★ Huj huj



SOMMAR!!! Underbara fantastiska sommar! Det är så härligt! Vi har varit ute hela helgen så datorn har inte varit på en enda gång, vilket förklarar bloggtorkan!

Vi har fixat i trädgården och snickrat på altanen... Klippt buskar, klippt gräsmattor, rensat ogräs, oljat staket, målat altanväggar, byggt altangolv, gjort egen glass, grillat, you name it! Vi har grejjat och donat med nånting hela tiden =)



Micke sätter altangolv där sandlådan stod...



Den här bilden blir ju upp och ner hur jag än gör... Men jag smet iväg och köpte färg för att måla väggen vit...
Fick måla 2 ggr...



Allt rött blev vitt... Några år senare ;)  Vi har ju verkligen prioriterat renovering inomhus men det är ju typ klart så nu finns det tid att fixa ute!



Underbara barn! Vad vore livet utan er?

Cammen drog med mig till Tälje idag för hon skulle handla lite! Och ÄNTLIGEN så köpte jag ett par shorts! Dom bara hängde där, och väntade på mig =) En bikini överdel blev det också... Och en god kycklingsallad till lunch!
Tack för en mysig dag älskade vän!



Glutta in dom här 2 polarna! Så jäkla gulliga att jag storknar!! Och min glada skrutta som håller i nappen och asgarvar <3

När vi kom hem från Tälje så hämtade jag William från dagis och kastade av honom hos sin mormor för att få bli klippt. Under den tiden så tog jag Linnéa till BVC för 6 månaders kontrollen! Allt var finfint och hon följer medelkurvan alldeles perfekt!
Nu väger hon 7280 gr! hihi

Vi brummade hem och fyllde Williams pool





Han hade väldigt, väldigt roligt =) Vi fyllde bara lite så länge så fyller vi i mer sen. Men han hade kul ändå =)
Ett stort + är ju att även botten är luftfylld så den är mjuk och skön att leka i.

Mitt i plasket så smet jag till gymmet med Cammen. Vi tränade med en personlig tränare och gick igenom övningar samt kostråd =) Svetten rann på mig och jag fick "beröm", är tydligen stark utan att veta om det ;) Så det var ju härligt, hihi.
Vi körde så det rykte! Camilla var grym! När det kom till magövningarna så dog jag. Herregud, har inte en enda magmuskel... Men snart så ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan. Har hållt igång hela dagen. Hela helgen. Måste få lägga mig ner och pilla navel en stund =)

Pöss

Kommentarer
Postat av: cammen

Hihi!



Tack själv för en mysig dag, baby! Fan så ont i kroppen jag har idag!Du var ju GRYM på gymmet! Lägg ner träningen med dina små fisvikter & kör hårdare istället! Fan, Ida! Du kan juu!!!!!!



Ni är sjukt duktiga där hemma, som grejar & donar hela tiden =) Ni har det så mysigt, jämt!



Så fort Vi får tid så kommer Vi & badar i poolen =) hehe! PUSS!

2011-06-08 @ 08:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0