★ El Frisöro

Min första helt lediga dag på väääääldigt länge. Inget jobb, ingen städning, ingen tvätt, ingen häst, inget stallarbete. Ingenting. Det har varit fullproppat hela April och detta är nog enda dagen som jag är ledig.. Synd att Micke jobbar eftermiddag då =(

Jag har magkatarr och ständig huvudvärk, mina käkar är alldeles trötta, jag går nog och spänner mig  iom all stress så huvet vet att det lever. Jag far verkligen runt som en illbatting för att hinna med.

Men idag, så ska jag unna mig en klippning! Har tid 11:30 och det ska bli så skönt att få bli ompysslad! Men jag vet inte hur jag vill ha håret... Frisören får bestämma =P

Och så har jag dubbelbokat... Har tackat ja till 2 st fester på samma datum. Jossan och Sofija. Vad gör jag?? Kan ju inte gå på båda samtidigt?? Jag har inte varit ute i det sociala på över 2 år, när jag väl blir bjuden så är det på samma datum + att jag jobbar dagen efter. Jätte kul. Känns mer rättvist att tacka nej till båda och sitta hemma och uggla som vanligt för att kunna jobba på söndagen.... *muttrar*  Har försökt byta bort söndagen men utan resultat så...Runk.

Jag har ont i min arm satana perkkele!! Jag vaknar på nätterna av värken. Kan doktorn göra något eller är det bara ipren som gäller??

Detta inlägg låter lite gnälligt men jag är inte alls på dåligt humör eller så, bara jag som är rutten som vanligt!! hihih tjohooo

hej då


★ feberbarn

Jag har 2 st små sjuklingar här hemma. Båda har fått feber här på kvällskvisten och jag tycker så synd om mina små knattar!

Har varit på utvecklingssamtal idag. Vi kom överens om att be om extra stöd när han börjar skolan, vi är alla lite "oroliga" för hur han ska ta det. Han är så känslig våran kille <3

Har massor att skriva men hjärnan har inget flow... huvudvärk för tredje dagen i rad. Samt förjävla ont i armen! Måste ha någon inflammation eller något... hu.


★ Grattis min lille snuttebulle <3

Stort grattis till min älskade William på 6 års dagen! Han kom inknallandes till oss kl 7. Som han sa dagen innan att han skulle göra. Han håller vad han lovar ;) Han fick öppna paketen i våran säng och blev superglad över alla paket han fick!




Här får han blandannat ett eget Playstation 3 att ha på sitt rum.







Min syster Janet med hennes son <3





De 3 musketörerna! <3





Utslagen hjälte! hihi <3

William har haft en superdag med massvis av fina paket! Han är så glad och tacksam. Imorse hade Micke lagt Buzz kontroller i en diskmedelkartong och slagit in, när William öppnade så sa han "Åh, diskmedel, vad coolt. Tack!" hahahahahaha han är verkligen tacksam för allt han får, men tur att det inte var diskmedel ;)

Tyvärr har jag jobbat idag så jag missade hans kalas =( Men vi firade på morgonen och när jag kom hem. Nu kom jag nyss hem från stallet efter ett skitroligt ridpass i ridhuset så nu är det dags för att duscha och sova. Jobb imorgon igen! Huvudvärk har jag...



William och Lollan igår =)

★ Lönespec, jo man tackar...

Lönespecen har kommit. Jo man tackar! Ångrar inte att jag börjat jobba =P Å nästa månad kommer bli grym med all helg jag jobbat, alla extra pass jag tagit samt mina 20 dagar semester som jag får ut i casholas. Maj lönen är mer än välkommen =P

Det är skönt att ha kommit in i ruljansen, och att inte känna sig ny på jobbet, kassan flyter på precis som förut och knapparna sitter i huvudet. Jag har kul på jobbet, jag får en paus från vardagen och så tjänar jag pengar =)

Jag skulle behöva en till medryttare. Det är emot mina principer att ha 111 personer på 1 häst men när jag jobbar såhär och nu när William fyller år  så hinner jag inte åka ut! Jag måste åka ut efter jobbet ikväll, annars har jag inte varit där på 5 dagar. Min medryttare kan inte hjälpa mig lika ofta som förut har jag märkt så jag vetifanken vad jag ska göra?? Ikväll borde jag städa och baka men jag hinner inte. Finns inte tid!!

