★ slut

Va hos doktorn idag igen dårå, blåsorna var fortfarande bara 16 mm, dom har inte växt någe sen sist =( Så tillbaks på Onsdag för att kolla igen. Han funderar på att ge mig trippel kur men tvekar ändå -"Du vill väl inte få trillingar?" Nej tack, vi kanske ska köra på dubbel kur ett tag till ;)
Högkostnadskortet gick ut i Torsdags och på Onsdag får jag nytt. Det är värst vad jag ränner på den där fertilitetskliniken ;)

Idag så har William varit på dagis, jag har varit hos doktorn, vi har kollat tapeter, panel och dörrar och sånt som behövs till renoveringen. Mattläggaren ska ju även lägga in golvet i toan medans han ändå håller på och nu vet jag precis hur jag vill ha det där inne!! Man får alltid så bra hjälp här i byn, bättre än i Trosa, där får man ingen hjälp alls. Det blir en budgetrenovering där inne, inge helkakel men det kommer bli fint ändå =) I know it!!
Som toan är nu så är den ju mindre sexig...

Jag har hunnit med att sova en välbehövlig middagslur, bakat 80 st munkar och 10 semlor också...

Imorgon är det föräldramöte på dagis. Jag känner mig så otroligt vuxen!! Men ska bli skönt att få ur sig lite klagomål. Hehe, måste få en del saker sagt. Till exempel att bojkotta lekgrupperna och slopa den förbannade soppan varje torsdag. Soppa till lunch till små dagisbarn? Seriöst, William är så hungrig när han kommer hem så han kan äta upp allt som finns. Smakerna på sopporna är ju inte direkt tilltalande; Champion soppa, broccoli, fänkål och andra snuskiga smaker. Sen att dom andra ungarna ska sluta knuffa William och låta honom vara med! Morr...

Har mycket inplanerat dessa lediga dagar, läkarbesök å föräldramöten och annat. När man väl är ledig så är man ju inte det iaf, då ser man ju till att få saker gjorda. Men det är ju bra det =)

Någon som vet när Desperete housewives börjar igen? One Tree hill?

Kommentarer
Postat av: Jossan

Desperate Housewives börjar igen tisdagen den 2:a mars :) Så vi får hålla ut ett tag till, men jag längtar :)

2010-02-15 @ 18:53:42
URL: http://jossgoss.blogg.se/
Postat av: Linda

Håller med dig!!! Slopa soppan.... tycker så synd om kim när det vart äcklig soppa på dagis.. han är hungrig som en varg å grinig... :(

2010-02-16 @ 15:13:50
URL: http://halvnuffe.blogg.se/
Postat av: sofija

Det är bra att du står på dig!



Snart kommer du ha blåsor stora som ballonger och då jävlar blir det bebis! Jag lovar hjärtat, det kommer vara er tur snart. Håll bara ut lite lite till.



Puss på fääärten

2010-02-16 @ 21:23:45
URL: http://justflippacoin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0