★ Min mamma är ett Monster

Hemkommen till byn igen. Spenderade mer än en vecka uppe i Adak, halva veckan regnade bort men annars så var det riktigt mysigt!



På väg till Arvidsjaur



Norrlandsskogen runt huset



Här är det vackert på vintern, att köra skoter under snötunga grenar



Benjamin fiskar



William på väg till den vedeldade bastun



Kim i köket



Kim hjälper mormor att tvätta



William tar ett litet bad



Benjamin bakom sina korvar han ska grilla



Morfar med ungarna på Laggträsk



Oh no, what happened to my mother???



William toksomnade på planet



Men Kim levde rövare



När jag kom hem var fönsterna bytta!



Micke har varit så himla duktig!

I Onsdags var vi hos Fitri och fick grillade hamburgare, mums ;) Drack ett par baccardi men fick huvudvärk så vi begav oss hem vid 9 halv 10 nånting...

Igår var jag hos Kenzie med tjejerna, smutta på alkohol och hade det trevligt. Lite seg idag. Micke var hemma hos PG och gluttade på film, och käkade ägg (!!) *asg*...

Har fått mycket gjort idag, bytt gardiner och strykit och fixat i garderoben. Jag stryker inte ofta men när jag väl gör det så svär jag. Vill så gärna ha ett riktigt ångstrykjärn, påkostad BRA som ger resultat. Min Fasett från Rusta duger ju men jag blir ju galen, haha!! Skräp...

Nu står Wille och putsar mina fönster ser jag. Med vatten och disk trasa...då vet jag vad jag får göra ikväll då...hmmm...Ungar!

Vad ska man hitta på idag? Åka till Trosa och lämna mammas kryddor kanske?

Jahapp nähepp... Fler bilder från Norrland kanske kommer upp sen, dessa var bara från mobilen.

Nu ska jag pussa på min son som tror att han gör jätte fina fönster åt mig =)

★ Darin...

Hela helgen har jag drömt så otroligt. Både mardrömmar och roliga drömmar. Men inatt hade jag en UNDERBAR dröm =D Jag hade sex med Darin! hoho. Det var helt underbart och han var så fin. Micke kom hem och hörde oss, så han bäddade en hink i badrummet och sov på den! haha. Darin hade precis blivit pappa till en dotter, mamman och han hade inte ihop det längre, hon hade en ny. Men jag följde med honom till BB och då låg plastpappan och gosade med bebisen, jag gratulerade och Darin satt där med mamman som hade jätte långt hår och var jätte vacker.
Skadad dröm? VARFÖR drömmer man sådana här drömmar? Fast sex med kändisar har jag inget emot iof =D

Nu har jag äntligen semester, firade med att köpa en milkshake efter jobbet sedan firade vi med att äta ute på Kolgrillen. Åt en varsin pizza, det var det vi hade råd med, löning idag! haha. Men pizzan var ingen höjdare. Har hört att det ska va så himla bra men nope...Inte calzonen iallafall. Nästa gång får det bli grillspett med tzatziki, blir jag besviken då med då ger jag upp.

Jag och William ska ut och flyga idag. Usch och fy och blä. Men på någe vis är jag inte lika rädd när jag flyger till Norrland. Det tar ändå över 2 timmar, mellanlanda och hålla på. Tycker att när Drottning Ida är på planet så åker vi raka vägen! Men dom lyssnar inte på mig ;)  Har bara en väska med mig som handbagage men då får man ju inte ta med schampoo, handcreme, nagellack, nagelfil osv. VÄRDELÖST! Vem ska jag möjligen mörda med en flaska schampoo på väg till Norr?

Jag måste fortsätta packa men kläderna är ju inte torra än! Hängde ut dom igår kväll och så klart har det ju regnat inatt. Men det får bli torktumlaren! Glömde bort att jag hade en...haha...kokobello.

Ingen dator i 8 dagar nu då... 8 dagar!!!!! *gråter blod* HUR ska det gå? Snälla ni, uppdatera era bloggar SOM FAN nu när jag är borta så jag kan läsa från mobilen. Då får jag ändå en liten dos av er mina kära vänner!

Nej men gud jag måste verkligen sätta fart nu! Har inte tid med det här.