Nähepp, måste äta frukost nu. Magen kurrar. Lång arbetsdag idag! På rasten måste jag gå på lite paketjakt så det blir ingen lunch.

Imorgon fyller min klutt 6 hela år! WIHOOOO!!!!!

★ Demon i mitt hus!!

  

Universums finaste barn!

Idag ska jag jobba. Just nu känns det jävligt bra att få smita hemifrån ;) Linnéa skulle behöva gå på dagis 24 timmar om dygnet!!!!!!!!!!!!! *suck pust stön och allt sånt där*

På söndag fyller William år



Han ska bla få denna digital klockan från Casio. Den enda jag hittar i någorlunda storlek som skulle kunna passa. Finns ju inte en enda barndigital klocka! Har googlat som en dåre!! Min lilla William kan den digitala klockan prickfritt så det vore väl kul att få ha en egen klocka på armen... Vilket han sagt att han önskar sig så det blir nog prima =)



Denna klocka fick pappa i present, lite tidigare. Han fyller också år på söndag =) En kvalitetsklocka från William Gregor, Safirglas, helt vattentät samt titanarmband. Klockan kommer vara lika snygg om 10 år!

Igår red jag lektion för bästa instruktören Lisa. Utan henne hade vi inte kommit någonvart! Och igår, åååh vad bra det gick! Vi fick så mycket beröm!! Det var så jävla roligt att rida, vi är verkligen inne i en bra period nu. *peppar peppar*
Fick tilloch med beröm av Maria, det lilla hon fick se innan jag körde ut henne från ridhuset! hahaha jag HATAR publik, jag kan inte rida när någon ser på. Allt låser sig och jag vet inte alls vad jag gör. Samma sak när jag rider tillsammans med någon men dom kan jag ju inte köra ut =P slutar med att jag skrittar några varv sen går jag upp till stallet.

Egentligen har jag massor att skriva men jag måste sminka mig nu och så ser jag att Linnéa har rullat ut alla plastpåserullar.... pojipwiQHPEGVIPWDNBPVWIhp. Orka vara mamma till denna demon. Jobbet var det ja, ska bli SKÖNT att jobba!

★ natti natt

Dagen började inge vidare. Man har bra dagar som mamma och så har man mindre bra dagar. Idag var det tyvärr en mindre bra dag. Jag satte mig ner och undrade i mitt stilla hur jag skulle orka dagen...

Men nu är det kväll, minstingen sover och jag har än så länge faktiskt överlevt!
Jag är vidrigt trött och jag hoppar rakt ner i bingen så fort jag nattat William. Micke åker alldeles strax och jobbar natt.

William var med mig igår på jobbet. Han är lätt den grymmaste grabben i hela koncernen!
Vill gärna visa er ett foto men jag vet inte hur reglerna är ang foton inifrån butiken vid kassan... Kanske blir av med jobbet??

Efter jobbet så drog jag iväg med ilfart till stallet där jag red min gulleplutt i kvällssolen! Så underbart. Ulla kom och gjorde oss sällskap också =)




Vi har nog varit ute hela dagen idag. I lekparken och på tomten. Faster och Linnéas gudmor har varit här idag! Jätte mysigt!



Mina goda rabarber är på väg upp. våååår is in the air!





Dessa 2 foton är tagna av Sanne





Syskonen leker med actiondockor <3 hihihihihhi



Bästa grannarna gungar hammock, hihi så söta så man smäller av!!!

Har premiär-ute-hängt tvätten idag! Torkade på 2 röda, super skönt!

Nähepp, om man skulle ta och påsa bullarna som jag nyss bakat...

