★ bullar

Hej hopp adolfar...

Är precis klar med bullbaket inför morgondagen. Är helt slut och huvudvärken smyger sig på.
Har varit full fart idag med doktorbesök, jobb besök, stan springning hit och dit, posta saker, skriva saker, laga mat, baka...Blääääääääääää. Och jag som hoppades kunna jobba i september, jo tjena. Ont i mage och rygg och som sagt- är helt slut. Men men, ska inte gnälla, ska va glad att jag blev på smällen överhuvudtaget.
Fast jag måste ju bara säga att jag ska påbörja en NY penicillin kur imorgon.. Yabadabbadooo.



Någonting är lite ivägen när man bakar? Blir ju mjöl allover =P



Tog av bakduken och såg att den jäst lite!



Min älskade hade fått 2 pilar i pannan! Tur att han överlevde!



William älskar kaviar. Och här snålade han faktiskt!!



Mina pojkar lekte Skepp O´hoj i väntan på min läkartid.

Imorgon fyller min make år. Hela 31 år....Gammal gubbe =) Jag blir snart 26...Huuuu. Jag vill ju vara ung jämt, vill inte åldras...Det är ju deprimerande ju =( Jag är rädd för att bli gammal och dö. Inget att se fram emot ju? Om man nu har turen att bli gammal förstås. Det ska man ju inte ta för givet.
Kan ju lika gärna sätta en nybakt bulle i halsen nu och kola vippen? Trilla av pinn? Sätta min sista potatis?

Hektor har varit sjuk stackarn! Han har spytt som en dåre, bajsat löst, varit SLÖ, dragit sig undan och dreglat MASSVIS! Ringde såklart veterinären som sa att han ska få tid på sig att vila men kvarstår problemen eller att han varken äter eller dricker så ska vi åka in med honom. Jag har varit så rädd ska ni veta! Lilla Hektor =( Han var verkligen sjuk =(  Samma dag så var Tjockis inlåst i förrådet!! Jag blev orolig på natten när jag vakade över Hektor och kände att nåt va fel, så jag letade och ropade ute, så hör jag prassel och jam från förrådet! Då har han varit instängd i ca 10 timmar =( Stackars mina missar =(

Micke har lagt golvet i barnrummet nu. Vad fint det blev! Det där golvet vill jag ju ha i Willes rum och i hallen ju! Nackdelen med utförsäljning är ju att det inte finns kvar. Men i bebisrummet är det fint iaf =)

Nu ska jag påsa bullarna och vila upp mig inför morgondagen då William är bjuden på kalas också.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Ha ha ha värsta hängpungdegen! =P

2010-08-05 @ 23:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0