Sofija, varför satte ni upp det där förrådet igen för?? Irriterande dröm ;)

Och du Darin, kom till mig inatt!

★ bitter

Vilken skit dag man vaknar till. Suck. Fingrarna är som korvar, drömt HELA natten och Wille vaknar kl 7. När gjorde han det sist?? Jag ville ju ligga kvar, tyckte Micke kunde gå upp eftersom han ändå blir familjfri i en vecka. Efter 45 min gav jag upp hoppet och gick upp...Han med. Suck. Nu är dom ute och spelar fotboll och jag känner mig så låg. Fan att vakna till en sån här jävla dag. Mutter...Å så är det Firma Fantasiflytt på tv, jag går under!!!!!! ååååååååååååååå.
Vissa barnprogram får mig att undra??

Ska jobba idag...slutar 16, sen ska jag mata Lizettes kaniner igen, sen ska jag träffa Kenzie och Eme. Och Sofija hoppas jag =) Får se vilket humör jag är på bara...

Jag har inget roligt alls att skriva...så jävla bitter bara.

★ Morron

Idag ska jag jobba... 12-17, sen jobbar jag helgen men seeeen då åker jag och William till El Norrlando! Vi blir borta en vecka och ska det så mysigt ihop! Vi ska basta, bada, fiska, gå i skogen, lata oss, mysa....Leva skogs lantliv, bara lyssna på fågelkvittret...Och myggorna...=D Jag längtar sååå!!! Älskar norrland. Hela familjen väntar där uppe så jag ser fram emot det. Mamma och Pappa har hus där uppe med jätte tomt och skog omringat. Myspys!!

Micke fick va hemma under tiden, han ska byta fönster. Var bara då han fick hjälp så han ville inte tacka nej till det...Han får ju rena semestern utan oss i en vecka  =D Lyx!!

Blir det varmt väder idag eller? Undra om jag ska duka fram frukost?

Nämen, nu har Micke vaknat till liv också. Så trevligt.

★ Burdaga

Började dagen med en promenad till järnaffären, leta myrdosor men dom var helt slut! Han sa att det är sååå många som köpt myrdosor! Skönt att veta att det inte bara är vi som har problem med dom där äckliga små krypen...

Vi har varit på stranden också, och plaskat lite =) Det var underbart!



William gömmer mina fötter



Putstjärt



Wille kör gräsklippare



Tjockis somnade under grannens träd

Det finns verkligen ingenting på TV under sommaren! Suger fjärt ju, ska nog spela in enn egen serie som får gå under sommaren. Kanske skulle man få 1 tittare? Arne, 89 med lättöl och nätbrynja.

Ser ut att bli regn men regnet kommer ju aldrig! Tycker himlen kan pissa så jag slipper vattna gräsmattan.

Burdaga!!

Ingen som vill köpa ett Nintendo Wii? Vi vill ha ett PS3 istället...

Å jag skriver bara gojja som vanligt! Kanske ska pilla navel i den nya soffan istället? Kolla på Kalmar när dom spelar...

Tjo å tjim, sniffa inte lim!

★ Muttprutt

Var bakfull igår med. Jätte kul! Tvingade i mig en kycklingsallad från Pastahuset. Guuuud jag älskar deras sallader. Så förbannat goda!!



Sedan så såg jag en släng på Alexander Rybak...




Idag så har vi köpt en ny soffa =D WOOHOO!!! Från Mio, skinnsoffan Sit Down. Den är så underbart vacker! Kan man tycka att en soffa är vacker?? Haha ja det kan man fan ;)

3-sits soffa

Den är 3 meter lång så vi måste möblera om hela alltet. Frågan är bara hur?

Stort tack till Patrik (och Charlotte) som körde hem den till oss! TUSEN TACK!! Så himla snällt...

Jahapp...lägga sig i den sköna soffan och kolla klart på Ghost Whisperer då...

Tjing!

★ Huvva

Oh my lord. God. Jesus eller vem fan det nu är man ska gnälla på. Bakfull. Bakfull. BAKFULL!! Börjar dock bättra på sig men dagen har inte varit rolig. Minnesluckor har jag också. Katastrof. Har sagt massa konstiga saker till Kenzie som jag inte alls kommer ihåg. MEN jag var inte ensam om denna brakfylla, haha fiiiii faaaan.

