, har ju en kisspöl att skura upp, 18 maskiner att tvätta, blommor som ska vattnas och maaaaaaassor mer. Behöver putsa fönstrena också. Händerna är inte på topp idag så vi får se hur länge jag orkar. Det jobbiga med all den här smärtan är att man blir så TRÖTT. En överhängande trötthet, man gör inget annat än å gäspar på dagarna. Det borde finnas nån medicin till mig tycker jag...Smärtstillande av någon form. ORKA ha det såhär hela vintern...uuuuuh. Synd om mig =(

Ta en kopp te kanske? Sen är honungen slut... Är det lika gott med socker i? Orkar inte äta frukost idag, det är så jäkla tråkigt!

*gäääääääääääsp*

Blä.

Aj.

Hej då.

★ Extra workey

Några stycken har sagt här på morgonkvisten att det har snöat några flingor...Hösten kom verkligen fort. Vintern också verkar det som. Jag som har sommardäck på bilen...Måste jag köra i 30 nu till jobbet?
Ska jobba extra idag, det tackar jag verkligen inte nej till!! Jag jobbar gärna extra varje dag nu...Får ju ingen lön denna månad =( Usch, hur ska man orka stå ut med allt? Jag som fyller år, vill ju gärna bjuda på någe gott, som jag gör varje år, men detta år verkar tyvärr bli annorlunda. Får strunta i att fira mig helt enkelt! =) Det är ju faktiskt en lösning på problemet...=)

Skulle varit i stallet nu egentligen, men hinner inte med det eftersom jag åker till jobbet snart... Är hungrig!! Har inte ätit något än...Hmm...Steker nog på lite äggröra! Knäckemacka... Och en kopp te *kurr*

William fick svar igår på sitt allergitest från Aladdin studien, han är inte allergisk mot: katt, hund, häst,björk,timotej,gråbo,kvalster samt mögel. Skönt att ha det bevisat iaf =)

Han är så söt, sitter i soffan med sin Bamse och tittar på barnprogram...Min lilla kille! Eller stora grabb? Vet inte hur jag ska se han *fniss*

Nehe, gå och duscha då.

Tjing!

★ meh

Tråkigt...finns inget att göra och Micke lämnar mig snart igen som han gör varenda söndag. Får se vilken skada han drar på sig denna vecka. Klump.

Regn och rusk ute vilket är underbart! Åså är jag på badkars jakt, någon som har ett hörnbadkar till övers?
Måste ha ett badkar i vinter, annars går jag under.

Såg ni Idol i Fredas? Karolinas framträdande= HAHAHAHAHAAA usch va dåligt. Pinsamt. haha.

Jag är gift med en mes. moaaahahahhahaa

tråkigt tråkigt tråkigt....bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Körke motherfucker.

Körke.

★ bakfull



Jag var ju tvungen att baka idag efter allt tjat om kanelbullens dag.
Riktigt goda faktiskt. Feta härliga bullar. Använde extrasaltat Smör, det gav ett lyft!

Annars så har jag bara varit bakis idag. Så härligt så! Bara för att jag sa igår att jag aldrig blir så där äckligt bakis när man skakar och mår illa osv... Gissa vem som har legat och skakat inatt med hjärtklappning, illamående och en handduk för ansiktet....?? Åt ingen middag igår, bara ett par mackor hos Kenzie och sen så skulle vi ju såklart shota!! Bara å skylla sig själv. Är fortfarande bakis...skönt... =(
Men jag har iaf städat, tvättat, lekt med Wille, bakat..Men nu när Wille sover och Micke spelar fotboll så ska jag lägga mig i soffan! Finns ju inge fishworld att spela =( Nåt är knas och alla mina coins har försvunnit.

Oj vad mätt jag blev! Puh!!

Blä...bakis....jag drar.

★ suck

Lakocka raaaatchaaa lakocka raaatchaaa....

Jag har tråkigt.

★ PINSAMT!!

Såg ni Idol igår? Jag höll på å skämmas ihjäl och Micke görmde sig under täcket...Fyyy faaaan. Stackars tjej!






Nu ska vi åka till Jula och köpa en eldningsmakapär! Den som jag skrivit om. WIHOO!!


★ Min lilla mutta

Kommit på att man inte bloggar lika mycket när man har Facebook. Där småuppdaterar man sig hela tiden...

Drömde inatt att jag filade ner mina naglar utan mening, vilken ångestdröm! HUVVA! =D

Igår så åkte jag och William till Safiren och badade, han åkte rutchkana (rushelkana heter det EGENTLIGEN), hoppade från kanten, simmade som en dåre och svalde x antal liter vatten =D hehe, min lilla guldklimp!

 

Efteråt så fick han sin sedvanliga glass, men ville inte vara med på bild :)

William hade liiiite svårt att bestämma sig vilken fika han ville ha...hihi



Ute och cyklar...på sin Lilla cykel *fniss*

En gubbe på banken som hade väldigt udda klädstil. Kunde inte låta bli att ta kort!

 



Denna bild gör mig så lycklig!! Sergej... Svetlanas love of her life!

Denna bild gör mig inte lycklig alls. Bara jobbiga Fitri!! Nääää såklart inte :)


Idag så ska jag till Förste Muttgrävarn! Finns det inte ägg denna gång så våldtar jag nån av er mina vänner och snor era ägg! Bara så ni vet...
Ska också köpa långkalsonger till William, och fingervantar! Kanske dags för vintervantar också? Kallt som faaan idag *burr*

Jag städade igår men det syns inte idag, tycker jag är VÄLDIGT konstigt!! Vem har varit här och stökat ner??
Inte är det jag iallafall *hrrm*

Vad ska man ha på sig för kläder idag då? Kan man inte alltid få gå i mjukisar? *muttrar*

Har köpt en ny mutta!! Det behövdes, vaså jäkla jobbigt att gnugga på den där plattan hela tiden. Blev trött i fingrarna! Så nu har jag en ny, fin som har massa klickfunktioner. Ja alltså, jag har köpt en sedvanlig gammal mus till datorn. Min lilla mutta!

Nähepp, börja bege sig till Kenzie kanske, ska kidnappa Irisen!



RSS 2.0