Så får vi se hur natten blir ang Linnéa. Hoppas hoppas hoppas att natten blir bra.

★ Morgongöra...


Om hela kommunen släcks ner och ni undrar var all ström har tagit vägen så går den just nu åt till att värma upp allt vatten i våran varmvattenberedare. För att någon, någon liten variant av mig själv har vridit på temperaturknappen på beredaren. Jajjemen. Jag frös ihjäl i duschen och Linnéa var ju med så hon stod och skakade. Snabbdusch DeLuxe fick det bli. Fy!!








Lite morgonkonst av mina små fina barn! <3

Det gick så jäkla bra att rida igår, han var så mjuk och fin! Synd bara att han blir så hetsig i galoppen, det är som att han står på startbanan på Täby galopp och vill ge allt. Upp med huvudet och stampar på stället och rusar fram. Allt pga lite havre... 1 dl havre om dagen gör underverk ;) Men ibland undrar jag om jag ska ta bort det så han blir lugn och fin igen. 1 dl liksom, tänk er förr när han fick 1/2 kilo, hohohoho. Say no more...

Igår sa vännerna i stallet att det skulle bli fint väder idag. "Neeej, inte när jag jobbar" sa jag då. Så vaknar jag till typ, snöstorm? Det gör iiiiingenting att jag ska jobba idag! Bara skönt och roligt. Jobbar dessutom med Vicki så då vet jag att det blir skrattgaranti, vi är så sjuka ihop! hahahaha =)

William vill vara med på jobbet idag så han ska få jobba med mig en stund. Så ska han få köpa leksaker på BR. Han fick pengar av min moster Gittan när han låg på sjukhus samt pengar i påskpresent av Mickes mormor. Utöver det så har han "tillgodo pengar" på BR iform att samlade klisterlappar. +sina tandfe pengar så något roligt hittar han säkert =)

Han har precis målat sina naglar, helt själv, jätte fint! "Jag måste nagellacka mig så jag är fin på jobbet" sa han... Thats my gaylord <3 <3 <3

Nähepp, sminka sig lite då...

★ Besviken på Trygg Jävla Hansa

Jag undrar varför vi har barnförsäkringar egentligen... När William fick astma så anmälde jag det till Trygg Hansa med hopp om att han får ersättning för vissa saker, men då får han vänta i 18 år och sedan tas ett beslut om den saken. Jaha?? Han har en barnförsäkring som KANSKE gäller när han är vuxen... Ööh jaha.

Nu har vi ringt igen för att anmäla Williams sjukhusdagar osv. Men nepp. Barnförsäkringen gäller inte epilepsi. Nähe? Men han har ju inte ens diagnositerats än sa jag då. Han är ju frisk tills motsatsen bevisats?? Då borde han ju ha rätt till ersättning för den vård han får till diagnos ställts? Eller är jag helt ute och cyklar tycker ni? Trygg Hansa höll inte med iallafall. De sa att jag gärna får höra av mig igen om det visar sig att det inte är epilepsi. DÅ kan han få pengar. Jaha? Tack, vad snällt.

Jag känner mig ledsen faktiskt. Vi betalar över 500:- i månaden för barnen, men får inget för det.

Igår så ringde snygg barnläkaren Magnus och berättade att vi inte får träffa barnneurologen i Huddinge, eftersom vi är olika landsting. Jahapp, så då är det bara att invänta en remiss från Nyköping skitsjukhus. Räknar med att vänta i 7 månader som med logoped remissen. För Nyköpings sjukhus suger APARSEL.

Ingenting känns bra just nu. Vill bara att William ska få hjälp fortast möjligt och att han ska få ersättning för det, eller att vi föräldrar åtminstonde kan få lite ersättning för den veckan då ingen jobbade! En sjukhusräkning kommer i dagarna nästa... Jippi. Men nej, barn med epilepsi hjälper dom inte. Men om han hade spytt så hade han fårtt pengar sa dom. Jaha, man skaffar ju försäkring för tyngre allvarliga sjukdomar? Inte för en jävla magsjuka iaf.

