★ God morgon

Försöker blogga och spela fotboll med familjen samtidigt, går inge bra. Detta har tagit en kvart att skriva... haha

Wille har verkligen fått sin första kärlek, på dagis. De är verkligen kompisar!
Hon heter Märta och Wille pratar om henne konstant, igår när jag lämnade honom på dagis så började han pipa lite då hoppade hon ner från frukostbordet och sprang till honom för att ge honom tröst! Hon gav honom en puss och en kram så klappade hon honom på huvudet. Så underbart söta dom två. Undra om hennes föräldrar vet om att de är så nära? Nästan så man vill ringa och prata lite. Men har ingen aning om vem mamman är...

Idag blir det till att promenera till färgaffären för att kika på kakel och köks tapeter. Snälla, vi måste hitta nåt vi gillar nu bland det nya sortimentet.

Förresten så har vi öppnat upp hemtelefonen igen nu, samma nummer som förut! =)

Nu ska jag kolla in semester tipsen jag fick från Caroline (Emes svägerska?) Så vi får vi se om det är någe barnvänligt underbart ställe =)

Det bästa just nu med att jobba är att mina naglar växer *asg* Finns inte tid till något annat. Äntligen så får jag tillbaka mina fina händer....

Wille hälsar!

Kommentarer
Postat av: ewe

Fest ikväll!!! Wiee...

2008-04-12 @ 09:21:31
URL: http://fruktbrallan.blogg.se
Postat av: janet

jag har sett Märta å Wille pussas... haha!!

Alcudia på Mallorca. Nåt jag rekomenderar! Sjukt bra barnvänligt. lekparker vart man än vänder sig, och massa lek å kul för barn på hotellen!!!

2008-04-12 @ 10:11:02
Postat av: Caroline

Det ÄR barnvänligt om något, hala o varma klinkers att gå på bara, bra skor, men det ska man väl ändå ha. Ja du har rätt eme´s svägerska..
Underbart att få fina naglar, Gör att man känner sig lite finare totalt sett tycker jag.

2008-04-12 @ 10:42:29
URL: http://line73.blogg.se
Postat av: LINDA

Jag tycker ni åker till Kos innerstad å festar järnet... ligger bakfulla med wille på stranden... Det låter väl som en familjesemester i eran stil?? *asg*
Nä men kolla upp alla resebolag vad dom har å olla ving garden å dom där hotellen... Eller som jealle sa.. Mallis.. där känner man sig inte så långt borta efetrsom det finns så otroligt mkt svenskt där.. kan ju vara bra när man åker med barn första gången. Annars finns det inte så många billiga ställen i europa. Dyrt å leva översallt.. skulle vara kroatien,bulgarien som är billigt än att leva.. men grekland,´spanien,italien,cypern,turkiet har blivit dyrt att semestra på.. Säg gärna till om du vill ha hjälp å leta resor. jag är ju lite av en expert å hitta billiga resor..

Å du jag fick pannkakor av pappa i dag... :) 8 st.. hihi 4 till mig å 4 till Kim... :)

2008-04-12 @ 13:53:01
URL: http://halvnuffe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0