★ hoj

Det jag skrev igår publicerades aldrig. Och i utkastet fanns bara en rad av det jag skrev. Suck.

Imorgon blir det ingen smörgåstårta, hoppas ni inte gråter blod! haha, för det gör jag!! Jag är så sjukt sugen på en bit smörgåstårtjävel =D
Men det finns ju inga ingredienser för att baka. Helt sjukt! Willys igår var ju bara vidrigt rent ut sagt! Flugor precis överallt och bara mjuk, rutten frukt, inga räkor.. Ica Maxi hade inge bröd, inga räkor så jag gav upp. Jag var på dåligt humör och kände bara att Micke kan få baka sin jäkla smörgåstårta själv!! Haha...Ibland tröttnar man på att alltid vara den som får baka och dona och se till att allt är till belåtenhet. Tänk om någon skulle baka till min födelsedag? LYX!! =)
Nä, så det får bli något annat att bjuda på, antar att jag bakar, hmmm...

Nästa vecka åker vi till Turkiet! Beställde från Tax Freen igår, Camilla beställde 2 limpor cigg för 249:- Det är väl ändå väldigt billigt???

Stackars Stoffe igår, haha, han fick vara Bind delivery! Jag fick oväntad mens mitt på ljusan jobbet och hade inget kort med mig så jag kunde inte köpa bindor heller. Så Stoffe brummade ner med bindor till mig! Haha.
Dom är bra att ha, Linda & Stoffe, sist när det var skyfall och jag var blöt som en amöba så kom dem ner med kläder till mig. Alltid så ställer dom upp =)

Nu ska jag och Wille gå och gunga! Jag är ledig idag för sen så blir det jobba av!! Hela helgen och sjukt länge på måndag å tisdag. 8-22. Med en rast. Jippi. Blä. Men men, bara att se glad ut =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0