★ Besviken på Trygg Jävla Hansa

Jag undrar varför vi har barnförsäkringar egentligen... När William fick astma så anmälde jag det till Trygg Hansa med hopp om att han får ersättning för vissa saker, men då får han vänta i 18 år och sedan tas ett beslut om den saken. Jaha?? Han har en barnförsäkring som KANSKE gäller när han är vuxen... Ööh jaha.

Nu har vi ringt igen för att anmäla Williams sjukhusdagar osv. Men nepp. Barnförsäkringen gäller inte epilepsi. Nähe? Men han har ju inte ens diagnositerats än sa jag då. Han är ju frisk tills motsatsen bevisats?? Då borde han ju ha rätt till ersättning för den vård han får till diagnos ställts? Eller är jag helt ute och cyklar tycker ni? Trygg Hansa höll inte med iallafall. De sa att jag gärna får höra av mig igen om det visar sig att det inte är epilepsi. DÅ kan han få pengar. Jaha? Tack, vad snällt.

Jag känner mig ledsen faktiskt. Vi betalar över 500:- i månaden för barnen, men får inget för det.

Igår så ringde snygg barnläkaren Magnus och berättade att vi inte får träffa barnneurologen i Huddinge, eftersom vi är olika landsting. Jahapp, så då är det bara att invänta en remiss från Nyköping skitsjukhus. Räknar med att vänta i 7 månader som med logoped remissen. För Nyköpings sjukhus suger APARSEL.

Ingenting känns bra just nu. Vill bara att William ska få hjälp fortast möjligt och att han ska få ersättning för det, eller att vi föräldrar åtminstonde kan få lite ersättning för den veckan då ingen jobbade! En sjukhusräkning kommer i dagarna nästa... Jippi. Men nej, barn med epilepsi hjälper dom inte. Men om han hade spytt så hade han fårtt pengar sa dom. Jaha, man skaffar ju försäkring för tyngre allvarliga sjukdomar? Inte för en jävla magsjuka iaf.

MORR, som ni märker så är jag mäkta irriterad. Förbannad. Sverige i ett jävla fittskal.

Trevlig helg på er. Eller nåt.

Kommentarer
Postat av: camilla

om diagnos kommer på ep har du rätt att kräva specialistvårds remiss till huddinge.

vi tillhör oxå nyköping men vår sons epilepsi sköts på ALB karolinska :)

2012-04-16 @ 18:59:56
Postat av: Sandra

Men fan vad dåligt!Vi har Folksam och när jag anmälde Theos dygn på Karolinska efter hans feberkramp så var det inget snack om saken. Gjorde en anmälan på nätet men trodde inte vi skulle få något men veckan efter sattes det in 700kr.Hoppas allt är bra ändå med er :)

2012-04-18 @ 12:36:33
URL: http://sandraaas.se
Postat av: Jennie

Jag gillar trygghansa, i dag fick Alek 1000 kr bara för att han varit på sjukhuset 2 ggr o träffat läkare... ni har nog otur, men läs det finstilta o tjata på dem !!!!!!

2012-04-19 @ 18:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0