★ hej

Sitter här hos mamma, datorn fungerar ju inte där hemma. Why??  Wille leker med Benjamin, som låter som någon annan, haha lille plutten, han har en helt annan röst! hihi (han har opererat bort halsmandlarna)

Igår var vi på Ikea, köpte köksmöbler och ett vitrinskåp till köket, det tomma hörnet ska inte vara tomt längre =) Det kommer att bli såååååå fint. Hoppas jag =D haha. Får lita på snickaren helt enkelt.
Det mest irriterande är att det bara fanns en stol! haha...Förhoppningsvis så kommer det en leverans idag så Micke får åka upp efter jobbet och köpa dom resterande 3.

Planer för tvättstugan är tydligen igång också, men då måste vi vara utan vatten i typ 2 veckor? Det känns ju lite si så där?

Idag så Vabbar jag, William ska ta ett prov som jag alltid glömmer vad det heter. Myktoplasma? Han har fått ännu en astma medicin som han ska ta. Varför får han aldrig vara frisk? Han ska råka ut för allt möjligt min lilla bebis.
Ont i magen har han också, säger det ganska ofta. Hela veckan har jag hört det så jag tänkte att "Nej, idag får han vara hemma och vila!"

Nähe...

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0