★ Tillökning i familjen!!

Jajjemen! Det ska bli tillökning i våran lilla familj! Här ska det bli bebisar för fulla muggar =)
Meeeen, det är inte jag som är gravid. Det Är Bea. Williams marsvin =D Hihi
Hon blir bara fetare och fetare och nu är hon verkligen  grotesk. Hon ser jätte kul ut! Som en fotboll, hon kan knappt gå! *asg* Vi bara garvade när vi tittade på henne. Jag vet inte hur jag ska lyfta henne heller, det går knappt.
Så idag när vi åkte till Trosa Zoo för att få deras klor klippta så fick jag det bekräftat- Bebisar ska det bli!
Hjälp, hur tar man hand om sådana? Men de föds med päls och öppna ögon och jag antar att Bea tar hand om dom själv. Ju mindre jag pillar, desto bättre. Vi köpte ett hus till dom där de kan ha sitt krypin. Ååååå nu längtar jag bara tills bebisarna kommer! Sedan blir det att kapa bollarna på stackars Rocky...

Igår så var vi lilla familjen ute i skogen och hittade sjuuuuuukt mycket svartsvamp. Micke är överlycklig nu =D haha
Wille älskar verkligen skogen. Han knatar och knatar och knatar. Och snubblar =D Inget gnäll. Aldrig någonsin, ju mera skog, desto bättre! Typ =)

Inatt är vi barn lediga. Vi skulle gått på bio men klockan blev så mycket så vi valde att hyra filmer istället och bara fisa i soffan. Jag hoppas på en rejäl sovmorgon. Å grannarna måste vara tysta, Bea  får inte skrika om hon föder, katterna måste sova och INGEN får ringa...Så, är det NÅGON som väcker mig blir den strypt. Förstått???? ;)

Vi var inne hos grannarna förut, de har bytt alla fönster. Avis?? Jag??? Neee, skulle jag vara det??? Jag trivs med våra trasiga fönster. Inga glasrutor kvar men vaddå, ska man ha det? Ska jag ta mitt första lån eller ska jag inte? Vi behöver ju nya fönster. men. Åh. Vi väntar till Micke får sin bonus MEN vi håller ju på med en tokrenovering av Willes rum, vore sååååå skönt att få hans fönster och balkongdörr utbytt. Inget gammalt skit som drar. Snälla Lotto, låt mig vinna pengar?



Detta är våra härliga Ingrid Marie äpplen! De är så ruskigt goda, de få som varit klara hittills.
När man skär i dom så rinner färgen från skalet in i äpplet och när man biter i dom så rinner saften så man nästan får sörpla i sig. Man märker ju verkligen skillnad på våra och köp äpplen. Jag tappade ett äpple idag, den fick ett blåmärke direkt och blev brun. När man skär/tuggar så blir det brunt en liten stund efter. Men med köp äpplen så kan man ju göra vad som helst nästan, de är alltid lika fina. Besprutat smaklöst skit. Prisa våra Ingrid Marie!! Halleluja!!!

Micke är trött. Men jag har ju sovit middag så jag känner mig hyfsat pigg. Men vi ska gå upp och bädda rent så ska jag bläddra i min skvallertidning. Måste läsa om Britney Spears.

Vilken kändis skulle ni vilja läsa en självbiografi av? Där ni får veta allt? Allt som man någonsin undrat?
Jag skulle välja Britney Spears och Michael Jackson. Skulle vara sjukt intressant att få veta allt. Speciellt om Michaels operationer and so on.

Nähepp, bädda iordning sängen var det!

Tjing och god natt!

Kommentarer
Postat av: History

Michael har en skrivit en självbiografi, Moonwalk heter boken och är från 1988, en intressant bok men han skriver inte mycket om operationerna. Boken handlar mest om hans barndom och musiken.

2008-09-16 @ 22:47:29
URL: http://www.historysman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0