★ Summering av helgen

Hej hopp alla banditer!

Summering av helgen? Kan det va intressant? Det vetifan men jag kör på.

I Fredas åt vi lunch hos svärmor för att sedan åka till gammelmormor och hjälpa henne med diverse prylar. Men stackarn är ju så förvirrad så hon vet inte vad hon själv har sagt. Fick mig några utskällningar som hette duga men jag tror inte hon var medveten om dom? Det var jobbigt, men man måste försöka att stänga det ute. Om man tar åt sig så håller man inte länge. Varför måste människor bli gamla? Varför finns döden? Eller är döden bara ett namn? Kanske finns den inte? Hmm...Vet inte om jag vill veta heller. Scary. Det märks helt enkelt när man själv är där...Hoppas det dröjjer längebara =)

I Lördags så bakade jag munkar och tacopaj, gjorde ordning en sallad och for till Camilla, Cribbe och Joline. Vi åt mat, fikade och gosade massvis med bebis! Sjukt söt!!  Lik Cribbe men med Camillas mun =)
På kvällen sen så åkte jag och Kenzie/Emelie till Carro på pökparty! Det var jätte trevligt och skojjigt! Alla var nyktra, inget suparparty, vilket jag tycker kändes bra eftersom jag aldrig dricker längre. Eller förresten det var en som var full, som drack vin..hehe..lite slöddrigt blev det ;) Vi konstaterade att vi har våra barn på samma avdelning men ingen av oss vet vilket barn det är. Hehe, stor koll?? Naaaej.

Och igår så åkte jag, Micke och William till badhuset för att plaska! Och jäklar i min låda vad Wille hade kul! haha, så underbart att se honom så glad och lycklig. Och simmar bra gör han verkligen. Armpuffarna på så simmar han runt i bassängerna, hoppar från kanten och åker vattenkana. Han hoppade tillochmed från den höga kanten den lille skitungen. Sedan blev det bastu för lillskroten =) 

Idag så VABar jag, lillfisen är snorig och HOSTIG, hans hosta är värre än någonsin och det är ingen förkylningshosta utan det är hans "astma" hosta som han liksom skriker ut. Vi var hos doktorn på eftermiddagen för ett planerat besök, kikhostprov. Det skulle ta ca 5 dagar att få hem svaret och jag är ruskigt nyfiken! Man hoppas ju ändå på ett konstigt sätt att det ska vara kikhosta så han slipper dras med astma! Men ja, vi får vänta och se...
Visste inte hur jag skulle göra så jag ringde dagis för att rådfråga..svaret blev att låta honom få vara hemma och vila. Sagt och gjort. Men det som oroar mig är att han är lila under ögonen (??) Har aldrig varit det förut så varför är han det? =( Jobbar inte förrens på torsdag igen så han får tid på sig att vila...

Vilket väder vi har då! Hur mysigt som helst! Snälla, låt det få stanna länge...

Vi har stopp i avloppet i köket, verkar som om proppen sitter under golvet liksom...Jobbigt värre. Suck...

Men nehej, om man skulle ta och kolla på Färjan då. Och skämmas över Håkan. usch, stackars krake. Gubbe på 40 årsom beter sig som. Ja. Se själva.

Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha ha.. jag diggar Håkan... tycker han är skön på nå sätt... rolig å lyssna på.... ha ha...

2008-11-24 @ 23:00:05
Postat av: Linda

oj glömde skriva att det var från mig.... Go Håkan

2008-11-24 @ 23:01:30
Postat av: Emelinda

Haha men Håkan är ju störtskön :P

2008-11-25 @ 19:13:30
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: micke

Nu är det inget stopp i avloppet... viken tur va men det luktade as... färjan är ett kapitel för sig....

2008-11-28 @ 13:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0