Denna fest Sofija ska jag bära med mig i  hjärtat livet ut *asg* Ja gud va kul jag hade... Kom i säng halv 5 här hemma...
Och tack till brakfulle Johan som betalade en proppfull taxi hem. Väldigt snällt.

Bjuppar på lite bilder, glömde ju kameran hemma såklart så det är dåliga mobilkort, men bättre än inga iaf =D



Varför tagit detta kort?



Dancing queens



Ett gäng mongon



Och så var Grease dansen i full blomning...





Hjälp!!! PG vilken blick!! hahahaha







Ser som att PG ska nita någon!



Sofija koncentrerar sig på sin korv hon stekt...En tappade hon på golvet och när Jocke kom hem från en tripp på krogen så stod hon med ett halft bröd och ketchup i hela handen. Åååå Sofija...Du är så sööööt!!!

En underbar kväll med värdefulla vänner! God mat, mycket alkohol, dans och ljug. Ja...den bästa kvällen på länge =)

★ Apsvett

Har inte suttit vid datorn på 7 år känns det som =P

Det gick iaf bra i Örebro, Micke och Sanne fick alla möten gjorda medans jag och Anton rensade i lägenheten. Sedan var festen i full gång och tack vare hyresvärden så blev hela lägenheten utrensad! Bara städningen kvar, men idag ringde hyresvärden till Sanne och berättade att han anlitat en städfirma och får vi inte bidrag till det så står han för det själv.
Vi har fått sån OTROLIG hjälp med allt detta så det känns overkligt!! Alla inblandade i Askersund är guld värda, det är för mig helt obegripligt att människor ställer upp så för okända människor. Eller alltså, ni förstår vad jag menar?
Ett stort TACK till alla er i Askersund som ställt upp för oss!!!! TACK!!!

Inatt sov jag hos Kenzie, jag sover som en dåre i hennes underbara soffa! Den är magnifik, undrar om hon märker ifall jag snor den lite...? Idag så har vi varit i Tälje och ätit lunch, hon fick shoppa loss på ÖB och Willys, bilen var fullproppad med välbehövligheter! Tack för en underbar dag min sköna! Wille och Micke tackar också =)

Imorgon är det partaj som vankas! Det ska bli så kuuuuuul!!!! Sofija, I will bring the bike =P Jocke har alltid önskat sig en dildocykel och vad gör man inte för sina vänner? Måste ju ställa upp liksom...

Nähe, trött som apsvett, somnade till i soffan förut och nu ska jag bädda ner mig i en snart nybäddad säng...Undrar vem som bäddar den under tiden jag gör mig iordning? Slaven, var är du??

★ Olalaaa

Vad mörkt det är! Känns som höst! Men ändå lite mysigt =) Har lånat en film av Lizette som vi ska slänga på straxt...

Dagen började med småpul här hemma, sedan knallade vi över till Malin och umgicks lite, jätte trevligt- som alltid!

Eftermiddagen spenderades hemma hos Lizette och PG, vi bakade och Lizzan gjorde underbart god mat! MUMS!!!
Efterrätten bestod av kladdkaka alá Lizette med el gräddo! Vi hade det supermysigt allihop och det är så kul att PG och Micke kommer så bra överens. Och Wille älskar ju PG *fniss* Var är Kapick?? hihi...Vajför?
Tack kära ni för en underbar dag!! =) Kyss puss hångel och en aningens smek =P

Jag är så trött, ska bli mysigt att bädda ner sig i soffan och bara fisa...

Men jag har hittat bluetooth så jag tänkte bjuppa på lite bilder:



William leker hos Malin och grabbarna



Fabian börjar bli stor! Och mer å mer lik Ludwig...



Min snygging! Glutta in öronen *fniss*



Fikastund i trädgården



El Snutto



Lille Iris



Badande kluttar!



Fikastund



Har du feber mamma??



Stackars dig! Här får du en puss!



Frank



Min skönsjungande sonis



Plaskar i mormors pool



Ja den var god!



Varför ska grannen klippa och bestämma höjden på vår gemensamma häck?? Vi vill ju ha den hög, låt den växa??

Imorgon blir det Örebro för hela slanten...2 möten att stå i samt kolla in lägenheten...

Nu blir det movie!

Tjing!!