MORR, som ni märker så är jag mäkta irriterad. Förbannad. Sverige i ett jävla fittskal.

Trevlig helg på er. Eller nåt.

★ gapande bilister



Idag har jag ridit ut! På väg in till Trosa rättare sagt, ville rida hem till min farmor men hon skulle få besök och klockan rann iväg så jag vände. Men det var roligt att se allas miner från folket i bilarna. Ungefär som om de aldrig sett en häst förut =P



Lite mellanmål i hagen <3






Efter stallet så mötte jag upp familjen i Spindelparken i Trosa. Micke hade packat med sig fika och frukt och vi hade jätte mysigt!



William fick klättra under uppsikt, han hade skoj!



William gungar syrran. Hon blev SKITSUR när vi försökte ta bort henne från den... Haha =)



Hon skulle tillochmed fika i den...

Inatt ska Micke jobba. Det har varit så mysigt med hans ledighet men nu är påsken slut...

Jag firar aldrig påsk. Är det något att fira egentligen?? Folk köper helt galna påskägg till sina barn, som om det vore en födelsedag?? På jobbet har folk köpt dyra klockor att lägga i ägget. Men alla firar olika och här hos oss får barnen ett varsit ägg med godis sen är det bra... Linnéa fick dock russin och annat än godis. =)

Nu ska jag gå upp och leka med min fjärtiga familj!

Tjingeeliiiing

★ Kalasplanering

Försökte ta kort på mina pussande underbaringar men jag hann ju aldrig med! Och om jag hann så blev det bara suddigt...











Vad ska ni göra idag? Här borde det storstädas men nej fy fan. Har ingen lust! Vi får bo som råttor ett tag till =P Vill hellre hitta på något... Men vad? Vi ska ju ligga lågt tills William får sin preliminära diagnos fastställd och medicin därefter. Ajja, något får vi väl komma på =)

Snart vankas det kalas för William, men vi har inte gjort några inbjudningskort än pga att vi inte får tag på den lokalansvarige... Hästar måste jag fixa till ponnyridningen... Kanske räcker med min kuse, om ingen annan kan =) Jag ska höra mig för en runda till så får vi se =) hihihihihi ååååååå vad kul det ska bli med ett kalas, duka långbord och blåsa upp ballonger =D

Jag tar mer än gärna emot tips  för det bästa kalaset så ös in!!! Kom igen nu, hjälp mig =)

★ god middag

Har jobbat idag och vad kommer man hem till för middag... Om inte grillad entricote, ugnspotatis i timjan, sallad och vitlöksbröd. Köttet var alldeles perfekt och allt var så gott! mums mums mums.

Tack älskling för den goda middagen!!

Och så fick jag veta att han är ledig inatt, var helt säker på att han skulle jobba men inte då =)

William är sådär läskigt trött idag... Fast han somnade tidigt och sov till över 08.  Nu kommer jag nojja mer än vanligt att han ska svimma =(

Linnéa är snortrött, helt galet! Men kl 19 är absolut tidigast som hon får somna. 30 minuter kvar- håll uuuut!!

★ Märkliga drömmar

Har drömt så mycket, om samma saker. Att jag reser till New York och att Micke har sålt vårat hus utan mitt samtycke. Alltid samma ångest när huset står tomt och det ska lämnas över. Det liksom knyter sig i magen och jag vill varken sälja eller flytta.

Men inatt hade jag en ny dröm. Jag själv orsakade snölaviner i en backe, med en metallgrej av någe slag. När jag hade lyckats få tillräckligt många laviner så brakade allt samman och det öppnades ett stort hav av is! Isen flöt runt i det iskalla vattnet och allt förvandlades till en ny universum. Det var precis som en galax med alla dess färger och stjärnor. Man kunde hoppa in i galaxen och liksom sväva omkring, mina vänner som jag tydligen hade i drömmen svävade runt och jublade där inne och mådde jätte bra, men jag stod utanför och iakttog. Mina känslor var rädsla, lycka och kanske lite förvirring? "Tänk om"

Lavin:

"Lavinfara kan symbolisera stress, ofärmåga att organisera tillvaron eller möjligtvis ännu starkare hot som man riskerar att begravas under. Klarar man sig undan en lavin är det ett tecken på att man har förmåga att reda ut problemen som finns i vardagen."

