★ Match!!

Sitter här och laddar upp inför hockeyn. Nervös som fan, inte Wesslau som står i målet. Känner att det kan gå lite hur som helst då... Men på måndag måste dom vinna! För då sitter jag och Micke på ett fullsatt globen och skriker oss hesa. Varför tar vi sittplatser när vi alltid står och drar oss i håret?



Våra härligheter. Dessa biljetter är heliga. Hoppas måndagen blir bra...Lite nervig inför VUL:et...
Inge kul att dra vidare på hockey om man får ett tråkigt besked? Men men, den som lever får se.

Drömde inatt att jag lånade Emelies Angelsound (hemapparat som man lyssnar bebisen hjärtljud med) Men när jag tog den mot magen så var den inkopplad i tv:n och det blev ultraljud, så jag såg bebisen, den vinkade mot mig. Ni vet på riktigt, som man själv gör. Haha...Men sen bredvid bebisen så var det typ en demon, ett ansikte med vassa tänder. Bebisen var i fara och jag kunde inte göra något. En riktig ångest dröm. Å sist drömde jag om zombier... Riktigt jagad blev jag. Usch...Kommer inte våga gå å lägga mig ikväll!!

Men WTF!!! SARA!!!! Sluta stör mig, jag blir ju aldrig klar med detta inlägg!!!!! Haha...Damn.

Har haft en städar dag på förmiddagen, så nu är det fint här hemma. Micke tycker jag är pedant, fast på ett bra sätt. Han tycker jag är gullig när jag städar =D Är jag pedant?`Nääää? Micke körde iväg en proppfull bil med skräp som han lastade av på tippen. Nu är allt renoverings skit borta också! Nästa gång jag är ledig och det är fint väder så blir det vårstädning av altanen. Skrubba bort allt skit som kommit under vintern. Torka av och fräscha till =)

Sen så åkte vi till mina föräldrar för mamma skulle byta mina örhängen, nu är jag så fiiiin ;)

Nä men nu åker matchtröjjan på!! DJURGÅRDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Jadu Ida, det är galet vad tiden flyger iväg. Tänk att det var 10 år sen vi gick ut 9:an! Hallå, hur kunde vi bli såhär gamla så fort? Tyckte nyss att jag fyllde 20 :)



2010-04-20 @ 22:37:03
URL: http://jossgoss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0