★ Adolf

Idag har vi varit i lekparken och Wille har busat omkring, jag frös mest =) Malin och pojkarna kom förbi så vi snackade lite skit, lille Fabian sov hela tiden, sjukt söt!

Kenzie/Emelie (har ångest för vad jag ska kalla dig vännen) kom förbi med tacos ikväll, vi moffade tills vi låg i en varsin soffa och stånkade. Hämtade ner kuddar och täcken, sedan låg vi och mös till Ugly Betty och Desperete Housewives. Hur mysigt som helst! Tack älskade vän för att du tar hand om mig =) Du är bäst!

Jag saknar William. Han ligger där uppe och sover i sin säng. Vill ha han bredvid mig, imorgon ska han få sova hos mig, när Micke jobbar natt, vi ska gosa som dårar =) Älskar min lilla Adolf!!

Fasiken vad jag fick ont i halsen. Vad hände?? Ska jag bli sjuk nu helt plötsligt? hmmm....

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Mäh hon heter ju Kenzie nu ;) I mina ögon är hon ingen Emelie för fem öre längre, Emelie var den där galna 14-åringen jag kände för länge sen :P Fast kan förstå att det är svårt att veta vad du ska kalla henne eftersom halva Vhd kallar henne Emelie ännu. För mig finns det verkligen ingen som kallar mig Emelie längre. Senast någon sa det namnet till mig var nog farmor, innan hon dog 2003, för hon tyckte det var så svårt att säga Emelinda, det blev mest "Element" av det ist ;)

2008-12-10 @ 10:51:47
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag fick också ont i halsen igår efter att vi varit ute.. Men nu idag är det som bortblåst..Vilket är skönt..kände inte direkt för att bli sjuk..



2008-12-10 @ 11:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0