★ Av jord är du kommen?

"Av jord är du kommen, jord skall du åter bli" Säger man så på bibliska?
Men jag kommer inte från jorden. Jag kommer ju från vattnet. Hela jag är uppbyggd på vatten, utan vatten kan jag inte leva. Jag är ju ett blötdjur. Om jag är kommen ur jorden, då borde ju jag ha jord i min kropp? Istället för vatten?
Då borde man väl vattna mina fötter för att jag ska växa. Men det gör man ju inte nu eftersom jag är uppbyggd på vatten, jag har ju mitt vattenförråd, en brunn liksom.

SÅ, när jag dör får prästen inte säga att jag är kommen ur jorden. Nejnej. Han ska säga:
"Av vatten är du kommen, vatten skall du åter bli" Då vore jag väldigt tacksam om jag då fick begravas i vattnet också. Typ sprida ut askan. Så kanske mitt nästa liv blir en marulk eller så?

Ska snart hoppa in i duschen. Jag lovar er, jag ska HOPPA också. Bara det att jag tror hela kabinen rasar samman då...hmmm...Kanske får kliva in istället?

Bussen går 13:14 till El Worko, jobbar till 19:15. Sedan öppnar jag imorgon. Bussen går redan kl 8 så jag får strö runt i en timme i Tälje, kul. Eller inte. Jag börjar 09:45, tar jag den andra bussen är jag framme 09:55... Så ska jag gå till butiken också, det blir liksom tajt...

Wille är på dagis, diskmaskinen är igång, likaså tvättmaskinen. Då är det bara jag kvar, som ska in i duschmaskinen.

Hmm...Saknar min son...Känner mig ensam. Micke jobbar...

Men vafan, DUSCHA var det ju!!!!

Kommentarer
Postat av: LINDA

Men bajs på dig,.... du är kommen av jord... för vattnet har hjälpt till så du vuxit... man växer ju inte från torr jord... dina blommor dör ju om du inte vattnar dom pucko... Du får komma förbi mig i morgon bitti på frulle!! jag är ändå vaken... hihi...

2008-04-04 @ 12:16:20
URL: http://halvnuffe.blogg.se
Postat av: Emelinda

Haha vilka roliga funderingar du har gumman :P

Varför tar du inte bilen till jobbet då? Du får väl ändå dra av det på skatten sen så.

2008-04-04 @ 17:49:05
URL: http://emelinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0