★ låg

Hur kan man känna sådan stark längtan efter någon som inte finns?
Varför ska det vara så förbannat jobbigt med denna längtan?

Hur kan man älska någon som inte finns?

Denna extrema längtan äter upp mig innifrån.

Du finns i mina tankar 24/7 kära lilla bebis... Snälla, kan du inte bara börja gro i mig?

★ gäääsp

Trött gnu. Har varit så här äckligt trött hela veckan. Som en zombie som vandrar omkring och mumlar.
Förstår ingenting. Det är så otroligt mycket på jobbet så man hinner ju inte med hälften!
Tänk om det kan va lugnt imorgon så man hinner med? Drömma går ju...

Micke har gjort myskväll för oss. Lämnat av William hos sin farmor, köpt mys och hyrt 2 skräckisar =) Så gulligt *fniss*

Åskar var här förut! Jag var ensam hemma så ser jag världens blixt och samtidigt värsta smällen, tror ni jag sket i brallan eller? hoho. Kröp upp i soffan med Spinkis och skickade sms till alla för att få tröst, vågade ju inte ringa *asg*
Här tjatar man om åska och när den väl kommer så blir man rädd som ett barn...

Vi laddar upp för film nr 2...vore najs om det kan bli lite mörkare bara! Men jag är så trött så jag kan somna när som =D

Jag har verkligen inget av intresse att leverera på denna lilla blogg. Ändå så sitter jag här och svamlar. Blä.

God jul.

★ Människor...herregud...

Vi har till den 1 Augusti på oss att städa ur Gunnars lägenhet, den är uppsagd nu, tydligen finns det bidrag att få av kommunen för att få hjälp med det, att vi bara rensar ur så tar en städfirma hand om resten.
Nu inväntar vi svar från kommunen så vi vet vad vi kan få att röra oss med så ska begravningsbyrån kontaktas ikväll.

Pratade med Gunnars tantalona igår, en alkiskärring med whiskeyröst som såååå gärna ville sjunga på begravningen. Öööh nej tack. Vi vill nog inte att du ska sjunga "Den blomstertid nu kommer" (som hon önskade) Hon kommer bli så jobbig att ha å göra med. Och det hon berättade...vet inte hur jag ska reagera. Micke vet inte om han ska bli arg eller ledsen... Gunnar hade alltså ramlat i tvättstugan och slagit bakhuvudet mot ett betonghörn så han spräckte skallen, hela väggen var täckt med blod. Vid det laget hade man ju ringt ambulans men vet ni vad hon gör? Hon släpar in honom till sovrummet och bäddar ner honom i sängen. Det tar 1½ dygn för honom att dö. En vän till dom ringde ambulansen men när den kom så var han redan kall. Vilken människa gör något sånt??? Vem som helst VET att man ringer ambulans eller åker till doktorn så fort olyckan händer. Inte låter han förblöda i sin säng för att man tror han sover. Kanske ska man bara sluta att förvånas vad människor är kapabla till? Var säkert hon som puttade honom i tvättstugan. Hon sa att han snubblade på en mattkant, men man snubblar inte bakåt?? Ska ringa polisen tänkte jag...Hon har suttit i förhör men det skadar inte att ringa. Tycker jag iaf...

Ska kolla upp min rätt till ledighet också, måste ju åka till Örebro och påbörja. Träffa dom på begravningsbyrån, träffa prästen, bestämma psalmer, fixa blommor, städa ur lägenheten...Mycket som ska göras och någon sa att jag har rätt till betald ledighet när sådant här händer? Bäst jag ringer så snart som möjligt...

Annars igår så var vi på stranden hela dagen lång. Åkte 11 och kom hem 18:30 =D
Jag, Micke, Wille, Benjamin, Lizette, Alicia och senare kom PG, en supertrevlig heldag med härlig picknick och superbäst sällskap! Tog kort men Bluetooth på denna dator har försvunnit!!! Snälla någon datakunnig, ta en titt på vår dator?? Var ju hundra år sedan jag hade bilder här i =(

William sitter här bredvid mig och bara strålar! Imorgon åker han till Åland med mormor och moster. Den lille busen...

Happ, idag verkar det bli en lugn dag, kvavt ute, vore trevligt med lite åska...Laga lunch kanske man ska göra, vore ju bra =D

RSS 2.0