★ Julafton??

Sovmorgon hela helgen! Tack min underbara son som sovit extra länge =)

Igår var jag, mamma och min morbrors tjej ute i skogen för att plocka svamp. Det hade inte kommit upp mycket höstkantareller men det var på gång! Mest kryllade det nog av fästingar! Fy fasen, jag hade nog bara 2 st klättrandes men mamma hade typ 15 st! Jag har fortfarande inte kollat om någon har satt sig, dumt, jag vet. Jag väntar med att ta bort dom tills mensen är slut, för de kan hjälpa till att tömma.

Vi åkte till Gammelmormor på kvällen för att lämna blodriskorna, hon var lika gullig som alltid! Om än lite mager och blek =( Idag borde vi hälsa på farmor också, det var länge sen det med. Men på något vis är jag så sugen på att åka till IKEA. Fråga mig inte vad jag ska köpa för det vet jag inte! Bara sånt där vanligt Ikea ryck... Men det är nog bäst att stanna hemma, annars blir man väl fattig. hoho

Familjen Nyberg kommer till byn idag, så vi ska träffa dom, men har inte köpt nån Välkommen till världen present än eftersom alla i hela världen är ju sjuka jämt. Idag är det söndag så en fin present känns avlägsen...

Igår hade vi storstädning här hemma. Eller ja, halvt iallafall. Putsade alla fönster på nedervåningen, hivade alla utblommade blommor och städade av hela altanen. Kändes verkligen som att jag välkomnade hösten. Med vemod.
Nu väntas mörkare, kallare tider. Allt man ser är mörker, mörker och bitande kyla. Magsjuka, förkylningar, magsjuka, snor, spyor, VAB, elände. Det finns 1 ljus punkt på hela vinterhalvåret. Det ä'r Julafton. Men hur mysig är den utan snö? Den är över på en pisskvart och lämnar mest disk och tomma plånböcker efter sig. Vad munter jag låter? Hahahaha, äh, det stämmer u, eller hur?

Nu vankas det frukost! Mumsens!

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Titti

Men du älskade ju hösten förut??

2008-09-01 @ 14:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0