★ Vafaaan

Nu ligger våran son i 39 graders feber =( Detta slutar aldrig. Vi som trodde vi skulle bli friska nu, men jag och Micke är helt febriga också, går och hostar och snorar. Bara William slipper hostan! Snälla, den ska han bli skonad ifrån, så är det bara!!

Vi blev så oroliga imorse att jag ställde mig i 30 min kö för sjukvårdsrådgivningen... Vi köpte en termometer napp som vi tyckte skulle bli perfekt istället för att pilla in massa tempar i stjärten på Wille, den visade 37 nånting så han hade ju ingen feber. Men han sov 13 timmar, var vaken en timme och petade i frukosten sedan sov han en timme till. När han då vaknat igen var han kokhet och alldeles dåsig, han lekte med duplot i 5 min innan han kröp in till mig och nästan somnade. Då tog vi tempen igen, denna gång i rumpan och då visade den 39 grader =( Så in med SUPP och bums i säng, nu sover han igen och har gjort det en timme.
Min älskade son har ju knappt ätit på en vecka!!! Han måste ju äta?? Vad ska vi göra?? Jag är så ledsen för hans skull. Jag älskar honom så mycket!!! Obeskrivligt!


image74

Annars så går tvättmaskinen varm. Hela dagarna. Helt otroligt. Den får verkligen bekänna färg den stackars maskinen... Och Micke förlorar ca 3000:- på lönen nu när han har varit sjuk i helgen... Mamma, hur ska det gå??? Tur att han får ut en bonus nästa månad....Saver in the nöd!!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig tagit tempen i sebbes rumpa=/ Känner på honom om han är varm om han har feber.
Men låter ingen stoppa upp nåt i min bak så har svårt att göra det på andra=/

2008-03-02 @ 15:19:32
URL: http://www.metrobloggen.se/jenniepennie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0