★ Good Morning!

Ännu en dag med solsken! Visst är det underbart!

Invigning av nya kringlan idag, eller ja, hela helgen med start idag.
Brolle ska sjunga och signera skivor kl 3! Då ska jag ha min lunch garanterat, måste få mig en blick av ögongodis... Kanske en kråka på ett papper? Jag är inte rädd för att skämma ut mig med autografer ;)

Jag vet inte när jag slutar idag, vet inte när jag kommer hem. Hade varit perfekt med en bil så jag kommer hem i tid. För även om jag slutar halv 6 så går inte bussen förrens 19:20. Så en bil hade ju inte varit helt fel. För jag ska hämta Willes tårta ikväll också... Jag är så nyfiken, tänk om den inte uppfyller mina förväntningar? Den är ju liksom skräddarsydd efter mina (och Willes) önskemål.

Snygga jag cyklade till bussen igår, med pojksadel, opumpade däck med väska och påse på styret. jag vinglade iväg och kunde knappt bromsa! *asg* Gud, jag skämdes över mig själv och hoppade faktiskt av... Vilken syn det måste ha vart. En tjockis på den cykeln! hahaha

Börjar 9 idag, så jag tar 8:12 bussen. Ska strax spruta ner mig med parfym och knata iväg. Cykeln tar jag inte förrens den har normal sadel! (den är pumpad) ;)

Hoppas eran dag blir underbar idag! Jag hoppas att min blir fartfylld, med kändisar och annat =)

Tjing! 

Kommentarer
Postat av: Janet

HAHAHAHAHAHA......!!!! Tog du inte kort när du cyklade iväg?? Kan ta med Benjamins gamla cykel med stödhjul, pumpade däck, och sadeln är som den ska!!!! ;-) *ASG*

2008-04-25 @ 08:07:14
Postat av: Caroline

O här sitter jag med tre bilar... Du kanske kan göra mig tjänsten o köpa min Renault mégane.

2008-04-25 @ 16:00:09
URL: http://line73.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0