★ Bvc

Idag har bvc varit här på hembesök! Önskade så gärna att Linnéa skulle gått upp till 3200 och jag höll verkligen mina tummar! Min skrutta har varit så duktig så hon har gått upp till 3320 =) Bara 100 gram kvar till födelsevikten! Blir så stolt över min fis. Så duktig så!

Just nu är hon klarvaken och ligger och spejar och sparkar med sina små fågelben, hon tränar varenda muskel ser det ut som, armarna fladdrar och svänger! hihi

Min mamma har även varit här idag, första gången hon fick träffa Krösa-Maja eftersom hon har varit bortrest och sedan sjuk.

Sen kom Cattis och Fia på besök! Det var mysigt att få ses, blir inte så ofta nuför tiden tyvärr!



Min absoluta bästa vän! Garanterat den bästa storebrodern någonsin! Jag är så stolt över dig min son och jag älskar dig så otroligt mycket att det inte finns ord för det! Puss puss pussssss



Ett stycke bebis!



Våran lilla fågelunge, inte större än en skogaholmslimpa =)

Imorgon ska det tydligen bli oväder? Jag älskar ju oväder, MEN, just imorgon kl 13 ska vi ju vara inne på SN i Nyköping för att bli fotograferad till tidningen. Blir det oväder så vill jag inte packa in mina älskade barn i bilen och ta risken att glida iväg.
Skulle aldrig någonsin förlåta mig själv om det skulle hända något!

Nu ska jag borsta mina tänder och förbereda mig inför natten. Men nu blev bebbeluttan ledsen =( Stackarn... Måste pussa!

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0