Universum:

"Underbara och hisnande drömmar om att färdas i universum handlar om att stå inför genomgripande förändringar på ett djupare andligt plan. Det kan handla om att ha upprättat kontakt med det kollektiva omedvetna i dess positiva aspekt. Dessa drömmar har en stärkande och livsbejakande funktion."

Drömde även inatt om Madeleine Öhrn, hon hade varit med om en olycka som gjorde henne till barn igen. Hon satt och lekte med klossar och jag tyckte så synd om henne...

Malin Skålberg har även fått äran att vara med i min dröm. Jag satt och kissade på toaletten och Malin kissade bredvid mig i en potta. Vårat kiss tog aldrig slut, vi kissade och kissade och kissade..... Vaknade strax därefter och var kissnödig ;)

Jag har jobbat hela påsken och ska snart bege mig till das arbeit för sista gången denna vecka.

Måndag den 30 April ska William äntligen få träffa logopeden. Det tog bara ett halvår, wow. Nyköpings sk sjukhus suger aparsle. Finns nog ingenting bra med det stället? Är glad att vi valde Huddinge när William blev sjuk.

Den 5 Maj ska jag på fettomöte. Då ska jag träffa kirurgen ang magsäcksförminskning. Men får se om jag hittar barnvakt, blir lite svårt annars. Tänk vad låst man blir när man har barn? Friheten är som bortblåst...

Strålande väder ute, njut av dagen! Lova det. Jag är instängd i buren hela dagen så njut åt mig?

Tjingeliiiing

★ det bränner nå överjävligt!!!

något är så otroligt skumt. jag fick en fruktansvärd smärta i örat förut, det kändes som om någon eldade i ett öppet sår! jag fick nästan halvt panik och höll på att svimma 2 ggr. smärtan har sedan dess bytt plats, den har vandrat. ut från örat till ytterörat. till halsen. till fingrarna så jag ej kunde röra dom. till ögat så det inte gick att öppna det. tillbaka till halsen och fingrarna. och nu sitter det i överläppen! det är en fruktansvärd brännande känsla och det blir rött och uppsvullet och varmt! känns som att någon bränner huden med en tändare och jag kan inte göra något för att lindra det! så micke har tagit kort men jag bloggar från mobilen . kan sätta in imorgon så ska ni få se. vad fan kan detta vara? ska jag ha det så här hela natten nu? :-(

★ sömn tack.

ligger här i sängen och är overkligt trött. Linnea håller mig vaken då hon grinar stup i kvarten. vet inte vad som är fel och vet då inte hur jag ska få henne nöjd heller. jag är ego just nu, jag vill sova. jag är trött som ett as och jag ska jobba imorgon. det här med sömn... ligger efter lite.

★ hoj



Lite pedikyr och nya dojor stod på schemat igår...



Försökte få in mig på en lektionstid då jag väldigt gärna ville rida för Lisa men tiderna var slut och hon kunde inte komma tidigare.... Kanske man ska försöka få tag på en "egen" instruktör? Det är inte ofta som jag får plats att rida lektion så det blir bara någon gång ibland och det suger stjärt.



Linnéa rider ko istället för häst och pratar i telefon samtidigt. Det kallar jag kvinna det!

William är på dagis idag för första gången på länge, han kommer ha så roligt <3
Jag väntar ivrigt på att kallelsen till barnneurologen ska komma med posten men jag får nog allt vänta lite till...

Jag har verkligen ingenting att skriva. Ska byta om och bege mig till stallet... typ. Men inte än för Micke sover.

RSS 2.0