★ tröttsamt

Arg, less, förbannad. Det börjar med att jag missar auktionen med DIF biljetterna med 3 jävla minuter. Jag har väntat hela jävla dagen med att ta hem auktionen men så missar jag den. FAST jag sitter vid datorn...Kuk Allan. Är så arg på mig själv. Buuuhuuuu. Sen när jag skriver feta bloggen så publicerades aldrig inlägget och den ligger inte i "utkorgen! heller. Vad glad man blir.

Fan jag som ville gå på billig hockey...så missar jag *ångest* Går inte ens att sätta in Dif loggan här så det blir inga foton idag...fast jag har en massa. Orkar inte hålla på.

Iallafall, Wille började på dagis idag. Hans första inskolningsdag. Det gick alldeles utmärkt, han lallade runt medans vi pratade och drack kaffe. Inte jag dårå, kaffe är för vuxna =P.
Imorgon ska jag och William gå dit själva =) Spännande!! Vi funderar på om Micke ska lämna honom i början när vi ska testa det. För jag kommer aldrig klara av det. Mina tårar kommer att spruta tillsammans med Willes. Men men, det tar vi då.

Idag har jag varit med min syster på sjukhuset. Hon är gravid i V. 14 och fick så ont i magen att hon behövde kolla upp det. Så efter 2 timmars väntan med en massa fniss och sjuk humor så fick vi komma in. Vi fick se hennes bedårande lilla krabat, Ödlan som bebisen heter nu efter UL ,vinkade till oss, hade gympaövningar med benet och vände sig på 2 röda till upp och ner =)  Det var helt fantastiskt att få vara med och få en förhandstitt på Ödlan. Jag frågade om ett litet foto att ta hem till hennes make Stoffe men tyvärr så gick det inte...Men han får snart se vid rutin ultraljudet så han får hållas en stund till =P

Vi skjutsade henne till jobbet efter det ,sen drog vi och shoppade lite. En mössa till Wille, skor till Micke och mig (äntligen!!), väska till laptopen och regnkläder till William att ha på dagis. Köpte på Inter Sport, jätte fina! Och billiga, 250 spänn för hela dressen, på HM tog det 198 för jackan + 198 för byxorna. Lite dyrt väl? 400 spänn.
Jag fyndade Nike skor för 199:-, hade kostat 799:- så jag är nöjd =)

Skulle behöva massa nytt smink också, men det får jag köpa när jag får jobb sen, får gå osminkad och skabbig så länge...Bara för att kökspengarna har satts in så innebär det ju inte att vi ska shoppa upp dem, var ju bara tvungna att köpa det allra nödvändigaste. Längtar tills köket är på plats, ser inte fram emot allt arbete! Bläää och fy.

Nehepp. Eftersom jag inte pallar att sätta in bilder så avslutar jag här.
Blir nog sängen fan... LÅNG dag har det vart.

Tack och god natt!!

Kommentarer
Postat av: Kenzie

Kul att det gick bra på dagis. Det där kommer att gå kanon ska du se. Puss

2008-02-18 @ 22:01:51
URL: http://kenzies.blogg.se
Postat av: Emelinda

Du får ju kopiera all text innan du publicerar den så du slipper skriva om den om det blir så där igen :P

Var biljetterna på Tradera? Du får väl kolla så klockan där o dina klockor är på samma tid :)

Är det Linda som ska ha bebbe? Det är väl hennes första? *avis*

Puss & kram i massor

2008-02-19 @ 09:29:44
URL: http://emelinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0