★ Min Darin <3



Älskade Darin, din låt var underbar <3    TACK!! Love you...!!

Dagen har bestått av innesittande. Tills strömmen gick. Precis när jag stängde igen luckan till mikrovågsugnen. Skulle tina köttfärs och rulla köttbullar till lunch. Svinhungriga som vi var så drog vi till affären och köpte grillad kyckling med potatissallad istället. Men vägen dit tog ju sin tid, skotta in oss till garaget och sen höll Micke på att krocka med en stolpe för han bara gled. Sen kom Williams farmor förbi från Stockholm och hämtade upp honom. Så vi är barnlediga. När man vet att han inte sover där uppe så får man nån sorts prestationsångest, man vill passa på att göra något, men vad skulle det va? Lyssnade på Darin på högsta volym, det är väl det djärvaste jag gjort. Micke spelar tv spel medans jag bloggar... Vi vill ju hyra film från Telia boxen men det går ju inte!! Morr... Vill ju dregla över Gunvald, Beck- I stormens öga. Men nehe da, går icke för sig! Får dregla över nåt annat istället. Godis skålen kanske. Micke stirrar ju bara in i sitt tv spel och säger "MEN!!" "Fitta!!!!" "Men vafaaaaan" "Oj" "Aaaaaaaah!!!!" "Men jag kommer ju ingenstanns" "Hatar när man får så jobbiga försvarare" "faan"

Jag vill att det ska gå 2 veckor NU! Kan inte vänta...ååååååååå. Snälla, låt tiden gå fort??

Spotify fungerar inte, why?? =( Så tyst här hemma ju, vill ju dra på nån härlig musik att digga till. Får väl sätta på Mr Music 14. Har jag tur kanske det finns lite Rednex och Lisa Ekdahl.

Ska man kanske sätta sig och scrapa lite? Men har ju inga kort, fotoskrivaren är pajko.

Men...ah...jag får väl...ööö... gå å lägga mig.

2 veckor kan väl gå förbi nu, snälla?



Kommentarer
Postat av: Sara

Vad ska du göra om två veckor min vän?? nyfiken ;)

2010-02-23 @ 19:46:45
URL: http://saraeeeriksson.blogg.se/
Postat av: Erika

Haha din karl är bra lik min karl... dessa kommentarer! O dessa förklaringar till en, som om man bryr sig sååå mycket :P

2010-03-01 @ 10:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0