★ andlig utveckling

tror ni på andlig utveckling? karma? tidigare liv? universum? änglar? andligt beskydd?  tex:
om Gunvor är livrädd för ormar fast hon aldrig ens stött på någon, kan hon bära på ett trauma om ormar från ett tidigare liv? om Gunvor är gravt överviktig, kan det vara för att hon var elak ont överviktiga i sitt tidigare liv? om Gunvor var rasist, kan hon då födas om till tex jude eller flykting? man skulle kunna säga att synden straffar sig själv.
 
Om du stampar i livet och låter bli att utvecklas, så ser du heller inte det positiva, det fina och ljusa i ett liv. du ger inte själen näring utan det blir tvärtom, du piskas av motgångar för att väcka dig ur blindheten, tunnelseendet och tjurigheten. framgång föds av ljus och positivitet, öppna ditt hjärta och kärlek kommer till dig. om allting är skit och piss så är det för att du har valt det, du har kommit dit på eget bevåg och det är du som måste obducera dig själv och hitta orsaken till elände. ingen annan kan ge dig rikedom och lycka. hälsa och kärlek. bara du. 
 
om du nu väljer livet, ljuset och kärleken så får du ju liv, ljus och kärlek tillbaka. du ger själen näringen, ingen annan. du utvecklas bit för bit och Belöningen är här. kan det vara så att du då klättrar på livets stege? att liv för liv leva ett bättre för varje gång så kommer varje nytt liv bli mer och mer fantastiskt. om du inte gör detta, utan trampar runt och kommer ingenvart så kommer nästa liv inte att bli bättre. du skickas ner igen för att fortsätta lära dig. gör om gör rätt?
 
har vi guider som viskar i vårt öra? är vi öppna för tecken? tyder vi våra drömmar? eller tycker ni att det är svammel och kvacksalveri? vad tror ni på isåfall? 
 
jag tror iallafall på något större och bättre. någon mening måste finnas. öppna hjärtat och ta emot kärlek. ge tillbaka kärlek. klättra på Livsstegen så kommer vi snart att komma fram till livets stora mening. var god. döm ingen. var tacksam och ha ett öppet hjärta. känn kärlek, ge kärlek. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0