★ Magsjuka...

Min älskade älskade son. Vad ska jag göra?? Han har varit sjuk i 2 veckor,  öroninflammation och feber i mängder, snor i floder och hosta som en hel karl. Och nu- Magsjuka. Han har spytt upp hela magen tror jag... =( Jag är så ledsen för hans skull, vad han ska tvingas utstå. Han blir verkligen aldrig frisk!!!!
Nu sitter han och Micke och kollar på Gustav. Han gråter bara vi nämner ordet sova. Så han får vara vaken så länge han vill. Men han är ju så trött...Och TÖRSTIG, stackarn, men sist jag gav han bara mini klunk med vatten så spydde han upp det gånger 10 så jag vill verkligen inte ge han mer. Men han verkligen ber om det och det skär i mig att behöva säga nej till en sån självklar sak. Att låta min son gå törstig, det är ju sjukt.

Nä nu spydde han igen,

hej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Liten vän...hoppas han blir bättre snart och att ni slipper skiten. Men jag är fortfarande impad över hur du hanterade allt. Du är så duktig! Pytsa i honom vätskeersättning (en tsk var 5:e minut) så slipper han förhoppningsvis spy upp allt samtidigt som han inte blir uttorkad. Kram

2009-02-13 @ 07:46:20
URL: http://kenzies.blogg.se/
Postat av: therese

Känner igen det där med att barnen alltid är sjuka.Ge inte upp det blir bättre tillslut.

2009-02-13 @ 08:09:34
Postat av: Erika

Nä men stackars Wille, gud va jobbigt, jag "väntar" bara på att influensan ska komma till oss, det går ju på dagis men än har dom klarat sig (peppar peppar ta i trä;-)) Hur går det med honom idag? Kom detta på en gång efter vi hade "pratat"? Kram!

2009-02-13 @ 08:27:06
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma
Postat av: Emelinda

Men usch, stackars lilla kraken som aldrig kan få bli frisk. Plutten då, krya på dig Wille!! Tycker du är jättestark som orkar ta hand om honom när du själv har sådan spyfobi. Massa kramar till dig hjärtat

2009-02-13 @ 09:22:07
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Erika

Men ursh vad jobbigt, jag hoppas verkligen att Amelia och Akilles slipper skiten. Jag blir ju oxå sugen att gifta mig igen :-)!

2009-02-13 @ 10:56:28
URL: http://metrobloggen.se/ameliaakillesmamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0