★ As tråkigt inlägg

Ledig idag... Wille är på dagis, fullt lagligt =) Ska hämta han vid 12, när han ätit lunch, skönt, då slipper man tillaga det idag =D

Idag skulle jag ha bilen för Micke skulle åka med Johnny men kl 7 vaknar jag av att Micke är skitsur och pratar för sig själv "Jaaahaaa men vad bra då!!!!!!!"  Vad är det frågar jag?? "Jag satte aldrig på larmet igår, jag ska egentligen vara på jobbet nu!!!"  Så stackars Johnny stod och väntade på Micke men ingen Micke kom... Så han blev ju tvungen att ta bilen, han erbjöd sig att ta bussen så jag fick ha bilen men det känna ju dumt eftersom han redan var så sen...
Så jag fick ställa in allt mitt idag, ridningen och så skulle jag åka till Carro, och sen efter det träffa Cammen. Men här sitter jag. Rutten och vill ha godis.

Halebop har skickat tillbaka den där Ericsson telefonen...Fast allt är avskrivet och klart. Nu börjar jag bli mäkta irriterad på skiten! Jag ringer Plus fan....Så får Sverker ta ett allvarligt snack med idioterna. "Varför är det så här?"

Jag är fortfarande fest sugen...På Lördag blir det nog en å annan drink här hemma. Ska kolla upp barnvakt...
Sista chansen för mig att festa till så tänkte ta tillfället i akt. Någon som vill komma? Äta god mat och dricka goda drinkar.

Spinkis ligger i mitt knä och myser. Varför är det så underbart med djur? Älskar dom!!!!


Kommentarer
Postat av: Erika

Ha en bra dag! KRAAAAAM

2009-02-18 @ 05:44:15
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0