★ Höstlov

William har höstlov så denna vecka blir fullspäckad med prestationsångest för min del =D Vad har man ork till att hitta på?
Det enda han tjatar om är att leka med sin kusin hos sin mormor. Men det kan han ju inte göra varje dag.

Igår åkte jag till Nyköping, till optikern, när jag var på väg så blev tiden framflyttad 2 timmar, men jag åkte in ändå och handlade lite julklappar och bara tog det lugnt. Som kompensation för förseningen så fick jag 500:- i rabatt =)
Jag fick köpa 2 par glajjer till priset av 1 men hittade bara ett par som jag tyckte var bra, så jag behöll mina gamla fast med nya glas i. Glajjerna jag har nu i väntan på mina andra är så obekväma och bara glider ner hela tiden, dom är inte sköna nånstanns!! LÄNGTAR tills dom ringer så jag kan hämta de andra.

William ramlade igår, han snubblade på Tjockis när han sprang här utanför så han slog sig =( Som tröst och en rolig början på höstlovet så fick han faktiskt en julklapp! Ett helt set med Polisbilar, helikoptrar, gubbar, Swatbil m.m. och han blev så glad så han började svamla. Han är polisfrälst den här lille fisen så han blev helt till sig =)

Herregud, vad ska vi hitta på??? Jag vill helst sova men det vill inte MiniFis ;) Herregud vad jag är trött. Hjälp.

Som vanligt så var det ju något jag skulle skriva om men jag har helt glömt bort.

GÄÄÄÄÄÄÄSP!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0