★ Licens för att vara rutten

Sådärja, då sitter man ner en stund. Jag och William har varit så förbenat duktiga idag! Vi har tok städat! ÄNTLIGEN!!!  äntligen börjar det likna ett hem igen. Jag tycker matsalsbordet ser så konstigt ut nu, när det inte ligger massa saker på. Det ser så...tomt ut. Haha. Nu ligger min bedårande son och sover så jag hamnar ju såklart här för några minuters avkoppling.

Percy och Marita kommer hit sen (svärföräldrarna) och då ska Micke och Percy grejja med köket, såga till köksbänken och borra hål för handtagen. Själv ska jag bjuda på helstekt fläskfilé med ugnspotatis, Maritha får ta Wille så länge ;) hoho.

Måste ju säga att jag bara fullkomligt älskar min ugn...Och min induktions spis. LOVE IT!!!! Jag är helt upp över öronen förälskad. Det är en fröjd att laga mat. Varmluftsugn, hur har man klarat sig utan??
Ska bli så spännande att få se hur bullarna blir i varmluftstjofräsen. Alla 3 plåtar in på samma gång- tjoff så är det klart =) Vilken dröm...Åh, dröm., kanske ska baka drömmar?  *dreggel*
Wille fyller ju år snart så då ska här bakas!

Jag saknar Micke...Han kommer hem om en timme, det är ju en evighet!

Kan man bjuda på middag i mjukisar och college tröja? Osminkad? Orka göra mig iordning...Tror ni dom bryr sig? Percan har ju arbetskläder på sig, micke med...Äh jag har licens för att vara rutten! Så det så!

Jobb imorgon 12-19:15...Måste kolla hur bussarna går.

Men oj vad trött jag blev...kanske ska krypa in till William?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0